Hoxton Academy

Hoxton Academy

Comments

Kohorta e parë e Akademisë Hoxton Academy do të diplomohet së shpejti.

Hoxton Academy ofron një kurs intensiv 6 mujor, me kohë të plotë për këdo në Shqipëri dhe Kosovë, me synimin për të ndryshuar jetën duke trajnuar gjeneratën e ardhshme të Inxhinierëve të Software-it dhe për të ndihmuar kompanitë të gjejnë dhe ruajnë talentet e cilësisë së lartë.

Pas 6 muajsh punë të palodhur, grupi i parë i studentëve janë gati dhe të etur për t'u bashkuar me fuqinë punëtore dhe për të filluar karrierën e tyre të re si Inxhinierë Softuerësh.

Akademia Hoxton aktualisht po pranon aplikimet për grupin e tyre të dytë, duke filluar nga 9 maji.
Nëse jetoni në Shqipëri dhe Kosovë dhe po kërkoni të filloni një karrierë si Zhvillues Softuerësh në mënyrën e duhur, tani është shansi juaj për të filluar procesin e aplikimit.

Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqen https://hoxton.academy dhe klikoni Apply Now.

Studentët që kalojnë filtrat e pranimit, do të përfitojnë mundësinë e studimit në Hoxton pa asnjë pagesë 🆓

Çdo bursë financohet plotësisht nga kompanitë teknologjike lokale 🇦🇱🇽🇰, duke i garantuar kontratë punësimi 2- vjeçare atyre që përfundojnë me sukses programin.

Hoxton Academy ka një ekip instruktorësh të nivelit botëror nga Londra, të cilët në të kaluarën kanë trajnuar zhvillues për Facebook, Apple, Google, Microsoft, Spotify, Yoox, Luxxotica në një format të ngjashëm.

Ju gjithashtu mund të shikoni faqen e Pyetje / Përgjigjeve https://uneven-emu-4e9.notion.site/FAQ-b14618b4726b41fb94a23b2f8e99b76c për përgjigje për pyetjet më të zakonshme.
Hoxton Academy / Program Launch
Are you interested in starting a successful career as a Software Engineer?
Are you looking to hire great developers?

Our 6-month full-time program is designed from the group up to train awesome problem-solvers and help them start their new career in tech.
During our Open Day, we will be going through how the Hoxton Academy program works in detail and answering any questions you might have.

So come join us physically at Coolab in Tirana, Rruga e Kavajës 50 Ish Volksvagen, Tiranë 1001
Or if you want to join the event virtually via Zoom, register in advance for this meeting: https://zoom.us/meeting/register/tJEsf-CqpzsrGNURjU4eKbeza7x1uxSjBWcz

We look forward to seeing you!
The Hoxton Academy Team
Kemi kënaqësinë të mirëpresim në Shqipëri Hoxton Academy!

Hoxton Academy, një projekt i nisur si fryt i një partneriteti të ngushtë mes Londrës, Tiranës dhe Prishtinës, ICTSmedia dhe Twig sjellin në Shqipëri një metodë inovative të edukimit profesional dhe punësim të menjëhershëm.

Përgjatë 6 muajve të rinjtë ndjekin 50+ leksione, 60+ provime dhe ndërtojnë një total prej 6 projektesh. Në secilin prej moduleve të rinjve ju jep 1 javë kohë për të ideuar dhe ndërtuar një projekt.I gjithë procesi i studimit do të ofrohet falas nga Hoxton Academy dhe pas përfundimit dhe certifikimit, inxhinierët e rinj të softuerit do të punësohen menjëherë për 2 vitet e ardhshme me një nga kompanitë që i kanë mundësuar studimin.

Këta studentë do të ndjekin leksione nga profesorë të universiteteve UCL, Oxford dhe Cambridge University.

Geri Cupi Kryetari i Bordit të Hoxton Academy shprehet: “Hoxton Academy ka për synim të prodhojë 1,000 zhvillues të nivelit Britanik për tregun brenda 5 viteve të ardhshme. Ne synojmë që kompanitë të marrin talente të mirë edukuara nga Londra dhe nesër të kenë potencialin për të ndërtuar unikornë made in Albania."

“Përvojën me ICTSmedia dhe rrjetin e nismave të saj e kemi përdorur në funksion të një studimi të mirëfilltë i cili na dëshmon se Talenti dhe potenciali i rinisë sonë si pika më e fortë në rajon, përfshirja e tyre në industrinë s IT-së , mund të ndikojë direkt në GDP-në e Shqipërisë dhe Kosovës përmes rritjes së eksporteve të kompanive të zhvillimit softuerik,” tha Kushtrim Shala, bashkëthemelues i ICTSmedia dhe Drejtor i Hoxton Academy.

Kohorta e parë e studentëve të Hoxton Academy nis trajnimin në Shtator 2021 dhe zgjat deri në Mars 2022.

Aplikimet janë të hapura dhe ju mund tëaplikoni duke klikuar në linkun në brendësi të artikullit të mëposhtëm.
New opportunity for young people who aspire to become a full stack software developer!

Projekti më i ri i në bashkëpunim me për të rinjt që aspirojnë të investohen në fushen e Teknologjisë së Informacionit - Hoxton Academy.

