Smart Academy

Збогатете го Вашето знаење со курсевите и обуките на Smart Academy!

Operating as usual

02/12/2023

За кого е наменета оваа обука?
Обуката е за сите лица кои сакаат да работат во светот на продажба. Лица кои сакаат да почнат да работат како комерцијалисти, лица кои имаат потешкотии во реализацијата на продажбата или пак продаваат просечно, често се соочуваат со незадоволни клиенти, не можат да се справат добро со тешки клиенти, поплаки од клиенти или рекламација на производи, како и за раководители кои сакаат да го унифицираат начинот на продажба и да изградат еднаков однос кон клиентите.

Цена: 6.500 денари

🔔Почеток: 12.12.2023
⏰Време: 17 часот
⏳Траење: 12 школски часови

02/12/2023

Научи како да правиш интерен аудит почитувајќи ги правилата на меѓународните ISO стандарди.

Биди дел од обуката за интерни аудитори.

Целата програма погледнете ја на линкот во продолжение:

https://smartacademy.mk/courses/paket-programa-za-integrirani-obuki-za-unterni-auditori-iso-9001-iso-14001-ohsas-18001-iso-45001/

Програмите се прилагодуваат согласно потребите на компанијата.

02/12/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 15.12.2023
⏳Траење: 20 школски часови

02/12/2023

Бидете дел од следната група на курсот Практичен Excel за професионалци.
Цена: 6.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/praktichen-excel-za-profesionalci/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 15.12.2023
☎️Време: 17:30
⏳Траење: 20 школски часови

31/08/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 01.10.2023
⏳Траење: 20 школски часови

Обука за јавни набавки - Smart Academy 24/08/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 01.09.2023
⏳Траење: 20 школски часови

Обука за јавни набавки - Smart Academy Обука за јавни набавки Предавач: Савка Нејковска Тасева СО КОИ ЗНАЕЊА И ВЕШТИНИ ЌЕ СЕ СТЕКНЕШ СО ОВАА ЦИКЛУСНА ОБУКА ЗА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ? ЦИКЛУС 1 – ВОВЕД....

21/08/2023

Бидете дел од следната група на курсот Практичен Excel за професионалци и навлезете во тајните на MS Excel!!

Smart Academy Ви нуди 50 % попуст за пријава до 01.09.2023 година.

Цена со попуст: 6.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/praktichen-excel-za-profesionalci/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 07.09.2023
☎️Време: 17:30
⏳Траење: 20 школски часови

21/08/2023

За кого е наменета оваа обука?
Обуката е за сите лица кои сакаат да работат во светот на продажба. Лица кои сакаат да почнат да работат како комерцијалисти, лица кои имаат потешкотии во реализацијата на продажбата или пак продаваат просечно, често се соочуваат со незадоволни клиенти, не можат да се справат добро со тешки клиенти, поплаки од клиенти или рекламација на производи, како и за раководители кои сакаат да го унифицираат начинот на продажба и да изградат еднаков однос кон клиентите.

Цена: 6.500 денари

🔔Почеток: 04.09.2023
⏰Време: 17 часот
⏳Траење: 12 школски часови

21/08/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 01.09.2023
⏳Траење: 20 школски часови

14/08/2023
24/06/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 01.07.2023
⏳Траење: 20 школски часови

05/06/2023

За кого е наменета оваа обука?
Обуката е за сите лица кои сакаат да работат во светот на продажба. Лица кои сакаат да почнат да работат како комерцијалисти, лица кои имаат потешкотии во реализацијата на продажбата или пак продаваат просечно, често се соочуваат со незадоволни клиенти, не можат да се справат добро со тешки клиенти, поплаки од клиенти или рекламација на производи, како и за раководители кои сакаат да го унифицираат начинот на продажба и да изградат еднаков однос кон клиентите.

Цена: 6.500 денари

🔔Почеток: 01.07.2023
⏰Време: 17 часот
⏳Траење: 12 школски часови

26/05/2023

Бидете дел од следната група на курсот Практичен Excel за професионалци и навлезете во тајните на MS Excel!!

Smart Academy Ви нуди 50 % попуст за пријава до 01.06.2023 година.

Цена со попуст: 6.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/praktichen-excel-za-profesionalci/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 10.06.2023
☎️Време: 17:30
⏳Траење: 20 школски часови

23/05/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 07.06.2023
⏳Траење: 20 школски часови

14/05/2023

За кого е наменета оваа обука?
Обуката е за сите лица кои сакаат да работат во светот на продажба. Лица кои сакаат да почнат да работат како комерцијалисти, лица кои имаат потешкотии во реализацијата на продажбата или пак продаваат просечно, често се соочуваат со незадоволни клиенти, не можат да се справат добро со тешки клиенти, поплаки од клиенти или рекламација на производи, како и за раководители кои сакаат да го унифицираат начинот на продажба и да изградат еднаков однос кон клиентите.

