Bletezat

Bletezat

You may also like

Ujjhfnd
Ujjhfnd

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

Operating as usual

10/04/2024

Dhuratat e festës për bletëzat e kosheres 🍬🎁

Photos from Bletezat's post 09/04/2024

Sot gëzojmë dhe festojmë për 3 vitet e mbushura plot sfida dhe suksese, për dashurinë pa kushte që marrim çdo ditë, për të qarat, të qeshurat, hidhërimet, përqafimet, gëzimet, lojërat, arritjet, edukimin e secilit prej jush.
Kosherja jonë po rritet dhe ne jemi mirënjohës për secilin prej jush.
Faleminderit për besimin.
3 vite me ju dhe për ju!

02/04/2024

2 Prill, Dita Botërore e Autizmit 🧩
A- always
U- unique
T- totally
I- interesting
S- sometimes
M- mysterious

Photos from Bletezat's post 21/03/2024

Rock Your Socks
It’s World Down Syndrome Day! 🧦

Photos from Bletezat's post 13/03/2024

Aktiviteti “Pizza ime e parë” u realizua në ambientin e Restorant Avenue, me qëllim kontribimi në pavarsimin dhe aftësimin e fëmijëve në jetën e përditëshme.
Faleminderit stafit të .avenue për gadishmërinë në bashkëpunim, ngrohtësinë dhe dashurinë e treguar ndaj bletëzave tona. 🍕 🧑‍🍳

Photos from Bletezat's post 13/03/2024

Say “Hi” to the newest and cutest pizza makers in the town 🍕🧑‍🍳

08/03/2024

Dedikuar çdo mësuesi/mësuesje dhe çdo gruaje 💐

16/01/2024

VENDET JANË TË LIMITUARA.
Për regjistrime na shkruani në DM ose tek numrat 071835287; 071467626

30/12/2023

Sting you later 🐝

29/12/2023

Stafi i Bletëzave në darkën e fundvitit.
Qoft ky një fillim i mbarë për secilin nga ju!

03/12/2023

“There is no greater disability in society, than the inability to see a person as more” •3 December•

Photos from Bletezat's post 30/11/2023

Festa e 28 Nëntorit me bletëzat tona të dashura ♥️🇦🇱🖤

Photos from Bletezat's post 08/11/2023

Nëse je Logopede ose Defektologe dhe dëshiron të bëhesh pjesë e stafit të Bletëzave na kontakto 🐝

Photos from Bletezat's post 15/09/2023

Well done 🐝💛

Photos from Bletezat's post 15/09/2023

Little bees🐝

14/09/2023

🎊 1000 🎊

31/08/2023

Regjistrimet kanë filluar. 🐝

Photos from Bletezat's post 31/08/2023

Vizitë Kalasë së Qytetit me bletëzat parashkollore. 🐝

Photos from Bletezat's post 31/08/2023
10/06/2023

Së shpejti… .bletezat 🐝

05/06/2023

Regjistrimet e grupit të dytë të bletëzave të vogla kanë filluar. 🐝

01/06/2023

Festë qoft çdo ditë e jetës së çdo fëmiju! 🐝

31/05/2023

Së shpejti me bletëzat parashkollore 🐝

17/05/2023

Kriteret:
• E diplomuar/ në prag të diplomimit
• Me përvoj pune/ praktikë
• Të ketë aftësi bashkëpunuese
• Vullnet dhe kreativitet në punë
• Aftësi komunikative

Për më shumë informata kontakto në: DM

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Së shpejti Bletëzat në hapsirë të re! 🐝📍
3 muaj punë pas operimit !•Përmirësimi i shkronjave C, Ç, G, GJ, K, Q, S, SH, X, Xh, Z, ZH të cilat në fillim i shqipton...
Çdo fëmijë me autizëm përballet me vështirësi të ndryshme në kryerjen e aktiviteteve dhe ka nevoja të ndryshme për mbësh...
Mjet sensor oral - terapi motorike orale.Stimulues gjuhësor për të siguruar hyrjen ndijore në hapsirën bukale (faqet). 🐝
Autizmi është kryesisht një çrregullim socio-komunikativ. Përmes lojës fëmiju autik mund të arrijë ndërveprim të vërtetë...
Një prej shenjave të autizmit është sjellja kompulsive përsëritëse. Fëmijët me autizëm janë të sfrocuar, jo fleksibël dh...
Nëpërmjet ushtrimeve të frymëmarrjes mësojmë të kontrollojmë forcën e frymëzimit, ritmet e marrjes dhe heqjen e ajrit ng...
Ushtrime për lateralizimin e majës së gjuhës.Përmison qartësin në të folur, levizjet e pavullnetshme të majës së gjuhës ...
Regjistrimet kanë filluar! 🐝
Regjistrimet kanë filluar! 🐝
Motorika fine e ndihmon fëmijën të zhvillohet jo vetëm fizikisht, por e bën atë të jetë i gatshëm për shkollë dhe gjitha...
Pema ka filluar të mbushet me duart e bletëzave tona punëtore. 🐝💛

Location

Category

Telephone

Address


Ljubica Bogoeska
Kicevo
Other Education in Kicevo (show all)
Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova
Kicevo, 6250

Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii Kırçova

Thenetclub Thenetclub
Bulevar Osloboduvanje
Kicevo, 6250

ОСУ "Мирко Милески" Кичево ОСУ "Мирко Милески" Кичево
Рудничка бр. 2
Kicevo, 6520

ОСУ „Мирко Милески“- Кичево

Educational center Bright KIDS - Karposh Educational center Bright KIDS - Karposh
Улица Прашка бр. 13
Kicevo, 1000

Kids educational center

Adams Edukacija Adams Edukacija
Adams Edukacija, 4th Of July No. 116 B, Kichevo, North Macedonia
Kicevo, 6250

Language School

Green Squad Green Squad
Kicevo
Kicevo, 6250

Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve" Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve"
Kicevo, 6250

Qëllimi: Informimi i opinionit me çështje të ndryshme eduaktive.