Royal Care

Our agency offers a service for constant and occasional care for your loved ones.

Operating as usual

04/10/2023

💥 *ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ* 💥
АГЕНЦИЈА ROYAL CARE ВРАБОТУВА *АДМИНИСТРАТОР*
●Потребни квалификации●
*завршено средно или високо образование
*активно познавање и работа со компјутер и компјутерски програми за канцелариско работење и работа со податоци (DATA BASE, MS OFFICE, E-mail, Internet (Search Engines))
*работа со апликации за комуникации (VIBER, WHAT'S APP, MAIL)
*ориентираност кон клиентите
* решавање проблеми и одлучување за работи од својот делокруг
* трпеливост
* развиени комуникациски вештини
* професионален став
* способност за поставување приоритети, планирање и организирање на работни задачи
* сигурност, флексибилност и лојалност
* тимски работник
* работа под притисок
* предност имаат активни возачи со Б категорија
Ако сте заинтересирани повелете и аплицирајте
Тел: 076/ 290 690

09/06/2023

MK Bears Macedonia

09/04/2023
19/08/2022

Идејата за Royal Care стана успешна приказна. 🧡💚
Најубавите зборови, од срце, како благодарност за постигнатите резултати и несебичното залагање и труд упатуваме кон сите членови од нашиот тим.
БЛАГОДАРИМЕ!
Веруваме во вас, заедно сме посилни 🧡

18/08/2022

📍ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ХИГИЕНИЧАРКИ📍

📣 Имаме потреба за вработување на хигиеничарки.
Ако сте заинтересирани и имате искуство, повелете и аплицирајте!
Со почит, тимот на ROYAL CARE
Тел: 078/290-690

13/08/2022

💥 ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНСТВО ЗА АДМИНИСТРАТОР СО МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ 💥
АГЕНЦИЈА ROYAL CARE БАРА АДМИНИСТРАТОР
●Потребни квалификации●
*завршено средно или високо образование
*активно познавање и работа со компјутер и компјутерски програми за канцелариско работење и работа со податоци
*работа со апликации за комуникации (VIBER, WHAT'S UPP, MAIL)
*Финансиско управување
*ориентираност кон клиентите
* развиени комуникациски вештини
* сигурност, флексибилност и лојалност
*тимски работник
Ако сте заинтересирани повелете и аплицирајте
Тел: 078/ 290 690

22/03/2022

📢📢📢ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ХИГИЕНИЧАРКИ📢📢📢

📣 Имаме потреба за вработување на хигиеничарки.
Ако сте заинтересирани и имате искуство, повелете и аплицирајте!
Со почит, тимот на ROYAL CARE
Тел: 078/290-690

10/02/2022

💥 *ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ* 💥
АГЕНЦИЈА ROYAL CARE ВРАБОТУВА *АДМИНИСТРАТОР*
●Потребни квалификации●
*завршено средно или високо образование
*активно познавање и работа со компјутер и компјутерски програми за канцелариско работење и работа со податоци (DATA BASE, OFFICE, OUTLOOK)
*работа со апликации за комуникации (VIBER, WHAT'S UPP, MAIL)
*Финансиско управување
*ориентираност кон клиентите
* решавање проблеми и одлучување за работи од својот делокруг
* трпеливост
* развиени комуникациски вештини
*професионален став
*способност за поставување приоритети, планирање и организирање задачи
* сигурност, флексибилност и лојалност
*тимски работник
* работа под притисок
*предност имаат активни возачи со Б категорија
Ако сте заинтересирани повелете и аплицирајте
Тел: 076/ 290 690

03/02/2022

📣НАГРАДНА ИГРА ОД ROYAL CARE 📣
Доделуваме бесплатно чистење од 5 часа во Вашиот дом, на ден 04.02.2022. Се што треба да направите e да тагнете некого на постот, LIKE и SHARE.
Добитникот ќе биде по случаен избор.
🍀СРЕЌНО 🍀

