INS TREMP

Información de contacto, mapa y direcciones, formulario de contacto, horario de apertura, servicios, puntuaciones, fotos, videos y anuncios de INS TREMP, Educación, Bisbe Iglesias, 5, Tremp.

Funcionando como de costumbre

Photos from INS TREMP's post 22/05/2022

L'alumnat de les matèries d'Emprenedoria de 4t d'ESO i d'Economia de l'empresa de 1r de batxillerat (conjuntament amb alumnat de l’Institut de La Pobla de Segur) van assistir a la Jornada Talent Emprenedor 2022 que es va celebrar al nostre centre el dimecres 18 de maig.

Van poder conèixer dos exemples de dones emprenedores al món rural, la Mariona López Bosch que cerca posar en valor el territori i els valors socials en els seus projectes i la Carla Roset, fundadora de les empreses CR Habitatges i The Handcrafted Factory.

Durant la jornada també es va fer públic els guanyadors/res del Concurs Fotografia l’emprenedoria. El primer premi va ser per l'alumne de 4t d'ESO del nostre centre, Jan David Melgarejo Giraldo, amb la fotografia Sometimes you must to go alone.

Un any més, la jornada està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran (ACAPA), Catalunya Emprèn, el Servei Educatiu dels Pallars i l’Oficina Jove del Pallars Jussà.

@sepallars

Photos from INS TREMP's post 22/05/2022

Aquest divendres l'alumnat de 1r i 2n d'ESO va anar d'excursió a Barcelona on va escoltar un assaig de l'OBC a l'Auditori, va visitar el museu de la música i després, l'alumnat de 2n va visitar la Ciutadella i el Centre de cultura i memòria del Born.

Photos from INS TREMP's post 19/05/2022

⛵Avui l'alumnat de 3r d'ESO ha realitzat una activitat de vela al Masnou i després ha visitat el Parlament de Catalunya, on ha tingut l'honor d'estar recepcionat i acompanyat durant la visita del diputat d'ERC de Tremp, el sr. Flores.

19/05/2022

🌿Practiquem amb la cromatografia per extreure pigments.

❤️

Ràdio Tremp - L'Entrevista a Eduard Requena, Josep Cuberes i Javi Taboada (18/05/2022) 18/05/2022

Ràdio Tremp - L'Entrevista a Eduard Requena, Josep Cuberes i Javi Taboada (18/05/2022)

📻 Ja podeu escoltar l'entrevista-debat realitzada avui entre empresariat, alumnat, empleat i professorat del sector elèctric comarcal a Ràdio Tremp. 🔌💡⚡

https://www.mixcloud.com/radiotremp/ràdio-tremp-lentrevista-a-eduard-requena-josep-cuberes-i-javi-taboada-18052022/

Ràdio Tremp - L'Entrevista a Eduard Requena, Josep Cuberes i Javi Taboada (18/05/2022) Listen to Ràdio Tremp - L'Entrevista a Eduard Requena, Josep Cuberes i Javi Taboada (18/05/2022) by Ràdio Tremp

Photos from INS TREMP's post 18/05/2022

☝️ Coneixes algú que dubti què estudiar el curs vinent? 🤔

A l'INS de Tremp pots cursar també *Cicles Formatius de Grau Mitjà*

💻 _SISTEMES MICROINFORMÀTICS I XARXES + GESTIÓ ADMINISTRATIVA
🔌 _INSTAL•LACIONS ELECTROTÈCNIQUES I AUTOMATITZADES_
💉_ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA + CURES AUXILIARS D'INFERMERIA_

📅 Dilluns 23 de maig s'acaba el període de preinscripció❗

ℹ️ T'adjuntem els tríptics on pots veure els continguts i com estan estructurats.👇🏽👇🏽

⏰ Treballes o tens poc temps? Cap problema!
👉🏽 Pots cursar unitats formatives independents i separades segons interessi (sigui per formar-te, per temps...).
👉🏽 Pots assistir-hi de manera semipresencial amb causa justificada.

📝 Pots informar-te o preinscriure't:
👉🏽 Al web de l'institut: https://agora.xtec.cat/iestremp/general/preinscripcio-en-linia-curs-2022-2023-i-matricula/
👉🏽 Al telèfon 973650836.
👉🏽 A la secretaria del centre.

Reenvia aquest missatge 📲

Photos from INS TREMP's post 17/05/2022

Els alumnes de 1r d'ESO han realitzat un petit projecte sobre l'Egipte dels Faraons. En forma de piràmide i en cada una de les seves cares, han redactat i pintat la cronologia, la geografia, la societat, la cultura, la momificació.... i fins i tot han formulat preguntes d'aquesta important civilització.

12/05/2022

L’esquelet humà amb body paint. 🦴🦴

11/05/2022

L’alumnat de 2n curs del Cicle formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria ha fet un tríptic informatiu amb recomanacions sobre els hàbits de salut bucodental.
En aquest vídeo us l’expliquen i si en voleu un en format paper el podeu trobar a la consergeria de l’Institut!
🦷🪥😬 SALUT I SOMRIURES!!

