⋮IW Education Center

⋮IW Education Center

You may also like

Sahovski Klub "Osnovac"
Sahovski Klub "Osnovac"

⋮IW Education Center is the first education center in Bitola, Republic of Macedonia that offers IT

Operating as usual

Photos from ⋮IW Education Center's post 12/04/2024

⋮ИВЕЦ беше еден од учесниците на Саемот за кариера на Факултетот за комуникации и информациски технологии во Битола!

Одличен настан каде што се поврзавме со талентирани студенти од Факултетот за комуникации и информациски технологии во Битола. Имавме можност да се сретнеме со идните технолошки лидери и да ги споделиме можностите кои им ги нудат програмите и академиите на ⋮ИВЕЦ.

Останете во тек со новото време и посетете ја нашата веб-страница за да дознаете повеќе за нашите програми и како можете да ја започнете вашата кариера во ИТ: https://iwec.mk/

08/04/2024

Усовршете го вашето знаење и вештини со основи на React обуката во ⋮ИВЕЦ!

Комплетната обука за React на ⋮ИВЕЦ ќе ви обезбеди можност за да се стекнете со основните вештини за креирање на модерни, интерактивни мобилни и веб-апликации.
Оваа обука е предвидена за:
• Искусни веб-програмери кои сакаат да ги прошират и надоградат своите вештини.
• Програмери со силна основа во JavaScript.
• Професионалци кои сакаат да ги унапредат своите кариери на наредно, повисоко ниво.

Уписите се во тек. Посетете ја нашата веб страна и пријавете се уште денес:
https://iwec.mk/course/react-basics/

04/04/2024

Прославуваме 5 неверојатни години со Маја, нашиот посветен инструктор кој ја поттикнува љубовта кон програмирањето кај децата уште од првиот ден во ⋮ИВЕЦ!

И поставивме пет прашања за нашата пет годишна соработка и нејзиниот придонес за развојот на децата и младите во светот на ИТ во повеќе различни дисциплини. Прочитајте во нашиот блог и подобро запознајте ја:
https://iwec.mk/blog/meet-maja-avramovikj-our-instructor-on-the-trainings-for-children-and-youth-growth/

IWEC - IW Education Center 02/04/2024

Android Masterclass обуката на ⋮ИВЕЦ започнува наскоро!

Обуката е идеална за секој кој е заинтересиран да ги стекне потребните вештини и знаења за да напредува во индустријата за развој на мобилни апликации. Доколку имате желба за создавање на иновативни мобилни решенија, пријавете се на нашата обука уште денес:
https://iwec.mk/course/android-masterclass/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

29/03/2024

Java Академијата во ⋮ИВЕЦ започнува наскоро!

Совладајте го Java, програмскиот јазик број 1 во 2024 година. Искоритете го попустот на ⋮ИВЕЦ за 5 годишното постоење и аплицирајте на академијата:
• 500 € ПОПУСТ + 50% попуст на сумата + подарок обука!

Стекнете технолошки вештини и започнете ја вашата ИТ кариера! Посетете ја нашата веб страна на линкот за да аплицирате: https://iwec.mk/academy/academy-for-back-end-software-development-with-java/

Не пропуштајте ја вашата шанса да го совладате најбараниот програмски јазик за 2024 година!

Java е најбараниот програмски јазик за 2024, а нашата академијата ќе ве подготви со вештини и знаење за да се истакнете во ова поле во ИТ индустријата.
Зошто да се запишете СЕГА:
▶️Ексклузивен попуст за годишнината: Прославете со нас и заштедете. Java Академијата ја добивате за 1075 евра! И за секој пријавен кандидат имаме посебно изненадување – подарок обука.
▶️Подготответе се за професионален развој: Стекнете експертиза во програмскиот јазик кој е основата на безброј апликации и системи.
▶️Учете од експерти: Нашите искусни инструктори ве водат низ светот на Java.
▶️Практично учење: Применете го вашето знаење преку проекти и вежби од реалниот свет.

Аплицирај сега: https://iwec.mk/academy/academy-for-back-end-software-development-with-java/
⏰ Понудата истекува наскоро!

Photos from ⋮IW Education Center's post 27/03/2024

Христијан е еден од студентите кој по завршувањето на обуките во ⋮ИВЕЦ, ја започна својата кариера во Java!

Тој инвестираше во својата иднина во ИТ индустријата посетувајќи серија обуки во ⋮ИВЕЦ, градејќи силна основа и на крајот совладувајќи го најпопуларниот програмски јазик за 2024 година: Java! Христијан е инспиративен пример за успехот што може да се постигне преку ИТ образованието и Java.

