У.С.О. „Мирко Милески“ - Кичево

Страницата е креирана за врска со профилите на сите ко?

ОСУ „Мирко Милески“ е средно општинско училиште, се наоѓа во строгиот центар на Кичево на улица Рудничка бр. 2. Центарот располага со 25.970 метри квадратни. На овој простор се сместени главната зграда, спортската сала, отворените игралишта за фудбал и кошарка, како и две машински работилници.

Гимназијата има на располагање 36 училници, од кои во 21 може да се изведува класична настава. Моменталн

Operating as usual

Timeline photos 08/03/2013

*** Среќен 8 Март ***

Администраторскиот тим ви го честита 8 Март - Меѓународниот ден на жената.

Живот 25/01/2012

Понекогаш кога ќе речам 'ДОБРО СУМ', сакам некој да ме погледне в очи, да ме гушне силно и да ми каже 'ЗНАМ ДЕКА НЕ СИ'.

Мудрост во текст 23/11/2011

Големото его е всушност штит во празен простор.

Мудрост во текст 16/11/2011

Времето никогаш не нѐ чека... Зошто ние да чекаме вистинско време...
Нема лоши времиња за добри работи.
-------
Добро ви утро со БИСЕРИ - ВАШЕ СЕКОЈДНЕВИЕ.

Времето никогаш не нѐ чека... Зошто ние да чекаме вистинско време...
Нема лоши времиња за добри работи.

Живот 12/11/2011

Нема потреба да бидеш совршен за да ги инспирираш другите.
Инспирирај ги другите со тоа како се справуваш со твојата несовршеност.

Нема потреба да бидеш совршен за да ги инспирираш другите.
Инспирирај ги другите со тоа како се справуваш со твојата несовршеност.

Мудрост во текст 07/11/2011

Ме сакаш? - Супер!
Ме мразиш? - Уште подобро!
Грд сум... - Не ме гледај!
Не ме познаваш... - Не суди за мене!
Ме знаеш... - Нема врска... се лажеш!

Ме сакаш? - Супер!
Ме мразиш? - Уште подобро!
Грд сум... - Не ме гледај!
Не ме познаваш... - Не суди за мене!
Ме знаеш... - Нема врска... се лажеш!

Мудрост во текст 02/11/2011
18/12/2010

Би ве замолил да се пријават членови кои сакаат да бидат администратори на страницата. Секако треба да имаат мали познавања од уредување на Facebook страници и малку повеќе слободно време.

Timeline photos 18/12/2010

Страницата е креирана за да може да се воспостави врска при пополнување на вашите податоци за средно училиште. Но, секако и за објава на интересни случувања врзани со нашата Гимназија

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address


Rudnicka 2
Kicevo
6250
Other Kicevo schools & colleges (show all)
Wake up your school-become an active citizen Wake up your school-become an active citizen
Kicevo

Democratic Participation, Youth body, Local community