Едукативен центар Е-НЕТ

Училиште за компјутери и странски јазици

Operating as usual

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 05/10/2023

Честит Светски ден на учителот !

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 01/09/2023

👉УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК 👈
📢Спремни за новата учебна година?
⚠️Бидете дел од нашиот Дневен престој за деца од предучилишна и училишна возраст !
Една од најважните работи што можеме да ја направиме за нашите деца е да им овозможиме квалитетна едукација.✍️
Во Едукативен центар Е-НЕТ децата добиваат :
✍️Помош при извршување на домашните задачи
📚Контунуирано подучување
📝Помош при совладување на наставните содржини
🖋Подготовки за писмени работи и тестирања
💻Работа со компјутери
🎊Едукација,игра, забава......

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ‼️
Да го освоиме светото со знаење🌏
☎️071/315-906
076/236-251

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 01/09/2023

👩‍🏫СРЕЌЕН ПРВ УЧИЛИШЕН ДЕН ДРАГИ УЧЕНИЦИ👩‍🏫
👉Едукативен центар Е-НЕТ Ви посакува многу успех во текот на целата учебна година!👈
Бидете љубезни,храбри,паметни, успешни .........
БИДЕТЕ СВОИ УНИКАТНИ !!

01/09/2023

Уписот во Е-НЕТ е во тек!🙋🙋‍♀️
Проверете зошто нашите ученици се секогаш меѓу најдобрите на општинските, државните и светските натпревари ✅🥇

КУРСЕВИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ⬅️
Англиски 🇬🇧 и француски јазик 🇫🇷
Подготовка за TOEFL, IELTS и други меѓународно признати сертификати 🌎

МАТЕМАТИКА за основно, средно и високо образование⬅️

КУРСЕВИ ПО ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА ⬅️
➡️MS Office
➡️Кодирање и програмирање
➡️WEB дизајн
➡️Adobe
и многу други…

☎️ 071/315 906
☎️ 076/236 251

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 15/08/2023
Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 10/08/2023

👉УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК👈
Дневен престој за деца од училишна возраст👫
На децата им е потребна подршка во учењето.
Изберете ја ВиСтИнСкАтА!!
Едукативен центар Е-НЕТ‼️

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 08/08/2023

🌞 ЛЕТНИОТ РАСПУСТ☀️ нека Ви биде интересен, забавен, уникатен.
🌈Играта на детето е од особена важност и значење.Таа му овозможува низ искуства да стекне применливи знаења, да го разбере светот и да се снаоѓа во различни ситуации од социјалниот живот, меѓу своите врсници.🌈
👉Повелете во Едукативен центар Е-НЕТ 👈

E-NET – EdukativenCentar 07/08/2023

📣📣📣УПИСИ📣📣📣
🏝Помина поголемиот дел од 🌞летото🌞на прагот е новата учебна година.
Едукативен центар Е-НЕТ започна со📝УПИСИ📝
👀🤔Кој вели дека учењето и домашните задачи се тешки и досадни❗️❓
👩‍🏫Едукативен центар Е-НЕТ им овозможува на децата на ЛеСеН,ЗаБаВеН и ИнтЕрЕсЕн начин да ги извршуваат своите домашни задачи.✍️🎲🎨
Заборавете на потешкотиите при подготовките за писмени задачи,тестирања, изучување на лекции....
👉Дозволете му на Вашето дете да учи на лесен ,забавен и интерактивен начин👈
Иднината на нашите деца зависи од квалитетот на нивната едукација❗️
👉УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК👈
За повеќе имнформации обратете се во просториите на Е-НЕТ или на ☎️071/315-906

E-NET – EdukativenCentar

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 22/06/2023

👉Најдобрите се во Е-НЕТ!🏆
👏Честитки за:
Леонид Петковски - I место🥇
Георги Станојковски - III место🥉
Лука Стојановиќ - учество🏅
и ментор-професор Марјан Спасиќ
Четврти пат нашиот професор Марјан Спасиќ со своите ученици го освојува првото место🏆 на Националниот МОС натпревар💻.
🇲🇰Националниот шампион Леонид Петковски, со својот ментор, ќе не претставува на Светскиот МОС натпревар во Орландо, Флорида.
Ви посакуваме успех. 🇲🇰✨

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 22/06/2023

👉Вложениот труд на секој ученик треба да се цени, истакне и награди🏆🥇🏆
Нашиот тестинг центар Е-НЕТ успешно го спроведе тестирањето на пријавените ученици од основни и средни училишта во Општина Куманово.
Честитки за учениците и нивните ментори кои се квалификуваа за Националниот MOS натпревар :
Леонид Петковски - прво место🥇ОСТУ Наце Буѓони
Георги Станојковски -трето место🥉ОСТУ Наце Буѓони
Лука Стојановиќ - ОСТУ Наце Буѓони
Андреј Доневски - ООУ Кочо Рацин
Илина Арсовска - ООУ Кочо Рацин
Каја Камелија Колев - ООУ Магдалена Антова
👉Голема БЛАГОДАРНОСТ до Општина Куманово за обезбедување на тестови за тестирање на учениците од нашата Општина за програми MOS.