Зошто Јава?

Јава ja има моќта во светот на програмирањето, и според многу извештаи и истражувања e најпопуларен и најбаран програмски јазик во 2024 година, но и понатаму што го прави вештина која е вредна и значајна за програмерите. Во ⋮ИВЕЦ, ќе стекнете вештини и знаења потребни за постојано да напредувате и да се градите во Java како најперспективно поле за напредок во ИТ.

Дали сте подготвени да го следите примерот на Христијан?

Посетете ја нашата веб страна и нашата академија за Java и направете го првиот чекор кон вашиот развој на професионално поле и успешна ИТ кариера!
https://iwec.mk/academy/academy-for-back-end-software-development-with-java/

25/03/2024

Усогласете ги вашите работни активности со современите практики: Обука за Современи методи на менаџирање

За да се прилагодите на денешната динамична работна средина совладајте ги потребните вештини и методи со обуката Современи методи на менаџирање на ⋮ИВЕЦ!
Со нашата програма:
• Ќе научите како да го мотивирате и инспирирате вашиот тим.
• Како да создадете јасна комуникација за оптимални резултати.
• Ќе научите да делегирате задачи ефикасно и да ја максимизирате вашата продуктивност.
• Како да ги координирате несогласувањата конструктивно и како да изградите позитивна динамика во тимот.
• Ќе стекнете вештини за да го водите вашиот тим низ промени и како да прифатат и лесно се адаптираат на новите предизвици.

Уписите се во тек! Пријавете се денес: https://iwec.mk/course/courses/

Photos from ⋮IW Education Center's post 22/03/2024

5 прашања за 5 години во ⋮ИВЕЦ со Маја Аврамовиќ!

Во месецот на женaтa, ⋮ИВЕЦ може гордо да ја претстави Маја која е искусен ИТ едукатор со повеќе од 12 години искуство во едукацијата на деца. Во текот на пет годишното постоење на ⋮ИВЕЦ, таа e дел од тимот уште од почетокот на центарот, значително придонесувајќи за развојот на децата и младите во светот на ИТ во повеќе различни дисциплини.

Нашата 5-годишна соработка не означува само значајно достигнување, туку сведоштво за нејзината посветеност да им даде моќ на децата да го прифатат, успешно да влезат и да се адаптираат во светот на технологијата. За наредните пет и уште повеќе години успешна соработка!

20/03/2024

Не пропуштајте ја вашата шанса да го совладате најбараниот програмски јазик за 2024 година!

Java е најбараниот програмски јазик за 2024, а нашата академијата ќе ве подготви со вештини и знаење за да се истакнете во ова поле во ИТ индустријата.
Зошто да се запишете СЕГА:
▶️Ексклузивен попуст за годишнината: Прославете со нас и заштедете. Java Академијата ја добивате за 1075 евра! И за секој пријавен кандидат имаме посебно изненадување – подарок обука.
▶️Подготответе се за професионален развој: Стекнете експертиза во програмскиот јазик кој е основата на безброј апликации и системи.
▶️Учете од експерти: Нашите искусни инструктори ве водат низ светот на Java.
▶️Практично учење: Применете го вашето знаење преку проекти и вежби од реалниот свет.

Аплицирај сега: https://iwec.mk/academy/academy-for-back-end-software-development-with-java/
⏰ Понудата истекува наскоро!

15/03/2024

Денес е ПОСЛЕДНИОТ ДЕН од специјалниот попуст за 5 годишното постоење на ⋮ИВЕЦ кој го добивате со аплицирање на нашата DevOps Академија. Не ја пропуштајте оваа неверојатна можност да ја започнете својата кариера и да се изградите на професионално ниво во областа на DevOps со намалена цена.

Аплицирајте сега и направете го вашиот прв чекор кон кариера во DevOps: https://iwec.mk/academy/devops-academy/

Photos from SFERA International's post 14/03/2024

We were delighted to welcome Sfera Internacional and eager to witness the participants' enthusiasm for technology and digital skills.

14/03/2024

Уште само 2 ДЕНА до крајот на нашата понуда за да добиете попуст на DevOps академијата од 500€!

Со нашата програма ќе ги стекнете потребните вештини и знаења за успешно да се вклучите во областа на DevOps. Не пропуштајте го нашиот ексклузивен попуст за 5-годишнината на ⋮ИВЕЦ! Оваа понуда истекува за 2 дена, затоа побрзајте!

Посетете ја нашата веб-страница за да го обезбедите вашето место денес: https://iwec.mk/academy/devops-academy/

IWEC - IW Education Center 14/03/2024

Become an Android App Master with ⋮IWEC's Exclusive Masterclass!

