Za Ned Do Academy for Mma

Za Ned Do Academy for Mma

Најдобрата академија за боречки вештини која постои повеќе од 30 години.Академија каде се изучуваат мешани боречки вештини. Академија за боречки вештини

Operating as usual

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 30/10/2021

👊🥋🔥🥇 БОРЕЧКИТЕ ВЕШТИНИ СЕ ПОВЕЌЕ ОД СПОРТ 💣💥⚔❤
СЕ ГЛЕДАМЕ В САЛА! 👊👊👊

ТИЕ се број 1 препорака од светските доктори за деца и возрасни ‼‼‼

🏆 ЗА НЕД ДО е храмот на таткото на Кик Боксот.

⚠️ Рекративно или професионално, изборот е ВАШ!

🥇Групите за деца, тинејџери и возрасни!

🧼 Часовите се одржуваат строго по притоколите за заштита од Ковид 19.

Здружение за спорт Кунг фу клуб Битола од Битола.

28/10/2021

⭐ Почитувани членови и пријатели СРЕЌНА СУМ 💛 што можам да ви соопштам дека ова прекрасно уметничко дело кое беше направено од Александар Поповски во чест за мојот татко Златко Неделковски ( таткото на Кик Боксот ) ќе биде изложено на :

🛎 4 ти Ноември / 18 часот во Магазата

💛 Се гледаме таму!

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 25/10/2021

🥊 КИК БОКСОТ не е само машки спорт / СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ

КИК БОКС 🔴 БОКС 🔴 САМООДБРАНА 🔴 ТРАДИЦИОНАЛНО ОРУЖЈЕ 🔴

⚠️ ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА ( во групата за деца од 10- 12 години и групата за тинејџери )

🏴 НАПРАВЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР за вас и вашето дете! Одберете БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ...
🏆 Препорака број 1 на врвните доктори во светот.

🥋 за рекреативци и професионалци, постоиме за вас.

🧼 Тренинзите се одвиваат строго по правилата за заштита од Ковид 19.

Здружени за спорт ,, Кунг Фу Клуб Битола,,

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 23/10/2021

🥊 КИК БОКСОТ не е само машки спорт / СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ
🥊 ИМАТЕ ИЗБОР!
КИК БОКС 🔴 БОКС 🔴 САМООДБРАНА 🔴 ТРАДИЦИОНАЛНО ОРУЖЈЕ 🔴

🚩 ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА ( во групата тинејџери )

🏴 НАПРАВЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР за вас и вашето дете! Одберете БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ...
🏆 Препорака број 1 на врвните доктори во светот.

🥋 за рекреативци и професионалци, постоиме за вас.

🧼 Тренинзите се одвиваат строго по правилата за заштита од Ковид 19.

Здружени за спорт ,, Кунг Фу Клуб Битола,,

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 20/10/2021

🥊 КИК БОКСОТ не е само машки спорт / СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ
🥊 ИМАТЕ ИЗБОР!
КИК БОКС 🔴 БОКС 🔴 САМООДБРАНА 🔴 ТРАДИЦИОНАЛНО ОРУЖЈЕ 🔴

🚩 ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА ( во групата тинејџери + 13 години )

🏴 НАПРАВЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР за вас и вашето дете! Одберете БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ...
🏆 Препорака број 1 на врвните доктори во светот.

🥋 за рекреативци и професионалци, постоиме за вас.

🧼 Тренинзите се одвиваат строго по правилата за заштита од Ковид 19.

Здружени за спорт ,, Кунг Фу Клуб Битола,,

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 18/10/2021

Изговорите дома! Сега е време за ТРЕНИНГ 💣💥⚔❤

⭕ Кикбокс ( за рекреативци и професионалци )
⭕ Бокс
⭕ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
⭕Традиционално оружје ( нунчаци, катана, ескрима, бо .... )

🏆 Тоа сме ние! ❤ ЗА НЕД ДО е храмот на таткото на Кик Боксот.

⚠️ Рекративно или професионално, изборот е ВАШ!

🥇Групите за деца, тинејџери и возрасни!

🧼 Часовите се одржуваат строго по притоколите за заштита од Ковид 19.