🇬🇧 | 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒊𝒔 𝒍𝒐𝒐𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒎𝒐𝒕𝒊𝒗𝒂𝒕𝒆𝒅 𝑻𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒎 𝒊𝒏𝒕𝒐 𝒂 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒔𝒕𝒂𝒄𝒌 𝒅𝒆𝒗𝒆𝒍𝒐𝒑𝒆𝒓𝒔 𝒊𝒏 𝒔𝒊𝒙 𝒎𝒐𝒏𝒕𝒉𝒔 𝒇𝒐𝒓 𝒇𝒓𝒆𝒆!

Apply and commit to our full-time course starting in September 2021.

The 6-month successful completion at Hoxton will translate into a 2-year job contract providing you with not only added value as well-educated talent but also a 100% secured job position as Junior Full-stack Developer.

Our program is fully funded by companies, equipping the next generation of developers with the latest technologies: HTML & CSS, JavaScript, React, TypeScript and Node.js

Hurry up and grab this golden opportunity! The cohort participation is limited and Applications are open ⏩ https://forms.gle/W1Ghcan16QRCYdxo6 or by visiting https://www.hoxton.academy

🇦🇱 | Apliko në Hoxton Academy dhe ktheje karrieren tënde në Full-Stack Developer brenda 6 muajsh, Falas!

Për të gjithë të diplomuarit, investimi i kohes 6 mujore në Hoxton do të përkthehet në Kontrate pune 2 vjeçare, vlerë të shtuar në treg si talent i edukuar mirë.

Programi ynë financohet plotësisht nga kompanitë lokale në treg 🇦🇱 🇽🇰, duke pajisur brezin e ardhshëm të zhvilluesve me teknologjitë më të fundit: HTML & CSS, JavaScript, React, TypeScript dhe Node.js

Nxitoni dhe shfrytëzoni këtë mundësi të artë! Pjesëmarrja në grup është e kufizuar dhe Aplikimet janë të hapura përkohësisht ⏩ https://forms.gle/W1Ghcan16QRCYdxo6 ose duke vizituar https://www.hoxton.academy
Njihuni me Hoxton Academy, iniciativa më e re në mbështetje të ekosistemit të inovacioni dhe Teknologjisë. Do të mundësojë një program intensiv trajnimi 6 munor në Tech, me punësim të garantuar në fund të programit, dhe e gjitha Falas.
Misioni i ICTSmedia në nxitjen dhe zhvillimin e sistemit të edukimit vazhdon. Në gjurmët e inovatorëve shqiptarë!
👇👇
https://pcworld.al/hoxton-academy-sjell-ne-shqiperi-metoden-inovative-te-edukimit-profesional/

Building Albanian’s next generation of software engineers. Hoxton Academy is a London-based onli

The Programme: Turning individuals into developers in 6 months

Course hours: The course is online and full-time. HTML & CSS
Everything you need to know to create static sites with complex layouts. JAVASCRIPT
Learn the programming language of the web and turn your sites into full-blown applications. REACT
Make your JavaScript mode modern, maintainable, and fun to work with
TYPESCRIPT
Add types and

Operating as usual

11/05/2022

Sot, një tjetër vizitë tek një nga kompanitë sponsorizuese të bursave në Hoxton Academy.

Takuam disa prej studentëve të diplomuar në tashmë të punësuar nga We are LocalWeb Tiranë, në pozicione si “Full Stack Developers”, të cilët po japin vlerë në kompanitë e tyre, qysh nga dita e parë 🚀

Grupi ynë i dytë nisi zyrtarisht më 9 Maj, ndërkohë vijojmë të marrim aplikime të vona, deri të premten më 13 maj!

Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqen https://www.hoxton.academy

09/05/2022

We are excited to announce that our 2nd cohort is officially starting today. But, we will be accepting late applications until Friday 13th of May!

So you still have a few days to complete your application if you haven't already
or tell a friend if you think they would be a good fit.

To apply, please open the following website https://www.hoxton.academy

06/05/2022

Sot, një tjetër vizitë tek një nga kompanitë sponsorizuese të bursave në .academy

Takuam disa prej studentëve të diplomuar në tashmë të punësuar nga Tiranë, në pozicione si “Full Stack Developers”, të cilët po japin vlerë në kompanitë e tyre, qysh nga dita e parë 🚀

🟢 Edhe pak ditë nga mbyllja e aplikimeve 🌟

Nëse dëshiron të ndjekësh këtë eksperiencë transformuese të karrierës tënde, të ftojmë të bëhesh pjesë e 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚’𝐬 𝐧𝐞𝐱𝐭 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐒𝐨𝐟𝐭𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐬.

Akademia Hoxton aktualisht po pranon aplikimet për grupin e tyre të dytë, duke filluar nga 9 maji.

Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqen https://www.hoxton.academy

05/05/2022

Sot, vizituam njërën nga kompanitë sponsorizuese të bursave në .academy

Takuam disa prej studentëve të diplomuar në tashmë të punësuar nga Baboon Delivery në pozicione si “Full Stack Developers”, të cilët po japin vlerë në kompanitë e tyre, qysh nga dita e parë 🚀

🟢 Edhe pak ditë nga mbyllja e aplikimeve 🌟

Nëse dëshiron të ndjekësh këtë eksperiencë transformuese të karrierës tënde, të ftojmë të bëhesh pjesë e 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚’𝐬 𝐧𝐞𝐱𝐭 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐒𝐨𝐟𝐭𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐬.