The Android development landscape is thriving, and this masterclass equips you with the necessary expertise to capitalize on this growing market. Stand out from the competition and unlock exciting career opportunities.

Android Masterclass is the first-time offering that provides a unique opportunity to acquire in-demand skills in a structured and professional learning environment.

Don't miss this opportunity to gain valuable Android development skills at a discounted price. Seats are filling up quickly! Enroll now at https://iwec.mk/course/android-masterclass/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

13/03/2024

3 DAYS LEFT: DevOps Academy with 500€ DISCOUNT!

You haven`t applied yet? Only 3 days left for our exclusive 5th anniversary discount to enroll in the only and unique DevOps Academy with €500 discount.
Don't miss this chance to:
• Upskill and launch your DevOps career.
• Master in-demand tools.
• Gain practical experience.
• Learn from experienced and passionate instructors.

Secure your spot before the offer expires on 15.03.2024!
Head over to our website https://iwec.mk/academy/devops-academy/ to enroll today!

Photos from ⋮IW Education Center's post 12/03/2024

Inspiring connections, insightful discussions, and a ton of fun! IWEC's 5th Anniversary Celebration was a smashing success! Thank you to everyone who has been a part of this amazing story! Together, we create a legacy of empowering individuals to excel in the dynamic IT field.

We look forward to shaping the future of technology education for many years to come. Here's to many more years of learning, growth, and innovation together!

08/03/2024

Beyond the Bouquet: March 8th is a Day for Action and Equality.

This International Women's Day, celebrate the multifaceted nature of female power. Women are a collective force for positive change.

Today, ⋮IWEC proudly stands in awe of the incredible women who grace the classrooms of our education center with passion, dedication, and brilliance. Here's to celebrating our female instructors and all women today and every day!

07/03/2024

Celebrating 5 Incredible Years at ⋮IW Education Center!

Five years ago, our team had a simple yet ambitious goal: to set a new standard for IT education while nurturing a thriving community of young professionals. That is how IWEC came to exist. Today, we're proud to celebrate our remarkable achievements together!

Over the past five years, they've helped over 3,000 students gain expertise in Java, Front-End Development, Integration, QA, Project Management, and beyond. We're proud to have played a role in their success and growth.

Looking back on this incredible journey, we're grateful for the dedicated team, passionate students, and supportive community. Here's to the next five years of empowering the next generation of IT leaders!

Thank you for being a part of the IWEC story – the best is yet to come!

IWEC - IW Education Center 06/03/2024

Boost Your Career with Java! 500€ Anniversary Discount + 50% off!

⋮IWEC is dedicated to fostering positive societal impact and is committed to providing high-quality, accessible IT education for all. This offer empowers individuals to pursue their passion for technology regardless of background. As the DevSkiller 2024 Report highlights, Java remains the most in-demand programming language. Take advantage of this opportunity to future-proof your career with our comprehensive and unique Java Academy program!

We're offering:
• 500€ discount exclusively for our 5th anniversary celebration;
• Additional 50% OFF on our Java Academy tuition fee;
• Master the skills sought after by leading tech companies.
Invest in your future with Java. Visit our website to learn more and claim your discount: https://iwec.mk/academy/academy-for-back-end-software-development-with-java/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

29/02/2024

5 Years ⋮IWEC for Groundbreaking Academies and Amazing Discounts! Our upcoming journey? Academy for Back-End Software Development with Java!

If you are seeking to strengthen your Java proficiency and gain skills required to excel in the demanding world of back-end development, we offer Our Back-end Development Academy with Java with its unique program just for you!

The academy has a unique curriculum. We don't just teach you syntax; we equip you with the in-demand skills and practical knowledge needed to land your dream job. It will be led by expert instructors. You will have the opportunity to learn from industry professionals who have years of experience building real-world applications.

Visit our website to learn more and apply: https://iwec.mk/academy/academy-for-back-end-software-development-with-java/

P.S. Remember, it's IWEC's 5th Anniversary, and to celebrate, we're offering €500 discounts and 5 free meetings across all our academies!

IWEC - IW Education Center 26/02/2024

Celebrate Our 5th Anniversary with 500€ Discounts & 5 Free Meetings in All our Academies!

It's already been 5 years since we embarked on this incredible journey together, and we're thrilled to celebrate this milestone with an incredible offer for all aspiring tech professionals like you. Unlock your full potential with our diverse range of new academies, each designed to equip you with the in-demand skills needed to thrive in today's dynamic tech landscape.

