بچه های مهندسی پزشکی

بچه های مهندسی پزشکی

Share

We are the BEST!

Photos 10/01/2016

تکنیک اپتوژنتیک برای کنترل سیستم عصبی بومی سازی شد

تکنیک اپتوژنتیک در داخل کشور توسط متخصصان لیزر پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی و متخصصان علوم اعصاب مرکز تحقیقات علوم اعصاب این دانشگاه بومی‌سازی شد. حمید لطیفی، مجری طرح کنترل سیستم‌های عصبی با استفاده از اپتوژنتیک درباره اهمیت این طرح گفت: تکنیک اپتوژنتیک با تلفیق دو تکنیک اپتیک و ژنتیک امکان مطالعه و کنترل عملکرد سلول‌های خاص در بافت‌های زنده را فراهم می‌کند؛ از مزیت‌های این روش این است که روش‌های نوری در مقایسه با روش‌های الکتریکی و دارویی به دلیل برخورداری از سرعت، دقت بالاتر و آسیب رسانی کمتر ابزار مناسبی در مطالعات علوم اعصاب هستند. وی در ادامه افزود: سلول‌های عصبی در حالت طبیعی به نور حساس نیستند، بنابراین با استفاده از تکنیک‌های ژنتیکی یکسری کانال پروتئینی حساس به نور به نام پروتئین اپسینی در سیستم عصبی ایجاد شده که با استفاده از ابزارهای فیبرنوری با قابلیت کاشت در مغز حیوان نور لیزر به ناحیه مورد نظر مغزی رسانده می‌شود.
لطیفی عنوان کرد: با اعمال پالس‌های لیزری در طول موج مشخص کانال‌های یونی حساس به نور ایجاد شده در سیستم عصبی به نور پاسخ می‌دهند که در اثر این پاسخ یکسری از کانال‌های یونی باز و یا بسته می‌شوند، بنابراین تغییرات غلظت یونی در درون و بیرون سلول عصبی منجر به ایجاد سیگنال عصبی می‌شود. عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: با توجه به ناحیه تحریکی مغز و نوع پروتئین اپسینی یک فعالیت عصبی فعال و یا غیر فعال می‌شود. در این طرح از پروتئین اپسینی چانلروداپسین (Channelrhodopsin) که با برهمکنش نور لیزر در طول موج ۴۷۰ نانومتر کانال‌های سدیمی در سیستم عصبی فعال شده و منجر به فعال‌سازی سیستم عصبی می‌شوند، برای کنترل سیستم عصبی موش صحرایی در حال حرکت و همچنین در حالت بیهوشی حیوان استفاده شده است.
ثبت سیگنال عصبی از تک نورون و درمان بیماری‌های عصبی
مجری طرح کنترل سیستم‌های عصبی با استفاده از اپتوژنتیک اظهار کرد: در حالت بیهوشی نیز با استفاده از ساخت اپتورد بصورت همزمان تحریک نوری و ثبت سیگنال الکتریکی از یک تک نورون انجام شد که با دستیابی به این تکنولوژی امکان مطالعه شبکه نورونی امکان پذیر شده که قابلیت کاربرد برای درمان بیماری‌های عصبی را فراهم می‌کند.
بومی‌سازی تکنیک اپتوژنتیک در کشور
وی درمورد این که آیا پیش از این روش اپتوژنتیک برای مطالعه مغز در کشور ما استفاده شده است یا خیر، گفت: برای اولین بار با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی اپتوژنتیک در داخل کشور توسط متخصصان لیزر پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی و متخصصان علوم اعصاب مرکز تحقیقات علوم اعصاب این دانشگاه بومی‌سازی شد. لطیفی اظهار کرد: با توجه به اینکه تکنیک تحریک نوری سیستم‌های عصبی از اهمیت ویژه‌ای در پیشبرد علوم در مرز دانش برخوردار است، در حال حاضر کشورهایی از قبیل امریکا، کانادا، آلمان، روسیه و ژاپن به تکنیک اپتوژنتیک دسترسی دارند و ایران نیز با بومی‌سازی و توسعه این تکنیک در سطح بین‌المللی جایگاه ویژه‌ای خواهد یافت. عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره نتایج تحقیقات این پروژه گفت: در حال حاضر با دستیابی گروه اپتوژنتیک دانشگاه شهید بهشتی به تکنیک اپتوژنتیک، در داخل کشور نیز امکان کنترل سیستم عصبی حرکتی با ایجاد تغییر ژنتیکی در سیستم عصبی و تحریک نوری وجود دارد.
در آزمایشگاه اپتوژنتیک با استفاده از این تکنیک حرکت حیوان در حال حرکت مورد کنترل قرار گرفته است. وی تصریح کرد: با دستیابی به تکنیک بسته بندی ژن‌های اپسینی در ویروس و ساخت ابزارهای تحریک نوری و ثبت سیگنال الکتریکی بصورت همزمان (اپتورود) امکان مطالعه سیستم‌های عصبی وجود دارد که می‌توان با استفاده از نور لیزر یک فعالیت عصبی را فعال و یا غیر فعال کرد. لطیفی خاطرنشان کرد: علاوه بر این آزمایشگاه اپتوژنتیک دانشگاه شهید بهشتی آماده خدمات‌دهی به سایر محققان علاقه‌مند در زمینه اپتوژنتیک است. با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی امید است بزودی سیستم‌های مدار بسته اپتوژنتیک و کنترل از راه دور حیوانات با استفاده از نور لیزر انجام شود؛ در این سیستم‌های ابزارهای نوری جدیدی توسعه یافته که قابلیت مینیاتورسازی و کاشت بر روی جمجمه حیوان را دارند. عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره کاربردهای این فناوری خاطرنشان کرد: برای کاربردهای بالینی تکنیک اپتوژنتیک با مینیاتورسازی تمام تجهیزات لیزری و الکترونیکی با قابلیت کاشت در بدن بیمار موثر می‌شود. تکنیک اپتوژنتیک در حال حاضر در مطالعه مدل‌های حیوانی کاربرد دارد و در آینده نزدیک برای درمان نارسایی و کنترل ضربان قلب، درمان ناشنوایی، نابینایی و همچنین در درمان بیماری‌های عصبی از قبیل صرع، آلزایمر و پارکینسون کاربرد خواهد داشت.

