Abakus-obrazoven centar Ohrid

Abakus-obrazoven centar Ohrid

Заедно до подобар успех Kontakt: 046254884

Kursevi za matemtika, angliski jazik, fizika, hemija, podgotvitelna nastava za drzavna matura po site predmeti, kompletna nastava po site predmeti i za najmalite ucenici od 1-5 oddelenie devettoletka.....

Operating as usual

18/11/2023

Часови

Калкулус - Финки

📞078 376 026

13/11/2023

Интензивни часови, дискретна ....

📞078 376 026

13/11/2023

Интензивни часови, калкулус ....

📞078 376 026

09/11/2023

✔Сабота со почеток во 12:45
- онлајн часови, за решавање задачи за натпревар за 7-мо и 8-мо одделение...
Пријавување до петок 10.11.
Терминот може да се промени.
За повеќе индормацои

📞078 376 026

07/11/2023

♥️ Честит 7-ми Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид

Охриде во срце те носиме♥️

03/11/2023

✔ЧАСОВИ -
МАТЕМАТИКА 1
- универзитет за информатички науки и технологии "Св. Апостол Павле"

- со часовите се почнува утре...

📞078 376 026

03/11/2023

✔ЧАСОВИ -
ДИСКРЕТНА МАТЕМАТИКА
- универзитет за информатички науки и технологии "Св. Апостол Павле"

📞078 376 026

01/11/2023

✔Часови
математика - матура

✔Часови
македонски јазик - матура

23/10/2023

🇲🇰🇲🇰🇲🇰
Нека ни е честит
23 Октомври – Ден на македонската револуционерна борба.

Македонија живее и ќе живее.
Вечна Македонија
🇲🇰🇲🇰🇲🇰

21/10/2023

📍Почитувани ученици,
часови онлајн за учениците од основните и средните училишта ...

Часовите се на google платформа, со вклучени камери и одлична комуникација меѓу професор и ученик.
Со пријавените ученици, ќе имаме пробен час на 27- ми октомври.

Во 16ч. со учениците од 7-мо одд.

Во тек е формирање на другите групи...

✔078 376 026

11/10/2023

НЕЗАБОРАВ И ВЕЧНА СЛАВА ЗА ХЕРОИТЕ

ЧЕСТИТ 11-ТИ ОКТОМВРИ

МАКЕДОНИЈА СЕ САКА СО ДЕЛА....

07/10/2023

✔ Линеарна лгебра и аналитичка геометрија - трета година гимназија

📍Подготовка за писмена работа;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026

07/10/2023

✔ Алгебра - трета година гимназија

📍Подготовка за писмена работа;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026

07/10/2023

✔ Македонски јазик

📍Подготовка за полагање на државниот испит - матура;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026.

07/10/2023

✔ Англиски јазик

📍Подготовка за полагање на државниот испит - матура;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026.

07/10/2023

✔ Математика - Машински факултет

📍Подготовка за полагање на испитот;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026

07/10/2023

✔ Математика

📍Подготовка за полагање на државниот испит - матура;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026.

07/10/2023

✔ Математика

📍Подготовка за престојните натпревари;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 078 376 026.

07/10/2023

✔ Калкулус

📍Со часови се почнува на 13ти октомври;
📍Онлајн часови;
📍Инфо на 076 376 026.

05/10/2023

Денес е Светски ден на учителот: Добриот наставник е како свеќа - се троши себеси за да им го осветли патот на другитe.

01/10/2023
24/09/2023

💙🌍💙🌍💙

Почитувани матуранти,
Нашите часови за подготовка за полагање на државниот испит матура:
- матемтика,
- македонски јазик,
- англиски јазик,
почнуваат на 16.10.

🌍Пријавување до 11.10.
078 376 026
046 254 884

16/09/2023

📚

Почитувани ученици,
Од 15-ти октомври почнуваме со часови за подготовка за полагање на државниот испит матура:

- математика,
- македонски јазик,
- англиски јазик

📞078 376 026.

📚

08/09/2023

♥️🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Честит празник наша Македонијо 🇲🇰🇲🇰🇲🇰♥️

04/09/2023

📌Почитувани ученици, сите кои не можете да доаѓате со физичко присуство во Абакус, можност за работа онлајн...