Здружение за спорт Кунг фу клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 07/10/2021

🏁 ЧАСОВИТЕ ПО САМООДБРАНА СЕ?...
🏁 И ШТО ДОБИВАТЕ ОД ИСТИТЕ 🌍

🔴 ЕДУКАТИВНИ
🔴 АДРЕНАЛИНСКИ
🔴 ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА
🔴 ЌЕ НАУЧИТЕ КАКО ДА СЕ САМОЗАШТИТИТЕ

🏴 ЗА ТИНЕЈЏЕРИ И ВОЗРАСНИ ⚠️ ЗАТОА ШТО ОВА НИ Е ПОТРЕБНО НА СИТЕ!

⛩ информации во порака или лично во салата.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 06/10/2021

👊🥋🔥🥇 ИЗБОРОТ Е ВАШ! КАДЕ И СО КОЈ? 👊 НЕКА БИДЕ ПРАВИЛЕН 💣💥⚔❤

⭕ Кикбокс ( за рекреативци и професионалци )
⭕ Бокс
⭕ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
⭕Традиционално оружје ( нунчаци, катана, ескрима, бо .... )

🏆 Тоа сме ние! ❤ ЗА НЕД ДО е храмот на таткото на Кик Боксот.

⚠️ Рекративно или професионално, изборот е ВАШ!

🥇Групите за деца, тинејџери и возрасни!

🧼 Часовите се одржуваат строго по притоколите за заштита од Ковид 19.

Здружение за спорт Кунг фу клуб Битола од Битола.

Дијана Неделковска: Боречките вештини се повеќе од спорт 13/09/2021

ДА! Боречките вештини се повеќе од спорт, ЖИВОТ СЕ ❤

Дијана Неделковска: Боречките вештини се повеќе од спорт Боречките вештини не се толку многу распространети а сепак имаат толку многу да понудат. Дијана Неделковска која тренира повеќе од 32 години, ја носи титулата на Кик...

"ZA NED DO" Academy Musical Forms with Weapons 31/08/2021

🔴🥋🔴 Да научиме нешто повеќе за работа со ТРАДИЦИОНАЛНО ОРУЖЈЕ! ⚔

🎯🎯🎯 ПОВТОРНО ЗА ВАС и тоа единствено само во нашата академија, работа со традиционално оружје!
🔴 ( нунчаци, катана, бо, ескирма, тонфа, саи ...)

Дозволете им на нашите инструктори да ви го пренесат своето знаење и одблиску да се запознаете со моќта на некој од овие традиционални оружја 🔥🔥🔥

☎️ Информации во порака или лично во нашата сала.

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

https://youtu.be/VhnFMmyo49c

"ZA NED DO" Academy Musical Forms with Weapons "ZA NED DO" Academy on the 5th International & 9th PanHellenic Festival of Martial Arts "Migdonia" from 26 - 27 November 2016 in Thessaloniki - Republic of ...

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 29/08/2021

🎯🎯🎯 ПОВТОРНО ЗА ВАС и тоа единствено само во нашата академија, работа со традиционално оружје!
🔴 ( нунчаци, катана, бо, ескирма, тонфа, саи ...)

Дозволете им на нашите инструктори да ви го пренесат своето знаење и одблиску да се запознаете со моќта на некој од овие традиционални оружја 🔥🔥🔥

☎️ Информации во порака или лично во нашата сала.

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 29/08/2021

ТИ МОЖЕШ да бидеш рекреативец или ШАМИОН 🥇💪💣💥👊💪🥇💥💣🥇‼👊

➡️ Боречките вештини се број 1 препорака од светските доктори за нашите дечиња.

➡️ Младите кои тренираат боречки вештини се помалку агресивни, имаат поголема концентрација, поголема самодоверба и на крај стануваат личности ЗА ПОЧИТ ❤

➡️ Но не заборавајте боречки вештини тренираат и возрасните. ТИЕ ВИКААТ НЕ ЗА СТРЕАСОТ ‼‼‼ А ТИ❓

Информирајте се и ќе се изненадите од придобивките на боречките вештини ❤❤❤

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 25/08/2021

🔴 КОЈ Е ТВОЈОТ ИЗБОР?

