SH.K.E "Aktiviteti"

Shoqata Kulturore Edukative Aktiviteti
www.aktiviteti.org www.aktiviteti.org

Operating as usual

Timeline photos 26/07/2016

Kryetari i shoqatës "AKTIVITETI" Muhadin Limani sot ishte mysafir në programin "Eğitim,öğrenim,öğretim" (Arsim, mësim, edukim). te Radio Shkupit ne gjuhen turke.
Tema ne kete program ishte Samiti nderkombtare i mësimdhënësve lider si aktivitet madhështor ne republiken e Maqedonisë.

Kültürlerarası Eğitim ve Eğitimde Çokkültürlülük Tartışıldı 25/07/2016

Lajmi per Samitin e II Nderkombetar te mesimdhenesve lidera edhe ne gjuhen Turke ne Kosov.
Ne kete lajm behet fjale edhe per Samitin e Organizuar nga SH.K.E "Aktiviteti" ne bashkepunim me shoqaten nga Turqia Öncü Eğitimciler

Kültürlerarası Eğitim ve Eğitimde Çokkültürlülük Tartışıldı Uluslararası Öncü Öğretmenler Derneği tarafından İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ortaklığı ile Üsküp Aktiviteti Derneğinin ev sahipliğinde 15-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te “Kültürlerarası Eğitim ve Eğitimde Çokkü...

Profesorka Bojana Manić iz Škole Sveti Sava na Medjunarodnom samitu vodećih nastavnika –... 19/07/2016

Lajmi per Samitin e II Nderkombetar te mesimdhenesve lidera edhe ne gjuhen Serbe.
Ne kete lajm behet fjale edhe per Samitin e Organizuar nga SH.K.E "Aktiviteti" ne bashkepunim me shoqaten nga Turqia Öncü Eğitimciler

Profesorka Bojana Manić iz Škole Sveti Sava na Medjunarodnom samitu vodećih nastavnika –... Profesorka engleskog jezika, Bojana Manić, koja radi u OŠ “Sveti Sava“, učestvovala je na 2. Međunarodnom samitu vodećih nastavnika pod nazivom "Međukulturalna i multikulturalna iskustva u obrazovanju" koji je održan u glavnom gradu Makedonije, Skoplju od 15 do 17. jula. Domaćini samita bili su Udru...

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 17/07/2016

Mbledhimi i fundit i SAMITIT

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 17/07/2016

Dita e 3 e Samitit Nderkombetar

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 17/07/2016

1.Mase
Tema: Disajni i Shkollave.
2.Mase
Tema: Profesoret Multikulturor dhe zhvillimet profesionale.
3.Mase
Tema: Lideret Multikultural
4.Mase
Tema: Multikultura dhe programi i Librave Kulturore .

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 17/07/2016

Prof. Dr. Selahatin TURAN
Tema: Problemet dhe zgjidhjet e problemeve ne 100 vitet e fundit!

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 16/07/2016

Vazhdojne prezentimet e temave nga mësimdhënësit.

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 16/07/2016

Mehtap SENKAYA/ Meral SENKAYA

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 16/07/2016

Lokman ALI YAVUZ - Shkolla Fillore "Avcilar Abdulkadir Uzturk" - ISTANBUL

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 16/07/2016

Bojana MANIC - Shkolla fillore "Sveti Sava" - Pirot Serbi

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 16/07/2016

Melike NUR SAGLAM - Shkolla e mesme "Esenler 125 vjet" Istanbul

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 16/07/2016

Dita e dytë e samitit ndërkombëtarë për përvojën multikulturore në arsim. (FOTO)

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 15/07/2016

Tasim Fazliu moderator i Sesionit te dyte.
Ne kete sesion prezentohen keto shtete me punimet e tyre: Kosova, Rusia, Serbia, Turqia dhe Greqia.

Shkup, fillon samiti ndërkombëtar për përvojën multikulturore në arsim 15/07/2016

Anadolu Agency

Shkup, fillon samiti ndërkombëtar për përvojën multikulturore në arsim Në samitin i cili mbështet edhe nga Agjencia Turke për Zhvillim dhe Koordinim (TIKA) dhe Instituti Yunus Emre në Shkup marrin pjesë 300 mësimdhënës nga 15 vende të ndryshme të botës. Gjatë këtij evenimenti ata do të kenë mundësi të ndajnë përvojat dhe të shpalosin idetë e tyre - Anadolu Agency

Timeline photos 15/07/2016

Fjalim pershendetes nga: Perfaqsuesi i Komunes Cair Sulejman Baki

Timeline photos 15/07/2016

Fjalim pershendetes nga: Kryetar i Oncu Egitimciler Gokhan Erenoglu

Timeline photos 15/07/2016

Fjalim pershendetes nga: Kryetari i Sh.K.E Aktiviteti Muhadin Limani

15/07/2016
Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 15/07/2016

Reportazhet nga Kryetari i SH.K.E Aktiviteti Muadin Limani dhe Kryetari i Oncu Egitimililer Gokhan Erenoglu per Anadolu Agjensy.

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 11/07/2016

Sizleri aramızda görmkten onur duyacağız.

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 11/07/2016

Ќе ни приреде особена чест Вашето присуство...

Photos from SH.K.E "Aktiviteti"'s post 11/07/2016

Do të na nderon prezenca e Juaj.....

Timeline photos 31/05/2016

Te nderuar prind, Ju qe keni femije per regjistrim ne klas te pare Ju lusim qe ti kompletoni dokumentet dhe ti dorzoni ne Shkollen e fshatit tek mesuesja e kl.1. Afati i regjistrimit der me 01.06.2016 ( E Merkur)

Want your school to be the top-listed School/college in Skopje?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Website

Address


Strachinci
Skopje
1103
Other Skopje schools & colleges (show all)
Korcagin Korcagin
3-ta Makedonska Brigada 9
Skopje, 1000

the best school in the balkan

LOTEM School of Foreign Languages LOTEM School of Foreign Languages
Vodnjanska 60
Skopje, 1000

Училиште за странски јазици

Logos Oxford Logos Oxford
20 Oktomvri Br. 8
Skopje

Факултетско студентско собрание на Филолошки факултет Факултетско студентско собрание на Филолошки факултет
Skopje, 1000

Факултетското студентско собрание на Филолошки факултет

T.C. Üsküp Eğitim Müşavirliği T.C. Üsküp Eğitim Müşavirliği
T. C. Üsküp Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği UI. Slavey Planina Bb 1000 Skopje/Macedonia
Skopje

T.C. Üsküp Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği

Gradinka Raspeana Mladost Gradinka Raspeana Mladost
R***r Boskovik Br. 6
Skopje

Macedonian Diatom Society-MDS Македонско Дијатомолошко Друштво МДД Macedonian Diatom Society-MDS Македонско Дијатомолошко Друштво МДД
Arhimedova 3
Skopje

Македонско Дијатомолошко Друштво МДД Скопје

ADP - North Macedonia ADP - North Macedonia
Mother Thresa
Skopje, 1000

ADP North Macedonia, është degë e ADP-s, që selinë qendrore e ka ne Prishtinë.

LinkAcross Development Center LinkAcross Development Center
Ulica Helsinki 47
Skopje, 1000

Центарот за Развој нуди програми за развој на компании

Бибиверзум Бибиверзум
БУлица Јане Сандански бр. 113 Б, влез 1, кат ПР, број 5
Skopje, 1000

„Бибиверзум“ е дел од големата образовна платформа на „Светот на Биби”.

lcf_clubs_macedonia lcf_clubs_macedonia
Ulica Kosturski Heroi 4B
Skopje, 1000