Akademia Hoxton aktualisht po pranon aplikimet për grupin e tyre të dytë, duke filluar nga 9 maji.

Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqen https://www.hoxton.academy

Photos from Hoxton Academy's post 03/05/2022

Hoxton Academy ka hapur tashmë aplikimet për grupin e dytë të studentëve të cilët do të nisin më 9 Maj transformimin e tyre në inxhinierë softueri ndërsa më shumë informacion mund të gjeni në këtë lidhje https://hoxton.academy

with
・・・
Urime të diplomuarve të parë në 👩🏻‍🎓🧑🏻‍🎓“Hoxton Academy”. Tirana ka nevojë për inxhinierë, kodues të rinj, profesionistë të mirë, për të përqafuar teknologjinë e së ardhmes. 💻👩🏼‍💻🕹 Forca! 👏🏻

03/05/2022
Photos from Hoxton Academy's post 30/04/2022

Hoxton Academy diplomon inxhinierët e parë të zhvillimit softuerik.

Momente nga ceremonia e diplomimit të studentëve të pare të Hoxton Academy, në praninë e Kryetarit të Bashkisë Tiranë Erion Veliaj, Kompanive investuese në bursat e shkollimit, Drejtuesve akademik të Hoxton dhe Profesorëve të UCL nga Londra dhe studentë të rinj të kohortës së dytë.

Ceremonia u organizua për nder të dhjetëra studentëve të cilët përfunduan me sukses rrugëtimin e boot-campit intensive 6-mujor, si dhe kanë nënshkruar kontratat 2 vjecare të punësimit në kompani teknologjike innovative locale dhe ndërkombëtare.

Pas gjashtë muajsh trajnim me profesorë të klasit Botëror, të cilët kanë trajnuar inxhinierë softueri nga kompani të shquara si Amazon, Apple, Netflix dhe Facebook, tashmë të diplomuarit e Hoxton Academy janë gati të fillojnë punën me disa prej kompanive më të njohura shqiptare e ndërkombëtare në fushën e zhvillimit softuerik për dy vitet ardhshme.

Hoxton Academy ka hapur tashmë aplikimet për grupin e dytë të studentëve të cilët do të nisin më 9 Maj transformimin e tyre në inxhinierë softueri ndërsa më shumë informacion mund të gjeni në këtë lidhje https://hoxton.academy

27/04/2022

🟢 Edhe pak ditë nga mbyllja e aplikimeve 🌟

Mundesia e artë për të mësuar nga ekspertët e klasit botëror, "Hoxton Academy", si dhe për të transformuar të ardhmen profesionale të të rinjve të pasionuar në Programim, vjen serish në Shqipëri me metodat inovative të edukimit profesional dhe punësimit të menjëhershëm në Teknologji👨🏻‍💻👩‍💻

Kohorta e parë e Akademisë Hoxton Academy] do të diplomohet më 29 Prill 18:30 pranë duke firmosur kontratë 2-vjeçare punësimi me kompanitë më të mira në tregun lokal dhe atë Evropian.

Ndërsa më 9 Maj starton kohorta e dytë, ju ftojmë të nxitoni të aplikoni për të rrëmbyer këtë mundësi që vjen një herë në jetë.

Hoxton Academy ofron një kurs intensiv 6 mujor, me kohë të plotë për këdo në Shqipëri dhe Kosovë, me synimin për të ndryshuar jetën duke trajnuar gjeneratën e ardhshme të Inxhinierëve të Software-it dhe për të ndihmuar kompanitë të gjejnë dhe ruajnë talentet e cilësisë së lartë.

Pas 6 muajsh punë të palodhur, grupi i parë i studentëve janë gati dhe të etur për t'u bashkuar me fuqinë punëtore dhe për të filluar karrierën e tyre të re si Inxhinierë Softuerësh.

Akademia Hoxton aktualisht po pranon aplikimet për grupin e tyre të dytë, duke filluar nga 9 maji.
Nëse jetoni në Shqipëri dhe Kosovë dhe po kërkoni të filloni një karrierë si Zhvillues Softuerësh në mënyrën e duhur, tani është shansi juaj për të filluar procesin e aplikimit.
Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqen https://www.hoxton.academy dhe klikoni Apply Now.

Studentët që kalojnë filtrat e pranimit, do të përfitojnë mundësinë e studimit në Hoxton pa asnjë pagesë 🆓
Çdo bursë financohet plotësisht nga kompanitë teknologjike lokale 🇦🇱🇽🇰, duke i garantuar kontratë punësimi 2- vjeçare atyre që përfundojnë me sukses programin.

Academy ka një ekip instruktorësh të nivelit botëror nga Londra, të cilët në të kaluarën kanë trajnuar zhvillues për Facebook, Apple, Google, Microsoft, Spotify, Yoox, Luxxotica në një format të ngjashëm.
Ju gjithashtu mund të shikoni faqen e Pyetje / Përgjigjeve https://hoxton.academy/pages/faq.html për përgjigje për pyetjet më të zakonshme.

