Obrazoven Centar EDUCO

Obrazoven Centar EDUCO

Образовниот центар EDUCO има за цел образование на деца?

Образовниот центар EDUCO во фокусот на неговото работење ги става децата,нивното едуцирање,воспитување и поттикнување на креативноста и имагинацијата.Има за цел образование на децата пред и после училиште,завршување на домашните задачи,учење на тековни лекции,совладување на потешкотиите во наставниот материјал,истовремено забавувајќи се со креативни и едукативни работилници,изучување на нови ве

Operating as usual

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 04/04/2023
27/02/2023

🎯 Почтувани, воведуваме нова работна група за деца од ПРЕДУЧИЛИШНА ВОЗРАСТ (идни првооделенци)

❗Драги родители затоа што на децата им се потребни вештини кои се неопходни за нов почеток во образовниот процес
овозможете им го тоа.

💯 Активирањето на мозокот кај секое дете во подготовка за учење е важна детерминанта за вистински напредок низ процесот на растење и формирање на личноста.

💯 Вложете во иднината на ВАШЕТО и НАШЕ дете❗

👩‍🏫 Наставата ке ја реализира дипломиран професор по предучилишно воспитување, мастер воспитувач за социјално и емоционално учење во раното детство.
Verce Mijalova

✏️📖 Уписите се во тек

☎️ 078 370 947

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 02/04/2022

Нашите ученици во соработка со градската библиотека,, Браќа Миладиновци'' го одбележаа - Светскиот ден на литература за деца. Голема благодарност до организаторите.

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 02/11/2021

📖✏️👩‍🏫👨‍🏫🎯✏️📖❤️❤️❤️

23/09/2021

👨‍🏫 Редовна дополнителна настава по математика и физика.

🧏За ученици од VI-IX одделение основно образование;

🧏 За ученици од I - IV година средно образование;

❗Наставата се реализира двапати неделно во траење од по еден час!

📖 Уписите се во тек;

☎️☎️ 070 850 840 Blaze Angelov.

Со настава започнуваме на 04.10.2021 год.

🎯 Редовноста, мотивираноста и модерениот начин на презентирање на наставниот материјал, гарантираат континуиран напредок кај секој ученик во откривањето на тајните на математиката и физиката.

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 08/09/2021

Почитувани !!!
Образовениот центар EDUCO-Радовиш започна да врши уписи за ученици од I-V одделение.

Дополнителна и додатна настава за сите ученици по сите наставни предмети;

Пишување домашни,учење тековни лекции,подоготовка за тестови и дополнителни вежби за совладување на наставниот материјал.

Наставата се реализира во училници специјализирани за индивудуален пристап кон секое дете, секој ден по 2 часа;

Ограничен број на деца во група;

Со настава започнуваме од 13.09.2021.

Пријавување на тел.број 078 370 947

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 30/04/2021

Среќни празници од нашите едукативци.

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 09/03/2021

Осмомартовска креативност.

22/01/2021

Уписите за редовна дополнителна настава по математика се во тек! Редовноста, мотивираноста и модерениот начин на презентирање на наставниот материјал, гарантираат континуиран напредок кај секој ученик во откривањето на тајните на математиката.

Наставата се реализира двапати неделно во траење од по еден час!

Професорот Блаже Ангелов создаде бесплатна визуелна „Математика за сите“. Се поедноставува учењето и лесно се поврзува знаењето 20/01/2021

Браво за нашиот професор.

Професорот Блаже Ангелов создаде бесплатна визуелна „Математика за сите“. Се поедноставува учењето и лесно се поврзува знаењето Тој се стреми неговата веб-страница „Математика за сите” да прерасне во прво дополнително средство за учење математика на полесен и поинтересен начин за секого Н....

16/12/2020
13/12/2020

Ротирање на наш начин ...

11/12/2020

Учиме Математика ... Видови триаголници ...

08/12/2020

Конструкција на симетрала на отсечка ...

07/12/2020

Изучување Математика низ призмата на EDUCO!

