FootballPress

FootballPress

Comments

KOTOR - ode u EU

Ljecenjeto trae 3 dena. Sherimi zgjat 3 dite. Za informaci tel: +38971-471-042 (Macedonia , Kumanovo

Operating as usual

Photos from FootballPress's post 08/05/2014
06/05/2014

Do te Jetojme Akoma!
Qendra Mjekesore e Doktor Zobinit nga Rusia ne Europe
NARKOMANIA- Varesi Psikologjike. Qe Dok...Zibini
Sheron vetem per dy dite dhe lehteson Psiken dhe Fiziken Qe te ndiheni sikur me pare! Per info
...mete hollesishme;0038971471042

Timeline photos 23/01/2014
23/01/2014

Hitno Ljecenje kaj doktor Zobin !
Posle terapiata kaj doktor Zobin se e vece proslost.
Posle lekuvanjeto kaj doktor Zobin vasiot zivot ce bide po ubav ,po serecen i polesen.
Sherim i shpejt te doktor Zobin!
Pas terapijes te doktor Zobin gjithcka eshte e kaluar.
Pas sherimit te doktor Zobin jeta juaj do te jete me e bukur ,me e lumtur dhe me let.

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Kumanovo
Other Education in Kumanovo (show all)
Mes_yjesh Mes_yjesh
Kumanovo

�Defektologe� �Këshilla defektologjike� �Doracak dhe flashcards për fëmijë prej 2-6 vj

Një botë pozitive Një botë pozitive
Macedonia
Kumanovo, 1307

Bota ka vazhdimisht nevojë për ndryshime të vogla që të ketë një kuptim vazhdimisht aktiv pë

Ликовна Работилница Ликовна Работилница
N. Utca Centar Za Kultura "Trajko Prokopiev"
Kumanovo, 1300

ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ
Kumanovo

•●►Lexo për të menduar. •●►Mendo për të kuptuar. •●►Kupto për të ndryshuar .

Виртуал-М Образовна Академија Виртуал-М Образовна Академија
Virtual-m@hotmail. Com
Kumanovo, 1300

ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

Abandoned Things Abandoned Things
Kumanovo

The world is a beautiful place, from that abandoned home hidden in the woods to the majesty of waterf

Feja Islame. Feja Islame.
Qerkez
Kumanovo, 1234

LeveL Educo Centar LeveL Educo Centar
Kumanovo, 1300

Центaр зa стрaнски јaзици "Левел"

Kiro Burnaz English Fun Club Kiro Burnaz English Fun Club
Kumanovo

A group about the English language for students at Kiro Burnaz to practice English, find youtube cli

Vlll 8-9 vjq Mateç Vlll 8-9 vjq Mateç
Kumanovo

Shkolla Fillore ''KULTURA'' Fshati Mateç Komuna e Likovës

Xhamia e Poshtme Fsh Hotël Xhamia e Poshtme Fsh Hotël
Hotël
Kumanovo

Mosque

Detska Akademija Brainobrain Kumanovo Detska Akademija Brainobrain Kumanovo
3 та МУБ бр. 68
Kumanovo, 1300

Едукација за развој на ментални и интелектуални вештини за деца 5-14 год.