01/12/2021

📣💥💥Почитувани 💥💥📣
Royal Care покрај постоечките услуги и дејности настапува со нова дејност : ,, *-УПРАВИТЕЛ ЗА ВРШЕЊЕ НА ДЕЈНОСТИТЕ НА УПРАВУВАЊЕ СО СТАНБЕНИ ЗГРАДИ*- со Лиценца број Уп08-22/3.
Ви нудиме одржување, чистење и управување на заедничкиот простор во Вашата станбена зграда.
Благодарност на сите наши досегашни клиенти со чија доверба и пофални зборови стигнавме до тука кај што сме.
Со почит, тимот на Royal Care
Тел: 076290690

21/11/2021

📣📣📣ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ХИГИЕНИЧАРКИ📣📣📣

📢 Се уште се прошируваме и имаме потреба за вработување на хигиеничарки.
Ако сте заинтересирани и имате искуство, повелете и аплицирајте!
Со почит, тимот на ROYAL CARE
Тел: 078/290-690

04/05/2021

📢 НАЈНОВО ВО ГРАДОТ 📢

📌Перална за перење и пеглање на облека и сите видови текстил со специјализирани машини за перење и сушење на ќебиња и јоргани.

03/02/2021

📣Најново во градот📣
Почитувани господа и дами не мачете се да перете сами, за вас Ројал - Сервис се труди и следни услуги ви нуди:
Секаков вид ткаенини пере со чист и посакуван сјај, облеката ја суши, пегла и така средена во вашите ормари ке биде наредена.
Секоја услуга на време ја извршуваме, одговорност кон секого чувствуваме.
За добро на вас и чедата ваши прифатете ги услугите наши!

30/12/2020

Тимот на Royal Care Ви ја честита новата година и Ви посакува здравје, среќа и убави моменти. Како и изминатата, така и наредната година нашиот тим останува посветен да Ви помогне да ја пронајдете услугата која Ви потребната од нас.
Среќна Нова 2021!

23/04/2020

📣Почитувани📣
Денес се збогативме со две нови вработувања! Имаме два нови члена во нашиот тим.
Се уште се прошируваме и имаме потреба за вработување на две хигиеничарки.
Ако сте заинтересирани и имате искуство, повелете и аплицирајте!
Со почит, тимот на ROYAL CARE

22/03/2020

📍 Прскање со нано сребро (раствор со антибактериски, антивирусни и фунгицидни својства)
📍Озонирање на простории со озонатор (уништување на бактерии, микроорганизми и вируси без употреба на хемикалии.

22/03/2020

Почитувани,
Ве известуваме дека поради состојбата во коjа се наоѓаме сите и прв смртен случај во Куманово, со цел спречување и заштита од развојот на Корона вирус ( Covid-19) ние,
Royal Care од утре 23.03.2020 година,
НЕМА да работиме.
За тоа од кога ќе почнеме да работиме ќе бидете навремено известени.
Со почит, тимот на Royal Care

Photos from Royal Care's post 14/03/2020

📣📣📣ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ВАШИТЕ ДОМОВИ, РАБОТНИ ПРОСТОРИИ, АВТОМОБИЛИ...📣📣📣
За жал главна тема овие денови е Корона вирус (COVID -19) , за кој стручните лица кажуваат дека дезинфекцијата е најдобра превенција против овој вирус.
Со оглед на тоа дека најмногу време минуваме дома или на работно место , многу важно е да се престојува во дезинфицирана просторија.
Затоа ROYAL CARE Ви нуди:
📍Дезинфекција со прскање нано сребро (раствор со антибактериски, антивирусни и фунгицидни својства)
📍Озонирање на простории со озонатор (уништување на бактерии, микроорганизми и вируси без употреба на хемикалии.