21/04/2022

𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒅𝒊𝒑𝒍𝒐𝒎𝒐𝒏 𝒊𝒏𝒙𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒓𝒆𝒕 𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒆 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊𝒕 𝒔𝒐𝒇𝒕𝒖𝒆𝒓𝒊𝒌

Hoxton Academy, kompania Londineze e edukimit profesional për të rinjtë në fushën e inxhinierisë së softuerit diplomon më 29 Prill ora 18:30 pranë Qendrës Destil studentët e kohortës së parë 2021/2022.

Pas 6 muajsh bootcamp, ne mbajtëm premtimin 😍, dhe studentët që u diplomuan suksesshëm nga Hoxton, tashmë kanë firmosur kontratat 2 vjeçare me kompanitë sponsorizuese si Twig, Baboon, Local Web, Hajde, Monochain dhe Mext.

Diplomimi i studentëve të parë të Hoxton Academy do të bëhet të Premten e datës 29 Prill në Tiranë.

Nëse jeni kurioz, ju pëlqen teknologjia dhe të zgjidhni probleme, po kërkoni për një karrier të shkëlqyer në inxhinieri softuerike, ju jeni personi që po kërkojmë.

Ju ftojmë të bashkoheni në këtë aktivitet jo-formal, me prezencën e ekspertëve, profesorëve, kompanive sponsorizuese dhe organizatorëve, të cilët do të jenë të lumtur t’ju përgjigjen çdo pyetje që keni në lidhje me programin e Akademisë Hoxton.

Linku për regjistrim në event: https://forms.gle/FvEChqLaA7B6DMFh9

Event Timing: April 29th, 2022, 6:15 PM
Location: Destil Creative Hub
Event Address: Bulevardi Zogu I, Tirana

Për më shumë rreth Hoxton Academy, vizitoni faqen zyrtare: https://hoxton.academy

Hoxton Academy 14/04/2022

🟢 LAJM I BUKUR PËR TË RINJTË

Mundësi për të mësuar nga ekspertët e klasit botëror, "Hoxton Academy", vjen serish në Shqipëri me metodat inovative të edukimit profesional dhe punësimit të menjëhershëm në Teknologji👨🏻‍💻👩‍💻

Kohorta e parë e Akademisë Hoxton Academy] do të diplomohet më 25 Prill duke firmosur kontratë 2-vjeçare punësimi me kompanitë më të mira në tregun lokal dhe atë Evropian.

Ndërsa më 9 Maj starton kohorta e dytë, ju ftojmë të nxitoni të aplikoni për të rrëmbyer këtë mundësi që vjen një herë në jetë.

Hoxton Academy ofron një kurs intensiv 6 mujor, me kohë të plotë për këdo në Shqipëri dhe Kosovë, me synimin për të ndryshuar jetën duke trajnuar gjeneratën e ardhshme të Inxhinierëve të Software-it dhe për të ndihmuar kompanitë të gjejnë dhe ruajnë talentet e cilësisë së lartë.

Pas 6 muajsh punë të palodhur, grupi i parë i studentëve janë gati dhe të etur për t'u bashkuar me fuqinë punëtore dhe për të filluar karrierën e tyre të re si Inxhinierë Softuerësh.

Akademia Hoxton aktualisht po pranon aplikimet për grupin e tyre të dytë, duke filluar nga 9 maji.
Nëse jetoni në Shqipëri dhe Kosovë dhe po kërkoni të filloni një karrierë si Zhvillues Softuerësh në mënyrën e duhur, tani është shansi juaj për të filluar procesin e aplikimit.

Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqen https://www.hoxton.academy dhe klikoni Apply Now.

Studentët që kalojnë filtrat e pranimit, do të përfitojnë mundësinë e studimit në Hoxton pa asnjë pagesë 🆓

Çdo bursë financohet plotësisht nga kompanitë teknologjike lokale 🇦🇱🇽🇰, duke i garantuar kontratë punësimi 2- vjeçare atyre që përfundojnë me sukses programin.

Hoxton Academy] ka një ekip instruktorësh të nivelit botëror nga Londra, të cilët në të kaluarën kanë trajnuar zhvillues për Facebook, Apple, Google, Microsoft, Spotify, Yoox, Luxxotica në një format të ngjashëm.

Ju gjithashtu mund të shikoni faqen e Pyetje / Përgjigjeve https://uneven-emu-4e9.notion.site/FAQ-b14618b4726b41fb94a23b2f8e99b76c për përgjigje për pyetjet më të zakonshme.

Hoxton Academy Hoxton Academy is a London-based online education company that enables individuals to start their career in tech as Junior Full-stack Engineers in just 6 months. We find incredible people and teach them how to code, collaborate, communicate, learn new skills to become highly valuable tech profession...

Hoxton Academy hap aplikimet për grupin e dytë, diplomon inxhinierët e parë të softuerit - PCWorld Albanian 04/04/2022

Nga sot, Hoxton Academy hap aplikimet për kohortën e dytë të inxhinierëve të softuerit, të cilët nisin mësimin me datë 9 Maj 2022.

