Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija

Learning is a treasure that will follow its owner everywhere!!! Англиски, германски, грчки и француски јазик, македонски јазик за странци
-Дневен престој од 1-во до 5-то одделение
-Компјутери за деца
-Математичка авантура
-Ликовна школа

Operating as usual

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 14/09/2021

Busy 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
💛

14/09/2021

🎨🪁🧸

🎨🪁🧸

14/09/2021

Нашите најслатки уметници 🥰🎨💛

14/09/2021

ПОЧИТУВАНИ,

ФОРМИРАНИ СЕ ГРУПИ ЗА 1-ВО, 2-РО, 3-ТО И 4-ТО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ.

СО ДЕЦАТА РАБОТИ ДИПЛОМИРАН ОДДЕЛЕНСКИ НАСТАВНИК И СЕ ОДРЖУВА СЕКОЈ ДЕН ПО 90 МИНУТИ.

СО НАСТАВА СЕ ПОЧНУВА НА 20.09.2021 ГОДИНА.

ОСТАНАТИ СЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА.

ДЕЦАТА КОИШТО ПОСЕТУВААТ КУРС ПО АНГЛИСКИ ИЛИ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ДОБИВААТ ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ.

ПОЧИТУВАНИ,

ФОРМИРАНИ СЕ ГРУПИ ЗА 1-ВО, 2-РО, 3-ТО И 4-ТО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ.

СО ДЕЦАТА РАБОТИ ДИПЛОМИРАН ОДДЕЛЕНСКИ НАСТАВНИК И СЕ ОДРЖУВА СЕКОЈ ДЕН ПО 90 МИНУТИ.

СО НАСТАВА СЕ ПОЧНУВА НА 20.09.2021 ГОДИНА.

ОСТАНАТИ СЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СЛОБОДНИ МЕСТА.

ДЕЦАТА КОИШТО ПОСЕТУВААТ КУРС ПО АНГЛИСКИ ИЛИ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ДОБИВААТ ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ.

14/09/2021

Have a happy Tuesday!
Денес почнуваме со часови по Арт академија за група- мали 🥰💛
Се гледаме! 🎨🖼✨

Have a happy Tuesday!
Денес почнуваме со часови по Арт академија за група- мали 🥰💛
Се гледаме! 🎨🖼✨

14/09/2021

Kids are filled with joy and wonder. Their imagination is endless and it is important for parents and educators alike to be able to get the most out of them. With a little bit of direction and motivation, kids can achieve anything they want. Art is the perfect tool to help them channelise their energy and efforts towards something that can help build a lot of character.

Kids are filled with joy and wonder. Their imagination is endless and it is important for parents and educators alike to be able to get the most out of them. With a little bit of direction and motivation, kids can achieve anything they want. Art is the perfect tool to help them channelise their energy and efforts towards something that can help build a lot of character.

13/09/2021

🇩🇪✌️

🇩🇪✌️

13/09/2021

Hands up! 👋🥰

Hands up! 👋🥰

13/09/2021

✅👋🤗

✅👋🤗

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 13/09/2021

Dora is hereee! 🤗💛🥰

13/09/2021

Welcome! 🖥🖱😉

Welcome! 🖥🖱😉

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 13/09/2021

Hellooo children!
Dora, Boots and Fizz are waiting for you! 🥰🌞🤗💛

13/09/2021

Кооонечно! 👩‍🏫✨💛
Се гледаме на часови.
Да учиме, да истражуваме, да бидеме креативни, да се радуваме и да се дружиме!

Кооонечно! 👩‍🏫✨💛
Се гледаме на часови.
Да учиме, да истражуваме, да бидеме креативни, да се радуваме и да се дружиме!

13/09/2021
11/09/2021

Формирана е група. ✨
За подетални информации јавете се на телефонскиот број 078 888 686

Во соработка со СЕМОС ⬇️⬇️⬇️
www.semosedu.com.mk

10/09/2021
Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 10/09/2021

💗👌🎨🖼
In progress! ✨

10/09/2021

НАГРАДНАТА ИГРА ЗАВРШИ! ДОБИТНИЦИ СЕ:

1. Емилија Глигорова (бесплатен годишен курс по англиски јазик)
2. Костадинка Проданова (50% намалување за курс по германски јазик)
3. Роза Ганева Ибраимова (1 месец бесплатен курс по Ваш избор)
Честитки 🎉🎉🎉

НАГРАДНАТА ИГРА ЗАВРШИ! ДОБИТНИЦИ СЕ:

1. Емилија Глигорова (бесплатен годишен курс по англиски јазик)
2. Костадинка Проданова (50% намалување за курс по германски јазик)
3. Роза Ганева Ибраимова (1 месец бесплатен курс по Ваш избор)
Честитки 🎉🎉🎉

09/09/2021

😄

08/09/2021

Се гледаме утре!