30/12/2019

🎅🎅🎅Честитки од најмалите🎅🎅🎅

10/12/2019

📣НОВО! НОВО!! НАЈНОВО!!!📣
ПРВА И ЕДИНСТВЕНА АГЕНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА ВО КОЈА СЕ КОРИСТАТ ЕКОЛОШКИ СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА БАЗА НА ЛЕКОВИТИ БИЛКИ БЕЗ ШТЕТНИ ХЕМИКАЛИИ БИОРАЗГРАДЛИВИ - ЕКО ПРОИЗВОДИ GREEN 🍀🌱
СТАВЕТЕ СТОП НА ШТЕТНИТЕ ХЕМИКАЛИИ И ОСЕТЕТЕ ЈА ПРИРОДАТА ВО ВАШИОТ ДОМ ИЛИ КАНЦЕЛАРИЈА.
САМО СО Royal Care

Photos from Royal Care's post 10/12/2019

📣АПЕЛ📣

Живееме во едно време кога многу семејства се на работ на егзистенцијата, сиромаштијата тропна ма многу врати и остави дечиња гладни, без облека и без основни средства за живот.
Во име на нивните гладни утра и босоного детство ние вработените во Royal Care нашата работна обврска ја насочуваме кон хуманитарна акција за донација на храна, облека, средства за лична хигиена и сè што е потребно за опстанок на оние што ја сетиле немаштијата и со крајна благодарност ќе ја сетат човечката големина на хуманите луѓе.
Донацијата ја насочуваме на најсиромашните семејства од Козјачијата.
Своите донации може да ги доставите во агенцијата или да се јавите на 078 290 690.

26/11/2019

📣ЕДИНСТВЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА 📣

НОВО ОТВОРЕНА АГЕНЦИЈА ЗА УСЛУЖНИ ДЕЈНОСТИ ROYAL CARE ВО КУМАНОВО.
ГРИЖA ЗА СТАРИТЕ, ИЗНЕМОШТЕНИ И БОЛНИ ЛИЦА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ.
ЧУВАЊЕ НА ДЕЦА СО ДАДИЛКА, СЕКОЈДНЕВНО ИЛИ ПО ПОТРЕБА,
ЛИЧЕН ИЛИ ОБРАЗОВЕН АСИСТЕНТ ВО ИНКЛУЗИВНО ОБРАЗОВАНИЕ
АГЕНЦИЈА ROYAL CARE ЌЕ СЕ ПОГРИЖИ И ЗА ВАШИОТ ДОМ ИЛИ РАБОТЕН ПРОСТОР ДА БИДЕ СЕКОГАШ УРЕДЕН И ЧИСТ, А СО ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ГЕРОНТО ДОМАЌИНКИ УСЛУГА ЗА СЕКОЈДНЕВНИТЕ ОБВРСКИ И ПОТРЕБИ ВО ВАШИОТ ДОМ .
АГЕНЦИЈА ЗА УСЛУЖНИ ДЕЈНОСТИ ROYAL CARE , УБАВО Е КОГА ИМА КОЈ ДА ВИ ПОМОГНЕ.

24/10/2019

Дали денот ви е премногу краток? Дали Вашиот ден повторно има премалку часови за да постигне сè?
Нашата агенција ROYAL CARE отсега па натаму ќе се грижи Вашиот дом да биде уреден и чист.
За таа услуга имаме вработено професионални хигиеничарки кои ќе Ви бидат на располагање за чистење и оддржување хигиена во Вашиот дом, канцеларија, деловен простор, ординација, спортски објект, продавница и друго.
Агенција ROYAL CARE Ви нуди чистење на стамбен и деловен простор, одджување хигиена односно, целокупна неопходна помош која Ви е потребна. Како дел од нашата услуга за чистење станови (куќи и домаќинства), ние ви нудиме покрај блескаво купатило и кујна, по желба, пеглање или целокупната потребна помош во едно домаќинство /стан/ куќа /деловен простор.
Нудиме екстра поволни услови и цени!
За цените, слободните термини и подетални информации околу средствата за чистење можете да се јавите на телефонскиот број 078290690 или лично да нè посетите во агенција ROYAL CARE на адреса ,,Илинденска“ 37 или да ни се обратите преку e-mail: [email protected] .
Закажете термин и нашето професионално лице ќе дојде кај Вас на договорената локација. Чистењето и одржувањето на хигиената препуштете го на нашата агенција ROYAL CARE. . Уверете со во нашиот квалитет, посветеност, сигурност, дискреција и способност на нашите вработени. Дозволете ни да се погрижиме за Вас!
Ве очекуваме за соработка, Royal Care.

