Sant Josep Obrer i Corpus Christi

Els col.legis SJO i Corpus Christi comprenen l'educació escolar des d'Infantil fins a Batxiller o FP.

Funcionando como de costumbre

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 31/05/2024

COMPARTINT SITUACIONS D’APRENENTATGE
El darrer dia de classe dels alumnes de l’optativa de psicologia de 2n de batxillerat ens varen visitar l’escoleta per fer una activitat relacionada amb la seva situació d’aprenentatge, que coincidia amb la dels infants de 6è d’infantil… Estima’t! I tu com et sents? Vàrem parlar dels bons hàbits per ser persones sanes. Com que els infants ho varen fer tan bé, els més grans els regalaren un diploma. El més divertit va ser ballar i jugar tots junts al pati de l’escoleta.
Per un dia, els més grans varen tornar a ser infants!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 31/05/2024

Continuen les audicion de l’Escola de Música.
El dia 22 de maig va tocar el torn als més grans de primària, el cor de Cinc Sisets (5è i 6è de primària).
Pels alumnes de 6è acaba una etapa i l’audició ha estat el final perfecte.
El repertori ha estat molt variat, hem fet un viatge per tot el món, i moltes de les obres cantades, han estat acompanyades instrumentalment pels mateixos alumnes.
Han demostrat un nivell musical excel.lent i s’ha viscut un concert molt emotiu. Hem après i gaudit de la música amb l’oïda, els ulls i el cor.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/05/2024

El passat 21 de març es varen dur a terme les Proves Cangur, la festa de les matemàtiques, concurs que posa a prova el raonament i la lògica dels alumnes participants. Un any més, i ja van més de deu, els alumnes de batxillerat que han participat han aconseguit que Sant Josep Obrer I sigui un dels centres guanyadors de la gimcana per equips de les proves. Tant de bo continuï molts anys aquest interès per les matemàtiques!! Felicitats!!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/05/2024

Organitzar una sortida de piragüisme és una excel·lent manera de combinar l’aprenentatge, l’esport i la diversió en un entorn natural.

Gràcies al programa “Suma’t a l’esport a l’escola”, els alumnes de 5è i 6è d’educació primària de Corpus Christi, hem participat del taller, “Dracs a la mar”.
Hem tengut la sort de viure i gaudir en primera persona d’una activitat esportiva aqüàtica a més de conèixer i aprendre els aspectes tècnics bàsics per practicar aquest esport mil.lenari. Durant la nostra visita vàrem coincidir amb Joan Antoni Moreno, canoísta classificat per als jocs olímpics de París 2024 i el seu entrenador.

28/05/2024

Dimecres, 5 de juny, no us perdeu el darrer webinar gratuït del curs que oferim a totes les famílies dels Col·legis Diocesans de Mallorca. Continuam la nostra amb M. Helena Tolosa qui ens parlarà sobre com gestionar les frustracions dels infants i dels adults.

Si no vos hi heu apuntat, ho podeu fer aquí: https://bit.ly/GestionarFrustració i us enviarem l’enllaç per unir-vos a la conferència.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 27/05/2024

A Sant Josep Obrer hem rebut la visita d’un equip de professors de la Università Telematica degli Studi, amb seu a Itàlia. L’objectiu d’aquesta visita ha estat acabar de perfilar els darrers detalls per poder començar el nou projecte Erasmus+. A partir del curs vinent, 480 alumnes d’ESO de Sant Josep participaran en aquest projecte virtual que inclou a 4 països: Itàlia, Tunísia, Marroc i Espanya.

Tenim moltes ganes que aquest projecte comenci!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 23/05/2024

Els alumnes de l’optativa de música de 4t d’ESO tornàrem enguany a l’hospital de Sant Joan de Déu a desenvolupar el nostre projecte. Durant aquests mesos, a part de preparar cançons per cantar amb els usuaris de l’hospital, també ens hem anat preparant per al moment més emotiu que és trobar-nos amb les persones de l’hospital de dia.

Compartint amb ells cançons, balls, manualitats i activitats físiques, ens ha ajudat a canviar la nostra mirada, a veure els nostre entorn amb uns altres ulls i a valorar i a cuidar la gent gran que tenim a prop.