Don`t miss this opportunity for:
• 500€ discount on all our new academies!
• We're hosting 5 FREE meetings across our 5 academies with our industry- leading experts!
• Explore our 5 exciting academies on our website to learn more and enroll: https://iwec.mk/education/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

23/02/2024

Time to flatten your workload, it`s Friday and we're celebrating all things deliciously dimensional!

Cheers to all 3D Wizards and their creations, they deserve a break too. So ditch the deadlines, grab a (real) sandwich, and start the weekend fun!

Photos from ⋮IW Education Center's post 21/02/2024

Winter break is over, but the learning continues!

Ready to dive back into the exciting world of Scratch, Web Design, Python and Databases? We're thrilled to see so many familiar faces returning to our trainings after the winter break!

We loved witnessing the passion and creativity of our young students, and now we're eager to see them level up their skills even further! With a focus on hands-on learning and personalized guidance, we're committed to empowering the next generation of innovators and problem solvers. Together, we're shaping a future where technology is not just a tool, but a pathway to endless possibilities.

IWEC - IW Education Center 19/02/2024

5 Years ⋮IWEC for Groundbreaking Academies and Amazing Discounts! Our next adventure? The 3D Graphics Masterclass!

Ever dreamed of creating mind-blowing visuals? From stunning animations to truly impressive projects, our 3D Graphics Masterclass will equip you with the skills to bring your imagination to life. Join us for an immersive training that will unlock your creative potential and set you on the path to becoming a 3D graphics pro! This is your chance to learn from industry experts and gain hands-on experience with cutting-edge tools and techniques.

Turn your passion into a reality. Don't just dream it, create it!
➡️ Apply now: https://iwec.mk/course/3d-graphics-masterclass/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

16/02/2024

So, here's to you, QA heroes! Take a well-deserved break this weekend, recharge those testing brains, and come back next week ready to tackle new challenges and conquer uncharted territories in the realm of quality assurance.

Remember, the pursuit of perfection is a never-ending adventure, and you are at the forefront!

IWEC - IW Education Center 12/02/2024

5 Years ⋮IWEC for Groundbreaking Academies and Amazing Discounts! Next in line? QA Academy!

Ready to elevate your skills and become a QA expert? Our Academy will provide comprehensive and industry-aligned training delivered by experienced professionals. Our diverse curriculum caters to all QA enthusiasts and beginners seeking career entry to become upskilled testers. We will empower you with the knowledge and skills to excel in the dynamic field of QA.

To celebrate our 5-year anniversary, we're offering a 500€ discount on our QA Academy! Don't miss this opportunity to invest in your professional development and join a vibrant community of QA professionals. Visit our website and browse the Academy to apply: https://iwec.mk/academy/qa-academy/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

09/02/2024

🌐 Let's raise a glass to Sir Tim Berners-Lee, the visionary behind the first website ever published. Without his groundbreaking work, we wouldn't be here, celebrating amazing Friday pushing pixels and perfecting the front-end magic!

Cheers to a wonderful weekend ahead and especially to all the frontend pioneers out there!

IWEC - IW Education Center 06/02/2024

5 Years ⋮IWEC for Groundbreaking Academies and Amazing Discounts! The next one? Front -End Academy!

Unlock the code to a brighter future in web development and design. Embrace the latest trends, master cutting-edge technologies, and transform your career! Why you shouldn't miss out: you will master in-demand skills, get practical experience, expert guidance, connect with fellow learners and build a network in the tech industry.

Celebrating 5 Years of Innovation in IT Education with your incredible support, so we are offering 500€ discount on enrollment fees! Hurry, seize this opportunity and embark on your Front -End journey with us: https://iwec.mk/academy/front-end-academy/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

02/02/2024

🍕 Who's ready to slice through some code and slice up some delicious pizza? Just like crafting the perfect DevOps pipeline, also the perfect pizza requires experimentation, iteration, and a sprinkle of creativity.

Remember, even DevOps heroes need to refuel and unwind. So grab a slice, kick back, and let's celebrate the end of the week, DevOps style!

IWEC - IW Education Center 31/01/2024

5 Years ⋮IWEC for Groundbreaking Academies and Amazing Discounts! The first one? DevOps Academy!

We're thrilled to announce the launch of our new DevOps Academy, designed to equip you with the skills and knowledge needed to bridge the gap between development and operations. Master the art of collaboration, automation, and continuous delivery with: expert-led instruction, hands-on training, comprehensive curriculum, guidance for success in today's tech landscape.

But that's not all! This year we are celebrating our 5th anniversary, and we're offering a special discount of 500€ on the total price of our DevOps Academy!