Nëse jetoni në Shqipëri dhe Kosovë dhe po kërkoni të filloni një karrierë të re si zhvillues softueri, Hoxton Academy është një mundësi e artë me disa prej instruktorëve lider në botë.

Si të bëhem pjesë e Hoxton Academy?

Hoxton Academy është një program studimor, i cili ofron bursa te plota studimi, në fushën e inxhinierisë e softuerit duke garantuar punësim 100% të sigurte të zhvilluesve të rinj të diplomuar nga ky program.

Pas 6 muajve trajnime intensive, të rinjtë punësohen në një prej kompanive që ka sponsorizuar bursën me një kontratë dy vjeçare.

https://pcworld.al/hoxton-academy-hap-aplikimet-per-grupin-e-dyte-diplomon-inxhinieret-e-pare-te-softuerit/

Hoxton Academy hap aplikimet për grupin e dytë, diplomon inxhinierët e parë të softuerit - PCWorld Albanian Hoxton Academy hapi aplikimet për kohortën e dytë të trajnimit të gjeneratës së re të inxhinierëve të softuerit në Shqipëri dhe Kosovë. Një program i iniciuar në Shtator të 2021, Hoxton Academy erdhi si një bashkëpunim i ngushtë mes ICTSmedia dhe Twig duke sjellë në Shqipëri nj...

Hoxton Academy 04/04/2022

Hoxton Academy’s first cohort is graduating soon.

Hoxton Academy offers a 6 month, full-time course for anyone in Albania and Kosovo with the aim to change lives by training the next generation of Software Engineers and help companies find and retain top-quality talent.

After 6 months of hard work, the first cohort of students are ready and eager to join the workforce and start their new careers as Software Engineers.

Hoxton Academy is currently accepting applications for their second cohort, starting on the 9th of May.

If you live in Albania and Kosovo and you are looking to start a career as a Software Developer the right way, now is your chance to start the application process.

To apply, just head over to https://www.hoxton.academy and hit Apply Now.

You can also check out their FAQ Page https://uneven-emu-4e9.notion.site/FAQ-b14618b4726b41fb94a23b2f8e99b76c page for answers to the most common questions

Hoxton Academy Hoxton Academy is a London-based online education company that enables individuals to start their career in tech as Junior Full-stack Engineers in just 6 months. We find incredible people and teach them how to code, collaborate, communicate, learn new skills to become highly valuable tech profession...

Photos from Hoxton Academy's post 07/03/2022

𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒊𝒔𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝒔𝒐𝒇𝒕𝒘𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆'𝒔 𝒍𝒊𝒗𝒆𝒔 𝒃𝒖𝒕 𝒂𝒍𝒔𝒐 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒊𝒏𝒈 𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔𝒆𝒔 𝒇𝒊𝒏𝒅 𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒕𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕.

With Millions of businesses around the world increasing their digital transformation efforts, a big challenge lies ahead for the global economy, talent shortage.

𝑯𝒆𝒓𝒆'𝒔 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒔𝒐𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒐𝒖𝒓 𝒔𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕𝒔 𝒔𝒂𝒚 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒋𝒐𝒖𝒓𝒏𝒆𝒚 𝒔𝒐 𝒇𝒂𝒓 𝒂𝒕 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚!

𝑺𝒐𝒐𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒔𝒕𝒂𝒄𝒌 𝒆𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒔 𝒂𝒕 𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒏𝒆𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆𝒔.

Photos from Hoxton Academy's post 03/03/2022

Matchmaking day at Hoxton Academy!

After a period of , where students have successfully passed the modules of HTML & CSS, Javascript, React, Typescript, our students were ready to be interviewed by our partner companies, which have invested scholarships for them.

As a milestone for our academy, we proudly presented the achievements so far.

The Hoxton Academy, in addition to preparing to graduate our excellent students on the , and to carry out 2-year employment contracts in the best companies on the market, is getting ready to open the second cohort season.

If you want to transform your career by educating yourself with world-class professors, stay in touch for the latest news!

02/03/2022

𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒊𝒔𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝒔𝒐𝒇𝒕𝒘𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆'𝒔 𝒍𝒊𝒗𝒆𝒔 𝒃𝒖𝒕 𝒂𝒍𝒔𝒐 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒊𝒏𝒈 𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔𝒆𝒔 𝒇𝒊𝒏𝒅 𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒕𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕.
With Millions of businesses around the world increasing their digital transformation efforts, a big challenge lies ahead for the global economy, talent shortage.

Here’s a greetings from our students, cheering for their success on the week 18 on their transformational journey at Hoxton Academy!

Soon they will be the young full-stack engineers employed at our partner companies 🥰

Photos from Hoxton Academy's post 01/03/2022

𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒊𝒔𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝒔𝒐𝒇𝒕𝒘𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆'𝒔 𝒍𝒊𝒗𝒆𝒔 𝒃𝒖𝒕 𝒂𝒍𝒔𝒐 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒊𝒏𝒈 𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔𝒆𝒔 𝒇𝒊𝒏𝒅 𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒕𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕.
With Millions of businesses around the world increasing their digital transformation efforts, a big challenge lies ahead for the global economy, talent shortage.

𝑯𝒆𝒓𝒆'𝒔 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒔𝒐𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒐𝒖𝒓 𝒔𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕𝒔 𝒔𝒂𝒚 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒋𝒐𝒖𝒓𝒏𝒆𝒚 𝒔𝒐 𝒇𝒂𝒓 𝒂𝒕 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚!

