SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare

SHMK "NEGOTINË" - fsh. Negotina e Pollogut

Drejtor: Rexhep Rexhepi
Sekretare: Gjilimsere Demiri
Psikologe: Melaat S. Adili
zv.Drejtor: Mabere Saliu

Operating as usual

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 17/08/2021

Sot, Drejtori i shkollës sonë Zotri Rexhep Rexhepi shpërndau diplomat maturantëve tanë. Shpërbleu gjithashtu edhe maturanten më të mirë, nxënësen Tringa Saliu nga e IV-2 me kujdestar prof. Fesal Imeri , për suksesin e treguar nga viti në vit.
Ne si shkollë nuk na ngelet gjë tjetër vetëm se t'u urojmë suksese në rrugëtimin e tyre të dijes dhe u krenofshim gjithmonë me ta, si një pjesë e shkollës sonë.

[06/22/21]   INFORMIM
Informohen të gjithë nxënësit e çrregullt se provimet e këtij afati do të mbahen më datë:
24.06.2021 (e enjte) dhe
25. 06.2021( e premte) ora14:00 në hapësirat e shkollës.
Ju lutemi të gjithë kandidatëve të mbajnë distancën mes tyre dhe maskën e kanë obligative.
Ju faleminderit për mirëkuptimin! Suksese të gjithve!

14/06/2021

Te dashur semimaturant te komunes se Vrapcishtit, ju informojme se afati i pare i regjistrimit ne shkollat e mesme ka filluar sot me 14 qershor dhe do te zgjas deri me 17 qershor.
Shkolla e mesme eshte porta e pare e pregatitjes dhe arsimimit tuaj profesional dhe njeri nder hapat me te rendesishme te jetes suaj.
Eshte koha qe ju te vendosni se ç'fare dhe ku do te vazhdoni shkollimin tuaj qe te jeni sa me mire te pregaditur per te ardhmen.
Duke ditur qe Gjimnazi eshte njer nder shtyllat me te forta te arsimit, ju ftojme qe te zgjidhni shkollen e mesme komunale Negotine, e cila me kushte moderne, kuader profesional i ploteson te gjitha standardet e arsimit te mesem.
Ju mirepresim🏢🏢

Te dashur semimaturant te komunes se Vrapcishtit, ju informojme se afati i pare i regjistrimit ne shkollat e mesme ka filluar sot me 14 qershor dhe do te zgjas deri me 17 qershor.
Shkolla e mesme eshte porta e pare e pregatitjes dhe arsimimit tuaj profesional dhe njeri nder hapat me te rendesishme te jetes suaj.
Eshte koha qe ju te vendosni se ç'fare dhe ku do te vazhdoni shkollimin tuaj qe te jeni sa me mire te pregaditur per te ardhmen.
Duke ditur qe Gjimnazi eshte njer nder shtyllat me te forta te arsimit, ju ftojme qe te zgjidhni shkollen e mesme komunale Negotine, e cila me kushte moderne, kuader profesional i ploteson te gjitha standardet e arsimit te mesem.
Ju mirepresim🏢🏢

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 11/06/2021

Sot, në shkollën tonë kujdestarët e klasave bën pranimin e librave shkollorë nga nxënësit e tyre. Tek të gjithë nxënësit vërehej brenga, se vallë viti i ri shkollorë a do t'i gjente në bankat e shkollësë së tyre... Ne nuk na ngelet gjë tjetër, vetëm se të shpresojmë bashkë me nxënësit se shtatori do na gje me prezencë fizike në shkollën tonë.

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 07/06/2021

Sot drejtori, profesorët e shkollës tonë bashkë me nxënësit ishin prezent në galerinë e Pallatit të kulturës "S***a" ku ndoqën Ekspozitën me fotografi nga e kaluara e fshatrave të Pollogut, ekspozita përmbante një numër të madh të fotografive të cilat pasqyronin momente nga personalitet, traditat, vendet, zakonet, ushqimet tradicionale, veshjet e atëhershme.
Ky aktivitet bëri që nxënësit të njihen nga afër me të kaluarën e Pollogut dhe të kenë njohuri për historinë e vendit të tyre. Të pranishëm gjithashtu ishin edhe organizatorët e kësaj ekspozite.