Photos 10/01/2016

ساخت دستگاه ایستامن برای ایستادن بیماران جسمی و حرکتی

تعداد آسیب دیدگان نخاعی با توجه به سوانح مختلف علی الخصوص سوانح و تصادفات رانندگی در کشور ما بسیار زیاد است. این افراد که معمولا از وضعیت جسمانی کاملا سالم و جایگاه اجتماعی مناسب ناگهان دچار سانحه می شوند ، از انجام کوچکترین ضرورت های زندگی و شخصی خویش ناتوان می گردند.
در حال حاضر محققان کشور با هدف کمک به بیماران جسمی و حرکتی ، اقدام به ساخت دستگاهی با نام تجاری «ایستامن» کرده‌اند که این دستگاه توانسته است ایستادن را برای بیماران جسمی و حرکتی فراهم کند. سعید سرمدی‌نیا ، مدیر عامل شرکت دانش بنیان فن آوران سپهر در این باره گفت: نقص عضو یا اعضایی در بدن موجب حرکاتی ناهمگون می‌شود ؛ از این رو نقص دست ، پا و یا حواس در بیماران جسمی موجب تنوع مشکلات این قشر می‌شود. یکی از روش‌هایی که به توصیه پزشکان ، وضعیت جسمانی این بیماران را حفظ و تا حدودی بهبود می‌بخشد ، تلاش برای ایستادن است. از این رو دستگاه ایستامن با هدف کمک به ایستادن آسیب دیدگان نخاعی طراحی و ساخته شده است.
به گفته سرمدی‌نیا ، این دستگاه می‌تواند مورد استفاده سالمندان ، بیماران ام اس ، آسیب دیدگان نخاعی ، مبتلایان به سکته مغزی ، افراد دارای گرفتگی‌های شدید ، افراد دارای اختلالات عضلانی ، آسیب‌دیدگان جسمی حرکتی و کودکان مبتلا به اختلالات ناشی از فلج مغزی قرار گیرد. همچنین آسیب دیدگان نخاعی می‌توانند به کمک آن به صورت قائم پشت میز و با سیستم کنترل دهانی بایستند.
این فعال حوزه فناوری در خصوص ویژگی‌های ایستامن گفت: کلید قطع ایمنی ، کمربند بالا برنده الکتریکی ، قابلیت کنترل با دمش و مکش دهان ، کمک فنر جهت راحتی تنظیم ارتفاع میز ، دارا بودن چهار چرخ جهت حمل و نقل دستگاه ، قفل تثبیت دستگاه ، نگهدارنده پشت کاربر به همراه بالشتک نرم ، ساختار ارگونومیک میز بالایی و بالشتک جهت قرار گرفتن بدن در آن از مزایای استفاده از ایستامن به شمار میروند. سرمدی‌نیا با اشاره به میزان تولیدات سالانه این دستگاه بیان کرد: طراحی و بومی سازی و تولید تعداد ۶۰ دستگاه ایستامن در سال ۹۴ بوده که با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به بهره‌برداری رسیده است و اکنون افراد آسیب دیده نخاعی از آن استفاده می‌کنند.
وی همچنین پیشگیری از انقباض غیر ارادی عضلات در ناحیه ساق پا ، زانوها و لگن و کاهش اسپاسم ، بهبود عملکرد کلیوی و جلوگیری از تشکیل سنگ ، بهبود گردش خون و عملکرد روده را از جمله مزایای این دستگاه برشمرد و گفت: مشابه انگلیسی و آلمانی دستگاه ایستامن حدود سه هزار دلار است که با بومی سازی آن در داخل ، قیمت آن به یک پنجم مشابه خارجی رسیده است.

