MMP - Mini Musicians Production

Приватна музичка школа за гитара и пијано

Професор - Бојан Ѓошиќ

Operating as usual

17/07/2022

Учењето музика ја зајакнува самодовербата и ги учи децата на тимска работа. Свирењето инструмент е одличен начин за ослободување од стресот и им дава на децата конструктивен начин да се изразат. MMP врши уписи за Пијано и Гитара.
Уписите се во тек.ОГРАНИЧЕН БРОЈ !!
Контакт: 072-245-286

Marko i Luka - Ne kanime istrumental - Novi i Mladi 28/11/2021

Marko & Luka vo Novi i mladi

Marko i Luka - Ne kanime istrumental - Novi i Mladi Сите права се заштитени. Забрането поставување и емитување на овој материјал без дозвола од ИНТВ продукција. Во спротивно ќе биде покрената постапка за кршењ...

Yiruma River Flows In You - Marko & Luka 07/10/2021

Нешто ново од нашата школа
Sase Lazareski Marko Drogba Lazareski Luka Lazareski Marijana Mare

Yiruma River Flows In You - Marko & Luka Orginal song : Yiruma - River Flows In You Guitar : Marko LazareskiPiano : Luka LazareskiMini musicians Production - private music schoolVideo : Digital M...

23/08/2021

Поради преголема заинтересираност за уписите од 1ви Септември останати се уште :
1 место -Гитара
1 место - Пијано

Учењето музика ја зајакнува самодовербата и ги учи децата на тимска работа. Свирењето инструмент е одличен начин за ослободување од стресот и им дава на децата конструктивен начин да се изразат. MMP врши уписи за Пијано и Гитара.
Уписите се во тек.ОГРАНИЧЕН БРОЈ !!
Контакт: 072-245-286

16/08/2021

Поради преголема заинтересираност за уписите од 1ви Септември останати се уште :
4 места -Гитара
2 места - Пијано

Учењето музика ја зајакнува самодовербата и ги учи децата на тимска работа. Свирењето инструмент е одличен начин за ослободување од стресот и им дава на децата конструктивен начин да се изразат. MMP врши уписи за Пијано и Гитара.
Уписите се во тек.ОГРАНИЧЕН БРОЈ !!
Контакт: 072-245-286

MMP- Djurdjevdan (Cover ) by Naumce & Antonio 06/05/2021

Една празнична честитка од
Naum Stefanoski Antonio Surbanoski
Уживајте !

MMP- Djurdjevdan (Cover ) by Naumce & Antonio Orginal song : Djurdjevan - Alen IslamovicGuitar : Naumce & AntonioMini musicians Production - private music schoolVideo : Digital Media Centar Arr/Mix/Ma...

MMP - Na Veligden (cover) 30/04/2021

Уште еден успешно завршен проект од нашата мала но талентирана школа. Уживајте во видеото,
СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ !

MMP - Na Veligden (cover) Orginal song : На Велигден - Џина Папас ЏоксиMini musicians Production - private music schoolVideo : Digital Media Centar Mastering - Bojan Gjoshik (MMPro...

Zoki - Splet pesni 1 28/02/2021

Bosko Ilijoski Tanja Lazareska

Zoki - Splet pesni 1 1. Makedonsko devojce (Македонско девојче)2. Oj devojce (Ој девојче)3. Uci me majko, karaj me (Учи ме мајко, карај ме)

Naumce - Devetka 11/01/2021

Blagojce Stefanoski Angelina Stefanoska

Naumce - Devetka Audio - MM-ProductionVideo - Media Centar

Marko & Naumce - Kasapsko oro 06/01/2021

Sase Lazareski Marijana Mare Luka Lazareski Marko Drogba Lazareski Angelina Stefanoska Blagojce Stefanoski

Marko & Naumce - Kasapsko oro Audio - MM-ProductionVideo - Media Centar

Luka - MINUET IN G (Bach) 06/01/2021

Sase Lazareski Marijana Mare Marko Drogba Lazareski Luka Lazareski

Luka - MINUET IN G (Bach) Audio -MM-ProductionVideo - Media Centar

SIMONA & JANA - Shallow 06/01/2021

Jana Mateska Natasha Damjanoska Aleksandar Mateski Dragana Mateska

SIMONA & JANA - Shallow Audio -MM-ProductionVideo - Media Centar

Marko - The Loner 06/01/2021

Marko Drogba Lazareski Sase Lazareski Luka Lazareski Marijana Mare

Marko - The Loner Audio -MM-ProductionVideo - Media Centar

Antonio - Pusti kosi 05/01/2021

Dragan Surbanoski Јасна Ш.

Antonio - Pusti kosi Audio - MM-ProductionVideo - Media Centar

Luka - Hallelujah 05/01/2021

Sase Lazareski Marko Drogba Lazareski Luka Lazareski Marijana Mare

Luka - Hallelujah Audio - MM-ProductionVideo - Media Centar

Zoki - Bistra voda 05/01/2021

Bosko Ilijoski Tanja Lazareska

Zoki - Bistra voda Audio - MM-ProductionVideo - Media Centar

Marko - Purple Rain 05/01/2021

Sase Lazareski Marko Drogba Lazareski Luka Lazareski Marijana Mare

Marko - Purple Rain Audio - MM-ProductionVideo - Media Centar

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Website

Address

Kicevo
6250
Other Kicevo schools & colleges (show all)
Wake up your school-become an active citizen Wake up your school-become an active citizen
Kicevo

Democratic Participation, Youth body, Local community

Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi
Bulevar Oslob./9
Kicevo, 6250

Prof. Adelina Xhambazi *Kurse intensive të gjuhes Gjermane A1-B2 *Përvoja jonë ofron sukses të garantuar në kalimin e testit të "ÖSD" dhe "Goethe". ☆ Përkthime, konsultime dhe shërbime adm.jur. *Qualität muss nicht teuer sein!

Eco-patrol Eco-patrol
Arso Vojvoda Bb
Kicevo, 6250

Erasmus plus

Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

IQ UP - Kichevo IQ UP - Kichevo
Kicevo, 6250

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Intellect Education Intellect Education
Ulica 4-ti Juli Br. 188-01/188-02 Lamela A
Kicevo, 6250

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Brain Train Brain Train
Mito Joveski 10
Kicevo, 6250

Едукативен центар - иновативна и креативна средина за деца од 4 - 11 години

У.С.О. „Мирко Милески“ - Кичево У.С.О. „Мирко Милески“ - Кичево
Rudnicka 2
Kicevo, 6250

Страницата е креирана за врска со профилите на сите ко?

Këshilla - Совет Këshilla - Совет
Macedonia
Kicevo, 6250