🏆Честитки за Леонид Петковски и професор-ментор Марјан Спасиќ кој ќе не претставуваат на Светскиот MOS натпревар во Орландо, Флорида 🌏

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 13/06/2023

Доделување на СЕРТИФИКАТИ кои сведочат за врвните постигнување на нашите ученици📜💻🖥

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 13/06/2023

Ден по ден, месец по месец стигнавме до КРАЈОТ на учебната година✍️👩‍🏫
👉Уште една УсПеШнА наставна година останува зад нас !👈
Детските насмевки се наша инспираија, а нивната желба за работа наша мотивација ☘️🎊❣️
☀️🌈СРЕЌЕН ЛЕТЕН РАСПУСТ ДРАГИ УЧЕНИЦИ🌈☀️

08/06/2023

🌴🌞ЛЕТЕН ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ 🌴🌞
Остануваат уште неколку дена до крајот на учебната година.
🚣‍♀️📖Децата треба да имаат ЗАБАВНО и ЕДУКАТИВНО лето🌞
🌞🏖 И оваа година Едукативен центар Е-НЕТ Ви ја нуди најдобрата летна програма 🌞🌈
🎯🧩Едукативни игри и активности
🌎Енциклопедиско знаење
🎭Драма
📚Читање и прераскажување на лектири
💻Работа на комјутери
🚎Патување
🏖Летна програма се одвива секој работен ден, каде што учениците учат на ЗАБАВЕН и уникатен МЕТОД, со многу игри и активности.🛝🏄‍♀️🚴
👉Уписите се во тек👈
За повеќе информации обратете се на
☎️076 236-251
071 315-906

25/05/2023
23/05/2023

👏👏👏УЧЕНИЦИ МОИ !!!

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 23/05/2023

Изучување на денови во неделата

19/05/2023

Чекор по чекор, буква по буква ги изучивме сите 31 на ред🔠
ВЕСЕЛА АЗБУКА од нашите првачиња👭👬

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 19/05/2023

😄Насмеани лица на нашите ученици!😃
✍️Од буква, до бројка, па и некоја интересна тема за нив е се лесно како песна 🎼🎯🖊✂️🧮📝

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 12/05/2023

Во учењето преку ИГРА, ЗАБАВА и ДРУЖЕЊЕ има повеќе придобивки:
👉ја подобрува меморијата
👉се развива координацијата
👉се потикнуива логичко размислување
👉се забавуваме
А КОГА СЕ ЗАБАВУВАМЕ, НИЕ НАЈЛЕСНО И НАЈБРЗО УЧИМЕ !

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 05/05/2023

Ние учиме операции и броеви со игра и забава6️⃣➕1️⃣💯😊

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 16/04/2023

Христос Воскресе!🐣🐔🐰
Среќни Велигденски празници
Ви посакува Тимот на Едукативен центар Е-НЕТ

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 13/04/2023

Светото Велигденско јајце
Нека ви донесе здравје, среќа, љубов и мир.
За многу години ВЕЛИКИ ЧЕТВРТОК 🐣🐔🐰

13/04/2023

Велигденска песна🐣🐔🐓🪺

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 12/04/2023

Подготовки од вредните мали рачиња за големиот Христијански празник ВЕЛИГДЕН🐣🐥🐣🐥🐞🪺

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 01/04/2023

🤡Ден на шегата- 1-ви Април🤡

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 21/03/2023

По повод 21- Март 🌳Ден на екологијата и пролетта🌷
👩‍🏫🙋‍♀️🙋‍♂️Учениците на Едукативен центар Е-НЕТ со своите прекрасни ликовни и литературни творби ги разубавија просториите на Е-НЕТ🌏☀️🌷✍️

21/03/2023

21 Март- Ден на ЕКОЛОГИЈА🪴🌹🌳🌏☀️

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 08/03/2023

Децата со голема љубов и посветеност ги работеа честитките.
Насмевката ги красеше нивните лица додека со малите рачиња ги изработуваа....👏👏👏

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 08/03/2023

🌹СРЕЌЕН 8-ми МАРТ ПРЕКРАСНИ ЖЕНИ🌹
Бидете среќни,убави и скакани!
Бидете силни и борбени!
Бидете горди на тоа што го носите името ЖЕНА!!

