Виртуал-М Образовна Академија

ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

Operating as usual

15/10/2023

✨ Меѓународно Признати Програми за Успешно Вработување.

🏆Прв центар со највисока бонитетна оценка.

🖥️ Програми за Канцелариско Работење:

Microsoft Office: Информциона технологија, Управување со датотеки, Word, Excel, PowerPoint, Access, Интернет и комуникации
Ефикасно управување со време и проекти
Основи на бизнис комуникација.
ICDL CORE, ADVANCED, PROFILE, EXPERT.
🌍 ESB Сертификат за Англиски од А1 до C2.

Напредни вештини во разговор и писмена комуникација офатени сите јазични техники.
Подготовка за меѓународни работни сценарија.
Подготовка за успешни интервјуа и комуникација во бизнис.
👨‍🏫 Предавачи со Искуство: Имате можност да учите од стручни предавачи со богато искуство во индустријата, овластени тестатори за програмите.

📈 Сигурно Вработување: Нашите сертификати се признати од страна на меѓународни компании, обезбедувајќи ви сигурен пат кон успешната кариера.

🗓️ Почеток на едукацијата: ноември

📍 Локација:Обуките и тестирањата се изведуваат во прсториите на Образовна академија Виртуал-М

📞 Контакт 078 234 390, 078 234 399

🌟 Осигурајте го вашиот пат кон успешно вработување со нашите меѓународно признати програми!
www.virtual-m.edu.mk

15/10/2023

🚀10 год Ликовна креативна работилница!

🎨За деца, тинејџери, возрасни.

🏆Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат.

✨ Истражете уметноста, развивајте техники и изразете својата креативност! ✨

🎨 Различни техники: акварел, акрил, масло, колаж, дизајнирање на слики, цртање, рециклирање, изработка на украси од природни материјали, моделирање и пластично обликување, изработка на колаж.
🖌️ Креативно изражување: индивидуални проекти и задачи
🌟 Часови се организирани со стручни наставници и ментори познати ликовни уметници организирани во различни групи во зависност од степен и возраст.

Превземете ги чекорите кон уметноста и формирајте го својот креативен свет. Запишете се сега и освојте нови вештини!

🗓️ Почеток на курсот: 19 октомври
📍 Локација: Образовна Академија Виртуал-М

🎨На крајот од едукацијата изложба на сопствени дела.

📞 За повеќе информации и регистрација, контактирајте не 078 234 390, 078 234 399

15/10/2023

🚀Единствено во Македонија

🎧🤷‍♀️🤷‍♂️ЛИЦЕНЦИРАН ПРОГРАМА МУЗИЧКА ЕДУКАЦИЈА НИЗ ИГРА ОД 4 ДО 7 ГОДИНИ.

®️🎼ЛИЦЕНЦИРАНИ ПРОФЕСОРИ ОД ЕВРОПСКА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА И МУЗИЧКИ РАЗВОЈ

🎼Образовниот центар Виртуал-М е место каде децата од 4 до 7 години имаат музичка едукација низ игра. Во нашиот центар децата имаат прилика да ги развиваат своите музички, моторички, интелектуални, психо-физички и социјални способности со помош на едуциран и лиценциран кадар. 🎶Музичката стимулација е најважна стимулација кај децата во првите години од животот и треба да се користи правилно и активно.
🎵Истата овозможува брз развој на говор, трпение, прецизност, намалување на агресија, временска и просторна ориентација, креативност и слобода на изразување.
Образовниот центар е наменет за деца од предшколска возраст од 4 до 7 години. Кај овие деца полесно стимулацијата преоѓа во едукација, каде што музиката се користи како алатка за учење, а и стекнување на вештини кои наизглед немаат поврзаност со музиката.
®️Нашите професори се лиценцирани и едуцирани од европски програми за работа и музички развој на децата и постојана лична едукација во областа на музичката педагогија.
Користиме специјализирани програми и материјали кои се наменети за работа и учење и користиме литература која што е наменета и специјализирана за оваа возраст на деца.

Не мора да биде комплицирано, не мора да биде совршено, но мора да биде ЗАБАВНО!
📞Контактирај не: 078 234 390

🤗ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

15/10/2023

🎶Откриј ја магијата на музиката🎵
12 години Музички образовен центар Виртуал-М
🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

Курс за Музичка Едукација🎼🎹🎙🎸🪗🎷🥁 за деца, тинејџери и возрасни.

🗓Старт октомври

🎤Современо, џез и изворно пеење,
🎤Пеење,
🎤Развивање на индивидуален стил,
🎤Изработка на песни,
🎶Работа на сценски

Нудиме и можност за изучување на повеќе стилови и музички инструменти како што се:
🎹Пијано,
🎸Гитара,
🥁Тапани,
🎷🎺Дувачки инструменти.

Работа на сценски настап,
🎼Изработка на песни,
🎧Снимање во музичко студио,
🎶Развивање на индивидуален стил,
🎵Развој на музичка кариера.
🎶Натпревари.

1️⃣0️⃣ ПРИЧИНИ ЗОШТО МУЗИКАТА Е ПОТРЕБНА УШТЕ ОД НАЈМАЛА ВОЗРАСТ

➡️Интелигенција,
➡️Меморија,
➡️Јазик,
➡️Воспитување,
➡️Емоција,
➡️Креативност,
➡️Внимание,
➡️Развој,
➡️Интелигенција,
➡️Поврзување, перцепција...

Виртуал-М располага со високо опремени простории.

Покрај наставата во групи ви нудиме можност и за индивидуални часови и музички подготовки.

🔖ЗОШТО ТОКМУ НИЕ!?

🥇🏆Безброј реализирани меѓународни натпревари со освоени први места и гран-при;
➡️Работа по најсовремени и квалитетни програми,
➡️Посветеност,
➡️Иновативност,
➡️Креативност во работата,
➡️Разработка и усовршување на техники,
➡️Креирање на настан,
➡️Професионални предавачи и музичари со интернационална кариера.
☀️Инспирирај се и создај свој музички свет.
Подготви се за музички настапи и несекојдневни искуства!🚀

📞Контактирај не: 078 234 390, 078 234 399

Информирај се www.virtual-m.edu.mk

13/10/2023

®️СТАНИ СМЕТКОВОДИТЕЛ

🔔ОКТОМВРИСКИ УПИС

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

📊АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА ОД МОН

🖱ИЗБЕРИ ПРОФЕСИЈА ШТО ЈА САКАШ!