Estam convençuts que experiències com aquestes ens transformen!

Fins l’any proper, Sant Joan de Déu!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 21/05/2024

El passat 15 de maig, el Cor Tres Tresets i Quatre Tresets, de 3r i 4t de primària, varen encetar les audicions de final de curs de l’Escola de Música.
Una mostra de la feina feta aquest curs pels infants i directores amb un repertori d’allò més variat, format per: cànons, cançons a dues veus, peces contemporànies i també tradicionals. Un concert ple d’il·lusió per seguir gaudint de la música coral.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 21/05/2024

Sant Josep Obrer visita els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Sant Vicenç de Paül, de Sóller!😁

Esperam que molts de vosaltres vengueu a Sant Josep Obrer el curs vinent per estudiar Batxillerat o un Grau Mitjà😊

Gràcies per rebre’ns, !💜

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 17/05/2024

Vine al Summercamp EnSjoy 2024!🏐☀️🏊‍♂️

La nostra escola d’estiu combina activitats esportives i de temps lliure de la mà de monitors qualificats per a que els nostres infants gaudeixin d’un estiu ben divertit ☀️💦

➡️Inscripcions fins al 14 de juny.
*preus vigents fins el 14/06.
+info: [email protected]

Reunió per a les famílies:
📆 17 de juny
🕢 19:30h a la
📍Sala d’Actes del centre de secundària.

Circular: https://bit.ly/SummercampEnjoSjoy2024

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 16/05/2024

VISITA DE FUTURS MESTRES

El passat divendres 3 de maig, uns 30 estudiants de magisteri del visitaren l’escoleta de Sant Josep Obrer per presenciar com es duen a terme les sessions del nostre projecte de lectoescriptura COMUNICALAB.

Varen poder observar sessions als nivells de 5è i 6è d’ed. infantil i encara que els infants no tenen la mateixa edat, totes tenen la mateixa estructura: L’ACTIVITAT INICIAL que dona el punt de partida, és el moment de l’assemblea,on els alumnes expressen el que senten. L’ACTIVITAT MANIPULATIVA posa en pràctica el concepte a treballar a través del JOC, i L’ACTIVITAT FINAL que normalment acaba amb una fitxa del llibre, és on es pot observar si s’ha assolit l’objectiu.
Des del primer moment els alumnes, tant grans com petits, es varen implicar en les sessions, participant activament i compartint jocs.

Volem aprofitar per donar les gràcies en aquests joves i a la seva tutora per la seva visita, ja que infants i adults gaudírem de l’experiència.
Acabàrem la visita compartint jocs al pati.

Esperem que no sigui la darrera vegada que ens visitin i així puguem continuar mostrant tot el que els nostres infants saben i aprenen.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 16/05/2024

Berenant a la badia de Sóller, pujant la muntanya de Sa Muleta i, practicant esports a l’àrea recreativa, així és com vàrem passar els alumnes de 2n d’ESO de SJO, dimarts, 7 de maig.
Gran dia per fomentar l’activitat física i la cohesió de grup, a més de l’educació ambiental i conscienciació sobre la sostenibilitat, utilitzant la natura com a aula per comprendre la importància de la conservació del medi ambient, gaudint d’aquest.
Volem repetir!!!

16/05/2024

AJUDAM I FEIM POSSIBLE UN CANVI

Després del mercadet solidari que es muntà el passat 23 d’abril i de tota una feina feta a classe, dimecres 8 de maig, una representació d’alumnes de 4t d’ESO H, I i J visitàrem a l’associació AUBA per a dur-los la recaptació que obtinguérem.

Fou una estona per a poder compartir amb les dones d’AUBA que es reuneixen cada dimecres i on ens donaren les gràcies per l’ajuda que les férem arribar i que els servirà entre altres coses per a poder pagar les sessions que reben de fisioteràpia.

Un moment molt agradable i que suposava el punt final a la nostra feina feta a la situació d’aprenentatge “Un món just amb els més desfavorits?”

15/05/2024

Molts de vosaltres recordau na Heather Smith. Va ser professora d’anglès aquí durant molts d’anys. Fa un temps va publicar un llibre de poesia extraordinari (Poems of Joy and Melancholy) i ara acaba de treure aquesta meravellosa novel·la.