Don't miss this chance to level up your career and join the DevOps revolution! Secure your spot today and let's make this anniversary celebration one for the books! Click the link to learn more and unlock your discount!
➡️ https://iwec.mk/academy/devops-academy/

IWEC - IW Education Center Трансформирај го твојот живот со помош на едукација!

Photos from ⋮IW Education Center's post 30/01/2024

3D Masterclass final projects: Prepare to be Blown Away!

Over the past few months, our talented individuals have been pushing the boundaries of their creativity, mastering the art of 3D modeling, animation, and more. And let us tell you, the results are mind-blowing! Our incredible 3D graphics masterclass students have created stunning final projects showcasing the immense potential and dedication. We're incredibly proud of everything they have accomplished, and we can't wait to share their work with the world!

Keep an eye out in the coming weeks as we unveil something special that we've prepared just for you! Celebrating our 5th anniversary with exciting surprises.

Want your school to be the top-listed School/college in Bitol?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Нашата приказна

Интерворкс Едукативен Центар претставува првиот тренинг центар во Битола, Република Македонија специјализиран за едукација на сите заинтересирани лица, со различно ниво на познавање на компјутерска технологија, за основи на развивање на софтвер, интеграција на системи, QA, проект менаџмент, мониторирање на системи, оперативна поддршка и друго. Центарот исто така нуди и летни курсеви за деца, средношколци и студенти на факултет, како и кратки курсеви за млади и возрасни.

Нашата мисија е да ги поврземе Теоријата и Искуството кое го поседуваме во Кохезивен Едукативен процес, кој ќе ги трансформира кариерите со всадување на Релевантни и Препознатливи Вештини и Компетенции.

Разгледај ги курсевите кои ги нудиме и дојди чекор поблиску до работата од твоите соништа: www.iwec.mk.

За повеќе информации контактирај не на [email protected].

Videos (show all)

Зошто да се запишете на нашата DevOps Академија?Ќе стекнете исклучително знаење и практично искуство од DevOps инженери ...
Зошто DevOps? DevOps е за оптимизација на развојот на производот и операциите што води до негова продукција за пократко ...
⋮IWEC Celebrates 5 Years of of Building Tech SkillsToday marks a special milestone for us at ⋮IWEC - it's our 5th Annive...
2023 was a year of incredible achievements at ⋮IWEC! Working with 20+ passionate lecturers. Our team of experts expanded...
Reflecting on a Remarkable Year at IWEC!It's time to celebrate the incredible journey of knowledge and growth we've expe...
Wishing you a joyous Christmas filled with warmth, laughter, and the magic of learning. May this festive season bring yo...
New year, new adventures! Let`s set up new goals and thrive in 2024 and beyond . . .We've been hard at work behind the s...
As we step into this promising new chapter, may your journey be filled with laughter, love, curiosity, discovery, and bo...
🥂 Wishing you all a season filled with joy, laughter, and the warmth of loved ones! Cheers to a bright and tech-savvy 20...
📢 Last Call to Secure your Spot!If you're ready to invest in yourself and your future, we're here to support you every s...
Happy World Teacher`s Day🌟On this special day, we want to express our heartfelt gratitude to our incredible teachers who...
At ⋮IWEC, we believe that every child deserves the opportunity to explore and excel in the world of technology. Our spec...

Location

Category

Telephone

Address


Metodija Andonov Chento, No. 15
Bitol
7000

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Other Education in Bitol (show all)
Matematikata kako zabavna igra Matematikata kako zabavna igra
Ulica JNA 20-11
Bitol, 7000

Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола
Bitol

Официјална страна на Кариерниот центар на СОУ „Таки Д?

Lingua Language School Brainobrain Lingua Language School Brainobrain
Lerinska 43/7
Bitol, 7000

Курсеви по италијански, француски, англиски и германски јазик за деца и возрасни BRAINOBRAIN настава

PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje
ЈНА 8-4
Bitol, 7000

Курсеви за образование!

Граѓански Патеки Граѓански Патеки
Bitol, 7000

Здружението Граѓански Патеки преку овој проект има за

BIG BEN Bitola - Juniors BIG BEN Bitola - Juniors
Pelagonka 2 Lamela 2 Kat 5
Bitol, 7000

UPISI 2020/2021 047-240-999 / 070-343-933 Interaktivno-kreativni kursevi na angliski jazik za deca od pretskolska vozrast od 2.5 do 5 god. i skolska vozrast od 6 do 9 god. Poveke informacii vo inboks ili na gorenavedenite telefonski broevi.