📑АКАДЕМИЈА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМА

КОМПЈУТЕРСКО КНИГОВОДСТВО
СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

ЕДУЦИРАВМЕ И СЕРТИФИЦИРАВМЕ НАД 5000 КЛИЕНТИ СО УСПЕШНА ДЕЛОВНА ПРИКАЗНА

📝ПРОФЕСИОНАЛНА АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ

📊Курс кој го спојува теоретското во практично. Реални задачи и проблеми со кои се соочува секоја фирма. Книжење материјални основни средства и финансиско работење.
➡️Изработка на извештаи и изготвување на завршни сметки.
💻Паралелно книжењата ги водите и во посебен програм кој го користат сметководители.
🏧Комплетно разработена програма за потреби на работно место СМЕТКОВОДИТЕЛ.
🧾Истата ја верифициравме со цел да добиете практичен студии.
🗺️Стекнувате вештина која ви обезбедува позиција кон која се стремите на пазарот на трудот.

📑БЕСПЛАТНО ГИ ДОБИВАТЕ МАТЕРИЈАЛИТЕ ЗА РАБОТА СО БРОШУРА И ПРИРАЧНИК КОИ ГИ ПОДГОТВИВМЕ ЗА ВАШИ ПОТРЕБИ КОИ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖАТ ОЛЕСНУВАЊА ВО ПРОЦЕС НА ЕДУКАЦИЈА, СОФТВЕР КОЈ ЌЕ ОВОЗМОЖИ И КОМЈУТЕРСКО КНИЖЕЊЕ

БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ

ДОБИВАТЕ ПРЕПОРАКИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ФИРМИ СОРАБОТНИЦИ

УЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ
Акредитирани професори со над 30 години работно искуство и овластени сметководители

📲ИНФОРМИРАЈ СЕ
078 234 390, 078 234 399

04/10/2023

💰ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ СИГУРНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА!
Бидете конкурентни!

💢Овластен тест центар за меѓународни сертификати за вработување во администрација, царина, странски и домашни фирми.

👩‍💻Програми за Канцелариско работење ICDl Core, Advanced, Expert, Profile.
👨‍💻Англиски јазик ESB А1,A2, В1,B2,C1,C2.

Обуките и тестирањата се изведуваат во нашите простории.

®️Професионални предавачи со долгогодишно искуство.

🪙 Прв центар со највисока бонитетна оценка Образовна Академија Виртуал-М.

Учи од најдобрите!
Информирај се 📲078 234 390, 078 234 399

03/10/2023

🧨РЕАЛИЗИРАЈ СЕ КАКО ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈНЕР И ЗАРАБОТУВАЈ!

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈН
ЌЕ ТИ ОВОЗМОЖИ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАШ, ДА ЈА ОТПОЧНЕШ СВОЈА УСПЕШНА КАРИЕРА
🗓СТАРТ ОКТОМВРИ
↪ШТО ЌЕ СОВЛАДАШ:
↗️Едитирање на слика,
↗️Креирање на лого,
↗️Векторски и графички графики
↗️Банер,
↗️Визит карти,
↗️Изработка на постер,
↗️Дизајнирање на корици, етикети...
↗️Работа со слоеви и маски,
↗️Изработка на постер,
↗️Работа со 3D објекти,
↗️Работа со формати,
↗️Дизајн за магазини, книги, корици...
↗️Обработка на видео, креирање и рендеринг...
↗️ИЗРАБОТКА НА ВЕБ СТРАНИ, БЛОГОВИ, Е ПРОДАВНИЦА
Едукацијата завршува со проект за идејни графички и веб решенија.
ПРЕПОРАКА ЗА ВРАБОТУВАЊА, МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Зошто НИЕ?
↗️УСПЕШНИ ДЕЛОВНИ ПРИКАЗНИ
↗️МЕНТОРСТВО ОД ДОЛГОГОДИШНИ ДИЗАЈНЕРИ ЕКСПЕРТИ
↗️ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ
↗️МОЖНОСТ И ЗА МЕЃУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЈА
↗️ИНДИВИДУАЛНА И ТИМСКА РАБОТА
↗️ВРАБОТУВАЊЕ
↗️ПРЕПОРАКИ
Програмата овозможува и стекнување на меѓународен сертификат и полагање на секој модул поединечни.
СТАНИ ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈНЕР
Провери ЗОШТО сме најдобри!

23/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.
📊ГРАДИ ПРОФЕСИОНАЛНА КАРИЕРА.

🕋AКАДЕМИЈА ЗА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОГРАМА AUTODESK СЕРТИФИКАЦИЈА

📑МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ

♨️Нова група за меѓународна сертификација на официјален AUTODESK курс, Academic Partner & Traning Center > Виртуал-М - Едукација

🕋Курсот ви овозможува совладување на целокупната програма.
Autodesk нуди голем број на можности за сертификација кои ќе Ви помогнат во постигнување на поставените цели, вклучувајќи сертификација за студенти, обучувачи инструктори, професионалци од повеќе сфери, менаџери,.. . За сите оние кои сакаат да се стекнат со Autodesk сертификат, можат да одберат:
🚀Ниво 1
Autodesk Certified User (ACU)
🚀Ниво 2
⚡Autodesk Certified Professional (ACP).
⚡Autodesk Certified Professional сертификатот овозможува стекнување на професионални вештини во една или повеќе апликации на Autodesk во областа на архитектурата, градежништвото, машинството и филмска индустрија.
Курсот е наменет е за корисници кои се занимаваат и сакаат да се занимаваат со дизајн на 3D објекти, како архитекти, дизајнери на рекламни спотови, креатори на мултимедијални презентации и друго профили.
♻️Доделуваме стипендија за целата програма за најдобриот проект.

