Mystic Dance Gevgelija

Prvoto uciliste za hiphop i moderni tanci vo Gevgelija, otvoreno vo januari 2008 godina vo prostoriite na Pionerski dom - Gevgelija.

Operating as usual

Шириме вирус на љубов кон музиката, танцот и дружењето! - Нова Македонија 29/06/2021

Шириме вирус на љубов кон музиката, танцот и дружењето! - Нова Македонија

https://www.novamakedonija.com.mk/prilozi/kolibri/%d1%88%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b5-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81-%d0%bd%d0%b0-%d1%99%d1%83%d0%b1%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%bc%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%82%d0%b0%d0%bd/

Шириме вирус на љубов кон музиката, танцот и дружењето! - Нова Македонија Оваа година иако постои преполовување во членството на „Мистик“, бевме подготвени да му го дадеме на градот она што е наш заштитен знак, а тоа не се натпреварите и ....

Meghan Trainor - Holidays - Mystic dance Gevgelia 03/01/2021

Meghan Trainor - Holidays - Mystic dance Gevgelia

HAPPY HOLIDAYS!

https://www.youtube.com/watch?v=hmBYe9UJ2Vw&feature=youtu.be

Meghan Trainor - Holidays - Mystic dance Gevgelia

[10/11/19]   Mystic Gevgelija

AEROBIK

27/02/2019

Mystic studii pokraj grupite vo Gevgelija i Miravci sega i na nova lokacija vo Bogorodica

06/09/2018

MYSTIC DANCE STUDIO 2018/19

https://www.youtube.com/watch?v=gSVxWnNuzVs&feature=youtu.be

[09/21/17]   Уписите во Мистик траат цел септември.

Ова е официјалниот распоред на редовните часови:

-мини деца (предучилиштна возраст и 1-во одд.): сабота и недела од 11:00 часот
-деца 1 (4-то и 5-то одд.): сабота и недела од 13:00 часот
-деца 2 (2-ро и 3-то одд.): сабота и недела од 14:00 часот
-јуниори стара група: петок од 18:00ч., недела од 15:30ч.
-јуниори нова група: сабота и недела од 12:00ч.
-сениори: сабота и недела од 15:00ч.

[09/28/16]   НОВИТЕТ ВО МИСТИК ДЕНС СТУДИО:
Конечно се формира посебна група МИНИ ДЕЦА. Во групата ќе бидат опфатени децата од предучилишна возраст (5 години) и прво-одделенци. Што значи сите деца кои спаѓаат во оваа категорија, без оглед дали се стари или нови членови треба да дојдат во новиот термин:
САБОТА И НЕДЕЛА ВО 11:00
Останатите групи остануваат во старите термини:
-деца 1 (4то и 5то одд.) во сабота и недела во 12:00
-деца 2 (2ро и 3то одд.) во сабота и недела во 13:00
-јуниори (стара група) во петок во 18:00, недела во 14:00
-јуниори (нова група) во петок во 17:00, сабота во 14:00
-сениори во сабота и недела во 15:00

[09/21/16]   МИСТИК ДЕНС СТУДИО И ОВАА ГОДИНА Е ДЕЛ ОД ХУМАНИТАРНИОТ КОНЦЕРТ СРВ ФЕСТ КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРЕТСТОЈНАТА САБОТА (24.09.). ПОРАДИ ТОА ЧАСОВИТЕ ЗА ОВАА НЕДЕЛА ЌЕ СЕ ПРИЛАГОДАТ НА ПРОБИТЕ ЗА ОВОЈ НАСТАН И ТОА ВО СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ:
-ПЕТОК ВО 18:00 (ЛАНСКИТЕ ЧЛЕНОВИ ТРЕБА ДА ДОЈДАТ ОД 17:00)
-САБОТА ВО 13:00 (ЛАНСКИТЕ ЧЛЕНОВИ ОД 12:00)
ВЕЧЕРТА ВО САБОТА Е НАСТАПОТ НА СТАРИТЕ И НОВИТЕ ЧЛЕНОВИ НА МИСТИК
ВО НЕДЕЛА ЌЕ НЕМА ЧАСОВИ
НАПОМЕНА: ДОКОЛКУ ИМА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА УПИСИ ВО МИСТИК, МОЖАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ ОД СЛЕДНИОТ ВИКЕНД КОГА ПРОДОЛЖУВАМЕ СО РЕДОВНИ ЧАСОВИ

[09/10/16]   УПИСИТЕ НА МИСТИК ЗА ДЕЦА ПРОДОЛЖУВААТ ВО ТЕКОТ НА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ. ЧАСОВИТЕ СЕ ОДРЖУВААТ СЕКОЈА САБОТА И НЕДЕЛА ВО СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ:

12:00 ДЕЦА-1 (родени 2006-2007)
13:00 ДЕЦА-2 (родени 2008-2009) и МИНИ-ДЕЦА (2010-2011)

[08/29/16]   СЕЗОНА 2016-2017 ВО МИСТИК ДЕНС ГЕВГЕЛИЈА

Термини за првиот викенд (03. и 04.09.):
12:00 мини деца и деца (родени 2006-2011)
13:00 јуниори (2002-2005)
14:00 сениори (2001 и порано)

Location

Category

Telephone

Address


Marshal Tito Gevgelija
Gevgelija
1480

Opening Hours

Saturday 12:00 - 16:00
Sunday 12:00 - 16:00
Other Schools in Gevgelija (show all)
Uciliste za stranski jazici ,,My School"-Gevgelija Uciliste za stranski jazici ,,My School"-Gevgelija
Ul.Risto Farsinin
Gevgelija, 1480

Learning is a treasure that will follow its owner everywhere!!!