Udha e Besimtarit

Udha e Besimtarit

Udha e Besimtarit
Kir'an dhe Sunet

Operating as usual

25/06/2020
Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Momentet e para te xhennetit
1
2
Një lajm i mirë - Hoxhë Enis Rama
Corona Virusi- Apel nga Hoxhë Remzi Isaku: Përdorni këto tre lutje o besimtar!

Location

Category

Website

Address

Kicevo
6250
Other Education in Kicevo (show all)
Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova
Kicevo, 6250

Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii Kırçova

ОСУ "Мирко Милески" Кичево ОСУ "Мирко Милески" Кичево
Рудничка бр. 2
Kicevo, 6520

ОСУ „Мирко Милески“- Кичево

Educational center Bright KIDS - Karposh Educational center Bright KIDS - Karposh
Улица Прашка бр. 13
Kicevo, 1000

Kids educational center

Adams Edukacija Adams Edukacija
Adams Edukacija, 4th Of July No. 116 B, Kichevo, North Macedonia
Kicevo, 6250

Language School

Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve" Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve"
Kicevo, 6250

Qëllimi: Informimi i opinionit me çështje të ndryshme eduaktive.