Старт 🗓 Октомври

📲 078 234 390, 078 234 399

Photos from Виртуал-М Образовна Академија's post 17/09/2023

🌏ЈАЗИЧНА Виртуал-М Образовна Академија

Можност за ФИЗИЧКО и ОNLINE учење.

ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦА, ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ
Специјализирани и акредитирани програми.

📆СЕПТЕМВРИСКИ УПИС

🖍СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК СТАРТ 22 СЕПТЕМВРИ

🖍ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
А1 СТАРТ 19 СЕПТЕМВРИ
А2 СТАРТ 20 СЕПТЕМВРИ
B1 СТАРТ 21 СЕПТЕМВРИ
B2 СТАРТ 22 СЕПТЕМВРИ
C1 СТАРТ 23 СЕПТЕМВРИ

🖍АНГЛИСКИ ЈАЗИК
А1 СТАРТ 19 СЕПТЕМВРИ
А2 СТАРТ 21 СЕПТЕМВРИ
B1 СТАРТ 22 СЕПТЕМВРИ
B2 СТАРТ 23 СЕПТЕМВРИ
C1 СТАРТ 27 СЕПТЕМВРИ
C2 СТАРТ 29 СЕПТЕМВРИ

✏️ШВЕДСКИ ЈАЗИК
СТАРТ 1 ОКТОМВРИ

✏️ТУРСКИ ЈАЗИК
СТАРТ 25 ОКТОМВРИ

✏️ХОЛАНДСКИ ЈАЗИК
СТАРТ 27 ОКТОМВРИ

✏️РУСКИ ЈАЗИК
СТАРТ 23 ОКТОМВРИ

✏️ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК
СТАРТ 15 ОКТОМВРИ

✏️ШПАНСКИ ЈАЗИК
СТАРТ 23 ОКТОМВРИ

Зошто ние?

✔️Професионални и акредитирани професори,
✔️Мултимедијални предавања,
✔️Учење на сите јазични техники паралелно,
✔️Работа по современи методи и техники,
✔️Совладување брзо, лесно и трајно.

Придобивки од учење на јазик⁉️
↔️Рушење на јазични бариери
↔️Зголемување на меморија
↔️Подобар мултитаскинг и подобра когнитивна флексибилност
↔️Зголемено внимание
↔️Раст на витални области во мозокот
↔️Двојна активација,
↔️Перцепција на нештата на поинаков начин

ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ НАЈДОБРИ⁉️

Ваша Јазична Академија
Виртуал-М

15/09/2023

®️СТАНИ СМЕТКОВОДИТЕЛ

🔔СЕПТЕМВРИСКИ УПИС

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

📊АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА ОД МОН

🖱50% НАМАЛУВАЊЕ ЗА СИТЕ УПЛАТИ ДО КРАЈОТ НА МЕСЕЦОТ

📑АКАДЕМИЈА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМА

КОМПЈУТЕРСКО КНИГОВОДСТВО
СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

ЕДУЦИРАВМЕ И СЕРТИФИЦИРАВМЕ НАД 5000 КЛИЕНТИ СО УСПЕШНА ДЕЛОВНА ПРИКАЗНА

📝ПРОФЕСИОНАЛНА АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ

📊Курс кој го спојува теоретското во практично. Реални задачи и проблеми со кои се соочува секоја фирма. Книжење материјални основни средства и финансиско работење.
➡️Изработка на извештаи и изготвување на завршни сметки.
💻Паралелно книжењата ги водите и во посебен програм кој го користат сметководители.
🏧Комплетно разработена програма за потреби на работно место СМЕТКОВОДИТЕЛ.
🧾Истата ја верифициравме со цел да добиете практичен студии.
🗺️Стекнувате вештина која ви обезбедува позиција кон која се стремите на пазарот на трудот.

📑БЕСПЛАТНО ГИ ДОБИВАТЕ МАТЕРИЈАЛИТЕ ЗА РАБОТА СО БРОШУРА И ПРИРАЧНИК КОИ ГИ ПОДГОТВИВМЕ ЗА ВАШИ ПОТРЕБИ КОИ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖАТ ОЛЕСНУВАЊА ВО ПРОЦЕС НА ЕДУКАЦИЈА, СОФТВЕР КОЈ ЌЕ ОВОЗМОЖИ И КОМЈУТЕРСКО КНИЖЕЊЕ

БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ

ДОБИВАТЕ ПРЕПОРАКИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ФИРМИ СОРАБОТНИЦИ

УЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ
Акредитирани професори со над 30 години работно искуство и овластени сметководители

📲ИНФОРМИРАЈ СЕ
078 234 390, 078 234 399

13/09/2023

🔔СЕПТЕМВРИСКИ УПИСИ

😇УЧИМЕ ЗА ЗНАЕЊЕ
Дали сакате една поинаква едукација❔️

Можност за физичко и online присуство за следење на настава.

👨‍🎓👩‍🎓💻IT И ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ

👨‍👩‍👦‍👦РАБОТЕН ЧАС РЕАЛЕН ПРОЕКТ
🕋ПРОГРАМИРАЊЕ JAVA, JAVA SCRIPТ, C++, PLYTHON, VISUAL BASIC...

🤷‍♀️🤷‍♂️НАШИОТ ЦЕНТАР ИМА НАД 10.000 УСПЕШНИ ДЕТСКИ ПРИКАЗНИ.
Бенефит од учење:

📉ИТ АКАДЕМИЈА му овозможува на секое дете практично совладивање на сите ИТ модули. Работа по европска ЕCDL E-kids ПРОГРАМА.
1. ИЗУЧУВАЊЕ НА Microsoft office:
🖇Word,
🖇Excel,
🖇Power Point,
🖇Publisher,
🖇Access,
🖇Интернет и комуникации.
2. Графички и веб дизајн ADOBE Photoshop, Illustration, Premiere....
Wordpress
3. Програмирање
4.Web програмирање
5.Програмирање
6.Тестинг софтвер
💱Развој на вештини
💱Работа по најсовремени и квалитетни програми
💱Светски методи за работа
💱Иновативност во наставни содржини
💱Практично совладување
💱Креативни работилници
💱Мултимедијални часови
↪Усовршување на сите вештини
↪Професионален кадар докажан во своето професионално делување
↪Посета на надворешни предавачи.
Секоја програма е прилагодена по возраст.
✔Ги наградуваме најдобрите;
✔Натпревари;
✔Роденденски забави;
✔Креативни работилници;
Светот постави нов предизвик, а вашето дете треба да го прифати истиот.
🔳ИТ едукација овозможува лесно справување и стекнување на комјутерски вештини и нивна правилна употреба.