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 28/05/2021

Sot përfunduam me sukses edhe takimet e radhës me shkollën partnere të Koçanit "Lupço Santov". Takime këto të mbështetura edhe nga USAID, për marrëdhëniet ndëretnike të të rinjve në arsim. Nxënësit e shkollës sonë me mesazhet që përcollën na bindën edhe njëherë se: " Nuk mjafton vetëm të flitet mbi paqe, por duhet të besohet në të, dhe nuk mjafton vetëm të besohet për të, por edhe duhet të punohet për të".. Të dyja palët u shprehën teje të kënaqur me punën e nxënësve të tyre, ata u ndan duke uruar njëri - tjetrin për sukseset e radhës.

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 26/05/2021

Fundi i viiti shkollorë afron andaj ne si staf paraprakisht pregaditemi për regjistrimet e vitit shkollorë 2021/22.
Profesorët e shkollës sonë patën nderin dhe kënaqësinë të jenë prezent para semimaturantëve të vendit tonë, prezentimet u bënë me prezencë fizike andaj qasja e tyre ishte më e madhe si në shkollat qëndrore poashtu edhe në ato periferike të Komunës së Vrapçishtit si në fshatrat Negotinë, Gradec, Dobridoll, Pirok, Senakos, Toplicë, Kalisht dhe Gjurgjevisht.
Gjatë këtyre takimeve semimaturantët u informuan për së afërmi me drejtimet, profilet dhe kushtet moderne që u'a ofron shkolla jonë.
Pyetjet e parashtruara nga ana e semimaturantëve treguan interesim të madh të atyre që duan të ndjekin mësimin e mesëm në shkollën tonë, për të ndërtuar profilin dhe karrierën e tyre profesionale për të ardhmen.
Falemenderim pafund për gjithë drejtorët dhe arsimtarët e shkollave përkatëse për bashkëpunimin dhe kujdesin e treguar gjatë prezentimeve!

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 21/05/2021

Në shkollën tonë, jo vetëm procesi mësimor që realizohet me përkushtim, por edhe projektet nga USAID, për marrëdhënie ndëretnike po realizohen me sukses. Këto takime shkolla jonë i realizon me shkollën partnere të Koçanit "Lupço Santov". Sot nxënësit e shkollës sonë prezentuan punimet e tyre, punime këto që përcjellin mesazhin e tolerancës, mirëkuptimit dhe paqes. Në fund të takimit uruan njëri - tjetrin për sukseset radhës!

17/05/2021

Informim rreth regjistrimit në shkollën tonë!

Informim rreth regjistrimit në shkollën tonë!

13/05/2021

Ne emer te drejtorit, udheheqesise dhe profesoreve te SHMK,,NEGOTINE,, ju urojme festen e Fiter Bajramit.
Paqja dhe meshira e Allahut qofte mbi ju.

Ne emer te drejtorit, udheheqesise dhe profesoreve te SHMK,,NEGOTINE,, ju urojme festen e Fiter Bajramit.
Paqja dhe meshira e Allahut qofte mbi ju.

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 06/05/2021

Sot nxënësit e shkollës sonë Ardita Mazllumi, Armina Ibrahimi, Venhar Durmishi, Maida Xhelili, Aida Ebibi, Miranda Dervishi, Nurije Qazimi, Albulena Ismaili, Fatlinda Emruli, Arnisa Demiri, Ilirida Shasivari, Visar Shaqiri, Sara Ademi, Hava Ibrahimi dhe Selma Ebibi ishin pjesë e projektit "INTEGRIMI NDËRETNIK I TË RINJVE NË ARSIM" bashkë me psikologen e shkollës zonjën Melaat. S. Adili, prof Milena Kostandinova, prof. Lejla Fetai, prof. Mirdie Etemi, prof. Xhejlan Zulbeari dhe prof Selajdin Latifi, si kordinator të këtij projekti. Ky takim u realizua me Shkollën e Mesme të Koçanit "Lupço Santov" me të cilën shkolla jonë ka marrëdhënie bashkëpunimi shumë të mira.Takimi u reanizua në distancë. Pjesë e këtij takimi ishte edhe inspektori Mustafa Aliu, i cili u shpreh i befasuar nga nxënësit e shkollës sonë, të cilët komunikonin jo vetëm në gjuhën maqedone por edhe atë angleze. Të gjithë pjesëmarrësit në këtë projekt u ndan me shpresë se takimi i radhës nuk do të ishte më në distancë.

