Правен Факултет - Кичево

Правен Факултет - Кичево

Правен факултет - Кичево втор циклус на студии

Правниот факултет - Кичево со дисперзирани студии во Битола и Струга непрекинато вложува во своето материјално и кадровско екипирање со цел создавање на високо - квалитетни услови за реализација на квалитетно високо образование, како на прв така и на втор циклус студии по право.

Постдипломските студии значат инвестирање во иднината и кариерата на секој човек подеднакво, бидејќи знаењето и искуст

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address

Kicevo
6250
Other Colleges & Universities in Kicevo (show all)
The Language Academy The Language Academy
Goce Delcev 16
Kicevo, 6250

English,German,Macedonian and Albanian courses.