01/10/2019

Агенцијата Royal Care нуди услуги за постојано и повремено чување и грижа на:
- бебиња и деца,
-стари, изнемоштени и болни лица,
-набавка на прехрамбени продукти и средства за домаќинство.
Се што сакаме е на вашето семејство да му пружиме услуги од врвен квалитет, прилагодени според вашите желби и потреби.
Дозволете вашата грижа да стане наша, заедно да го направиме животот на најмилите поубав!

10/07/2019

Агенцијата Royal Care нуди услуги за постојано и повремено чување и грижа на:
- бебиња и деца,
-стари, изнемоштени и болни лица,
-набавка на прехрамбени продукти и средства за домаќинство,
-делење на терапија препишана од лекар.
Се што сакаме е на вашето семејство да му пружиме услуги од врвен квалитет, прилагодени според вашите желби и потреби.
Дозволете вашата грижа да стане наша, заедно да го направиме животот на најмилите поубав!

07/07/2019

Наскоро
Royal Care во нашиот град
Грижа и чување на бебиња, деца, стари и немоќни лица;
Помош во секојдневните активности;
Набавка на лекови и делење медицинска терапија;
Набавка на прехранбени продукти и средства за домаќинство;
Дозволете вашата грижа да стане наша...
Заедно, да го направиме животот на најмилите поубав...
За вас секогаш тука
Royal Care

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

📣📣📣
Дали денот ви е премногу краток? Дали Вашиот ден повторно има премалку часови за да постигне сè?Нашата агенција ROYAL CA...

Location

Telephone

Website

Address


Prva Petoletka Br3
Kumanovo
1300

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Other Kumanovo schools & colleges (show all)
Studio mtq Studio mtq
III MUB 56 I Cupino Brdo1(Proevski Sokak)
Kumanovo, 1300

Centar za NEFORMALNO OBRAZOVANIE + 389 31 422 608 070 334 729

SHFK "Jeronim De Rada" - Çerkez, Kumanovë SHFK "Jeronim De Rada" - Çerkez, Kumanovë
Kumanovo, 1300

Fillimi e themeli i çdo diturie është gjuha… Ne shqiptarët, duhet ta ruajmë me kujdes gjuhën

Malac Genijalac - Kumanovo Malac Genijalac - Kumanovo
Народна револуција бр. 48
Kumanovo

Најдоброто училиште за менталнна аритметика ,,Малац Ге

School supply online shop School supply online shop
III MUB
Kumanovo, 1300

Одберите Супериорен Квалитет по Одлични цени - Книжара

Mes_yjesh Mes_yjesh
Kumanovo

�Defektologe� �Këshilla defektologjike� �Doracak dhe flashcards për fëmijë prej 2-6 vj

Ibssa falanga siviot lilajk siviot pajak pajakova mreza Ibssa falanga siviot lilajk siviot pajak pajakova mreza
Kumanovo, 1300

JA FORMIRAM I OTVARAM OVAA AGENCIJA PRI TO AKAKO KUMANOVSKI MARIFET KANONA EREFAS MEKA I MEDIJA KOJA

Një botë pozitive Një botë pozitive
Macedonia
Kumanovo, 1307

Bota ka vazhdimisht nevojë për ndryshime të vogla që të ketë një kuptim vazhdimisht aktiv pë

RR&A Cons RR&A Cons
Kumanovo
Kumanovo, 1300

RR-Consulting ju keshillon: 1. Plane për furnizime publike, aplikime dhe përcjelljen e tyre dhe nd

Ликовна Работилница Ликовна Работилница
N. Utca Centar Za Kultura "Trajko Prokopiev"
Kumanovo, 1300

ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ
Kumanovo

•●►Lexo për të menduar. •●►Mendo për të kuptuar. •●►Kupto për të ndryshuar .

Виртуал-М Образовна Академија Виртуал-М Образовна Академија
Virtual-m@hotmail. Com
Kumanovo, 1300

ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА