СОУ Гимназија „Гоце Делчев“ - Куманово/ Gymnasium "Goce Delchev" - Kumanovo

СОУ Гимназија „Гоце Делчев“ - Куманово/ Gymnasium "Goce Delchev" - Kumanovo

Nearby schools & colleges

Royal Care
Royal Care
Prva Petoletka Br3

Официјална страна на
Гимназија „Гоце Делчев“-Куманово
linktr.ee/gimnazijakumanovo
http://gdku.edu.mk

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Нашите талентирани ученици испишуваат исторски моменти на полето на музиката. Вчеравечер го отворија првиот интернациона...
Исидора, Анастазија, Анастасија, Андреј и Јани испраќаат моќна порака до сите нас: да бидеме промената која ни е потребн...

Location

Category

Telephone

Website

Address


Pero Cico 31a
Kumanovo
1300

Opening Hours

Monday 07:00 - 19:00
Tuesday 07:00 - 19:00
Wednesday 07:00 - 19:00
Thursday 07:00 - 19:00
Friday 07:00 - 19:00
Other High Schools in Kumanovo (show all)
ОСТУ "Наце Буѓони" Куманово - www.nacebugjoni.mk ОСТУ "Наце Буѓони" Куманово - www.nacebugjoni.mk
Улица “Бајрам Шабани” бб
Kumanovo, 1300

Училиштето е прогласено за најдобро училиште во Репуб?