𝑺𝒐𝒐𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒔𝒕𝒂𝒄𝒌 𝒆𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒔 𝒂𝒕 𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒏𝒆𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆𝒔.

28/02/2022

📢 The journey of software engineers to the next level
Hoxton: week 16

🅝🅔🅦 𝐓𝐡𝐞 𝐧𝐞𝐰 𝟔-𝐦𝐨𝐧𝐭𝐡 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐬𝐨𝐨𝐧!

Photos from Hoxton Academy's post 02/12/2021

With millions of businesses around the world increasing their digital transformation efforts, a big challenge lies ahead for the global economy, talent shortage.

The mission of Hoxton Academy is to build the next generation of software engineers in Albania, Kosovo and beyond to the Balkans region, not only changing young people’s lives but also helping businesses find and retain talent.

Hoxton Academy is a company with a London HQ, focused on professional education and helping individuals start a new career in software development in only 6 months. The first cohort of 19 individuals has just finished the 1st month about coding, and in the coming months are expected to enter the core program of software engineering, which also includes soft-skills such as cooperation, communication and new skills that will help them become future professionals.

Students will attend over 50 lectures, work on over 60 exercises and build 6 projects throughout the course.
Students have 1 week to ideate and build a project after each module.

The entire studying program will be for free and, once they get certified by Hoxton Academy, these young software engineers will get a 2-year employment from one of the companies that sponsored their education.

Every day, students will engage in lectures from 9:00 to 13:00 while in the afternoon they will exercise what they learned during the day and how to put those concepts into practice.

Studying tuition up to 6000 £ pounds is covered by companies which guarantee 100% employment of these young engineers.
Once employed, students will pay back the investment made to them through monthly payments with a small percentage taken from their salaries.

https://www.hoxton.academy/

30/11/2021

We want to present the Albania’s next generation of Software Engineers.

Life is exciting for our students who has just finished the 1st month at .academy and their lives are expected to fundamentally transformed for good 🎊🎉

Photos from Hoxton Academy's post 29/11/2021

After more than 1 month in the "HTML and CSS" Modules, our students have entered the core of the program, through "Javascript" modules.

On this occasion, we are organizing a Student's meetup in person 😍, together with some of the sponsors of the Hoxton program, where we will introduce them to the progress, and the journey that awaits us further.

Welcome to Hoxton Academy - Building Albania’s next generation of Software Engineers.

Photos from ICTSlab's post 19/10/2021
18/10/2021

We are excited to announce that the first cohort of Hoxton Academy students has begun their journey towards software engineering.

Out of more than 500 applications, 20 students were lucky enough to get selected and embark on this transformative experience in their lives, but also bringing a novelty to the ecosystem of technology companies, bringing to market a higher standard of software engineers in Albania and Kosovo.

15/09/2021

Bashkë me falenderimin për 500+ aplikantët që na kanë besuar, gjejmë rastin t’ju informojmë se aplikimet për kohortën e parë në .academy janë mbyllur.
Procesi dhe numri i aplikimeve ka tejkaluar çdo pritshmëri tonën, prandaj ju lutemi të gjithë kandidatëve për durimin tuaj gjatë procesit të testimit, intervistave, deri në përzgjedhjen e 30 fituesve të parë të bursave në

13/09/2021

Building Albania’s next generation of Software Engineers!
Thank you 🇦🇱 PM Edi Rama for endorsing our efforts on such amazing youth opportunity♥️

🟢 LAJM I BUKUR PËR TË RINJTË

Një tjetër mundësi për të hyrë në tregun e teknologjisë së lartë, "Hoxton Academy", sjell në Shqipëri metodën inovative të edukimit profesional në Teknologji👨🏻‍💻👩‍💻

Në 27 Shtator starton Hoxton Academy, një projekt i punuar me shumë pasion nga sipërmarrës të rinj midis Londrës, Tiranës dhe Prishtinës, i cili do t’ju mundësojë të rinjve të talentuar të fillojnë karrierën e tyre në teknologji si inxhinier software pas përfundimit të programit intensiv të trajnimit 6 mujor (me kohë të plotë).

Studentët që kalojnë filtrat e pranimit, do të përfitojnë mundësinë e studimit në Hoxton pa asnjë pagesë 🆓

Çdo bursë financohet plotësisht nga kompanitë teknologjike lokale 🇦🇱🇽🇰, duke i garantuar kontratë punësimi 2- vjeçare atyre që përfundojnë me sukses programin.

academy ka një ekip instruktorësh të nivelit botëror nga Londra, të cilët në të kaluarën kanë trajnuar zhvillues për Facebook, Apple, Google, Microsoft, Spotify, Yoox, Luxxotica në një format të ngjashëm.

https://www.hoxton.academy/

Photos from Hoxton Academy's post 13/09/2021

Hoxton Academy mbajti takimin e parë me të gjithë aplikantët pasditen e 9 shtatorit në ambjentet e Coolab. Një takim i hapur në të cilin ishin të ftuar të gjithë të interesuarit të cilët deri më tani kishin dëgjuar për Hoxton Academy dhe kishin krijuar pikëpyetjet e tyre rreth saj.
Për 6 muaj, duke filluar nga 27 Shtatori, 30 aplikantët të cilët do të pranohen në Hoxton, do të marrin gjithë dijet e nevojshme dhe do të testohen vazhdimisht, me pjesmarrjen profesorëve të cilët kanë trajnuar inxhinier të kompanive të mëdha si: Apple, Google dhe Microsoft, për t’u bërë Full Stack Developers.

