08/10/2015
رویا ایروانی در گفت و گو با میزان :
6شهر خواستار برگزاری سمینار «صدا در مستند» شدند
خبرگزاری میزان - مدیر برنامه ریزی سمینار «صدا در سینمای مستند» گفت: این سمینار دو روزه در شهر تهران برگزار شد و به علت اتفاقات خوبی که در این سمینار افتاد شهرهایی مختلفی مانند اصفهان، شیراز، اهواز، لرستان، زنجان و کرمان خواستار این شدند که این سمینار در شهرهایشان برگزار شود.
رویا ایروانی مدیر برنامه ریزی سمینار «صدا در سینمای مستند» در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: این سمینار در 8 و 9 مهر ماه با عنوان «صدا در سینمای مستند» با همکاری سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شده است .
وی ادامه داد: این سمینار با حضور اساتیدی چون دکتر اکبر عالمی، خسرو سینایی، بهروز شهامت، مرتضی دهنوی و علیرضا نکونعل هشتم و نهم مهرماه در سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
ایروانی افزود: این جلسات به منظور آشنایی و تعامل هرچه بیشتر مستند سازان با یکدیگر با هدف حساسیت صدا در مقوله ساخت مستند تشکیل می شود و شرکت کنندگان در پایان دو روز ،گواهی نامه حضور در سمینار به امضای دکتر اکبر عالمی ، آقای خسرو سینایی را اخذ کردند.
ادامه ی مصاحبه را در لینک زیر بخوانید