The Language Academy

English,German,Macedonian and Albanian courses.

Operating as usual

02/02/2024
Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address

Goce Delcev 16
Kicevo
6250

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00
Other Kicevo schools & colleges (show all)
Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi
Bulevar Oslob./9
Kicevo, 6250

Prof. Adelina Xhambazi *Kurse intensive të gjuhes Gjermane A1-B2 *Përvoja jonë ofron sukses të garantuar në kalimin e testit të "ÖSD" dhe "Goethe". ☆ Përkthime, konsultime dhe shërbime adm.jur. *Qualität muss nicht teuer sein!

Правен Факултет - Кичево Правен Факултет - Кичево
Kicevo, 6250

Правен факултет - Кичево втор циклус на студии

Adams Education - Adams Edukacija Adams Education - Adams Edukacija
4ti Juli 116B
Kicevo, 6250