Momentalisht 300 persona kanë aplikuar dhe aplikimet do të jenë të hapura deri në datën 14 Shtator 👉 https://www.hoxton.academy/

Timeline photos 08/09/2021

𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝑶𝒑𝒆𝒏 𝑫𝒂𝒚 / 𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝑳𝒂𝒖𝒏𝒄𝒉

Are you interested in starting a successful career as a Software Engineer?
Are you looking to hire great developers?
Hoxton Academy is having its program launch this Thursday, September 9 at Coolab.
During the Open Day, they will be going through how the Hoxton Academy program works in detail and answering any questions you might have. You can join the event virtually via Zoom through the link in bio.
Hoxton Academy Kushtrim Shala Geri Cupi

07/09/2021

Hoxton Academy Open Day - A life changing opportunity for those talents who aspire to become full-stack engineers.
The 6-month-long program equips students with the knowledge of the HTML&CSS, Javascript, React, Typescript, Node.js and other related coding languages and has been developed by world-class educators based in London.

The program will run over a period of 6 months until March 2022 and includes a study period and a 2 Years Contract. After completing the curriculum, students will have the opportunity to start their careers as jr. Full Stack Software Engineers at one of the sponsoring companies.

Come and meet us on Thursday, 9 September @17:00 at Coolab in Tirana or join the event virtually via Zoom, register in advance for this meeting: https://lnkd.in/e6w36y_t

26/08/2021

𝑯𝒆𝒍𝒑𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒆𝒄𝒉 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆𝒔 𝒊𝒏 𝑨𝒍𝒃𝒂𝒏𝒊𝒂 & 𝑲𝒐𝒔𝒐𝒗𝒐 𝒇𝒊𝒏𝒅 𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒕𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐𝒑-𝒒𝒖𝒂𝒍𝒊𝒕𝒚 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕!
Finding the right talent is hard, and once you found them, keeping them can be even harder.
At Hoxton Academy, we know this, and we've designed our course with this in mind. So let us take care finding and training the best talent for your company.
After just 6 months, they will be ready to start a 2-year contract with you and provide value from day one.
Hoxton has a team of world-class educators who in the past trained developers for the likes of Facebook, Apple, Google, Microsoft, Spotify, Yoox, Luxxotica in a similar format.
𝑱𝒐𝒊𝒏 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒂𝒔 𝒂 𝑺𝒑𝒐𝒏𝒔𝒐𝒓 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒆𝒄𝒖𝒓𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕 𝒑𝒐𝒐𝒍 𝒇𝒐𝒓 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒕𝒘𝒐 𝒚𝒆𝒂𝒓𝒔!

Full-Stack Software Engineering Application 25/08/2021

Great opportunities don't come every day!

𝑶𝒏𝒍𝒚 𝒂 𝒇𝒆𝒘 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒍𝒆𝒇𝒕 𝒕𝒐 𝒂𝒑𝒑𝒍𝒚 𝒇𝒐𝒓 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝑭𝒖𝒍𝒍-𝑺𝒕𝒂𝒄𝒌 𝑺𝒐𝒇𝒕𝒘𝒂𝒓𝒆 𝑬𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎.

If you’re just now hearing about the , here’s the deal: We’re a London based online education company looking for early-career IT talented individuals in Albania and Kosovo to join a full-time boot-camp and immediately win a 2-years job contract as a Jr. full-stack software engineer after successful completion of the program.

Hoxton has a team of world class educators who in the past trained developers for the likes of Facebook, Apple, Google, Microsoft, Spotify, Yoox, Luxxotica in a similar format.
Hurry up and grab this golden opportunity!

The cohort participation is limited and Applications are still open by filling the form https://forms.gle/W1Ghcan16QRCYdxo6 or by visiting https://www.hoxton.academy

Full-Stack Software Engineering Application Welcome and congratulations, this is your first step into a great and fulfilling career as a Software Engineer! Here's how the application process works:

19/08/2021

🇬🇧 | 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒊𝒔 𝒍𝒐𝒐𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒎𝒐𝒕𝒊𝒗𝒂𝒕𝒆𝒅 𝑻𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒎 𝒊𝒏𝒕𝒐 𝒂 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒔𝒕𝒂𝒄𝒌 𝒅𝒆𝒗𝒆𝒍𝒐𝒑𝒆𝒓𝒔 𝒊𝒏 𝒔𝒊𝒙 𝒎𝒐𝒏𝒕𝒉𝒔 𝒇𝒐𝒓 𝒇𝒓𝒆𝒆!

Apply and commit to our full-time course starting in September 2021.

The 6-month successful completion at Hoxton will translate into a 2-year job contract providing you with not only added value as well-educated talent but also a 100% secured job position as Junior Full-stack Developer.

