SHMK "DRITA"

SHKOLLA E MESME KOMUNALE

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Address


Rruga Rudniçka
Kicevo
6250

Opening Hours

Monday 07:00 - 19:30
Other Kicevo schools & colleges (show all)
Wake up your school-become an active citizen Wake up your school-become an active citizen
Kicevo

Democratic Participation, Youth body, Local community

Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi
Bulevar Oslob./9
Kicevo, 6250

Prof. Adelina Xhambazi *Kurse intensive të gjuhes Gjermane A1-B2 *Përvoja jonë ofron sukses të garantuar në kalimin e testit të "ÖSD" dhe "Goethe". ☆ Përkthime, konsultime dhe shërbime adm.jur. *Qualität muss nicht teuer sein!

Eco-patrol Eco-patrol
Arso Vojvoda Bb
Kicevo, 6250

Erasmus plus

Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

IQ UP - Kichevo IQ UP - Kichevo
Kicevo, 6250

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Intellect Education Intellect Education
Ulica 4-ti Juli Br. 188-01/188-02 Lamela A
Kicevo, 6250

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Brain Train Brain Train
Mito Joveski 10
Kicevo, 6250

Едукативен центар - иновативна и креативна средина за деца од 4 - 11 години

У.С.О. „Мирко Милески“ - Кичево У.С.О. „Мирко Милески“ - Кичево
Rudnicka 2
Kicevo, 6250

Страницата е креирана за врска со профилите на сите ко?

Këshilla - Совет Këshilla - Совет
Macedonia
Kicevo, 6250