Се гледаме утре!

08/09/2021

Happy happy birthday teacher KATE 🎁🥳❤🎂👩‍🏫🥰

Happy happy birthday teacher KATE 🎁🥳❤🎂👩‍🏫🥰

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 07/09/2021

This is how we do it!!!!💯👌💪👨‍💻👩‍💻🧑‍🎓👩‍🎓👨‍🏫👩‍🏫🧑‍🏫🙋‍♀️🙋‍♂️
Thank you for coming! 😊

06/09/2021

12 години најдоброто за Вашите деца.
Happy birthday наше најпрекрасно училиштееe!
It was a lovely day! 💛

12 години најдоброто за Вашите деца.
Happy birthday наше најпрекрасно училиштееe!
It was a lovely day! 💛

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 06/09/2021

Ве очекуваме во 17 часот.
Да се дружиме, да се забавуваме, и да се радуваме! 🥰🌞🎁

06/09/2021
05/09/2021

This! 😍😍😍😍

This! 😍😍😍😍

Intervju so Adrijana Todorova nastavnik po matematika 05/09/2021

Intervju so Adrijana Todorova nastavnik po matematika

💪💪💪

Intervju so Adrijana Todorova nastavnik po matematika Се залагаме за зголемување на свеста за местото и улогата на математиката во науките, технологијата,...

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 04/09/2021

Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post

Intervju so Adrijana Todorova nastavnik po matematika 03/09/2021

Intervju so Adrijana Todorova nastavnik po matematika

,,Наставник е професијата која е создавач на сите професии,а наставниците се најодговорните и најважните членови на општеството,затоа што нивните професионални вложувања влијаат на иднината на тоа општество"....
Интервју со нашата драга наставничка по Математика, Adrijana Todorova 👏👏👏👏👏👏

Intervju so Adrijana Todorova nastavnik po matematika Се залагаме за зголемување на свеста за местото и улогата на математиката во науките, технологијата,...

03/09/2021

Известување❕❗❕
Местата за германски јазик се речиси пополнети во сите групи (деца, средношколци, возрасни)
Пријавете се навреме!
🥳👩‍🏫

Известување❕❗❕
Местата за германски јазик се речиси пополнети во сите групи (деца, средношколци, возрасни)
Пријавете се навреме!
🥳👩‍🏫

03/09/2021
Photos from Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija's post 02/09/2021

🧒Едуцираното дете има потенцијал да го промени светот🌏

🤝Детскиот едукативен центар на Семос Едукација, ги здружи силите со нови пријатели - партнери со кои делиме иста цел - едукација на најмладите:

Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija
Jazicen centar EVIVA - Shtip
КЛИКЕР-Центар за едукација и интелектуален развој

💻Јазичните и компјутерските вештини како приоритет во едукативниот процес, ги споивме како клучна алатка за целосна подготовка на детето за светот кој постојано се менува.

🚀Подгответе го вашето дете со вештини кои ќе му помогнат полесно да се вклопи во ова модерно време на дигитализација и промени со брзина на светлината - cool е да знаеш компјутерски вештини на повеќе јазици😉

02/09/2021

Во соработка со СЕМОС ⬇️⬇️⬇️
www.semosedu.com.mk

Во соработка со СЕМОС ⬇️⬇️⬇️
www.semosedu.com.mk

Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija updated their business hours. 02/09/2021

Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija updated their business hours.

Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija updated their business hours.

It's now easier to email Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija 02/09/2021

It's now easier to email Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija

It's now easier to email Edukativen centar ,,MY SCHOOL"-Gevgelija

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Ul.Risto Farsinin
Gevgelija
1480

General information

Kursevi za deca i vozrasni....Angliski jazik,Francuski jazik, Grcki jazik,Italjanski jazik,Turski jazik,Makedonski jazik.....Podgotovki za ucilisni testovi,paralelno sledenje na nastavata vo ucilisteto,poedinecni i grupni casovi.....Podgotovka za maturski ispiti........
Other Schools in Gevgelija (show all)
Mystic Dance Gevgelija Mystic Dance Gevgelija
Marshal Tito Gevgelija
Gevgelija, 1480

Prvoto uciliste za hiphop i moderni tanci vo Gevgelija, otvoreno vo januari 2008 godina vo prostoriite na Pionerski dom - Gevgelija.