Пионерски Дом Гевгелија

Пионерски дом Гевгелија- културна институција која твори во Општина Гевгелија

Operating as usual

Изложба на карикатури од Манчевски, посветена на лекарите 13/07/2021

Изложба на карикатури од Манчевски, посветена на лекарите

Изложба на карикатури од Манчевски, посветена на лекарите Во организација

12/07/2021
Годишна изложба на ликовната работилница при Пионерски Дом - Гевгелија 21/06/2021

Годишна изложба на ликовната работилница при Пионерски Дом - Гевгелија

https://youtu.be/I1Jramu6JTM

Годишна изложба на ликовната работилница при Пионерски Дом - Гевгелија Годишна изложба на ликовната работилница при Пионерски Дом - Гевгелија

18/06/2021
,,Раѓање на битието ,, Самостојна изложба на Александар Јанев 28/05/2021

,,Раѓање на битието ,, Самостојна изложба на Александар Јанев

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post 28/05/2021

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post

24/05/2021
ИЗЛОЖБА „ЦРНОГОРСКО КИРИЛСКО ПЕЧАТАРСТВО ВО 15 И 16 ВЕК“ ВО ПИОНЕРСКИОТ ДОМ 18/05/2021

ИЗЛОЖБА „ЦРНОГОРСКО КИРИЛСКО ПЕЧАТАРСТВО ВО 15 И 16 ВЕК“ ВО ПИОНЕРСКИОТ ДОМ

ИЗЛОЖБА „ЦРНОГОРСКО КИРИЛСКО ПЕЧАТАРСТВО ВО 15 И 16 ВЕК“ ВО ПИОНЕРСКИОТ ДОМ На 10 мај, 2021 година, во просториите на Пионерскиот дом- Гевгелија, со почеток во 12:30 часот, беше отворена изложбата „Црногорско кирилско печатарство 15 ...

Изложбата „Црногорско кирилско печатарство“- приказ на црногорско-македонските релации во 15 и 16 век 11/05/2021

Изложбата „Црногорско кирилско печатарство“- приказ на црногорско-македонските релации во 15 и 16 век

Изложбата „Црногорско кирилско печатарство“- приказ на црногорско-македонските релации во 15 и 16 век Денеска, градоначалникот на општина Гевгелија,

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post 11/05/2021

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post 03/04/2021

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post 03/04/2021

Photos from Пионерски Дом Гевгелија's post

youtube.com 25/12/2020

Најава за Новогодишна изложба - Ликовна работилница - Пионерски Дом - Гевгелија

youtube.com Најава за Новогодишната работилница на ликовната работилница при Пионерски дом „Јосип Броз - Тито“ - Гевгелија

youtube.com 25/12/2020

Најава за Новогодишна изложба - Ликовна работилница - Пионерски Дом - Гевгелија

https://youtu.be/q-puE7mXFIU
Горда на моите мали големи уметници

youtube.com Најава за Новогодишната работилница на ликовната работилница при Пионерски дом „Јосип Броз - Тито“ - Гевгелија

01/12/2020

Самостојна изложба на Марјан Стојаноски ,,Феникс III,,

23/11/2020

Од изложбата на Марјан Стојаноски

gevgelija.gov.mk 17/11/2020

Ликовна изложба со скулптури „Феникс 3“ на Марјан Стојаноски

gevgelija.gov.mk Во

19/10/2020

Пионерски Дом Гевгелија

Известување
Почитувани
Работата на ликовната работилница при Пионерски дом Гевгелија ќе се одвива online. За повеќе инфо обратете се на страницата на институцијата.

[10/19/20]   Известување
Почитувани
Работата на ликовната работилница при Пионерски дом Гевгелија ќе се одвива online. За повеќе инфо обратете се на страницата на институцијата.

08/10/2020

Пионерски Дом Гевгелија

Почитувани
Ликовната работилница при Пионерскиот Дом Гевгелија започнува со работа на 20.10 2020 година. Сите заинтересирани да се обратат на оваа страница. Активноста на работилницата ќе се одвива според пропишаните протоколи за заштита од корона вирусот.
Ментор Мирјана Крстева Массетти

08/10/2020

Пионерски Дом Гевгелија

Почитувани
Ликовната работилница при Пионерскиот Дом Гевгелија започнува со работа на 20.10 2020 година. Сите заинтересирани да се обратат на оваа страница. Активноста на работилницата ќе се одвива според пропишаните протоколи за заштита од корона вирусот.
Ментор Мирјана Крстева Массетти

[10/08/20]   Почитувани
Ликовната работилница при Пионерскиот Дом Гевгелија започнува со работа на 20.10 2020 година. Сите заинтересирани да се обратат на оваа страница. Активноста на работилницата ќе се одвива според пропишаните протоколи за заштита од корона вирусот.
Ментор Мирјана Крстева Массетти

20/07/2020

Теодора Ставрова „Човекот како битие“ (Самостојна изложба)

Вечерва (20 јули 2020 год.) во 19:00 часот, проследете ја самостојната изложба на Теодора Ставрова насловена „Човекот како битие“.

