Elderly Care Givers

Elderly Care Givers

Erasmus + project
Group mobility of adult learners
KA122-ADU-1BD8627D

Operating as usual

Photos from Elderly Care Givers's post 12/08/2022

Успешно завршен проект

Photos from Elderly Care Givers's post 13/07/2022

Work in progress

Photos from Elderly Care Givers's post 10/07/2022

Берлин

Photos from Elderly Care Givers's post 07/07/2022

Работно

Photos from Elderly Care Givers's post 03/07/2022

Културолошка посета Лајпзиг

02/07/2022

Wir sind bereit!

22/06/2022

Одржана подготвителна јазична обука

13/05/2022

Одржан воведен состанок со учесниците во мобилноста

28/03/2022

Во согласност со правилата од грантот за проектот Elderly Care Givers (Негователи на стари лица) кој е финансиран од Erasmus + програмата на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Приватна Образовна Установа Отворен Граѓански Универзитет за Доживотно Учење „Ванчо Прќе“ - Штип распишува

К О Н К У Р С

за аплицирање на учесници во проектот. Основни услови кои пријавените учесници мора да ги исполнуваат се најмалку завршено основно образование, полни 18 години и основно познавање на англиски или германски јазик.
Учесниците кои се заинтересирани да учествуваат во обуката потребно е да достават:
- CV;
- мотивационо писмо;
- свидетелство или диплома од завршено образование;
- фотокопија од валиден биометриски пасош;
- сертификат за целосна вакцинација од Covid 19.
Документацијата може да се достави во просториите на ПОУ ОГУДУ „Ванчо Прќе“ - Штип (ул.Партизанска, бр. 52/А-44) секој работен ден од 08.00 до 13.00 или скенирана на мејл [email protected], не подоцна од 08.04.2022.
Мобилноста (обуката) ќе биде со времетраење од 14 дена и ќе се одвива во Лајпциг - Германија, ќе се изведе во јуни - јули 2022. Избрани ќе бидат 10 учесници.
За дополнителни информации може да не контактирате во нашите простории, мејл или телефон 070 537 725.

Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address


Partizanska
Stip
2000

Opening Hours

Monday 08:00 - 13:00
Tuesday 08:00 - 13:00
Wednesday 08:00 - 13:00
Thursday 08:00 - 13:00
Friday 08:00 - 13:00
Other Education Websites in Stip (show all)
Факултет за Информатика - УГД-Штип Факултет за Информатика - УГД-Штип
Крсте Мисирков бр. 10
Stip, 2000

Факултет за информатика - УГД, препознај ја својата иднина

Електротехнички Факултет- Штип Електротехнички Факултет- Штип
Goce Delcev 98
Stip, 2000

ЕТФ е високо образовна установа, која нуди две студиски програми на прв и четири на втор циклус

Masinski fakultet - Stip / Faculty of Mechanical Engineering - Stip Masinski fakultet - Stip / Faculty of Mechanical Engineering - Stip
Bulevar Goce Delchev
Stip

Машински факултет - Можност за студирање на студиските програми: Мехатроника/Машинско инженерство