Our program is fully funded by companies, equipping the next generation of developers with the latest technologies: HTML & CSS, JavaScript, React, TypeScript and Node.js

Hurry up and grab this golden opportunity! The cohort participation is limited and Applications are open ⏩ https://forms.gle/W1Ghcan16QRCYdxo6 or by visiting https://www.hoxton.academy

🇦🇱 | Apliko në Hoxton Academy dhe ktheje karrieren tënde në Full-Stack Developer brenda 6 muajsh, Falas!

Për të gjithë të diplomuarit, investimi i kohes 6 mujore në Hoxton do të përkthehet në Kontrate pune 2 vjeçare, vlerë të shtuar në treg si talent i edukuar mirë.

Programi ynë financohet plotësisht nga kompanitë lokale në treg 🇦🇱 🇽🇰, duke pajisur brezin e ardhshëm të zhvilluesve me teknologjitë më të fundit: HTML & CSS, JavaScript, React, TypeScript dhe Node.js

Nxitoni dhe shfrytëzoni këtë mundësi të artë! Pjesëmarrja në grup është e kufizuar dhe Aplikimet janë të hapura përkohësisht ⏩ https://forms.gle/W1Ghcan16QRCYdxo6 ose duke vizituar https://www.hoxton.academy

Hoxton Academy, an innovative professional education methodology is coming to Albania | Albania Tech 19/08/2021

Hoxton Academy featured in AlbaniaTech! 👇👇
https://albaniatech.org/hoxton-academy-an-innovative-professional-education-methodology-is-coming-to-albania/

Hoxton Academy, an innovative professional education methodology is coming to Albania | Albania Tech The mission of Hoxton Academy is to build the next generation of software engineers not only changing young people's lives but also helping businesses find and retain talent.With millions of businesses around the world increasing their digital transformation efforts, a big challenge lies ahead for t...

Hoxton Academy, an innovative professional education methodology is coming to Albania - PCWorld Albanian 18/08/2021

Welcome to Hoxton Academy - Building Albania’s next generation of Software Engineers.

Read👇 Everything about the program!
Press release 🇬🇧
https://pcworld.al/hoxton-academy-an-innovative-professional-education-methodology-is-coming-to-albania/

Njoftimi për media 🇦🇱
https://pcworld.al/hoxton-academy-sjell-ne-shqiperi-metoden-inovative-te-edukimit-profesional/

Hoxton Academy, an innovative professional education methodology is coming to Albania - PCWorld Albanian With millions of businesses around the world increasing their digital transformation efforts, a big challenge lies ahead for the global economy, talent shortage. Although a seductive and quite lucrative career, companies around the world cannot fill their needs for software engineers and the demand....

Want your school to be the top-listed School/college in London?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒊𝒔𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝑯𝒐𝒙𝒕𝒐𝒏 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒐𝒇 𝒔𝒐𝒇𝒕𝒘𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒏𝒈𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒔 𝒏𝒐𝒕 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖𝒏𝒈 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆'𝒔 𝒍𝒊𝒗...

Location

Telephone

Address


69 Wilson Street
London
EC2A2BB

Opening Hours

Monday 9am - 5pm
Tuesday 9am - 5pm
Wednesday 9am - 5pm
Thursday 9am - 5pm
Friday 9am - 5pm
Other London schools & colleges (show all)
The London School of Economics and Political Science - LSE The London School of Economics and Political Science - LSE
Houghton Street
London, WC2A2AE

We're a world-leading university, unique in our dedication to the social sciences. https://lse.ac.uk

The London School of Beauty & Make-up The London School of Beauty & Make-up
18-19 Long Lane Barbican
London, EC1A9PL

One of the largest private educational establishments in the UK, devoted exclusively to beauty therap

Train Fitness Courses Train Fitness Courses
Unit 2A Moonraker Point, Pocock Street, Southwark
London, SE10FN

Progressive fitness education in personal training, group exercise, programme co-ordination and more.

Royal College of Music Royal College of Music
London

Global No. 1 for performing arts. A world-leading community of gifted musicians.

Capital City College Group Capital City College Group
211 Gray's Inn Road
London, WC1X8RA

Official page for CCCG, with three colleges - Westminster Kingsway College, City and Isling

Bayswater Eurocentres Bayswater Eurocentres
London

Bayswater (formerly Eurocentres) is a vibrant network of global learning centres with a clear mission

Victoria College of Music and Drama, London Victoria College of Music and Drama, London
71 Queen Victoria Street
London, EC4V4AY

Victoria College of Music was founded in 1890 and is an independent examining body providing providi

UCL International Students UCL International Students
Gower Street
London, WC1E6BT

Official UCL page for international students

Guildhall School Alumni Guildhall School Alumni
Silk Street, Barbican
London, EC2Y8DT

The page for alumni, former staff and friends of the Guildhall School of Music & Drama.

IQ - Imperial College LGBT+ IQ - Imperial College LGBT+
Beit Quad, Prince Consort Road
London, SW72BB

We are Imperial College's LGBT society. Here are links to membership, our linktree & instagram

Guildhall School of Music & Drama Guildhall School of Music & Drama
Silk Street, Barbican
London, EC2Y8DT

Guildhall School is a vibrant, international community of musicians, actors and production artists.