Нашата мисија:

- Учениците со задоволство да ѓи следат предавањата
- Насочувачки предавања за полесно вклопување на учениците со релативно новата "Кембриџ" наставна програма
- Создавање на одлична математичка "база (основа)" за идните генерации инженери

Нашите методи:

- Интерактивни предавања кои математиката ја поврзуваат со секојдневни ситуации и природата околу нас
- Решавање на голем број примери и задачи за добивање на трајно знаење
- Споредба на методи
- Индивидуален пристап кон потребите на секој ученик

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 26/11/2020

Часови по Физика и математика на најсовремен начин со примена на ИКТ.
Благодарност до професор Blaze Angelov.
Контакт за пријавување. ☎️ 070850840.

15/11/2020

❗❗❗ Настава по математика

📐 Двапати неделно ;

🧮 Настава по училишна програма со нагласена потреба на предзнаења;

📝 Помош при совладување на наставниот материјал и проширување на знаењата;

👨‍👨‍👧‍👧 Ограничен број на деца во група;

🎯 За ученици од 6 до 9 одд.oсновно образование и ученици од 1 до 4 година средно образование;

🤷‍♂️🤷‍♀️ Вашата грижа допуштете ни ја нам, а вие само следете како напредуваат вашите деца;

📄 Уписите траат до исполнување на бројот;

👨‍🏫 Ментор Блаже Ангелов

☎️ 070 850 840

13/11/2020

ПОЧИТУВАНИ!!!
Obrazoven Centar Educo започна со уписи за настава по математика за ученици од
6 до 9 одделение и од 1 до 4 година средно образование.
Часовите ке се одржуваат двапати неделно и ке се реализираат од страна на професорот по математика Blaze Angelov.
Контакт за пријавување: 070 850 840

13/11/2020
Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 04/11/2020

Pisuvame domasni,srabotuvame tekovni ucilisni aktivnosi, so matematika se zabavuvame.

Photos from Obrazoven Centar EDUCO's post 29/10/2020

‼️Почитувани родители,

Образовен центар EDUCO- Радовиш започнува со уписи за дневен престој со физичко присуство за деца од I-V одделение.

📑📖 Згрижување и едукација на деца од I-V одделение;

📝 Пишување домашни,учење тековни лекции,подготовка за тестови и дополнитени вежби за совладување на наставниот матрејал;

👨‍🏫 Индивидуален пристап кон секое дете;

🙋‍♀️ Ограничен број на деца во група.

🎯 Со настава започнуваме од 02.11.2020 г.

❗️😷 Сите ученици кои ќе посетуваат настава во Образовниот центар Educo се должни да ги почитуваат препораките за заштита од COVID-19!

Пријавување на ☎️ 078/370-947

26/10/2020

Почитувани родители,

Образовен центар EDUCO- Радовиш започнува со уписи за дневен престој со физичко присуство за деца од I-V одделение.

📑📖 Згрижување и едукација на деца од I-V одделение;

📝 Пишување домашни,учење тековни лекции,подготовка за тестови и дополнитени вежби за совладување на наставниот матрејал;

👨‍🏫 Индивидуален пристап кон секое дете;

🙋‍♀️ Ограничен број на деца во група.

🎯 Со настава започнуваме од 02.11.2020 г.

❗️😷 Сите ученици кои ќе посетуваат настава во Образовниот центар Educo се должни да ги почитуваат препораките за заштита од COVID-19!

Пријавување на ☎️ 078/370-947

Want your school to be the top-listed School/college in Radovis?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Учиме Математика ... Видови триаголници ...
Видео (пример) за час по Математика

Location

Category

Telephone

Website

Address


Radovis
2420
Other Education in Radovis (show all)
Avto Skola SION Radovis Avto Skola SION Radovis
Radovis

- Од Сион, кој е врв на убавината, Бог заблиста. (Псалм50:2)

Tehnicar Bezbednosti (B) - Nikola Tesla (Surdulica) Tehnicar Bezbednosti (B) - Nikola Tesla (Surdulica)
Radovis, 17530

Grupa smera: Tehnicar Bezbednosti, skole: Nikola Tesla, Surdulica

ОНБ "Браќа Миладиновци" - Радовиш ОНБ "Браќа Миладиновци" - Радовиш
Ulica , Ilindenska" B. B
Radovis, 2420

Официјална facebook страна на Општинска Народна Билиотека

Kurs po Germanski jazik Kurs po Germanski jazik
22 Oktomvri Bb
Radovis, 2420