Adams Edukacija

Adams Edukacija

Language School

Operating as usual

11/08/2023

‼Уписите се во тек ‼
‼Regjistrimet janë në vijim‼

11/08/2023

‼Уписите се во тек ‼
🌎За деца кои го менуваат светот! 🌎
🧮ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТЕН ДЕМО ЧАС НА 070/330-730🧮

‼Regjistrimet janë në vijim‼
🌎Për fëmijët që ndryshojnë botën!🌎
🧮CAKTONI NJË ORË DEMO FALAS NË 070/330-730🧮

11/08/2023

📖 ЧАСОВИ ЗА ЧИТАЊЕ 📚
✏ Јазична писменост 📒
➖одредување на местоположбата на гласовите во зборот;
➖дополнување на букви што недостасуваат во зборот;
➖слуховно препознавање на гласови;
➖визуелно препознавање на симболите на гласовите.

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК! ☎
070-330-730

04/08/2023
24/07/2023

👉Од слог до збор🅰🅱
👉Од зборови составуваме реченици 📖👧👦
👉Подготовка на деца од предучилишна возраст за прво одделение, како и помош на прво одделенчињата при усовршување на читањето.📖👩‍🏫

Photos from Adams Edukacija's post 21/07/2023

Доделување сертификати
Летни едукативни работилници 2023
Цвета Србиноска

Photos from Adams Edukacija's post 21/07/2023

☀️📚ЛЕТНИ ЕДУКАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ📚☀️

06/07/2023

🌞ЛЕТНИ ЧАСОВИ ЗА ЧИТАЊЕ🌞
-Во текот на летото учиме да читаме и пишуваме за да го подобриме и одржиме континуитетот во читањето.📚👦👧
🌟Учиме и вежбаме:📖
- пишување печатни и ракописни букви
- препознавање глас и буква
- слогово читање
- читање и разбирање на текст
- составување на реченици
- зголемување на фондот на зборови
👉За дечиња од предшколска возраст до 3то одд.📖
☎070/330-730☎

06/07/2023

🤸‍♀️💁‍♂️Дел од летните едукативни работилници.💁‍♀️🤸‍♂️
Цвета Србиноска

04/07/2023

ЕДУКАТИВНО ЗАБАВНО ЛЕТО 2023 🌞📚
Фина моторика и социјализација. 🤸‍♀🤸‍♂

Photos from Adams Edukacija's post 04/07/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Lehrerin Viktorija Trajkoski

Photos from Adams Edukacija's post 04/07/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Lehrer Jetmir Kadriu

03/07/2023

Успешно реализирана програмата ''Часови за читање'' 📖🏆

01/07/2023

ЕДУКАТИВНО ЗАБАВНО ЛЕТО 2023 🌞📚
Вовед во математика, јазични активности, фина моторика и социјализација. 🤸‍♀🤸‍♂

Photos from Malac Genijalac Kicevo - Училиште за Ментална Аритметика's post 30/06/2023
Photos from Adams Edukacija's post 23/06/2023

Ликовна изложба 2023🖌🖍Еkspozitë arti 2023🎨✏️

Photos from Adams Edukacija's post 21/06/2023

✏️📚☀️Летни едукативни работилници☀️📚✏️

Photos from Adams Edukacija's post 19/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Lehrer Vase Angjeleski

18/06/2023

Cheers to another successful year!

Photos from Adams Edukacija's post 16/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Merita Demiri

Photos from Adams Edukacija's post 14/06/2023

Едукативни работилници 2022/2023
Edukimi parashkollor 2022/2023
Цвета Србиноска

Photos from Adams Edukacija's post 14/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Ana Arsovska Angeleska

Photos from Adams Edukacija's post 12/06/2023

Едукативни работилници 2022/2023
Edukimi parashkollor 2022/2023
Arjeta Bajrami

Photos from Adams Edukacija's post 12/06/2023

Едукативни работилници 2022/2023
Edukimi parashkollor 2022/2023

12/06/2023

🌍Адамс Едукација ги води дечињата на пат околу светот🌍
Се едуцираме и се запознаваме со различни култури 🛖🪶

‼ОТВОРЕН ДЕН‼ 👉15ти ЈУНИ
🌞ЛЕТНИ ЕДУКАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ🌞
*Пријавете се на тел бр.
☎ 070/330-730 ☎

Photos from Adams Edukacija's post 10/06/2023

🌳🐿🍂 SCAVENGER HUNT 2023 🌳🐿🍂

09/06/2023

‼ОТВОРЕН ДЕН‼
🌞ЛЕТНИ ЕДУКАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ🌞
👉15ти ЈУНИ
*пријавување најдоцна до 12.06.2023
☎ 070/330-730 ☎

08/06/2023

🔔 ПОВЕЛЕТЕ НА ОТВОРЕН ДЕН 🔔

Photos from Adams Edukacija's post 07/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Jeb Adams and teacher Tamara Dimoska

Photos from Adams Edukacija's post 06/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Tatijana Staleska

Photos from Adams Edukacija's post 06/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Selime Elmazi

Photos from Adams Edukacija's post 06/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Kristina Adams

Photos from Adams Edukacija's post 06/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Elizabeta Jovanoska

Photos from Adams Edukacija's post 06/06/2023

Доделување сертификати 2022/2023
Shpërndarja e çertifikatave 2022/2023
Teacher Vjollca Selimi Lika

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🤸‍♀️🤸‍♂️ Picnic classes 🤸‍♀️🤸‍♂️
👉📝Наставни ливчиња за развивање на графомоториката кај учениците од најмала возраст. ✏️🖍Со графомоторичките вежби детето...

Location

Category

Telephone

Website

Address


Adams Edukacija, 4th Of July No. 116 B, Kichevo, North Macedonia
Kicevo
6250

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:30
Tuesday 09:00 - 21:30
Wednesday 09:00 - 21:30
Thursday 09:00 - 21:30
Friday 09:00 - 21:30
Saturday 09:00 - 17:00
Other Education in Kicevo (show all)
Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova
Kicevo, 6250

Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii Kırçova

ОСУ "Мирко Милески" Кичево ОСУ "Мирко Милески" Кичево
Рудничка бр. 2
Kicevo, 6520

ОСУ „Мирко Милески“- Кичево

Educational center Bright KIDS - Karposh Educational center Bright KIDS - Karposh
Улица Прашка бр. 13
Kicevo, 1000

Kids educational center

Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve" Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve"
Kicevo, 6250

Qëllimi: Informimi i opinionit me çështje të ndryshme eduaktive.