😁

11/05/2022

🟣El proper dimarts 17 de maig de 18:00 a 20:00h tindrà lloc un taller de prevenció de violència masclista online adreçat a les mares i pares de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

Es tracta d’un Programa formatiu organitzat pel Departament d’Educació.

Photos from INS TREMP's post 10/05/2022

A la matèria de Destreses socials del Cicle Formatiu d’Atenció a la Dependència disenyem i implementem dinàmiques de grup. Hem passat una estona divertida i alhora hem après a dinamitzar de forma adequada un grup. 🎭

Photos from INS TREMP's post 09/05/2022

🧩Dijous 5 de maig, l'alumnat de 2n curs de CFGM ATDP/CAI i 1r i 2n curs de CFGS Administració i Finances van fer un "Escape room laboral" en el marc del mòdul professional de Formació i Orientació Laboral (FOL). Es tracta d'una activitat dinamitzada per la Fundació Pere Tarrés que ofereix l'Oficina Jove del Pallars Jussà.

Cada vegada són més les empreses que utilitzen les dinàmiques grupals en els processos de selecció de personal ja que, a través del joc, es poden observar habilitats i competències com el treball en equip, el lideratge, la presa de decisions, la creativitat o l'empatia de les persones candidates.

L'alumnat va experimentar de primera mà en què consisteix la gamificació i va descobrir quins usos té en l'àmbit laboral. En definitiva, va aprendre tot jugant!

@fundperetarres

Photos from INS TREMP's post 04/05/2022

🚒Ahir dimarts, 3 de maig, els Bombers de Tremp van visitar l'institut. L'alumnat dels cicles formatius de gestió administrativa i informàtica van poder gaudir d'una jornada en la qual van aprendre en què consisteix la seva feina, quins equips de protecció individual (EPI) tenen i en quines situacions els utilitzen, els protocols d'actuació en casos d'emergència, entre d'altres aspectes i curiositats de la seva professió.

Aquesta activitat està emmarcada en el mòdul professional de FOL (Formació i Orientació Laboral), en el qual es treballa la Prevenció de Riscos Laborals.

@bomberscatalunya @bomberstremp

Photos from INS TREMP's post 29/04/2022

☝️L'alumnat de primer de batxillerat artístic de l’Institut de Tremp us presentem “Revelant les nostres arrels”, una exposició de fotografies i cianotípies resultat dels tallers fets amb la Mònica Roselló i l’Anna Fabra, emmarcats dins del projecte de Fotografia en curs.

ℹ️Trobareu l'exposició a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp fins el dia 31 de maig!

@ajtremp
@geoparcorigens @bibliotremp @fotografiaencurs_encurso @cinemaencurs_cineencurso @abaoaqu_

Photos from INS TREMP's post 29/04/2022

🖼️ L'alumnat de Batxillerat Artístic preparant l'exposició de fotografies i cianotípies a la @bibliotremp

@ajtremp @geoparcorigens
@fotografiaencurs_encurso
@cinemaencurs_cineencurso
@abaoaqu_

Photos from INS TREMP's post 29/04/2022

Avui hem comptat al centre amb la presència de Josep San Martin representant de l'associació de l'Amical de Mauthausen, que ha fet una xerrada a l'alumnat de 4t d'ESO sobre el que van suposar la deportació i els camps d'extermini n***s.
El temps s'emporta els testimonis directes de l'horror feixista, i això fa encara més gran la tasca de l'Amical i el seu compromís amb la transmissió de la memòria. Mai més!

@amicalmauthausen

Photos from INS TREMP's post 25/04/2022

Avui dilluns. 25 d'abril, ens ha visitat en Maurici Cot per explicar-nos el seu projecte emprenedor. Es tracta d'un obrador de pastisseria inclusiva situat a Llinars del Vallès, que ofereix productes artesans sense gluten i sense lactosa aptes per a tothom i de gran qualitat.

L'alumnat dels cicles formatius de gestió administrativa i informàtica han pogut gaudir d'una sessió en la qual en Maurici els ha explicat quina ha estat la seva trajectòria professional, com va sorgir la seva idea de negoci, quins productes ofereix, quins reconeixements i premis ha rebut, amb quins entrebancs ha topat, etc. Ha estat una sessió molt interessant i motivadora!

@mauricicot

23/04/2022

Ahir vam celebrar la diada de Sant Jordi amb algunes activitats. Us deixem un resum amb algunes d'elles.

Feliç Sant Jordi! 📖🌹

🌹📖

Photos from INS TREMP's post 23/04/2022

Ahir divendres, l’alumnat del Cicle formatiu d’Atenció a la Dependència i Cures Auxiliars d’Infermeria van realitzar un taller de Sant Jordi al passeig de Tremp.

Petits i grans van gaudir d’una activitat creativa que consistia en realitzar punts de llibre. Part de les creacions finals van ser regalades a la residència Fiella. Feliç diada a tothom!!🐲🌹📚

Photos from INS TREMP's post 22/04/2022

🧗‍♀️El passat dijous 21 d'abril l'alumnat de Física de Batxillerat va experimentar "tensions" fent tirolina i escalada al congost de Collegats. L'objectiu de la sortida era realitzar càlculs reals en situacions reals, van fer ús d'apps mòbils per capturar i analitzar dades amb el màxim rigor possible mentre gaudíem d'un entorn privilegiat i amb l'atenció del titulats d'escalada Gorka i Santi.