🔺️ Кик Бокс
🔺️ Бокс
🔺️ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
🔺️ Традиционално оружје ( катана, бо, нунчаци, ескрима, тонфа, саи )


👊 "Кик Боксот не е само машки спорт, сите сме ЕДНАКВИ"

✅ Групите се со ОДРЕДЕН БРОЈ НА ЧЛЕНОВИ ( како би ги почитувале мерките за заштита и превенција од Ковид 19)

Информирајте се⁉️⚡️🥋‼️💣🏆

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 21/08/2021

Нашата сала е дезинфицирана и спремна за тренинг 👊
Големо Благодарам дo Kristalno Cisto Bitola проверено НАЈДОБРИ ❤

🧴 Тренинзите како и досега ќе се реализираат со СТРОГО почитување на Протоколите од здравствените власти за заштита и превенција од COVID 19.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 21/08/2021

⭕ УПИСИ ВО ТЕК! КОЈ Е ТВОЈОТ ИЗБОР?

🔺️ Кик Бокс
🔺️ Бокс
🔺️ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
🔺️ Традиционално оружје ( катана, бо, нунчаци, ескрима, тонфа, саи )


👊 "Кик Боксот не е само машки спорт, сите сме ЕДНАКВИ"

✅ Групите се со ОДРЕДЕН БРОЈ НА ЧЛЕНОВИ ( како би ги почитувале мерките за заштита и превенција од Ковид 19)

Информирајте се⁉️⚡️🥋‼️💣🏆

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 18/08/2021

✅✅✅️ Упис на нови членови....

⚠️Групите ќе бидат со одреден број на членови ( како би ги почитувале мерките за заштита и превенција од Ковид 19)

🔺️ Кик Бокс
🔺️ Бокс
🔺️ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
🔺️ Традиционално оружје ( катана, бо, нунчаци, ескрима, тонфа, саи )


👊 "Кик Боксот не е само машки спорт, сите сме ЕДНАКВИ"

❤️ Никогаш не е ниту премногу рано, ниту пак премногу доцна! Доколку имаш од 5 - 75 години и сакаш да тренираш без разлика дали тоа ќе биде рекреативно или професионално, МЕСТО има за сите!

Информирајте се⁉️⚡️🥋‼️💣🏆

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 14/08/2021

✅✅✅️ Упис на нови членови, групите ќе бидат со одреден број на членови ( како би ги почитувале мерките за заштита од Ковид 19)

🔺️ Кик Бокс
🔺️ Бокс
🔺️ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
🔺️ Традиционално оружје ( катана, бо, нунчаци, ескрима, тонфа, саи )


👊 "Кик Боксот не е само машки спорт, сите сме ЕДНАКВИ"

❤️ Никогаш не е ниту премногу рано, ниту пак премногу доцна! Доколку имаш од 5 - 75 години и сакаш да тренираш без разлика дали тоа ќе биде рекреативно или професионално, МЕСТО има за сите!

Информирајте се⁉️⚡️🥋‼️💣🏆

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

13/08/2021

🔴 ШТО СЕГА? ... ЗНАЕМЕ ЛИ? ИЛИ МИСЛИМЕ ДЕКА ЗНАЕМЕ?

🔴 ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ ДА БИДЕ ПРЕМНОГУ ДОЦНА!

🔴 ОД СЕПТЕМВРИ! Часови за Инстиктивна Самоодбрана! 👊

🔴 Што е Инстиктивна самоодбрна? И зошто токму таа ви е потребна?

✅ Инстиктивна Самоодбрана преставува единствен систем на самозаштита од напад или обид за напад од еден или повеќе напаѓачи, базиран на природната реакција на човекот ( инстиктот ) кој сите нас го имаме во себе од самото раѓање.

🔴 Часовите ќе бидат наменети за тинејџери и возрасни!

☎️ Информации во порака или лично во нашата академија.

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 11/08/2021

🔴 Зошто ЗА НЕД ДО?
- Затоа што е храмот на таткото на Кик Боксот во нашата држава....

