DSD - Sprachzentrum / Јазичен центар "DSD"

Специјализиран центар за современа настава по германски јазик.

Operating as usual

11/05/2023

🩵🩵🩵🩵🩵

26/04/2023

Noch eine bestandene Prüfung🤍
🌼B1🌼
🩷🩷🩷

20/04/2023

B1 bestanden😍

13/04/2023

B2 положено.❤️

Најубавите нешта се случуваат за време на најголемите празници.🍀

07/04/2023
05/04/2023

Bestanden🫶🍀

02/03/2023

🇩🇪Формирана е нова онлајн група за почетно ново по германски јазик.🇩🇪

Старт:
6ти март!

Термини:

⏰️понеделник од 16:00h.
⏰️четврток од 17:00h.

Имаме уште слободни места.
Пријавувањата се во тек.

Ве очекуваме!
🇩🇪❤️👩‍🏫

21/02/2023

👩‍🏫👩‍💻Формирана е онлајн група А1.1 по германски јазик.

Почеток: 6 март.

Имаме уште слободни места.

Во тек се пријавувањата🇩🇪

Контактирајте не на:
📞075349418
📩 Инбокс

Photos from DSD - Sprachzentrum / Јазичен центар "DSD"'s post 03/02/2023

Една наша заедничка успешна година. Многу положени испити и брзброј среќни насмевки.

✨️2022✨️

Ви благодариме на сите.❤️
Ви посакуваме уште многу успеси.

🍀

03/02/2023

✨️❤️🍀

23/01/2023

Bestanden💚

28/12/2022

А1.2 ниво‼️

Формирана е нова онлајн група по германски јазик.

Почеток 09.01.2023.
Термини: понеделник од 20 часот и четврток од 20:30 часот.

Ве очекуваме✨️🎅🎄

Photos from DSD - Sprachzentrum / Јазичен центар "DSD"'s post 01/11/2022

🎃

17/10/2022

Формирана е онлајн група А1.1.
Почеток: 1 ноември.

Имаме уште слободни места.

Во тек се пријавувањата🇩🇪

Контактирајте не на:
📞075349418
📩 Инбокс

05/09/2022

Формирана е онлајн група А1.1.
Почеток: 11 септември.
Термини: понеделник и четврток од 20часот.
Имаме уште слободни места.

Во тек се пријавувањата🇩🇪

Контактирајте не на:
📞075349418
📩 Инбокс

24/08/2022

Формирана е онлајн група А1.1.
Имаме уште слободни места.

Во тек се пријавувањата🇩🇪

Контактирајте не на:
📞075349418
📩 Инбокс

22/08/2022

Доколку Ви е потребна меѓународно призната потврда за Вашето познавање на германскиот јазик, ние нудиме подготовка за испити на сите нивоа од Заедничката европска референтна рамка за јазици (ЗЕРРЈ). 🇩🇪

Оваа година за првпат формираме групи за подготовка за испити по германски јазик.

🔷Група за подготовка за испит - А1 ниво.
🔷Група за подготовка за испит - Б1 ниво.

Подготовката трае 6 недели.
Наставата се одвива трипати неделно по 45 минути.

Дополнително:

Секој кандидат однапред ќе биде тестиран, со цел да се утврди точното ниво.
Пријавувањата се можни до 15 септември.

За дополнителни информации во врска со курсот, можете да не контактирате на:

📞075349418
📩Инбокс

ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ:

A1 ниво - Со овој испит докажувате дека имате основни познавања од германскиот јазик. Во моментот овој испит им е потребен на оние коишто имаат поднесено барање за виза за траен престој, заради придружување брачен другар или член од семејството.

19/08/2022

ЗАПОЧНУВАМЕ СО СЕПТЕМВРИСКИ УПИСИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК!🇩🇪

‼️Во тек е формирање на онлајн група за почето ниво A1.1.
Почеток на наставата: 05.09.‼️

За дополнителни информации и пријавувања, можете да не контактирате:

📞075349418
📩Инбокс

28/06/2022

🍀🤍

28/06/2022

Du hast viel Zeit in deine Prüfung investiert und sie ist geschafft. Herzlichen Glückwunsch zur bestandenen Prüfung! Du hast gezweifelt, dich angestrengt, manchmal den Mut verloren, doch nie aufgegeben. Deine Ausdauer wurde belohnt und du kannst stolz auf dich sein. Genieße den Moment und nimm das nächste Ziel in Angriff.💖🍀

23/06/2022

Noch eine bestandene Prüfung😍

Photos from DSD - Sprachzentrum / Јазичен центар "DSD"'s post 15/06/2022

👥

10/06/2022

👏👏👏💙💙💙

08/06/2022

Во тек е формирање на онлајн група по англиски јазик.

Почеток 20 јуни.
Времетраење: двапати неделно по 90 минути.

Резервирајте го Вашето место.
Ве очекуваме❤🤍💙

28/04/2022

Neue bestandene Prüfung💚🍀

08/04/2022

Почитувани,

Фомираме група за 7 одделение по англиски јазик.

За дополнителни информации, контактирајте не:

📞075349418
📩инбокс

Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Џемал Бједиќ бр. 19/2
Stip
2000
Other Language schools in Stip (show all)
Jazicen centar EVIVA  -  Shtip Jazicen centar EVIVA - Shtip
Vancho Prkje
Stip

Современа настава по англиски и германски јазик!

Русский сейчас Русский сейчас
Engelsova 5/8
Stip, 2000

Private lessons, all level courses, translations

WattsEnglish Macedonia WattsEnglish Macedonia
Kej Marsal Tito 22/7
Stip, 2000

Возбудливо и забавно изучување на англиски јазик за деца од три до дванаесет годишна возраст, преку в