Самостојна изложба на Теодора Ставрова „Човекот како битие“ Ментор: М-р Мирјана Крстева Массетти

18/06/2020

Годишна изложба на Ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020

Годишна изложба на Ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020
Ментор: Мирјана Крстева Массетти

[06/17/20]   Годишна изложба на Ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020
Ментор: Мирјана Крстева Массетти

16/06/2020

Најава за годишна изложба на Ликовна работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020

Годишна изложба на Ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020
Ментор: Мирјана Крстева Массетти

gevgelija.gov.mk 16/06/2020

Онлајн- Годишна изложба на Ликовната работилница при Пионерски дом- Гевгелија

gevgelija.gov.mk На 18 јуни, 2020 година,

15/06/2020

Најава за годишна изложба на Ликовна работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020

https://www.youtube.com/watch?v=UrIoHpggSKE&feature=share&fbclid=IwAR0POFsgYe3oikgEBR5VmbrOcY10szleRxGCFBkY2V1CL-Q1Izd9LlijPvs

Ментор: Мирјана Крстева Массетти

14/06/2020

Пионерски Дом Гевгелија

Вечерва го "славиме танцувањето "
Гевгелија денс Ве поканува да уживате во бескрајни ноти музика исплетени со танци од најталентираните деца.
Затоа што сите сме едно, затоа што сме сите исти - ПОВЕЛЕТЕ заедно да испратиме силна порака до сите - СЛАВИМЕ ТАНЦУВАЊЕ!
Народен театар, 20 часот!

20/01/2020

Пионерски Дом Гевгелија

Почитувани

По зимскиот распуст, ликовната работилница при Пионерскиот Дом Гевгелија, започнува со работа на 21.01 2020 година. Сите заинтересирани да се обратат на оваа страница или во просториите на институцијата секој работен ден.
Ментор Мирјана Крстева Массетти

[01/20/20]   Почитувани

По зимскиот распуст, ликовната работилница при Пионерскиот Дом Гевгелија, започнува со работа на 21.01 2020 година. Сите заинтересирани да се обратат на оваа страница или во просториите на институцијата секој работен ден.
Ментор Мирјана Крстева Массетти

[12/29/19]   Утре, 30 декември во 12 часот на железничка станица пристигнува Дедо Мраз 😊
Малите мразчиња, внучињата од студио Mystic во последни подготовки за утрешниот пречек.
Се гледаме на плоштад 🌲😘

gevgelija.gov.mk 25/12/2019

Новогодишна изложба на детската ликовна работилница при Пионерскиот дом Гевгелија

gevgelija.gov.mk Во пресрет на Новогодишните празници во

gevgelija.biz 18/12/2019

Ирационални бранови' - Изложба на мултимедијалниот уметник м-р Перо Кованцалиев - Gevgelija.biz Бизнис Портал

https://www.gevgelija.biz/mk/kultura/iracionalni-branovi-pero-kovancaliev?fbclid=IwAR1oqqMTVoz8n5DtqGMKUAXCLznJqTdFKWhutU_fE5TxaGZXeV_toPm94lw

gevgelija.biz Ирационални бранови, Перо Кованцалиев, Ликовна Инсталација на кинетички објекти, Пионерски дом Гевгелија,

Videos (show all)

Од изложбата на Марјан Стојаноски
Годишна изложба на Ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020
Најава за годишна изложба на Ликовна работилница при Пионерски Дом Гевгелија 2020
Дедо Мраз ни пристигна...Ни посака уште една нова и поуспешна Нова година...Среќна Нова драги деца!
Спремни за дочек на Дедо Мраз!Недела 30.12 во 12 часот на железничката станица во Гевгелија!Ве очекуваме!!!
СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!!
Во пресрет на Новата Година...
Во пресрет на Новата Година...

Location

Category

Telephone

Address


Gevgelija
1480

Opening Hours

Monday 08:30 - 21:30
Tuesday 08:30 - 21:30
Wednesday 08:30 - 21:30
Thursday 09:00 - 21:30
Friday 08:30 - 21:30
Other Education in Gevgelija (show all)
Центар за странски јазици "Future" Центар за странски јазици "Future"
Слободан М. Данко наспроти КАМ маркет
Gevgelija

" The more you learn the more you earn."

Seminarski raboti  Proektni zadaci Семинарски работи Проек Seminarski raboti Proektni zadaci Семинарски работи Проек
Marsal Tito
Gevgelija, 1480

Семинарски, Проектни задачи, Бизнис Планови, Дипломски, Биографија. 070-840-851

ZEDM Slozuvalka ZEDM Slozuvalka
Gevgelija

Здружение за едукација на деца и млади СЛОЖУВАЛКА, Гевгелија http://slozuvalka.org.mk

Артелингва - Едукативен центар и преведувач Артелингва - Едукативен центар и преведувач
Pande Duganov 14 (pozadi Jugo Vo Prostoriite Na ArtelinguaPrintHouse
Gevgelija, 1480

Aртелингва - Едукативен центар и преведувачко бирo тел: +38970554537