Avto Skola Zelen Signal

Avto Skola Zelen Signal

Comments

Ovoa e rezultato posle dobro zavrsenata obuka so Blagojco Karov
Двострано метално излиени приврезоци по ваш дизајн AvtoSkola Zelen Signal Ana Darko Stankovski

https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8 Онлајн пријавување за обука

31 година „Зелен сигнал”
ја оправдува вашата доверба како лидер во сообраќајното воспитување и стекнување на возачки дозволи
А,A1,Б,Ц ,Ц+Е,Д
Почувствувајте го возачкиот дух во Вас уште при првата средба со професионалниот тим во просториите на авто школата кои се наоѓаат наспроти здравен дом.

Научете правилно да возите за да не го воведете во опасност Вашиот, но и животот на вашите сопатници. Заслужено стекнете ја вашата возачка дозвола благодарение на Авто школа „Зелен Сигнал” – Штип.

Operating as usual

Photos from Avto Skola Zelen Signal's post 26/07/2023

Вашето право и желба за стекнување на возачки дозволи AM, А1, A, Б, Ц , ЦЕ,и Д категории, за автошкола ,,Зелен сигнал” претставува предизвик за нова успешна мисија. Висококвалификуваниот стручен кадар, висококвалитетните услови за изведување на теоретска настава, како и адекватно специјализирани возила за практично спроведување на истата, е она што загарантирано ви го нуди Автошкола ,,Зелен сигнал”.

Photos from Avto Skola Zelen Signal's post 12/04/2023

Искористете ги можностите кои ви ги нуди Зелен Сигнал!

📎 https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

#зеленсигнал #штип

03/04/2023

Пронајди ја твојата картичка за пристап во Авто Школа Зелен Сигнал!

📎 https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

#зеленсигнал #штип

20/03/2023

Навиките за безбедно возење може да спасат животи! 🚦

📎 https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

#зеленсигнал #автошкола #Штип

Photos from Avto Skola Zelen Signal's post 17/03/2023

Учењето да возите може да биде застрашувачко, но нашите искусни инструктори го прават тоа лесно и забавно! 😃 Пријавете се за обука и уверете се.

📎 https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

#зеленсигнал #штип

Photos from Avto Skola Zelen Signal's post 20/02/2023

#зеленсигнал #автошкола #Штип

03/02/2023

Започни со квалитетна обука уште денес, те очекуваме! Пријави се онлајн преку формуларот, побарај не на контакт тел. или дојди во нашите простории!

🔗 https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

27/01/2023

Едноставна е математиката до Вашата возачка дозвола! Пријави се!
🔗 forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

24/01/2023

Пријавете се за обука на дадениот линк!
🔗 forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

20/01/2023

Новитет во Новата година нека ви биде возачката дозвола! Пополнете го формуларот и започнете со обука.
🔗 forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

16/01/2023

Пополнете го формуларот и започнете со обука!
🔗 forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

13/01/2023

🔗 forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

Photos from Avto Skola Zelen Signal's post 12/01/2023

🔗 forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8

Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Our Story

28 години „ Зелен сигнал ”
ја оправдува вашата доверба како лидер во сообраќајното воспитување и стекнување на возачки дозволи
А,A1,Б,Ц ,Ц+Е,Д
Почувствувајте го возачкиот дух во вас уште при првата средба со професионалниот тим во просториите на авто школата кои се наоѓаат наспроти здравен дом .

Научете правилно да возите за да не го воведете во опасност Вашиот, но и животот на вашите сопатници. Заслужено стекнете ја вашата возачка дозвола благодарение на Авто школа „ Зелен Сигнал ” – Штип.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address


КЕЈ МАРШАЛ ТИТО 57
Stip
2000

Opening Hours

Monday 08:30 - 17:30
Tuesday 08:30 - 17:30
Wednesday 08:30 - 17:30
Thursday 08:30 - 17:30
Friday 08:30 - 17:30
Other Schools in Stip (show all)
Istip Hamidiye Medresesi Istip Hamidiye Medresesi
Straso Pincur
Stip

MEDRESEMIZDE YOL PARALARI,3 OYUN YEMEK,YATAKANE,KUTUPHANE VE BILGISAYAR ODASI,VE KITAPLAR BEDAVADIR

IQ UP - Shtip IQ UP - Shtip
Ulica General Mihajlo Apostolski Br. 3
Stip, 2000

Со IQ Up! ги воведуваме децата во магичниот свет на наука

Edukativen centar Smart and happy kids Edukativen centar Smart and happy kids
Иво Лола Рибар 34
Stip

Целодневен престој за деца од 5 до 11 години

Jazicen centar EVIVA  -  Shtip Jazicen centar EVIVA - Shtip
Vancho Prkje
Stip

Современа настава по англиски и германски јазик!

Втор конгрес на студенти по општа медицина Втор конгрес на студенти по општа медицина
FMN UGD/Stip
Stip, 2000

Регистрација и испраќање на апстракти најдоцна до 10.04.2