Malac Genijalac Kumanovo

Најдоброто училиште за ментална аритметика „Малац Г

Operating as usual

21/04/2023

На сите наши пријатели кои денес слават, ви посакуваме среќен Рамазан Бајрам, со желби за здравје, среќа и благосостојба. Имајте убав ден.🍀

Photos from Malac Genijalac Kumanovo's post 05/02/2023

🍀Задоволство ми е да ги пофалам и најмалите од училиштето по ментална аритметика ,,Малац Генијалац" за својот успех.
🤩Забава, концентрација , фокус, меморија и логички игри се само дел од секојдневните вежби. Децата самостојно учат преку игра и го засакуваат учењето.
🌎За децата кои го менуваат светот!🥰
👉Уписот е во тек ✔
Побрзајте и јавете се на 📲 070/241-873
Формирањето на групите е во тек...👏🧠🙋‍♂️

MENTALNA ARITMETIKA MALAC GENIJALAC MK 10/09/2022

🍀УПИСОТ ЗАПОЧНА❗️
👩‍🏫Училиштето ,,Малац Генијалец" e единствено училиште за ментална аритметика во кое резултатите се повеќе од очигледни.
🎎,,Вештината за броевите” во менталната аритметика првенствено подразбира извршување на пресметливи операции преку мисловен процес, и тоа: собирање, одземање, множење и делење, како и пресметување на сложени задачи. 🧮
🙋‍♀️👨‍👩‍👧‍👦💁‍♂️Ефектите од менталната аритметика се значајни, долготрајни и разнообразни, бидејќи во позадина се одвиваат и други развојни аспекти кои влијаат на мозочните процеси. Кога ќе се достигне импресивна брзина во пресметувањето, тоа е знак дека се развиени следниве способности:
концентрација, визуелизација, самодоверба, внимание, меморија, логичко и аналитичко размислување, фотографска меморија, брзо пресметување и многу други ментални квалитети.
💁‍♀️За деца кои го менуваат светот!.🙋‍♂️
📲 070/241-873- закажете бесплатен демо час и тестирање.
https://www.youtube.com/watch?v=eYF1alnSxdQ

MENTALNA ARITMETIKA MALAC GENIJALAC MK

Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Народна револуција бр. 48
Kumanovo
1300
Other Schools in Kumanovo (show all)
Книжара ХриАна Книжара ХриАна
Никшиќка 16
Kumanovo, 1300

Mubarek Ramadan Mubarek Ramadan
Rramanli
Kumanovo

Official Page Mubarek Ramadan :..: :)