ABC Center

QENDËR KURSESH-SHKUP Kurs i gjuhes angleze , me 5 nivele, gjithashtu edhe per provime per studentet. Gjendemi perballe caffe Princeza. Cmimi 900 denare.

Mesimi mbahet dy here ne jave. Per kurse te pershpejtuara verore me nga tre muaj cmimi eshte 50 euro

Operating as usual

04/10/2023

Lotaria Amerikane e shumë pritur filloi
Datat e aplikimit do të jenë aktive deri më 9 Nëntor
Dokumentet e duhura jane fotografi me prapasken te bardhe te bere ne fotografist ne cd ose usb si dhe pasaporta
Ju dëshirojme fat!
Na kontaktoni ne whats app 072 765 169

ABC Center QENDËR KURSESH-SHKUP

06/10/2022

Llotaria Amerikane e shumë pritur filloi
Datat e aplikimit do të jenë aktive deri më 9 Nëntor
Shërbimi jonë për tju ndihmuar në fazën e regjistrimit do të jetë aktive deri në 8 Nëntor
Ju dëshirojme fat!

26/09/2022

Kurse Gjuhë Angleze dhe Gjermane
Ne jemi gati✨️
Lokacioni: Fushë Topan afër Ramstorit
Oraret formohen prej 27 deri 30 shtator
Ligjerat fillojn ne Tetor. Mosha madhore
Wecome

22/09/2022
16/09/2022

Kurse GJUHË GJERMANE
Regjistrimet jane deri ne 1 TETOR
INTENZIVËT-zgjasin 3 deri 4 muaj.
Kurse individuale
Kurse te rregullta
Abc center TEL:072-765-169. Vlen per te gjitha moshat
Lokacioni - Shkup

16/09/2022

Gjuhë Angleze Intenziv ( zgjasin 3 muaj ). Regjistrimet deri 14 Tetor!
TEL:072-765-169.
Vlen per moshat e rritura
Lokacioni - Shkup

01/10/2021

Lotaria Amerikane e shumë pritur filloi
Datat e aplikimit do të jenë aktive deri më 9 Nëntor
Sherbimi jonë për tju ndihmuar në fazën e regjistrimit do të jetë aktive deri në 8 Nëntor
Per çdo info 072 765 169 Abc Center/Gonxhe Kadriu
Ju dëshirojme fat!

Want your school to be the top-listed School/college in Skopje?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Shembull i nje detyre audiovizuele ne ABC Center

Location

Category

Telephone

Website

Address


Topansko, Lazo Trpovski 5
Skopje
SKOPJE1000
Other Language schools in Skopje (show all)
MONDO-LINK MONDO-LINK
BUlica Kocho Racin
Skopje, 1000

СТУДИО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И ПРЕВОДИ ВО СКОПЈЕ И ШТИП

Bronco Bronco
Dame Gruev 16
Skopje, 1000

Language Education Center Центар за јазично образование

Специјализирано училиште за италијански јазик ITALIANISSIMO Специјализирано училиште за италијански јазик ITALIANISSIMO
Улица Роза Луксембург бр. 6/3
Skopje, 1000

Курсеви по италијански јазик тел. 02/3212 853, 077/717 700, 071 218 258

Cyrillic online Cyrillic online
Skopje

Virtual classroom for learning Macedonian. Classes led by a native speaker with years of teaching e

English Time English Time
Partizanski Odredi 80
Skopje, 1000

We offer English and German lessons for children, teens, and adults. Preparation for levels A1-C2 CEF

Ucime Danski Ucime Danski
Skopje

Приватни часови по дански јазик, консултации за интегр

Trix Trix
Atinska 6
Skopje, 1000

Trix - училиште за англиски јазик, на ул. Атинска, близу Веро 2.

LingOline LingOline
Skopje, 1000

LingOline е онлајн училиште за странски јазици со специјал?

Масима Јазичен Едукативен Центар Масима Јазичен Едукативен Центар
Февруарски Поход 14-1/3
Skopje, 1000

Интерактивни, мултимедијални и иновативни часови со најсовремени методи на настава и IT алатки

Ej Bi Si Ej Bi Si
Kosta Veselinov 6a, Centar
Skopje, 1000

School of English A B C is easy as 1 2 3

Академија за иновативно образование „Здравеј" -Скопје Академија за иновативно образование „Здравеј" -Скопје
Boulevard 11 Oktomvri 38/3
Skopje, 1000

Академија „Здравеј" кон Бугарското неделно училиште, гр.Скопје е место каде се спојуваат знаење и игра со помош на искуства од цел свет.

Овластен лектор по македонски јазик Овластен лектор по македонски јазик
Str. "Koce Metalec" 3A-1/32
Skopje, 1000

Nudi uslugi od ovlasten lektor po makedonski jazik za site vidovi tekstovi sto izleguvaat od pecjat, i za site javni ustanovi i mediumi sjto se obvrzani spored Zakonot za makedonski jazik da go upotrebuvaat knizjevniot makedonski jazik pravilno.