www.irantypist.com 08/01/2015

*ترجمه مقاله*

برای ترجمه مقاله شما بهترین مسیر استفاده از خدمات آنلاین موسسه ایران تایپیست می باشد. ترجمه مقاله خود رابه موسسه ایران تایپیست بسپارید. ابتدا وارد وبسایت شوید و ثبت نام نمایید و سپس ثبت سفارش ترجمه را بزنید و سفارش ترجمه مقاله خود را ثبت نمایید تا در کمتر از 10 دقیقه فاکتور شما صادر شود.
ترجمه مقاله تخصصی
ترجمه مقاله ارزان
ترجمه مقاله ای اس ای
ترجمه مقاله انگلیسی
ترجمه مقاله فارسی
ترجمه مقاله فوری
همه و همه در ایران تایپیست مهیا می باشد.
برای مشاهده لیست قیمت و سفارش آنلاین ترجمه از وبسایت موسسه دیدن فرمائید .
هنگام ثبت نام برای گرفتن تخفیف از کد معرف 25673 اسفاده نمایید.
www.irantypist.com
09199170040 ساعات غیر اداری
02147624763 ساعات اداری
هنگام ثبت نام برای گرفتن تخفیف از کد معرف 25673 استفاده نمایید.
هم اکنون آنلاین هستیم،پشتیبانی24 ساعته ، گارانتی ده روزه ،15000 مترجم، محقق و تایپیست متخصص در تمامی رشته ها
ترجمه مقاله ها در تمامی رشته ها و گرایش ها ممکن می باشد

www.irantypist.com

Photos 23/10/2014

دپارتمان مرکزی مهندسی پزشکی برگزار می کند
طرح جامع آموزش سپس کار
اطلاعات بیشتر در
BMEcenter.ir

16/09/2014

*سبک ترین و پیشرفته ترین مانیتور قلبی جهان*

Life Boat سبک ترین و پیشرفته ترین مانیتور قلبی جهان را منتشر کرد

ترجمه: هانیه بندری عضو تیم خبری گروه آموزش سینادرمان

Life Boat سبک ترین الکتروشوک خارجی جهان را که الکتروشوک حامی زندگی (Life Support) نام دارد به عرصه ی تولید رساند.
وزن هر دستگاه kg 2/1 و ابعاد آن cm ۴۳/۱۱ *۲۱*۳۵/۶ می باشد. از ویژگی های این دستگاه می توان به سرعت بخشیدن به ضربان قلب در هنگام آریتمی (ریتم غیر طبیعی قلب) و دفیبریلاتور (الکتروشوک) دستی و نیمه اتوماتیک اشاره کرد.