Tendrem el privilegi de que la presenti aquí, a ca seva, el proper dimecres 22 de maig a les 13h.

L’acte està obert a tothom. L’alumnat de batxillerat que vulgui cursar estudis anglesos o literatura a la universitat ho trobarà especialment interessant.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 15/05/2024

JORNADA ORGANITZADA PER EL CONSELL ECONÒMIC I SOCIAL “FORMACIÓ DUAL A LES ILLES BALEARS”

El CES amb motiu de la presentació de l’informe 1/2023 “La formación Dual en España: situación y perspectivas” ha organitzat una jornada divulgativa amb la presencia del senyor Antón Costas, president del Consell Econòmic i Social d’Espanya.

La jornada s’ha organitzat amb tres taules rodones. La primera ha ofert una visió més general sobre la situació actual i l’impacte de la formació dual en aquest territori, en què han participat representants dels sindicats i patronals.

A la segona s’ha parlat d’una manera més directa de l’organització i articulació d’aquesta formació. En aquest cas hem tingut un paper més directe ja que hem pogut exposar de primera mà el que dium fent des del 2016 i posar en valor els 120 alumnes amb aquesta modalitat que tenim en aquests moments. S’ha comptat amb la presència de M. Isabel Salas, directora general de formació professional i ordenació educativa com a moderadora.

A la darrera taula rodona també hem participat directament explicant una experiència d’èxit amb la presència d’una de les nostres alumnes i una de les nostres empreses col·laboradores, s’ha comptat amb Josep Lluís Aguiló Veny, vicepresident de la Cambra de Comerç i president de la Comissió de Formació i Empresa com a moderador.

La jornada ha posat en valor la necessitat real del món empresarial d’un perfil d’alumnat amb capacitats professionals i amb ganes de créixer de la mà de les empreses tan personal com professionalment.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 15/05/2024

I aquesta setmana ha tocat als infants de 6è de l’escoleta i de Corpus visitar la granja d’ES BUROTELL.
Hem passat un dia fantàstic fent crespells i coneixent els animals de la granja. Els hem pogut donar menjar i també hi ha hagut temps per jugar a la gespa.
Les cançons de l’autocar ens han acompanyat a l’anada i la tornada… aquests infants ja es fan grans.
Un dia ben complet d’emocions, rialles i bons moments.

14/05/2024

Demà, dimecres 15 de maig a les 20h, REUNIÓ INFORMATIVA sobre l’FP Dual.

Estudia i treballa alhora mentre cobres un sou!

~SJO, la clau del teu futur professional~

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 09/05/2024

Els alumnes de 5è i 6è de primària de Corpus Christi ens hem apropat al Museu Es Baluard, al seu entorn i a l’art contemporani. Les obres de la col·lecció «En diàleg: Museu i Col·lecció» han permès a l’alumnat reflexionar sobre el seu entorn i les qüestions que interpel·len i afecten. Amb aquesta activitat, els infants han observat i reflexionat sobre una selecció d’obres del museu. La visita ha finalitzat amb una part de taller en què han donat forma al que han treballat durant el recorregut.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 09/05/2024

Les Contarelles del mes d’abril, com no podia ser d’altra manera amb l’arribada de Sant Jordi, ha estat dedicat als dracs. Però, tots el dracs són dolents?
En aquest conte hem descobert que hi ha dracs que són bons i que, a més, la gent els estima molt.
Que bonic que és poder fer coses especials per a les persones que ens importen, i que important és dir-los quant els ESTIMAM!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 09/05/2024

El 26 d’abril, la nostra escola ha estat convidada a l’Acte Institucional del “Día de la Delegación de Defensa” al Centro de Historia y Cultura Militar de Baleares.
Allà el nostre alumne de 1r A Guillermo Macho Ginard, ha rebut el premi autonòmic i el diploma com a GUANYADOR al concurs CARTA A UNA MILITAR ESPAÑOLA per conmemorar els 35 anys de la dona a l’exèrcit.“35 ANIVERSARIO DE LA MUJER EN LAS FAS. INSPIRACIÓN PARA LAS NUEVAS GENERACIONES”.
Ha llegit la seva carta i ha rebut les felicitacions per part de tots els membres de les forces i cossos de seguretat de l’Estat. L’han acompanyat a l’acte les professores Marisol Carayol i Laia Parcerisa.
ENHORABONA Guillermo! Has fet molt bona feina!!!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 02/05/2024

NATURA PARC EM FASCINA!

