ООУ „Крсте Мисирков“ - Куманово

Општинско основно училиште „Крсте Мисирков„ - Куманово

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Второодделенците ги поздравија првачињата и им посакаа топло добредојде со желба за многу успех во учењето.
„Другарот е едно од најдобрите нешта што можете да ги имате и едно од најдобрите нешта што можете да бидете.“ – Даглас П...
,,Човештвото им должи на децата се' најдобро што може да им се даде,, -Декларација за правата на децата.Под мотото: ,, Р...
Искрена детска насмевка и топла прегратка е најголемиот подарок за учителката.  Учениците од IIIa одделение им го честит...
Европска недела на спортот
Спортски активности со учениците од V одд по повод Европска недела на спортот во организација на Агенција за млади и спо...
Илјада цветови
Пеперутка
Литературно читање

Location

Telephone

Address


Народна Револуција бр. 43
Kumanovo
1300
Other Elementary Schools in Kumanovo (show all)
"Hristijan Karposh" Kumanovo "Hristijan Karposh" Kumanovo
Radoje Dimik 55
Kumanovo, 1300

Основно Општинско Училиште

ООУ „Толи Зордумис“, Куманово ООУ „Толи Зордумис“, Куманово
Boro Prcan, 38
Kumanovo, 1300

Современ училишен центар по мерка на учениците и наст?