Фризерски салон ТЕА

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Фризерски салон ТЕА, Education, R.R.Richko 28, Prilep.

10/03/2021

#balayage #dikson #nookitaly #hair

#balayage #dikson #nookitaly #hair

07/02/2021

#balayage #nookitaly #dikson #hair

#balayage #nookitaly #dikson #hair

21/12/2020

#nook #nookitaly #theorigincolor #dikson

28/10/2020

25 години заедно со вас🥂🎂

27/10/2020

#balayage #nookitaly #dikson #hair #transformation #curlyhair

14/10/2020

#dikson #nook #nookitaly #hair #hairstyle #balayage #hairtransformation #blonde

09/10/2020

#dikson #blonde #hairtransformation #hairstyle #hair #hairsalon #nookitaly

27/09/2020

Natasa Malinkova #dikson #nookitaly #balayage #haircare

19/08/2020

#dikson #diksoblonde #babylights #hairtransformation

07/08/2020

#diksoncolorwriter #dikson #hairtransformation #haircolor #hair #hairstyle

06/08/2020

#haircare #haircolor #balayage #nookitaly #hairstyle #blondehair #dikson

28/07/2020

#dikson #hair #color #pink #hairart

19/04/2020

[04/04/20]   ПРОТЕСТ на занаетчија

Почитувани (непочитувани ) моќници ``````` !!!
Сведоци сме на огромно незадоволсвото како занаетчии овие денови како некој сака да манипулира со нашата професија. Сите ветувања што ги слушнавме деновиве за наводна помош за занаетчиите како ќе биле потпомогнати во овој кризен период паднаа во вода бидејќи сето тоа излезе дека е голема лага.
Барањето на занаетчиите Беше :
▪︎Субвенционирање на плата и придонеси за месеци март,април и мај.
▪︎Да бидат вклучени за безкаматен кредит со грејс период на 24 месеци преку Македонска банка за развој.
▪︎Одложување на кредити од 6 месеци без дополнителни трошоци и камати во тој период.
Од сите овие мерки во ништо не е вклучен занаетчијата ,
Освен наводно субвенционирање на плати за вработени само за април и мај од кој треба да се вратат назад на завршна сметка во 2021 година.
Затоа протестираме на сите социјални мрежи и преку медиуми каде што ќе се слушне и види за нашето незадоволство.

Потпис : Огромна бројка на здружени занаетчии.

25/11/2018

Shurnata e spremna😍🤗💛

19/10/2018

#Dikso #Blonde #The best 👌❤🖤👍

06/10/2018

.#dikso #blonde #balayage #hairstyle 👍😍👌🖤

24/08/2018

😍🖤 #diksoncolor

13/08/2018

#Dikson #Color #Thebest

08/08/2018

#Dikso #Blonde😍

24/07/2018

#diksoncolor #blue 💙😍👌👍

18/07/2018

#diksoncolor 😍👌💘

13/07/2018

#Dikson #ColorWriter 😍👌👍💛💞

26/06/2018

DIKSO BLONDE osvetluva do 9 tonovi bez ostetuvanje

27/04/2018

#balayage #hairstyle #perfecthair #haircolor #Dikson 🖤😊👍

15/04/2018
07/04/2018

#balayage #hairstyles #dikson #haircolor #perfecthair 😀🖤

22/02/2018

Dikson #color 😀👌🖤🔝

20/01/2018
26/12/2017

Dikson # Color #

24/12/2017

#Dikson #Color #Writer ✌👌👍

17/12/2017
01/11/2017

#balayage #DiksonColor

31/10/2017

By #DiksonColor 👍👍👍

25/10/2017

Dikson color

Videos (show all)

#Dikson #ColorWriter 😍👌👍💛💞
Dikson color
Dikson color writer✌😄👌

Location

Category

Telephone

Address


R.R.Richko 28
Prilep
7500
Other Education in Prilep (show all)
ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - П ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - П
Булевар „Гоце Делчев“ бб
Prilep, 7500

Јавна општинска установа (ЈОУ) Градска библиотека „Борка Талески“ - Прилеп

"Kire Miladinoski dance studio Zodijak" "Kire Miladinoski dance studio Zodijak"
Bul. Goce Delchev Bb
Prilep, 7500

Хуманитарна Организација “Помош за хендик Хуманитарна Организација “Помош за хендик
Prilep, 7500

Хуманитарна Организација ПХС “Помош за хендикепирани и сиромашни” - Прилеп Humanitarian Organization "AHP" (Aid for Handicapped and the Poor) - Prilep

ЕДУ Шампиони ЕДУ Шампиони
Vo Blizina Na OOU"Kire Gavrlioski".
Prilep, 7500

ЕДУ Шампиони - Едукативен Јазичен центар и центар за ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ за учениците од ПРВО до ПЕТТО одд.

Ekonomisti - Optimisti Ekonomisti - Optimisti
Prilepski Braniteli Br. 143
Prilep

Мисија: Ние сме креатори на позитивна мисла. Ние дејствуваме. Ние се бориме против песимизмот.

Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep
ул. Питу Гули 6
Prilep

CIAO! Do you want to learn italian for FREE! Come to Info Sega's office and learn italian with Erasmus volunteers from Italy.