👨‍👩‍👦‍👦ДЕТСКА ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

📖✏Можност за изучување на сите јазични нивоа и степени, мултимедијална настава, работа по современи стандардизирани јазични програми.
📖А1, А2, B1, B2, C1,C2...
📖Mеѓународни подготовки
Техники: listening, reading, writing, speaking
✏Паралелно се разработуваат сите јазични техники,✏ мултимедијални часови,✏ креативни работилници, ✏проектни активности, ✏посета од странски предавачи,✏ работа во група, индивидуална работа.
Ги наградуваме најдобрите.

🔑 ЗНАЕЊЕТО Е ВАШИОТ ФОЛДЕР ЗА УСПЕХ

✔️ ВЛОЖУВАЈ ВО СЕБЕ📖✏

БИДИ ДЕЛ ОД ВИРТУАЛ-М јазично и ИТ едукативно катче.

Кој е твојот ИТ и јазичен пакет❓️

📲ИНФОРМИРАЈ СЕ

071 234 390, 078 234 390, 078 234 399

Photos from Виртуал-М Образовна Академија's post 13/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

🌏ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

МОЖНОСТ СО ФИЗИЧКО УЧЕЊЕ ИЛИ ОNLINE

🇱🇷🇩🇪 🇸🇮 🇹🇷 🇬🇧 🇺🇸 🇨🇳🇪🇸🇨🇵🇨🇭СВЕТОТ НА ДЛАНКА!!!

👨‍👩‍👦‍👦ЗА ДЕЦА, ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ

🔄АНГЛИСКИ,
🔄ГЕРМАНСКИ,
🔄СЛОВЕНЕЧКИ,
🔄ИТАЛИЈАНСКИ,
🔄ФРАНЦУСКИ,
🔄ШВЕДСКИ
🔄ХОЛАНДСКИ,
🔄НОРВЕШКИ,
🔄ШПАНСКИ,
🔄ТУРСКИ,
🔄РУСКИ
🔄МАКЕДОНСКИ...

СТАРТ ОД 15 ДО 20 СЕПТЕМВРИ ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ.
Договорен состанок пред почеток на курсот и прилагодување на термините по потреба на клиентите.

➡️Можност за изучување на сите јазични нивоа, со два, три, четири и пет пати неделно во зависност од потребите
➡️А1, А2, B1, B2, C1,C2...
➡️Mеѓународни подготовки
(FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ESB, APTIS, TELC, GOETHE) и
➡️Деловна терминологија.

Работа по современи стандарди.
✔️Разработка на сите јазични техники,✔️ мултимедијални часови,✔️ креативни работилници, ✔️проектни активности, ✔️посета на странски предавачи,✔️ работа во групи,✔️ online или физичко учење..
🔖Совладајте БРЗО И ЛЕСНО со новите методи за работа.
✔️Резултати за краток временски период со долгорочно времетраење.
📚ВЛОЖУВАЈ ВО СЕБЕ
ИНФОРМИРАЈ СЕ‼️

078 234 390, 078 234 399

Photos from Виртуал-М Образовна Академија's post 11/09/2023

Имагинарното е нашиот предизвик. Заеднички ги рушиме образовните бариери 27 години.

🏅ПРВ центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

ПРВ ЦЕНТАР ЗА АКРЕДИТИРАНИ И ВЕРИФИЦИРАНИ ПРОГРАМИ

🎡ВИ ПОДГОТВИВМЕ ПРОГРАМИ КОИ ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ВО ВАШЕТО СЕГАШНО И ИДНО ДЕЛУВАЊЕ И ВО РЕАЛИЗАЦИЈА НА СЕКОЈА ВАША ЦЕЛ❗

ВИ НУДИМЕ АКАДЕМИИ И ПРОГРАМИ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ВАШИТЕ ЕДУКАТИВНИ ПОТРЕБИ И ТОА:

ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

Деца, тинејџери, возрасни
🇦🇹🇦🇺🇧🇬🇨🇦🇨🇳🇨🇲🇨🇴🇬🇧🇲🇨ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ
СИТЕ СТЕПЕНИ, НИВОА, МЕЃУНАРОДНИ ПОДГОТОТОВКИ И ДЕЛОВНА ТЕРМИНОЛОГИЈА
А1, А2, B1, B2, C1, C2...

АНГЛИСКИ
ГЕРМАНСКИ
ШПАНСКИ
СЛОВЕНЕЧКИ
ФРАНЦУСКИ
ИТАЛИЈАНСКИ
ХОЛАНДСКИ
ШВЕДСКИ
НОРВЕШКИ
РУСКИ
АЛБАНСКИ
МАКЕДОНСКИ
Подготовка за меѓународни испити(FCE, (CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ESB, APTIS, TELC, GOETHE)
Овластен тест центар за ESB сертификација

👩‍🎤АКАДЕМИЈА ЗА УМЕТНИЧКИ ЕДУКАЦИЈА:

👩‍🎤МУЗИЧКИ ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР

👩‍🎨👨‍🎨ЛИКОВНО КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА

🎭ДРАМСКИ ИГРИ

👨‍💻👩‍💻ИТ АКАДЕМИЈА ЗА ДЕЦА, ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ

Работа по ECDL-E KIDS програма
OFFICE ПАКЕТ - Основно, проширено и напредно ниво

✔АКАДЕМИЈА ЗА МУЛТИМЕДИЈА.

