ООУ „Толи Зордумис“, Куманово

ООУ „Толи Зордумис“, Куманово

You may also like

Jaodme
Jaodme

Современ училишен центар по мерка на учениците и наст?

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Денеска во просториите на Занаетчиски дом беа доделени награди и признанија на најдобрите ученици - првенци на генерациј...
Свечена заклетва за прием во Детска организација

Location

Telephone

Address


Boro Prcan, 38
Kumanovo
1300

Opening Hours

Monday 07:00 - 19:00
Tuesday 07:00 - 19:00
Wednesday 07:00 - 19:00
Thursday 07:00 - 19:00
Friday 07:00 - 19:00
Other Elementary Schools in Kumanovo (show all)
"Hristijan Karposh" Kumanovo "Hristijan Karposh" Kumanovo
Radoje Dimik 55
Kumanovo, 1300

Основно Општинско Училиште

ООУ „Крсте Мисирков“ - Куманово ООУ „Крсте Мисирков“ - Куманово
Народна Револуција бр. 43
Kumanovo, 1300

Општинско основно училиште „Крсте Мисирков„ - Куманово