El passat divendres 26 d’abril, els alumnes de 1r de primària de Sant Josep Obrer i Corpus Christi vàrem visitar Natura Parc. Vàrem gaudir d’un matí observant els animals que estan allà molt ben cuidats per les persones encarregades de fer-ho. Una vegada feta la volta per tot el recinte on es troben els animals, ens dirigirem a l’aula d’educació on férem un taller de toca-toca. Vàrem toca diferents animals entre ells una rateta, un mussol i una serp, sempre amb l’ajuda i atenta mirada dels monitors i monitores encarregats de fer aquesta activitat. Ens va agradar molt l’experiència de passar un matí envoltats d’animalets i bestioles.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 02/05/2024

El passat mes de març tots els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaren al col·legi les Proves Cangur. Aquestes proves consisteixen en una sèrie de reptes matemàtics, els quals els alumnes han de posar a prova les seves habilitats per resoldre problemes on la lògica, el càlcul i la destresa matemàtica haurà d’aflorar per donar solució a aquests reptes.

El divendres 26 d’abril es feren entrega dels premis i els orgullosos guanyadors varen ser:

1r d’ESO

1a posició: Xavier Colom Carreres - 1G
2a posició: Marc Cerdó Samuels - 1F
3a posició: Kristel Femenias De la Mata - 1F i Aitor González Sánchez - 1A

2n d’ESO

1a posició: Gabriel Castillo Vico - 2D
2a posició: Darius Gabriel Vrajitoru - 2D i Amanda Munar Ruiz - 2G
3a posició: Izan Esquinas Martínez - 2A

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/04/2024

El Col·legi Sant Josep Obrer dóna la benvinguda a l’alumnat de 4t d’ESO del col·legi !🙌🏻

Avui han participat en una activitat d’orientació a , han berenat i visitat les instal·lacions del centre. Esperam que se n’hagin endut un bon record i que el curs proper venguin a estudiar Batxillerat o Formació de Grau Mitjà a Sant Josep Obrer!

Gràcies per la visita!💜

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/04/2024

El Col·legi Sant Josep Obrer dóna la benvinguda a l’alumnat de 4t d’ESO del col·legi !🙌🏻

La setmana passada varen participar en una activitat d’orientació a , varen berenar i visitaren les instal·lacions del centre. Esperam que se n’hagin endut un bon record i que el curs proper venguin a estudiar Batxillerat o Formació de Grau Mitjà a Sant Josep Obrer!

Gràcies per la visita!💜

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/04/2024

Els alumnes de 5è de primària hem participat d’un taller sobre la igualtat de gènere organitzat per .
Comprendre el concepte d’igualtat de gènere, identificar estereotips de gènere, reflexionar sobre les desigualtats de gènere, promoure la consciència crítica, fomentar l’empatia i el respecte, promoure la participació activa, empoderar els alumnes i proporcionar recursos per a la continuació, que els permetin continuar aprenent i actuant en favor de la igualtat de gènere, aquests objectius han proporcionat una guia clara per al desenvolupament d’un taller sobre igualtat de gènere que sigui educatiu i significatiu.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/04/2024

DRACS, ROSES I CONTES…

Ben entrada la primavera celebram la festa de Sant Jordi i dia del llibre.
A l’escoleta hem tengut una setmana ben especial.
El primer que hem fet ha estat omplir les aules i els plafons de roses i dracs.
Hem convidat les famílies a contar contes en els que hem vist que els dracs no són tan dolents ni els cavallers tan valents…
Durant tota la setmana hem fet activitats relacionades amb el tema i els més grans ens han representat la llegenda en forma de teatre.
També, amb l’ajuda de les famílies, hem fet un recull de contes per fer un mercadet solidari a benefici de Mallorca Missionera.
El temps no ens ha acompanyat i hem hagut d’improvisar el mercadet dins l’escoleta. Així i tot ha quedat ben lluït i amb molta participació.
Una vegada més us donam les gràcies per la vostra col·laboració.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 30/04/2024