✔АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ И WEB ДИЗАЈН.

✔АКАДЕМИЈА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ.

✔АКАДЕМИЈА ЗА WEB ПРОГРАМИРАЊЕ.

✔АКАДЕМИЈА ЗА СОФТВЕР ТЕСТИНГ.

✔АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ.

✔️АКАДЕМИЈА ЗА ИНТЕРНЕТ ЗАШТИТА.

✔️АКАДЕМИЈА ЗА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА.

🔝Секоја од програмите ви овозможува стекнување вештина, практичен студиум, комплетно совладување на материјата. Можност за пракса, препораки за вработување и вработување во фирми со кои соработуваме.

👨‍🏫👩‍🏫АКАДЕМИЈА ЗА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ И ВЕРИФИЦИРАНИ ПРОГРАМИ

➡️СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО;

➡️ПРЕТПРИЕМАЧКИ ВЕШТИНИ И МЕНАЏМЕНТ;

➡️ИНФОРМАЦИОНА ТЕХНОЛОГИЈА.

🌐МЕЃУНАРОДНИ ПРОГРАМИ

ECDL CORE, ADVANCED, EXPERT, PROFILE
🏢 AUTODESK MAYA, 3D STUDIO MAX, AUTO CAD.

↗️КОМПЈУТЕРСКО КНИГОВОДСТВО

↗️PROJECT MANAGER изработка на проекти

↗️УМЕТНОСТ НА БИЗНИС ЖИВЕЕЊЕ

↗️БИЗНИС ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

↗️КОРПОРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ

🪧АГЕНЦИЈА ЗА ДИГИТАЛНО МАРКЕТИНГ И МЕНАЏМЕНТ УПРАВУВАЊЕ

ЗА СИТЕ ДЕЛОВНИ СУБЈЕКТИ КОИ САКААТ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТА, ПРОДАЖБА И ПРОФИТ.
⏭️ИЗРАБОТКА НА БИЗНИС ПЛАН И ⏭️БИЗНИС РЕШЕНИЈА ЗА УСПЕШНО ДЕЛЕГИРАЊЕ.

🤷‍♀️🤷‍♂️РАЗВОЈ НА ЖИВОТНИ ВЕШТИНИ ЗА ДЕЦА ОД ГОДИШНА ВОЗРАСТ

👩‍🏫 РАБОТА СО ПСИХОЛОГ

👩‍🏫👨‍🏫РАБОТА СО УЧИТЕЛ/КА ЗА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТИ.

👨‍💻👩‍💻ПОДГОТОВКА ЗА СИТЕ ПРЕДМЕТИ ОД ОСНОВНО, СРЕДНО, ДОДИПЛОМСКИ И МАСТЕР СТУДИИ.

ПРВИ:
👩‍🏫ПО ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ МЕТОДИ ЗА РАБОТА,
♦️ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕДАВАЧИ,
♦️ЕФИКАСНОСТ ВО ЕДУКАТИВЕН ПРОЦЕС,
♦️ИНОВАТИВНОСТ ВО НАСТАВНИ СОДРЖИНИ,
♦️НАЈСОВРЕМЕНИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОГРАМИ,
♦️СЛЕДЕЊЕ НА СОВРЕМЕНИ ОБРАЗОВНИ ТЕКОВИ.

🎁БЕСПЛАТНИ ТЕСТИРАЊА
🎁БЕСПЛАТЕН СОФТВЕР,
🎁МАТЕРИЈАЛИ ЗА РАБОТА,
🎁КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА УСОВРШУВАЊА,
🎁ПРАКТИЧНА НАСТАВА,
🎁НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИТЕ ТЕСТОВИ,
🎁ПОПУСТИ И ПОДАРОК ПРОГРАМИ,
🎁РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ И ЕДУКАТИВНИ ДРУЖЕЊА.

🗓СИТЕ ПРОГРАМИ СТАРТУВААТ ВО СЕПТЕМВРИ И ОКТОМВРИ.

👨‍👩‍👧‍👦МОЖНОСТ ЗА РАБОТА ИНДИВИДУАЛНО И ВО ГРУПА.

🔖ОДБЕРИ ПРОГРАМА,
🔖ОДБЕРИ ЗНАЕЊЕ,
🔖ОДБЕРИ УЧЕЊЕ.

❔️ЗАТОА ШТО ПОСЛЕДНИОТ ЧЕКОР ЗАВИСИ ОД ПРВИОТ.

ВЛОГОТ ВО СЕБЕ Е НАЈДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЈА❕️

ВЕ ОЧЕКУВА НАШИОТ ТИМ.

ВАШИОТ Виртуал-М Образовен Центар

078 234 390, 078 234 399, 071 234 390
www.virtual-m.edu.mk

11/09/2023

🔃УПИСИ ВО ТЕК ЗА ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

МОЖНОСТ СО ФИЗИЧКО УЧЕЊЕ ИЛИ ОNLINE

🇱🇷🇩🇪 🇸🇮 🇹🇷 🇬🇧 🇺🇸 🇨🇭СВЕТОТ НА ДЛАНКА!!!

👨‍👩‍👦‍👦ЗА ДЕЦА, ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ

✔️АНГЛИСКИ,
✔️ГЕРМАНСКИ,
✔️СЛОВЕНЕЧКИ,
✔️ИТАЛИЈАНСКИ,
✔ФРАНЦУСКИ,
✔ШВЕДСКИ,
✔️ДАНСКИ,
✔ХОЛАНДСКИ,
✔НОРВЕШКИ,
✔️ШПАНСКИ,
✔️ТУРСКИ,
✔️РУСКИ,
✔️КИНЕСКИ,
✔МАКЕДОНСКИ...

СТАРТ ОД 15 ДО 20 СЕПТЕМВРИ ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ.
Договорен состанок пред почеток на курсот и прилагодување на термините по потреба на клиентите.

✔️Можност за изучување на сите јазични нивоа, со два, три, четири и пет пати неделно во зависност од потребите
✔️А1, А2, B1, B2, C1,C2...
✔️Mеѓународни подготовки
(FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ESB, APTIS, TELC, GOETHE) и
✔️Деловна терминологија.