این کمپانی از سهولت استفاده از این دستگاه و صرفه جویی در هزینه های درمان خبر داده است.علاوه بر این سرعت بخشیدن ضربان قلب (cardioversion) را می توان با استفاده از همان جفت پد از الکترود انجام داد. این محصول در ابتدا در سطح بین المللی ساخته شد ولی در حال حاضر Life Boat در حال پیشرفت ، به سمت عرضه ی این نسخه به ایالات متحده است.

منبع: medgadget

24/03/2014

جراحی از راه دور:
پزشکی از راه دور یا Telemedicine یکی از آخرین تحولات در زمینه تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات است...

تحولی که می‌تواند به عنوان وسیله‌ای کارآمد در ارائه مراقبت‌های بهداشتی با کیفیت به افراد، به خصوص در مواقع بحرانی که استفاده بهینه از زمان حرف اول را می‌زند به کار رود .
نسبت تعداد پزشکان در هند به کل جمعیت هند چیزی در حدود یک به ۱۵۵۰۰ است. اما بیشتر آنان در شهرها زندگی میکنند و این در حالی است که ۷۰ درصد جمعیت هند را روستا نشینان تشکیل میدهند. پراکندگی نامناسب پزشکان نسبت به جمعیت، استفاده از درمان از راه دور را امری الزامی جلوه میدهد.
ایده درمان از راه دور استفاده از ارتباطات سریع اینترنتی برای مبادله اطلاعات میان بیمار و پزشک است. دو سازمان دولتی در هند متولی این کار هستند: سازمان تحقیقات فضایی هند و وزارت تکنولوژی اطلاعات. در حال حاضر ۲۰۰ سایت برای این هدف ساخته شده و با خطوط ۱۲۸ کیلوبیت به هم وصل شده اند. اطلاعاتی همچون اطلاعات رادیولوژی و کاردیولوژی و آزمایشات پزشکی برای پزشکان متخصص فرستاده شده و در بیمارستانهای مجهز شهرها مورد بررسی قرار میگیرد. در صورت لزوم کنفرانس ویدیویی میان دو طرف برقرار شده و پزشکان به معاینه دقیق تر بیمار میپردازند.
خدمات این نوع درمان در دو حادثه اخیر در هند توجه مسئولان را برای سرمایه گذاری بیشتر جلب کرده است: زلزله در ایالت گجرات در ژانویه ۲۰۰۱ و خدمات ارائه شده در یک فستیوال مذهبی هندوها که هر ۱۲ سال یکبار برگذار میشود و سال قبل ۲۵ میلیون زایر هندو را به سواحل رودخانه گنگ کشانده بود. در این فستیوال علاوه بر درمان بیماران، سطح باکتری وبا در آب رودخانه نیز از راه دور کنترل میشد.
پژوهشگران رباتیک پارا فراتر گذاشته و اولین جراحی از راه دور را به کمک یک بازوی بسیار دقیق در ۱۹ سپتامبر ۲۰۰۱ انجام دادند. این جراحی بر روی مثانه یک زن ۶۸ ساله در غرب فرانسه انجام گرفت و بازوی رباتیکی توسط جراحان آمریکایی در محلی حدودا ۷۰۰۰ کیلومتر دورتر از محل عمل کنترل میشد.
دو محل با لینک سریع فیبر نوری به یکدیگر متصل شده بودند و تاخیر بین حرکات جراح تا برگشت تصویر ربات حدود ۲۰۰ میلی ثانیه بود. تاخیر بیش از یک سوم ثانیه در این گونه جراحی ها خطرناک است. برای جراحی های دقیقتر همچون جراحی مغز یا چشم حتا تاخیر کمتری مورد نیاز است.
جراحی از راه دور تنها در زمان دور بودن جراح و بیمار کاربرد ندارد. یکی از بزرگترین مشکلات جراحان لرزش بی اختیار دستشان است. اگرچه به مرور زمان تجربه جراحان بیشتر و کیفیت عمل آنها بهتر میشود اما در عین حال به دلیل افزایش سن، لرزش دستان آنها نیز محسوس تر میشود. تا جایی که بعد از مدتی قادر به عمل های دقیق نخواهند بود. نکته امیدوارکننده در تناوبی بودن این لرزش ها است.
در حال حاضر دستکشهای خاصی ساخته شده که حرکات دست جراح را در فضای سه بعدی تشخیص میدهند. از میان این حرکات، لرزش تناوبی دست فیلتر شده و مابقی حرکات به بازوی دقیقی که بر روی بدن بیمار در حال انجام عمل است منتقل میشود. برای انجام عمل های دقیق تر، جراحی بر روی مدل مصنوعی و بزرگتری از اندام بیمار انجام گرفته و حرکات در مقیاس کوچکتر بر روی اندام واقعی پیاده میشود.اینم یه مقاله راجع به این موضوع.حجم مقاله تقریبا۳٫۳ مگابایت هست.برای استفاده از این مقاله باید برنامه پاورپوینت رو داشته باشین .
http://bme.aut.ac.ir/~towhidkhah/seminar/Group1/TelemedicinePresentation.ppt
منبع:
http://robotics.persianblog.com/