[04/23/21]   LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë kandidatët me korespodencë se më datë 26.04.2021 e Hënë nga ora 12:00-14:00 pranohet paraqitja e provimeve me korespodencë dhe diferenciale për afatin e Prillit.
Afati i provimeve do të jetë më datë 29 - 30.04.2021 dita e Enjte dhe e Premte, ora 12:00-13:00.

Obligohen të gjithë kandidatët të mbajnë distancë mes veti dhe të kenë maska!

Nga drejtoria e Shkolles

15/04/2021

Maturantët e 2020/21 situata i detyroi që këtë vit të tyre të fundit ta ndjekin mësimin në distancë, sigurisht kjo një vështirësi për maturantët dhe sfidat që ata i presin përpara, por përkushtimi maksimal i stafit dhe dëshira e madhe e nxënësve tanë për të arritur rezultate të larta vazhdon çdo ditë duke e bërë proçesin sa më të sukseshëm.
Këtë javë u realizua edhe fotografimi i maturantëve tanë!

Maturantët e 2020/21 situata i detyroi që këtë vit të tyre të fundit ta ndjekin mësimin në distancë, sigurisht kjo një vështirësi për maturantët dhe sfidat që ata i presin përpara, por përkushtimi maksimal i stafit dhe dëshira e madhe e nxënësve tanë për të arritur rezultate të larta vazhdon çdo ditë duke e bërë proçesin sa më të sukseshëm.
Këtë javë u realizua edhe fotografimi i maturantëve tanë!

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 15/04/2021

Gjenerata 2020/2021

12/04/2021

Ne emer te drejtorit, stafit te shkolles dhe profesoreve ju urojme muajin e shejnjte te ramazanit.

🌹🌹Paqa dhe meshira e Allahut qofte mbi ju🌹🌹

Ne emer te drejtorit, stafit te shkolles dhe profesoreve ju urojme muajin e shejnjte te ramazanit.

🌹🌹Paqa dhe meshira e Allahut qofte mbi ju🌹🌹

Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 06/04/2021

Sot, ishte nder dhe kënaqësi që maturantët të kishin në mesin e tyre profesorin e nderuar Zeqirja Idrizi, me një ligjeratë motivimi për shkollimin e brezave. Rruga e shkollimit është plotë sakrifica u shpreh profesori, pasi edhe ai vet kishte kaluar nëpër të. Ai solli eksperienca nga më të ndryshmet, pasi edhe sot është ligjërues i lëndës së historis në Universitetin e Tetovës, pra në këtë Universitet me taban kombëtar. Ai ju bëri thirrje nxënësve se ay Universitet ka nevojë për ata, dhe ata kanë nevojë më shumë se kurrë për t'u shkolluar. Sepse si u shpreh edhe vet profesori "Një komb mbahet gjallë, po të ketë gjuhë-shkrimin e vet, ndryshe humbet, shuhet, vdes për jetë". Ne nuk na ngelet gjë tjetër vetëm se ta falemenderojmë që ishte në mesin e maturantve të shkollës sonë.

03/04/2021
Photos from SHMK "Negotine" - Faqja Zyrtare's post 17/03/2021

Prej ditës së sotme, me datë 17.03.2021 në shkollën tonë maturantët filluan të bëjnë prezentimin e detyrave projektuese. Prezentim ky që ishte shumë mbresëlënës nga secili nxënës. Temat ishin të larmishme nga ajo e kolosit të letrave shqipe Dritëro Agollit, deri tek Kanuni i Lekë Dukagjinit. Profesoreshat mentore u shprehën teje të kënaqura për punën e kandidateve të tyre. Ne nuk na ngelet gjë tjetër vetëm se t'u urojmë suksese kandidatëve në vazhdim.

