Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија

Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија, Nursery, Gevgelija.

Operating as usual

21/12/2022

🎄 Весела новогодишна математика 🎄
⭐Учењето е забавно низ игра. Пиши-бриши активности.

#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 21/12/2022

Драги Дедо Мраз...Пишуваме, испраќаме и те oчекуваме.
🎅 Писмо до Дедо Мраз.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 14/12/2022

Christmas tree 🎄 🌲

14/12/2022

⭐ 🎄 Новогодишни активности со нашите најмали🎄 ⭐

12/12/2022

⭐ Magical Christmas tree 🎄

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 07/12/2022

Светкав, разигран, распеан… декември е највеселиот месец во годината.

#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 03/12/2022

3-ти Декември - Меѓународен ден на лицата со посебни потреби.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 01/12/2022

⭐ Истражуваме - откриваме текстури.

01/12/2022

- Учиме низ игра ❤

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 01/12/2022

⭐Геометриски фигури - правоаголник.

25/11/2022

- Нашиот музички бенд "Ѕуница".

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 25/11/2022

- Музички инструменти 🎺🪘🎷🥁

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 23/11/2022

⭐ Нахрани ја кокошката.
Играме со најмалите.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 15/11/2022

Од каде и како се добива млекото?

⭐ Учиме и се забавуваме низ игра ⭐

#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 11/11/2022

🎉🥳 Секој ден да ти биде исполнет со безброј насмевки 🥳🎉

⭐ Најсреќен роденден мило детенце Максим ⭐

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 09/11/2022

- Учиме за животни, домашни птици и каква корист имаме од нив.

04/11/2022
Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 04/11/2022

-Лична хигиена.
⭐ Децата не ја сфаќаат сериозноста на инфекциите и вирусите кои можат да се добијат преку допирање на се и сешто. Па затоа ги упативме како правилно да ја одржуваат својата лична хигиена и како да знаат да го сочуваат своето здравје.

04/11/2022

- Есенски активности со најмалите.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 01/11/2022

🍂🍁 Нашата волшебна бајка во есен 🍁🍂

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 31/10/2022

- На часот по англиски се запознавме со празниците и традициите ширум светот.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 28/10/2022

- Есенска прошетка и посета на нашите животи.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 25/10/2022

- Учиме низ игра.
Препознавање на боја и форма.

25/10/2022

⭐ Ново во нашата градинка ⭐
Продолжуваме со нашето работно време од 01.11.2022.
-Пријавувањате се ограничени.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 19/10/2022

- Дали сте пробале сок од калинка?

⭐ Освежува, дава енергија и тоа не е се! Уште одамна калинката се смета за симбол на здравјето и вечниот живот.

#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 17/10/2022

🎉Секој ден да ти биде исполнет со радости и безброј насмевки 🎉

Биди ни најсреќна на свет!

🥳 Среќен 4-ти роденден Далија 🥳

14/10/2022

🌧🌧🌧

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 14/10/2022

🍁🍂🍁🍂 Есенски активности 🍂🍁🍂🍁
- Првите есенски дождови.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 07/10/2022

⭐ Подготовка на зимница ⭐

#ИмамПравоНаХрана
#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 06/10/2022

🥦🍎🥒🥕🍏 Пазаруваме, купуваме за зимница се подготвуваме 🥖🍎🥒🥕🍏

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 05/10/2022

⭐ Детска недела ⭐

#СекоеДетеИмаПравоНаИгра
#СекоеДетеИмаПравоДаБидеСакан
#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 04/10/2022

🥳🥳🥳 Биди ни најсреќен и имај безгрижни детски денови 🥳🥳🥳
⭐ Среќен 4-ти роденден Парис ⭐

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 03/10/2022

🍁🍁🍁🍂 Eсенски активности 🍁🍂🍂🍂

#Детсканедела
#ИмамПравоНаИграИОдмор
#НеделаНаДетето
#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 30/09/2022

⭐Друштвени игри ⭐
-Балансираме балон со нашите стапала.

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 27/09/2022

⭐ Друштвените игри се игри кои се играат во групи, најмалку две лица. Помагаат за да се олесни интеракцијата и да се обезбеди забава и рекреација.

27/09/2022

Лево-десно,
Напред -назад.
⭐Учиме и се забавуваме.

#приватнаградинкаѕуница
#еднаѕуницазасреќнидечиња

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 26/09/2022

- Засади цвет за поубав свет.
🌸🏵⭐ Есенски цвеќиња ⭐🏵🌸

Photos from Приватна градинка 'Ѕуница' - Гевгелија's post 23/09/2022

⭐ Есента пристигна и во нашиот крај ⭐
🍁🍂Добредојде златна есен 🍂🍁

Want your school to be the top-listed School/college in Gevgelija?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Лево-десно,Напред -назад.⭐Учиме и се забавуваме.#приватнаградинкаѕуница #еднаѕуницазасреќнидечиња
- Со друштвени игри за развивање на меморија.
💖
-Учиме со најмалите.⭐ Препознавање на фигура ⛵🏍🚐🚲
⭐  Catch and match  ⭐
💖

Location

Category

Telephone

Website

Address


Gevgelija
1480
Other Gevgelija schools & colleges (show all)
Факултет за туризам и бизнис логистика - УГД Факултет за туризам и бизнис логистика - УГД
7-ми Ноември бб
Gevgelija, 1480

Факултетот за туризам и бизнис логистика е основан на 1

Центар за странски јазици "Future" Центар за странски јазици "Future"
Слободан М. Данко наспроти КАМ маркет
Gevgelija

" The more you learn the more you earn."

СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија
Ulica Makedonija 1
Gevgelija, 1480

Средно општинско училиште Јосиф Јосифовски - Гевгелиј?

Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija
Ulica Risto Farsinin
Gevgelija, 1480

Learning is a treasure that will follow its owner everywhere!!!

Центар Мајка Тереза Гевгелија Центар Мајка Тереза Гевгелија
Деко Ковачев бр. 96 Гевгелија, Македонија
Gevgelija, 1480

Образовен центар за лица со посебни потреби. An educational center for people with special needs.

Mystic Dance Gevgelija Mystic Dance Gevgelija
Marshal Tito Gevgelija
Gevgelija, 1480

Prvoto uciliste za hiphop i moderni tanci vo Gevgelija, otvoreno vo januari 2008 godina vo prostorii

ZEDM Slozuvalka ZEDM Slozuvalka
Gevgelija

Здружение за едукација на деца и млади СЛОЖУВАЛКА, Гев?

Артелингва - Едукативен центар и преведувач Артелингва - Едукативен центар и преведувач
Pande Duganov 14 (pozadi Jugo Vo Prostoriite Na ArtelinguaPrintHouse
Gevgelija, 1480

Aртелингва - Едукативен центар и преведувачко бирo тел:

Helen Doron Gevgelija Helen Doron Gevgelija
7mi Noemvri 72 1/8
Gevgelija, 1480

Иновативен метод за изучување на англиски јазик.

Seminarski raboti  Proektni zadaci Семинарски работи Проектни Задачи Seminarski raboti Proektni zadaci Семинарски работи Проектни Задачи
Ристо Динев
Gevgelija, 1480

Семинарски, Проектни задачи, Бизнис Планови, Дипломски

Macedonian Archaeology Macedonian Archaeology
Gevgelija

Страница од областа на Македонската археологија и работи поврзани со неа

Центар за странски јазици и преведувачко би Центар за странски јазици и преведувачко би
Мирче Ацев 7
Gevgelija

Центар за странски јазици и преведувачко биро