08/03/2023

💐СРЕЌЕН 8- ми МАРТ💐

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 22/02/2023

Јас сум нежно кокиче. прв пролетен знак, пролетта ја носам со мил сончев зрак☀️

10/02/2023

Од денеска може дa не следите на нашиот официјален instagram профил
📌 на кој ќе споделуваме најразлични проекти, доживувања, учењето преку забава како и секогаш.Заследете не и следете ги нашите секојдневни авантури.🫶
Follow us!!!🆕🆕
https://www.instagram.com/edukativencentarenet/

27/01/2023

Детската песна и насмевка секогаш го разубавуваат денот.😊
🎂 1️⃣6️⃣години🎂 секојдневно со генерациите исполнети со љубов, игра, забава.
Ви благодариме на соработката, довербата, разбирањето.
Со почит Е-нет 🥳🎉🎂🤩

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 27/01/2023

16-ти роденден на Е-нет🥳🎉🎂

01/01/2023

Srecna Nova 2❄️0❄️2❄️3 godina. Zdravje, sreca i uspeh na site Vi posakuva Timot na Edukativen centar E-Net❄️🎄🎅

Photos from Едукативен центар Е-НЕТ's post 29/12/2022

👍 Ние и учениците на Едукативен центар Е-Нет ја испраќаме СтАрАтА година со многу постигнати резултати и си посакуваме уште многу нови знаења во НоВаТа година. 👩‍🏫👫

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

👏👏👏УЧЕНИЦИ МОИ !!!
Чекор по чекор, буква по буква ги изучивме сите 31 на ред🔠ВЕСЕЛА АЗБУКА од нашите првачиња👭👬
Велигденска песна🐣🐔🐓🪺
21 Март- Ден на ЕКОЛОГИЈА🪴🌹🌳🌏☀️
💐СРЕЌЕН 8- ми МАРТ💐
Детската песна и насмевка секогаш го разубавуваат денот.😊🎂 1️⃣6️⃣години🎂 секојдневно со генерациите исполнети со љубов, ...
Srecen 11-ti Oktomvri
Зад секој ГОЛЕМ човек стои голем УЧИТЕЛ👩‍🏭👨‍🏫👩‍🏫Честит 5 ти Октомври- Светскиот ден на учителот
8 mi Septemvri Den na nezavisnosta.                  Srecen praznik🍀
✔️На Ваше БАРАЊЕ ,нови УПИСИ за ПРОГРАМИРЊЕ- кодирање на ДРОН🛩️.      👉Повелете контактирајте не, започнуваме од 1...

Location

Category

Telephone

Address


Ulica Tane Georgievski 6/3-1
Kumanovo
1300

Opening Hours

Monday 09:00 - 10:00
Tuesday 09:00 - 10:00
Wednesday 09:00 - 10:00
Thursday 09:00 - 10:00
Friday 09:00 - 10:00
Saturday 09:00 - 10:00
Other Education in Kumanovo (show all)
Mes_yjesh Mes_yjesh
Kumanovo

�Defektologe� �Këshilla defektologjike� �Doracak dhe flashcards për fëmijë prej 2-6 vj

Një botë pozitive Një botë pozitive
Macedonia
Kumanovo, 1307

Bota ka vazhdimisht nevojë për ndryshime të vogla që të ketë një kuptim vazhdimisht aktiv pë

Ликовна Работилница Ликовна Работилница
N. Utca Centar Za Kultura "Trajko Prokopiev"
Kumanovo, 1300

ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ ﷲ Rruga e Muslimanëve ﷲ
Kumanovo

•●►Lexo për të menduar. •●►Mendo për të kuptuar. •●►Kupto për të ndryshuar .

Виртуал-М Образовна Академија Виртуал-М Образовна Академија
Virtual-m@hotmail. Com
Kumanovo, 1300

ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА

Abandoned Things Abandoned Things
Kumanovo

The world is a beautiful place, from that abandoned home hidden in the woods to the majesty of waterf

Feja Islame. Feja Islame.
Qerkez
Kumanovo, 1234

LeveL Educo Centar LeveL Educo Centar
Kumanovo, 1300

Центaр зa стрaнски јaзици "Левел"

FootballPress FootballPress
Kumanovo

Ljecenjeto trae 3 dena. Sherimi zgjat 3 dite. Za informaci tel: +38971-471-042 (Macedonia , Kumanovo

Kiro Burnaz English Fun Club Kiro Burnaz English Fun Club
Kumanovo

A group about the English language for students at Kiro Burnaz to practice English, find youtube cli

Vlll 8-9 vjq Mateç Vlll 8-9 vjq Mateç
Kumanovo

Shkolla Fillore ''KULTURA'' Fshati Mateç Komuna e Likovës

Xhamia e Poshtme Fsh Hotël Xhamia e Poshtme Fsh Hotël
Hotël
Kumanovo

Mosque