🔺️ Упис на нови членови, групите ќе бидат со одреден број на членови ( да ги почитуваме мерките за заштита од Ковид 19)

🔺️ Кик Бокс
🔺️ Бокс
🔺️ Самоодбрана ( за тинејџери и возрасни )
🔺️ Традиционално оружје ( катана, бо, нунчаци, ескрима, тонфа, саи )


👊 "Кик Боксот не е само машки спорт, сите сме ЕДНАКВИ"

❤️ Никогаш не е ниту премногу рано, ниту пак премногу доцна! Доколку имаш од 5 - 75 години и сакаш да тренираш без разлика дали тоа ќе биде рекреативно или професионално, МЕСТО има за сите!

Информирајте се⁉️⚡️🥋‼️💣🏆

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 10/08/2021

🔴 ШТО СЕГА? ... ЗНАЕМЕ ЛИ? ИЛИ МИСЛИМЕ ДЕКА ЗНАЕМЕ?

🔴 ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ ДА БИДЕ ПРЕМНОГУ ДОЦНА!

🔴 ОД СЕПТЕМВРИ! Часови за Инстиктивна Самоодбрана! 👊

🔴 Што е Инстиктивна самоодбрна? И зошто токму таа ви е потребна?

✅ Инстиктивна Самоодбрана преставува единствен систем на самозаштита од напад или обид за напад од еден или повеќе напаѓачи, базиран на природната реакција на човекот ( инстиктот ) кој сите нас го имаме во себе од самото раѓање.

🔴 Часовите ќе бидат наменети за тинејџери и возрасни!

☎️ Информации во порака или лично во нашата академија.

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 09/08/2021

🔴 Во нашиот тим има место за оние кои сакаат да научат повеќе за: кик бокс бокс, самоодбрана и многу повеќе.

БИДИ ДЕЛ ОД НАС...

🟡 Информирај се!

👊 "Кик Боксот не е само машки спорт, сите сме ЕДНАКВИ"

❤️ Никогаш не е ниту премногу рано, ниту пак премногу доцна! Доколку имаш од 5 - 75 години и сакаш да тренираш без разлика дали тоа ќе биде рекреативно или професионално, МЕСТО има за сите!

Информирајте се⁉️⚡️🥋‼️💣🏆

Здружение за спорт Кунг Фу Клуб Битола од Битола.

Photos from Za Ned Do Academy for Mma's post 07/08/2021

🚩 Кик Бокс
🚩 Бокс
🚩 Самоодбрана
🚩 Традиционално оружје ....

Изборот е ваш каде и што ќе вежбате ❤

Want your school to be the top-listed School/college in Bitol?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address


M. Z Todor Angelevski
Bitol
7000
Other Bitol schools & colleges (show all)
Детска Организација на ОУ „Елпида Караманди“ Детска Организација на ОУ „Елпида Караманди“
Bitol

Детската Организација е ученичка организација во осно

Ski Skola Ciciban Bitola Ski Skola Ciciban Bitola
Ski Centar Nizepole
Bitol, 7000

Ски Школа Цицибан врши обука на почетници на возраст о?

Software Developer Software Developer
Bitol, 7000

Центар за едукација и програмирање. Контакт телефон 076

Matematikata kako zabavna igra Matematikata kako zabavna igra
Ulica JNA 20-11
Bitol, 7000

Lootus J Lootus J
Kliment Ohridski , Kompleks Pelagonka 2
Bitol, 7000

Центар за консултации, обуки и едукација

Edukativen Centar Berlin Edukativen Centar Berlin
Elpida Karamandi 3
Bitol, 7000

Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола Кариерен центар СОУ„Таки Даскало“ - Битола
Bitol

Официјална страна на Кариерниот центар на СОУ „Таки Д?

Lingua Language School Brainobrain Lingua Language School Brainobrain
Lerinska 43/7
Bitol, 7000

Курсеви по италијански, француски, англиски и германски јазик за деца и возрасни BRAINOBRAIN настава

⋮IW Education Center ⋮IW Education Center
Metodija Andonov Chento, No. 15
Bitol, 7000

⋮IW Education Center is the first education center in Bitola, Republic of Macedonia that offers IT

PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje PS FIVE Centre for Learning Bitola, PS FIVE Centar za ucenje
ЈНА 8-4
Bitol, 7000

Курсеви за образование!

SABA Bitola SABA Bitola
Solunska 234
Bitol, 7000

PRIVATNO SREDNO UCILISTE