Работа по современи стандарди.
✏Разработка на сите јазични техники,✏ мултимедијални часови,✏ креативни работилници, ✏проектни активности, ✏посета на странски предавачи,✏ работа во групи,✏ online или физичко учење..
🔖Совладајте БРЗО И ЛЕСНО со новите методи за работа.
💻✏Резултати за краток временски период со долгорочно времетраење.
ВЛОЖУВАЈ ВО СЕБЕ📖✏

⁉️УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА

🗓ИНФОРМИРАЈ СЕ‼️

078 234 390, 078 234 399

07/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

📊АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА ОД МОН

📑АКАДЕМИЈА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМА

КОМПЈУТЕРСКО КНИГОВОДСТВО
СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

®️СТАНИ СМЕТКОВОДИТЕЛ

🔖НОВ ЦИКЛУС НА УПИС

🗓СТАРТ СЕПТЕМВРИ

ЕДУЦИРАВМЕ И СЕРТИФИЦИРАВМЕ НАД 5000 КЛИЕНТИ СО УСПЕШНА ДЕЛОВНА ПРИКАЗНА

📝ПРОФЕСИОНАЛНА АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ

📊Курс кој го спојува теоретското во практично. Реални задачи и проблеми со кои се соочува секоја фирма. Книжење материјални основни средства и финансиско работење.
➡️Изработка на извештаи и изготвување на завршни сметки.
💻Паралелно книжењата ги водите и во посебен програм кој го користат сметководители.
🏧Комплетно разработена програма за потреби на работно место СМЕТКОВОДИТЕЛ.
🧾Истата ја верифициравме со цел да добиете практичен студии.
🗺️Стекнувате вештина која ви обезбедува позиција кон која се стремите на пазарот на трудот.

📑БЕСПЛАТНО ГИ ДОБИВАТЕ МАТЕРИЈАЛИТЕ ЗА РАБОТА СО БРОШУРА И ПРИРАЧНИК КОИ ГИ ПОДГОТВИВМЕ ЗА ВАШИ ПОТРЕБИ КОИ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖАТ ОЛЕСНУВАЊА ВО ПРОЦЕС НА ЕДУКАЦИЈА, СОФТВЕР КОЈ ЌЕ ОВОЗМОЖИ И КОМЈУТЕРСКО КНИЖЕЊЕ

БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ

ДОБИВАТЕ ПРЕПОРАКИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ФИРМИ СОРАБОТНИЦИ

УЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ
Акредитирани професори со над 30 години работно искуство и овластени сметководители

📲ИНФОРМИРАЈ СЕ
078 234 390, 078 234 399

07/09/2023

🔃ИТ И ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

®️Избери пакет ↔️ програм↔️јазик ↔️добиј попуст.

Стипендии за меѓународен сертификати, ваучер за учење.

✔️Совладај лесно и брзо со
✔️Современи програми и нови техники и методи за работа.

Тимот на професори ве очекува.

Запишете се веднаш📲

05/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

⏭САКАШ ДА СТАНЕШ ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЈНЕР, ДА РЕАЛИЗИРАШ УСПЕШНА КАРИЕРА И ДА ЗАРАБОТУВАШ МНОГУ?

🏷ПРОМОТИВНА ПОНУДА за упис до 15 септември.

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈН
ЌЕ ТИ ОВОЗМОЖИ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАШ, ДА ЈА ОТПОЧНЕШ СВОЈА УСПЕШНА КАРИЕРА.

🗓СТАРТ СЕПТЕМВРИ

↪ШТО ЌЕ СОВЛАДАШ:
↗️Едитирање на слика,
↗️Креирање на лого,
↗️Векторски и графички графики
↗️Банер,
↗️Визит карти,
↗️Изработка на постер,
↗️Дизајнирање на корици, етикети...
↗️Работа со слоеви и маски,
↗️Изработка на постер,
↗️Работа со 3D објекти,
↗️Работа со формати,
↗️Дизајн за магазини, книги, корици...
↗️Обработка на видео, креирање и рендеринг...
↗️ИЗРАБОТКА НА ВЕБ СТРАНИ, БЛОГОВИ, Е ПРОДАВНИЦА
Едукацијата завршува со проект за идејни графички и веб решенија.
ПРЕПОРАКА ЗА ВРАБОТУВАЊА, МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Зошто НИЕ?
↗️УСПЕШНИ ДЕЛОВНИ ПРИКАЗНИ
↗️МЕНТОРСТВО ОД ДОЛГОГОДИШНИ ДИЗАЈНЕРИ ЕКСПЕРТИ
↗️ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ
↗️МОЖНОСТ И ЗА МЕЃУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЈА
↗️ИНДИВИДУАЛНА И ТИМСКА РАБОТА
↗️ВРАБОТУВАЊЕ
↗️ПРЕПОРАКИ
Програмата овозможува и стекнување на меѓународен сертификат и полагање на секој модул поединечни.
СТАНИ ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈНЕР

Над 7500 успешни деловни приказни.

Провери ЗОШТО сме најдобри!

01/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.
🔊ЗАЕДНИЧКИ ГИ "РУШИМЕ" ЈАЗИЧНИТЕ БАРИЕРИ

🌬ПРОМОТИВНО ЗА УПИС ВО ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

🎁ЕДУКАТИВЕН ПОДАРОК ОД Виртуал-М Едукативно јазично катче:

🔖МУЛТИМЕДИЈАЛНО КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦИ,
🔖НАЈДОБАР ТЕСТ
🔖РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ

🇱🇷🇩🇪 🇸🇮 🇹🇷 🇬🇧 🇺🇸 🇨🇭СВЕТОТ НА ДЛАНКА!!!