http://bme.aut.ac.ir/~towhidkhah/seminar/Group1/TelemedicinePresentation.ppt

Photos 19/03/2014

سال نو مبارک...

ایشالا سال خوب و پر برکتی داشته باشین!

28/02/2014

تست بسیار جالب و حیرت انگیز 11 ثانیه ای | تست روانشناسی:

این مطلب را تا آخر بخوان و تو این 30 ثانیه که تست رو انجام میدی به اتفاقی که می افته کمی فکر کن لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ ده: نتیجه چیست؟

اگر واقعا میخوای درست کار کنه باید در 11ثانیه کل تست تمام شود که البته بسیار ساده است
تنها چهار عمل جمع ساده
1- چهار پرسش اولو خیلی سریع جواب بده هر کدام دو ثانیه وقت دارید

2- گزینه آخر هم خیلی سریع و بدون فاصله زمانی و فکر انتخاب کن

2+2 =

4+4 =

8+8=

16+16=

خیلی سریع

تا سه ثانیه

عددی بین 12 تا 5 انتخاب کنید.

انتخاب کردید?

حالا برید پایین















































عدد انتخابی شما 7 بود؟
باید 95% عدد 7 باشه نه اینکه آخر میل رو یه لحظه دیده باشی اگر میخوای بده یکی از اطرافیانت این نیل رو تست کنه خودت ببین

این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پرفسور "مک کین" انجام شد در این آزمایش با طرح 4 سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین 12 تا 5 ابتدا ذهن این دو عدد راجمع می کند یعنی 17 ولی 17 بین دو عدد12 تا 5 نیست. ذهن اتوماتیک به عدد 7 می رسد که از 5 هم بزرگتر است.
این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است. طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش. به گفته دانشمندان: بیشتر فکر کنید و از بیان نتایجی که می رسید نترسید.

Photos 02/02/2014

قرار است نوع جدیدی از صداگیرها وارد بازار شوند. چسباندن آنها به پنجره‌ها مانع ورود صداهای بیرون به داخل محیط می‌شود.
به گزارش گروه خواندنی‌های خبرگزاری فارس، «سونو»، نام صداگیر جدیدی است که قرار است، وارد بازارها شود و مصرف کنندگان با چسباندن آن به پنجره‌ها مانع ورود صداهای بیرون به داخل محیط زندگی یا کارشان شوند.
«سونو» در واقع دستگاه کوچکی است که با چسباندن آن به شیشه پنجره‌ها این اجازه را به شما می‌دهد، صداهایی که تمایل دارید، را بشنوید و صداهایی که خواهان آن نیستید را نشنوید و یا حتی از ورود هر نوع صدایی به محل اقامتتان جلوگیری کند.
مخترع این دستگاه فردی به نام «رودولف استفانچ» ساکن شهر وین است.
بزرگ‌ترین مزیت این دستگاه صداگیر آن است که به شما اجازه انتخاب صداها را می‌دهد.

12/01/2014

سلام بچه ها،شرمنده یه مدته نمیتونم پست بذارم!
درگیر درسو امتحانیم دیگه،ایشالا بزودی برمیگردیم.
امیدوارم همگی بترکونین و همه درسارو پاس کنین!

برمیگردیم با قدرت...فعلا

Photos 21/12/2013

شب یلدای خوب و خوشی داشته باشین هر جا که هستین!

Want your school to be the top-listed School/college in Tehran?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Website

Address


Tehran