Vortex Art Kids

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Vortex Art Kids, Education, Улица Дебарца бр. 33, Skopje.

Културен и едукативен центар којшто овозможува брзо и ефикасно изучување на странските јазици, следејќи ги светските трендови и методи за изучување странски јазици, како и креативни курсеви за шминка, фотографија и моден дизајн. Високо-реномиран, професионален и креативен тим на професори ги следат постојано слушателите на курсот. Во нашите модерно опремени простории често организираме изложби, ку

Want your school to be the top-listed School/college in Skopje?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Our Story

Културен и едукативен центар којшто овозможува брзо и ефикасно изучување на странските јазици, следејќи ги светските трендови и методи за изучување странски јазици, како и креативни работилници за деца, дневен престој и летен камп. Високо-реномиран, професионален и креативен тим на професори постојано го следат напредокот на секое дете. Во нашите модерно опремени простории често организираме изложби, културни настани, промоции, средби и дебати. Повелете и посетете нè, секој работен ден од 10 до 21 часот, а тимот на VORTEX ART ќе Ве почести со пријатен амбиент и професионален пристап.

Videos (show all)

Клуб на генијалци

Location

Category

Telephone

Website

Address


Улица Дебарца бр. 33
Skopje
1000SKOPJE
Other Education in Skopje (show all)
Korcagin Korcagin
3-ta Makedonska Brigada 9
Skopje, 1000

the best school in the balkan

LOTEM School of Foreign Languages LOTEM School of Foreign Languages
Vodnjanska 60
Skopje, 1000

Училиште за странски јазици

Logos Oxford Logos Oxford
20 Oktomvri Br. 8
Skopje

Љубители на Христијанското Евангелие Љубители на Христијанското Евангелие
Skopje, 1000

Христијанска Литература

T.C. Üsküp Eğitim Müşavirliği T.C. Üsküp Eğitim Müşavirliği
T. C. Üsküp Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği UI. Slavey Planina Bb 1000 Skopje/Macedonia
Skopje

T.C. Üsküp Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği

ООУ “Браќа Рамиз- Хамид“ - Скопје ООУ “Браќа Рамиз- Хамид“ - Скопје
Улица „Че Гевара“ бр. 80
Skopje, 1000

ООУ „Браќа Рамиз Хамид“- Скопје е урбано училиште сместено во општина Шуто Оризари. Наставата се изведува на македонски наставен јазик.

АлфаОмега μαθήματα ελληνικών АлфаОмега μαθήματα ελληνικών
Trifun Hadži Janev
Skopje, 1000

часови по грчки на далечина.

Gradinka Raspeana Mladost Gradinka Raspeana Mladost
R***r Boskovik Br. 6
Skopje

Macedonian Diatom Society-MDS Македонско Дијатомолошко Друштво МДД Macedonian Diatom Society-MDS Македонско Дијатомолошко Друштво МДД
Arhimedova 3
Skopje

Македонско Дијатомолошко Друштво МДД Скопје

ADP - North Macedonia ADP - North Macedonia
Mother Thresa
Skopje, 1000

ADP North Macedonia, është degë e ADP-s, që selinë qendrore e ka ne Prishtinë.

Финансиска поддршка за твојата инвестиција / Financial aid guide Финансиска поддршка за твојата инвестиција / Financial aid guide
Skopje

Се што треба да знаете за Законот за финансиска поддрш?

LinkAcross Development Center LinkAcross Development Center
Ulica Helsinki 47
Skopje, 1000

Центарот за Развој нуди програми за развој на компании