👨‍👩‍👦‍👦ЗА ДЕЦА, ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ

✔️АНГЛИСКИ,
✔️ГЕРМАНСКИ,
✔️СЛОВЕНЕЧКИ,
✔️ИТАЛИЈАНСКИ,
✔ФРАНЦУСКИ,
✔ШВЕДСКИ
✔ХОЛАНДСКИ,
✔НОРВЕШКИ,
✔️ШПАНСКИ,
✔️ТУРСКИ,
✔️РУСКИ
✔МАКЕДОНСКИ...

СТАРТ ОД 15 ДО 20 СЕПТЕМВРИ ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ

📖✏Можност за изучување на сите јазични нивоа, со два, три, четири и пет пати неделно во зависност од потребите
📖А1, А2, B1, B2, C1,C2...
📖Mеѓународни подготовки
(FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ESB, APTIS, TELC, GOETHE) и
📖Деловна терминологија.

Работа по современи стандарди.
✏Разработка на сите јазични техники,✏ мултимедијални часови,✏ креативни работилници, ✏проектни активности, ✏посета на странски предавачи,✏ работа во групи,✏ online или физичко учење..
🔖Совладајте БРЗО И ЛЕСНО со новите методи за работа.
💻✏Резултати за краток временски период со долгорочно времетраење.
🔑 КЛУЧОТ НА БОГАТСТВОТО Е ЗНАЕЊЕТО ✔️ ВЛОЖУВАЈ ВО СЕБЕ📖✏
🗓ИНФОРМИРАЈ СЕ‼️

078 234 390, 078 234 399

Виртуал-М Образовна Академија ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

01/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.
Имагинарното е нашиот предизвик. Заеднички ги рушиме образовните бариери.

🛐АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ДОДЕЛУВАМЕ 5 СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ -
𝟭𝟬%, 𝟯𝟬%, 𝟱𝟬%, 𝟳𝟬%, 𝟭𝟬𝟬 %
ПОДАРОК ОД НАС !

Развој на маркетинг дигитални вештини, креативни идеи, корисност од дигитални технологии.

ЗОШТО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ❔

Програма наменета за сите оние кои сакаат да создадат квалитетен бренд.

ШТО ЌЕ СОВЛАДАШ:
Вештинини за работа како Digitalen Marketing Assistant, SEO Specialist, Google Ads Specialist, Facebook Ads Specialist, Социјален медиум, E-mai маркетинг, Digital Marketer, Copywriter, Google Analytics, Adobe Photoshop, Adobe Illustration, WordPress. Креирање на извештаи и анализа на податоци,
Креирање реклами за социјални мрежи и Google
Стратегии за дигитален маркетинг.

ПРОГРАМАТА Е МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАЕНА СО РЕАЛИЗИРАНИ НАД 10.000 УСПЕШНИ ДЕЛОВНИ ПРИКАЗНИ

Можност за вработување, унапредување, стекни пракса и препораки.

🔝УЧИ ➡️ ВЛОЖУВАЈ ➡️ БИДИ КОНКУРЕНТЕН

🔄УСПЕХОТ НА СЕКОЈ ДЕЛОВЕН СУБЈЕКТ Е ДИГИТАЛНОТО ДЕЛЕГИРАЊЕ

САКАШ ДА ЈА РЕАЛИЗИРАШ ТВОЈАТА ЦЕЛ?

ИНФОРМИРАЈ СЕ ‼

Виртуал-М Образовна Академија ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

01/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

⏭САКАШ ДА СТАНЕШ ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЈНЕР, ДА РЕАЛИЗИРАШ УСПЕШНА КАРИЕРА И ДА ЗАРАБОТУВАШ МНОГУ?
🏷ПРОМОТИВНА ПОНУДА за упис до 15 септември.
АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈН
ЌЕ ТИ ОВОЗМОЖИ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАШ, ДА ЈА ОТПОЧНЕШ СВОЈА УСПЕШНА КАРИЕРА
🗓СТАРТ СЕПТЕМВРИ
↪ШТО ЌЕ СОВЛАДАШ:
↗️Едитирање на слика,
↗️Креирање на лого,
↗️Векторски и графички графики
↗️Банер,
↗️Визит карти,
↗️Изработка на постер,
↗️Дизајнирање на корици, етикети...
↗️Работа со слоеви и маски,
↗️Изработка на постер,
↗️Работа со 3D објекти,
↗️Работа со формати,
↗️Дизајн за магазини, книги, корици...
↗️Обработка на видео, креирање и рендеринг...
↗️ИЗРАБОТКА НА ВЕБ СТРАНИ, БЛОГОВИ, Е ПРОДАВНИЦА
Едукацијата завршува со проект за идејни графички и веб решенија.
ПРЕПОРАКА ЗА ВРАБОТУВАЊА, МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Зошто НИЕ?
↗️УСПЕШНИ ДЕЛОВНИ ПРИКАЗНИ
↗️МЕНТОРСТВО ОД ДОЛГОГОДИШНИ ДИЗАЈНЕРИ ЕКСПЕРТИ
↗️ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ
↗️МОЖНОСТ И ЗА МЕЃУНАРОДНА КВАЛИФИКАЦИЈА
↗️ИНДИВИДУАЛНА И ТИМСКА РАБОТА
↗️ВРАБОТУВАЊЕ
↗️ПРЕПОРАКИ
Програмата овозможува и стекнување на меѓународен сертификат и полагање на секој модул поединечни.
СТАНИ ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈНЕР
Провери ЗОШТО сме најдобри!

Виртуал-М Образовна Академија ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

01/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

📊АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА ОД МОН

🖱50% НАМАЛУВАЊЕ ЗА СИТЕ УПЛАТИ ДО КРАЈОТ НА МЕСЕЦОТ

📑АКАДЕМИЈА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМА

КОМПЈУТЕРСКО КНИГОВОДСТВО
СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

®️СТАНИ СМЕТКОВОДИТЕЛ

🔖НОВ ЦИКЛУС НА УПИС

🗓СТАРТ СЕПТЕМВРИ

ЕДУЦИРАВМЕ И СЕРТИФИЦИРАВМЕ НАД 5000 КЛИЕНТИ СО УСПЕШНА ДЕЛОВНА ПРИКАЗНА

📝ПРОФЕСИОНАЛНА АКРЕДИТИРАНА ПРОГРАМА СЛУЖБЕНИК ВО КНИГОВОДСТВО

ПРАКТИЧЕН СТУДИУМ

📊Курс кој го спојува теоретското во практично. Реални задачи и проблеми со кои се соочува секоја фирма. Книжење материјални основни средства и финансиско работење.
➡️Изработка на извештаи и изготвување на завршни сметки.
💻Паралелно книжењата ги водите и во посебен програм кој го користат сметководители.
🏧Комплетно разработена програма за потреби на работно место СМЕТКОВОДИТЕЛ.
🧾Истата ја верифициравме со цел да добиете практичен студии.
🗺️Стекнувате вештина која ви обезбедува позиција кон која се стремите на пазарот на трудот.