Photos from Bashkësia Fetare Islame e RMV - Исламска Верска Заедница на РСМ's post 11/03/2021

Photos from Bashkësia Fetare Islame e RMV - Исламска Верска Заедница на РСМ's post

07/03/2021

Ndaj çdo rrethane e situate Festat e 7-8 Marsit nuk e zbehin vlerën kurrë.
Ndonëse të kushtëzuar ndaj organizimeve që me aq dëshirë ishin bëre traditë t'i festojmë në shkollën tonë ne sërish kemi urimet më të mëdhaja për këto festa.
Urime Festa e 7 Marsit të gjithë mësimdhënësve mos u ligështoni e mos u dorëzoni sepse ju jeni vlera më e lartë në shoqëri.
Gjithashtu paraprakisht Urime 8 Marsi dita ndërkombëtare e gruas!🌹

Ndaj çdo rrethane e situate Festat e 7-8 Marsit nuk e zbehin vlerën kurrë.
Ndonëse të kushtëzuar ndaj organizimeve që me aq dëshirë ishin bëre traditë t'i festojmë në shkollën tonë ne sërish kemi urimet më të mëdhaja për këto festa.
Urime Festa e 7 Marsit të gjithë mësimdhënësve mos u ligështoni e mos u dorëzoni sepse ju jeni vlera më e lartë në shoqëri.
Gjithashtu paraprakisht Urime 8 Marsi dita ndërkombëtare e gruas!🌹

Photos from SHMK "Naser Ademi" - Faqja Zyrtare's post 04/03/2021

Në shkollën tonë gjatë kësaj jave përfundon vendosja e Smart Tabelave nëpër të gjithë klasat, profesorët do të kenë një trajnim për fillimin e përdorimit të tyre që të ofrojmë mundësi më të mira për zhvillimin e orëve mësimore.

01/03/2021

Për shkak të situatës në vend, mësimi këtë vit është duke vazhduar online, gjithsesi ne si shkollë prioritet kemi pasur mësimi online të jetë sa më kualitativ andaj disa nga profesorët u furnizuan me Laptop të rinj me performancë në nivel.
Për arsye se ka mungesë të laptopëve ne vend, furnizimi për kuadrin arsimorë do të behët pjesërisht deri në arritjen e plotësimit të të gjithë stafit me laptopa cilësor!

Për shkak të situatës në vend, mësimi këtë vit është duke vazhduar online, gjithsesi ne si shkollë prioritet kemi pasur mësimi online të jetë sa më kualitativ andaj disa nga profesorët u furnizuan me Laptop të rinj me performancë në nivel.
Për arsye se ka mungesë të laptopëve ne vend, furnizimi për kuadrin arsimorë do të behët pjesërisht deri në arritjen e plotësimit të të gjithë stafit me laptopa cilësor!

22/02/2021
Photos from SHMK "Naser Ademi" - Faqja Zyrtare's post 18/02/2021

Privilegj dhe kënaqësi për shkollën tonë që ishte pjesë e një takimi online mes shkollave me etni të ndryshme. Takim ky i mbështetur nga USAID. Në këtë takim u bë shkëmbimi i përvojave mes mësimdhënësve dhe kordinatorve të këtij takimi. Ata folën për eksperiencat e tyre me shkollat partnere, për bashkëpunimin e tyre të shkëlqyera, por edhe pengesat që kanë nga këto takime në distancë ose online si jemi mësuar ta quajmë. Ligjeratat ishin të shkruara në tre gjuhë, temat ishin nga më të ndryshmet, si udhëzues për realizimin e aktiviteteve përmes platformave për mësim në distancë ose online. Në vazhdim po ju sjellim disa fotografi nga ligjeratat e atij takimi...

Photos from SHMK "Naser Ademi" - Faqja Zyrtare's post 03/02/2021

Në shkollën tonë gjatë këtyre ditëve u bë pajisja e lëndëve me shumë mjete pune sidomos për lëndët që i kanë mëse të nevojshme.
Me këto mjete u kompletuan edhe Kabinetet e lëndëve përkatëse.

Për mësim sa më kualitativ.

25/01/2021

[12/31/20]   Sot u mbyll gjysëmvjetori në shkollën tonë që paraprinë me festën e Vitit të Ri andaj duam që të gjithë Kolektivit dhe nxënësve tanë t'ju urojmë Urime Viti i Ri 2021 shëndet e të mira për të gjithë ju!
Ky vit që lam pas ishte vit i sfidave të mëdha andaj një falemenderim për të gjithë nxënësit dhe prindërit që qenë bashkëpunues dhe vlersues të punës sonë gjatë këtij viti të vështirë.