Цена: 6.500 денари

🔔Почеток: 05.06.2023
⏰Време: 17 часот
⏳Траење: 12 школски часови

22/03/2023

Интензивен и сеопфатен курс за целиот систем за јавни набавки!
Специјализирани обуки со фокус на договорните органи или економските оператори!

Работиме во мали групи, а местата се ограничени!
Цена: 18.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/obuka-za-javni-nabavki/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 04.04.2023
⏳Траење: 20 школски часови

16/03/2023

Бидете дел од следната група на курсот Практичен Excel за професионалци и навлезете во тајните на MS Excel!!

Smart Academy Ви нуди 50 % попуст за пријава до 25.03.2023 година.

Цена со попуст: 6.000 денари
Целосната програма погледнете ја на линкот https://smartacademy.mk/courses/praktichen-excel-za-profesionalci/
Пријави се веднаш!

🔔Почеток: 15.04.2023
☎️Време: 17:30
⏳Траење: 20 школски часови

28/02/2023

За кого е наменета оваа обука?
Обуката е за сите лица кои сакаат да работат во светот на продажба. Лица кои сакаат да почнат да работат како комерцијалисти, лица кои имаат потешкотии во реализацијата на продажбата или пак продаваат просечно, често се соочуваат со незадоволни клиенти, не можат да се справат добро со тешки клиенти, поплаки од клиенти или рекламација на производи, како и за раководители кои сакаат да го унифицираат начинот на продажба и да изградат еднаков однос кон клиентите.

Цена: 6.500 денари

🔔Почеток: 03.04.2023
⏰Време: 17 часот
⏳Траење: 12 школски часови

Want your school to be the top-listed School/college in Skopje?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

За кого е наменета оваа обука?Обуката е за сите лица кои сакаат да работат во светот на продажба. Лица кои сакаат да поч...

Location

Category

Telephone

Address


Mateja Matevski Br. 24-C-177, Aerodrom
Skopje
1000
Other Education in Skopje (show all)
Korcagin Korcagin
3-ta Makedonska Brigada 9
Skopje, 1000

the best school in the balkan

LOTEM School of Foreign Languages LOTEM School of Foreign Languages
Vodnjanska 60
Skopje, 1000

Училиште за странски јазици

Logos Oxford Logos Oxford
20 Oktomvri Br. 8
Skopje

Љубители на Христијанското Евангелие Љубители на Христијанското Евангелие
Skopje, 1000

Христијанска Литература

T.C. Üsküp Eğitim Müşavirliği T.C. Üsküp Eğitim Müşavirliği
T. C. Üsküp Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği UI. Slavey Planina Bb 1000 Skopje/Macedonia
Skopje

T.C. Üsküp Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği

ООУ “Браќа Рамиз- Хамид“ - Скопје ООУ “Браќа Рамиз- Хамид“ - Скопје
Улица „Че Гевара“ бр. 80
Skopje, 1000

ООУ „Браќа Рамиз Хамид“- Скопје е урбано училиште сместено во општина Шуто Оризари. Наставата се изведува на македонски наставен јазик.

АлфаОмега μαθήματα ελληνικών АлфаОмега μαθήματα ελληνικών
Trifun Hadži Janev
Skopje, 1000

часови по грчки на далечина.

Gradinka Raspeana Mladost Gradinka Raspeana Mladost
R***r Boskovik Br. 6
Skopje

Macedonian Diatom Society-MDS Македонско Дијатомолошко Друштво МДД Macedonian Diatom Society-MDS Македонско Дијатомолошко Друштво МДД
Arhimedova 3
Skopje

Македонско Дијатомолошко Друштво МДД Скопје

ADP - North Macedonia ADP - North Macedonia
Mother Thresa
Skopje, 1000

ADP North Macedonia, është degë e ADP-s, që selinë qendrore e ka ne Prishtinë.

Финансиска поддршка за твојата инвестиција / Financial aid guide Финансиска поддршка за твојата инвестиција / Financial aid guide
Skopje

Се што треба да знаете за Законот за финансиска поддрш?

LinkAcross Development Center LinkAcross Development Center
Ulica Helsinki 47
Skopje, 1000

Центарот за Развој нуди програми за развој на компании