Photos from INS TREMP's post 21/04/2022

L'alumnat de 1r d'ESO ha estat avaluat de la prehistòria a través de diversos jocs de taula, creats per ells mateixos. Tot l'alumnat ha passat per les diverses taules jugant amb els jocs dels seus companys. Una nova manera d'aprendre gamificant la classe.

21/04/2022

🔖El alumnado de literatura castellana de 1º de Bachillerato ha creado unos puntos de libro inspirándose en el poeta Federico García Lorca.

Photos from INS TREMP's post 21/04/2022

🏃‍♀️Running dictation 2nd ESO students had fun with this lively activity that practices speaking, listening, writing, walking and remembering!

21/04/2022

👛 El passat mes d'abril es va dur a terme una recollida de diners solidària a l'Institut. El total recaptat ha estat de 101,10€ i ha estat ingressat al Fons Català de Cooperació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! ☺️

Photos from INS TREMP's post 20/04/2022

Avui a la ciutat comtal hem:
👉🚶‍♀️🚶‍♂️🌇Caminat per l'Eixample tot reconeixent el pla Cerdà.
👌🏛️🔎Visitat al MNAC per aprofundir en les obres de selectivitat d'Història de l'Art
🤳🖼️🧐Explorat l'exposició de la màquina de Magritte i ens hem qüestionat: res és el que sembla?🤔🥴

Photos from INS TREMP's post 19/04/2022

🖌️L'alumnat de 1r d'ESO ha treballat la pintura rupestre a la classe de Geografia i Història. Ha après que els pigments per pintar els treien de la natura (negre per exemple de la fusta cremada) i que l'aglutinant que feien servir era el greix dels animals. Ha pintat amb eines prehistòriques (pals, plomes, dits, mans...). I ho ha passat superbé. Què me'n dieu dels resultats?

09/04/2022

⚽🏐👯‍♂️🎨Amb aquest vídeo de les activitats d'ahir dinamitzades per l'alumnat de 4t d'ESO, us desitgem una bona Pasqua!

Photos from INS TREMP's post 08/04/2022

🖼️ MACBA i Museu Picasso, darreres visites del grup de Batxillerat Artístic a Barcelona! Grans descobertes plenes de contrastos: Una bona manera de preparar-nos per les vacances de Pasqua!

Photos from INS TREMP's post 08/04/2022

⛪ En el segon dia a Barcelona, el grup de Batxillerat Artístic ha començat el dia amb una visita didàctica a l'obra més internacional de Gaudí, la Sagrada Família.

Photos from INS TREMP's post 08/04/2022

🖼️Els grups de 1r i 2n de Batxillerat artístic han participat a la Visita guiada per les sales d'Art Modern del MNAC per anar preparant la selectivitat i aprendre a gaudir de les obres artístiques.

Photos from INS TREMP's post 08/04/2022

L'alumnat de Batxillerat artístic ha fet una visita-taller de disseny del producte al Museu del Disseny de Barcelona.

Photos from INS TREMP's post 08/04/2022

El passat dimecres, 6 d'abril, l'alumnat de 1r i 2n CFGM Cures Auxiliars d'Infermeria i Atenció a Persones amb Situació de Dependència va assistir a la "III Jornada d'Excel·lència Professional" organitzada per l' @ice_udl i va fer una visita a la seu de @downlleida .

Photos from INS TREMP's post 07/04/2022

🎥 L'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat artístic va gaudir d'un taller de càmera de plaques amb la Mònica Roselló.


@cinemaencurs_cineencurso Ajuntament de Tremp Geoparc Orígens

Photos from INS TREMP's post 07/04/2022

❇️💠L'alumnat de 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat artístic va participar en un taller de cianotípies amb l’Anna Fabra.

@cinemaencurs_cineencurso Ajuntament de Tremp Geoparc Orígens

07/04/2022

🎭 Avui l'alumnat de segon d'ESO ha fet la presentació dels esquetxos com a activitat final del Treball de Síntesi.
Us en deixem un resum!

Localización

Categoría

Dirección


Bisbe Iglesias, 5
Tremp
25620
Otros Educación en Tremp (mostrar todas)
a taula a taula
Travessia Segona De Sant Jaume, 5
Tremp, 25620

Cuina, càtering i molt més

Escola d'Adults de Tremp Escola d'Adults de Tremp
Passeig Conca De Tremp 5
Tremp, 25620

Escola per majors de 18 anys on podreu aprendre llengua catalana i anglesa, informàtica i preparar-vos per proves oficials.

Centre d'Estudis Tremp Centre d'Estudis Tremp
AVINGUDA ESPANYA, 17, BAIXOS
Tremp, 25620

Centre de formació no reglada. Repassos de primària i secundària, classes d'anglès i francès, cursos subvencionats per a treballadors en actiu, formació ocupacional... Gran varietat de formació bonificada per a la teva empresa.