Suksese dhe Gëzuar të gjithëve 2021! 🎁🎄

30/12/2020

Sot në Shkollën tonë ekzaktësisht në zyrat e administratës së shkollës Zv.Drejtoreshës dhe Psikologes si dhe në zyren e Profesorëve përfunduam me punimet që ishin parashikuar për këtë vit, tani zyrat posedojnë të gjithë mjetet dhe aparaturat e nevojshme që adminisitrata dhe stafi i Shkollës duhet të ketë, këto investimet janë bëre gjithmonë duke u bazuar në nevojat e kolektivit!
Në vazhdim shpresojmë të vazhdojmë me punë deri në kompletimin e çdo hapsire tjetër të shkollës sonë me mjetet përkatëse.

18/12/2020

Në shkollën tonë në kuadër të projektit IMA ( Integrimi Multietnik në Arsim) dhe aktiviteteve që ngërthen ky projekt i mbështetur nga MASH dhe USAID. Sot, dita e premte me datë: 18.12.2020, u realizua një takim online mesë shkollës sonë dhe shkollës partnere SHMK “Lupço Santov” të Koçanit.
Në këtë takim u mbajtë një ligjeratë nga prof. Nexhmi Ibraimi, profesor i lëndës së biologjisë në shkollën tonë, i cili bashkë me nxënësit e tij kishte pregatitur "Herbariumin" të cilin e prezentojë para kolegëve dhe nxënësve të asaj shkolle.
Vlenë të theksohet se takimi ishte mbresëlënës nga të dyja palët, në fund shpresuan për takime të tjera, në formë dhe kohë më të përshtatshme.

18/12/2020

Sot, nxënësit e shkollës sonë Venhar Durmishi, Mjaftime Neziri, Enisa Aziri dhe Artiola Mediu, nxënës këto nga klasa I-2, me kujdestar prof. Selajdin Latifi, patën kënaqësi të intervistonin psikologen e shkollës së tyre, zonjën Melaat S. Adili, një nga shtyllat më të forta të shkollës, ku ata mbështeten sa herë që kanë nevojë. Kësaj here do ta takonin atë më ndryshe, për t'a intervistuar, për t'i treguar të gjitha ato që kishin mësuar rrethë një interviste. Pasi më 03.12.2020 ishte "Dita botërore për personat me aftësi ndryshe" edhe intervista mes tyre u përqëndrua tek fëmijët me aftësi ndryshe. Për të cilët, psikologia jonë ndër të tjera theksojë: "Është detyra e të rriturit, prindit, edukatorit dhe kushdo tjetër i rritur, që të gjejë mënyrat më të përshtatshme që fëmija me aftësi ndryshe t’ja dali, të bëhet zot i vetes. Gjithashtu prindërit, që kanë fëmijë me aftësi ndryshe së bashku me specialistët dhe mësuesit nuk duhet të lejojnë t'i pushtojë ndjenja e trishtuar e keqardhjes apo se është gjynah. Kjo ndjenjë vetëm dëmton dhe padashur mban gjallë ndjenjën e fyerjes, dhe paragjykimit. Të shmangësh paragjykimin për fëmijën me aftësi ndryshe dhe ta ndihmosh atë të arrijë të jetë i pavarur, është emancipim për vetë të rriturin, po edhe për të gjithë shoqërinë". Megjithatë ka edhe shumë për t'u bërë, theksojë në fund të intervistës psikologia jonë. Nxënësit u ndan të kënaqur nga intervista me të.

07/12/2020

Gjatë kësaj jave në Shkollën tonë shumica e klasave dhe zyrave u furnizuan me perde të reja për komoditetin e nxënësve dhe mësimdhënëve në zhvillimin e proçesit mësimorë, gjithashtu aparatura tjera të nevojshme janë vendosur në zyrën e profesorëve, por puna vazhdon deri në kompletimin e plotë të mjeteve të nevojshme për shkollën tonë.
Me protokoll, dëshirë dhe përkushtim dimë të realizojmë gjëra kaq të bukura edhe në situata të pazakonta!

Videos (show all)

Patronati i shkollës

Location

Category

Telephone

Address

Komuna E Vrapçishtit
Negotino-Polosko

Opening Hours

Monday 13:15 - 19:00
Tuesday 13:15 - 19:00
Wednesday 13:15 - 19:00
Thursday 13:15 - 19:00
Friday 13:15 - 19:00