✏Во тек е формирање на група алгебра и линеарна алгебра и аналитичка геометрија

✏За подетални информации на

📞078 376 026
[email protected]

01/09/2023

❤❤❤
Среќна учебна година драги ученици. Нека училиштето ви биде втор топол дом, исполнет со љубов, задоволство и многу работа. Нека секој ден ви биде посебен, волшебен...
Секоја насмевка да биде поттикната од топлината на вашето другарче или вашата наставничка. Секоја подадена рака за подршка, да биде прифатена, добронамерна.
Ученици бидете вредни во работата, слушајте ги родителите, наставниците...
Извршувајте ги вашите обврски кон домот и училиштето.
А ние наставниците да не заборавиме дека најубавото, најмилото на светот е насмеано дете, среќно, весело...
Да не заборавиме дека е потребно да имаме голема љубов кон децата, љубов кон професијата, да бидиме трудољубиви, посветени, одговорени, заинтересирани, креативени, трпеливи, искрени, толерантни, добри психолози, советодавачи, методичари, максимално ангажирани и подготвени за прифаќање сугестии и новини во образованието. Наставникот е креатор на секое дете и треба да биде пример за своите ученици со кои тие би посакале да се идентификуваат и да прераснат во личност со свои квалитети. Во текот на целата учебна година потребно е да оствариме успешна комуникација со учениците, непосредна и блиска, но истовремено и максимално професионална. Потребно е постојано да ја следиме нивната активност и да ги мотивираме на соодветен начин.

Среќна нека ни е учебнава година❤

30/08/2023

🍀♥️📚👩‍💻
Почитувани ученици во тек е формирањето на групите прва година - математика од Економско и прва година - математика од Емуц.
Пријавување до петок (1-ви септември).
Бројот на ученици е ограничен.

Ви благодариме на довербата

📞046 254 884
078 376 026
078 376 036

30/08/2023

Почитувани ученици на часовите по математичка анализа, целосно ќе се решаваат задачите од Калкулус од Финки, Математика 1 од Феит, градежен факултет...

23/08/2023

❤📚🤷🎶🦋🧡🌍🏅

🍀Драги ученици, нека ни е успешна учебнава година.
Посакуваме многу здравје, топлина, разбирање, весели насмевки и испишани тетратки....

❤📚🤷🎶👨‍👩‍👦‍👦🧡🌍🏅

🍀Во коментар да споделат искуство сите ученици кои минале безброј часови во нашиот образовен центар

22/08/2023

📚Почитувани родители и ученици,
Образовниот центар Абакус почнува со работа утре, на 23ти август. Сите пријавени ученици доколку не добијат никакво известување за работа до тој ден, да дојдат во просториите во Абакус, на 23ти август или да се јават на следниве телефони
046 254 884
078 376 036
078 376 026

Заедно до одличен успех📚

Со почит
Образовен центар Абакус

02/08/2023

За многу години Илинден.
ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА❤

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address

Dimitar Vlahov Bb
Ohrid
6000

Opening Hours

Monday 08:30 - 21:00
Tuesday 08:30 - 21:00
Wednesday 08:30 - 21:00
Thursday 08:30 - 21:00
Friday 08:30 - 21:00
Saturday 08:30 - 15:00
Other Education in Ohrid (show all)
Onlajn Casovi po Fizika /Онлајн часови по физика Onlajn Casovi po Fizika /Онлајн часови по физика
Ohrid, 6344

Онлајн часови по физика за ученици од основно и средно образование

Include me in Include me in
Ohrid

Erasmus +project

Школа за брзо читање и мудро учење - Охрид Школа за брзо читање и мудро учење - Охрид
BUlica Turisticka 69
Ohrid, 6000

Сертифицирани тренери, обучени за програмата за брзо ч

SUNRISE-Language School,Ohrid SUNRISE-Language School,Ohrid
Bulevar Turisticka Br. 28/1/8
Ohrid, 6000

Училиште за странски јазици 070 391 451 / 070 331 791

Охридски сувенири - Охрид Охридски сувенири - Охрид
Плоштад
Ohrid

We make and sell souvenirs from Ohrid

Sigma Plus Ohrid - Центар за Математичка Едукација Sigma Plus Ohrid - Центар за Математичка Едукација
Ohrid, 6000

Центар за Математичка Едукација

Via Dante Via Dante
Kej Marsal Tito 95
Ohrid, 6000

Невладина организација од областа на лингвиистиката ?

Klover Klover
Dame Gruev Br. 9
Ohrid, 6000

ENGLISH IS FUN, LEARN MORE ENGLISH!!!

Училиште за математика "Броеви 14:21" Училиште за математика "Броеви 14:21"
Ohrid

Приватно училиште за часови по математика за ученици о

Odnasataucilnica Odnasataucilnica
Ohrid, 6000

Страница во функција на наставниот процес. Ученици, ро?

Spaska Jakjimoska Spaska Jakjimoska
Ohrid, 6000

Education/Data analytics/Machine learning engineering

Math Solution Math Solution
Улица Димитар Влахов бр. 20
Ohrid, 6000

Math Solution е училиште за математика,за неформално, дополн?