📑БЕСПЛАТНО ГИ ДОБИВАТЕ МАТЕРИЈАЛИТЕ ЗА РАБОТА СО БРОШУРА И ПРИРАЧНИК КОИ ГИ ПОДГОТВИВМЕ ЗА ВАШИ ПОТРЕБИ КОИ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖАТ ОЛЕСНУВАЊА ВО ПРОЦЕС НА ЕДУКАЦИЈА, СОФТВЕР КОЈ ЌЕ ОВОЗМОЖИ И КОМЈУТЕРСКО КНИЖЕЊЕ

БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ

ДОБИВАТЕ ПРЕПОРАКИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ФИРМИ СОРАБОТНИЦИ

УЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ
Акредитирани професори со над 30 години работно искуство и овластени сметководители

📲ИНФОРМИРАЈ СЕ
078 234 390, 078 234 399

Виртуал-М Образовна Академија ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

01/09/2023

🏅Прв центар со највисока бонитетна оценка и стекнат меѓународен сертификат за кредитна извонредност.

ЈАЗИЧНА АКАДЕМИЈА

МОЖНОСТ СО ФИЗИЧКО УЧЕЊЕ ИЛИ ОNLINE

🇱🇷🇩🇪 🇸🇮 🇹🇷 🇬🇧 🇺🇸 🇨🇭СВЕТОТ НА ДЛАНКА!!!

👨‍👩‍👦‍👦ЗА ДЕЦА, ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ

✔️АНГЛИСКИ,
✔️ГЕРМАНСКИ,
✔️СЛОВЕНЕЧКИ,
✔️ИТАЛИЈАНСКИ,
✔ФРАНЦУСКИ,
✔ШВЕДСКИ
✔ХОЛАНДСКИ,
✔НОРВЕШКИ,
✔️ШПАНСКИ,
✔️ТУРСКИ,
✔️РУСКИ
✔МАКЕДОНСКИ...

СТАРТ ОД 15 ДО 20 СЕПТЕМВРИ ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ.
Договорен состанок пред почеток на курсот.

📖✏Можност за изучување на сите јазични нивоа, со два, три, четири и пет пати неделно во зависност од потребите
📖А1, А2, B1, B2, C1,C2...
📖Mеѓународни подготовки
(FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ESB, APTIS, TELC, GOETHE) и
📖Деловна терминологија.

Работа по современи стандарди.
✏Разработка на сите јазични техники,✏ мултимедијални часови,✏ креативни работилници, ✏проектни активности, ✏посета на странски предавачи,✏ работа во групи,✏ online или физичко учење..
🔖Совладајте БРЗО И ЛЕСНО со новите методи за работа.
💻✏Резултати за краток временски период со долгорочно времетраење.
ВЛОЖУВАЈ ВО СЕБЕ📖✏
🗓ИНФОРМИРАЈ СЕ‼️

078 234 390, 078 234 399

Виртуал-М Образовна Академија ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

ИНФОРМИРАЈ СЕ
УПИСИ
УПИС ВО ТЕК
НОВ ЦИКЛУС НА УПИСИ
УПИСИ ВО ТЕК
УПИС ВО ТЕК
ECDL CORE, ADVANCED, EXPERT
Брзо и лесно учење

Location

Category

Telephone

Address


Virtual-m@hotmail. Com
Kumanovo
1300
Other Education in Kumanovo (show all)
Mes_yjesh Mes_yjesh
Kumanovo

�Defektologe� �Këshilla defektologjike� �Doracak dhe flashcards për fëmijë prej 2-6 vj

Një botë pozitive Një botë pozitive
Macedonia
Kumanovo, 1307

Bota ka vazhdimisht nevojë për ndryshime të vogla që të ketë një kuptim vazhdimisht aktiv pë

Ликовна Работилница Ликовна Работилница
N. Utca Centar Za Kultura "Trajko Prokopiev"
Kumanovo, 1300

ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ
Kumanovo

•●►Lexo për të menduar. •●►Mendo për të kuptuar. •●►Kupto për të ndryshuar .

Abandoned Things Abandoned Things
Kumanovo

The world is a beautiful place, from that abandoned home hidden in the woods to the majesty of waterf

Feja Islame. Feja Islame.
Qerkez
Kumanovo, 1234

LeveL Educo Centar LeveL Educo Centar
Kumanovo, 1300

Центaр зa стрaнски јaзици "Левел"

FootballPress FootballPress
Kumanovo

Ljecenjeto trae 3 dena. Sherimi zgjat 3 dite. Za informaci tel: +38971-471-042 (Macedonia , Kumanovo

Kiro Burnaz English Fun Club Kiro Burnaz English Fun Club
Kumanovo

A group about the English language for students at Kiro Burnaz to practice English, find youtube cli

Vlll 8-9 vjq Mateç Vlll 8-9 vjq Mateç
Kumanovo

Shkolla Fillore ''KULTURA'' Fshati Mateç Komuna e Likovës

Xhamia e Poshtme Fsh Hotël Xhamia e Poshtme Fsh Hotël
Hotël
Kumanovo

Mosque

Detska Akademija Brainobrain Kumanovo Detska Akademija Brainobrain Kumanovo
3 та МУБ бр. 68
Kumanovo, 1300

Едукација за развој на ментални и интелектуални вештини за деца 5-14 год.