La Halle de la Machine és un lloc al•lucinant! Tècnica, art, mitologia i molta d’imaginació. Acabam el programa d’intercanvi francès de batxillerat al cinema Utopia 🇫🇷❤️

30/04/2024

Dimecres, 8 de maig, no us perdeu el segon webinar gratuït que oferim a totes les famílies dels Col·legis Diocesans de Mallorca. El primer fou tot un èxit, i ara continuam la nostra amb Juanjo Fernández qui ens parlarà sobre com tractar amb els adolescents.

Si no vos hi heu apuntat, ho podeu fer en aquest enllaç: https://bit.ly/ManamentsAdolescents i us enviarem l’enllaç per unir-vos a la conferència.

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 29/04/2024

Dijous passat, els alumnes de 3r PDC H i I anàrem d’excursió des d’Esporles a l’ermita de Maristel·la. Vàrem podem gaudir del bosc mediterrani, identificar les espècies vegetals pròpies de la Mediterrània, conèixer què eren els rotllos de sitges i les barraques de carboners, a la vegada que vàrem realitzar exercici físic. Ens ho vàrem passar molt bé i se’ns va fer curt!

Photos from Sant Josep Obrer i Corpus Christi's post 29/04/2024

Intercanvi de batxillerat a França. Avui a la ciutat medieval d’Albi amb la seva grandiosa catedral i el museu del pintor Toulouse-Lautrec que va néixer aquí 🇫🇷❤️

¿Quieres que tu escuela/facultad sea el Escuela/facultad mas cotizado en Palma de Mallorca?

Haga clic aquí para reclamar su Entrada Patrocinada.

Localización

Categoría

Teléfono

Dirección


Carrer Sebastià Arrom, 3
Palma De Mallorca
07008
Otros Escuela en Palma de Mallorca (mostrar todas)
Colegio Balmes Palma Colegio Balmes Palma
Calle De Pere II, 42
Palma De Mallorca, 07007

Centre d’Infantil i Primària de Palma. Escola moderna i funcional, oberta al barri i a la ciutat. #colegiobalmespalma

Matriz Madre - Espacio de crianza, maternidad y familia Matriz Madre - Espacio de crianza, maternidad y familia
Calle General Riera, 86a
Palma De Mallorca

Espacio de crianza, maternidad y familia

Driving license in Urdu Hindi Punjabi Spanish Palma de Mallorca Driving license in Urdu Hindi Punjabi Spanish Palma de Mallorca
Carrer Jordi Villalonga I Velasco, 6
Palma De Mallorca, 07010

Es Niu Centre Infantil Es Niu Centre Infantil
Calle Lepanto, 6. Lloseta
Palma De Mallorca, 07360

Es Niu som un centre infantil situat a Lloseta. Optem per una educació creativa i innovadora, oferim un entorn familiar i donam importància al desenvolupament de la creativitat a través de la imaginació. � C/ Lepanto nº6, Lloseta � 871853953

APIMA Sant Vicenç de Paül - Sa Vileta APIMA Sant Vicenç de Paül - Sa Vileta
Calle Poll, 3
Palma De Mallorca, 07011

Bravo19 Palma de Mallorca Bravo19 Palma de Mallorca
Carrer De Sant Joan De La Salle, 5
Palma De Mallorca, 07003

Centro de Instrucción Aeronáutica en Palma de Mallorca, formación para ser Tripulante de cabina de Pasajeros -T.C.P.- Auxiliar de Vuelo - Azafata de Vuelo certificado por AESA, tenemos centros en MADRID - GIJÓN - BILBAO - MÁLAGA - PALMA DE MALLORCA.

Polska Szkoła na Majorce Polska Szkoła na Majorce
Palma De Mallorca

Sobotnia szkoła, której celem jest przybliżenie języka polskiego i polskiej kultury

Praxis Baleares Formación Group Praxis Baleares Formación Group
Carrer Del Marquès De La Fontsanta 40
Palma De Mallorca, 07005

Praxis Baleares Formación Group surge de la unión entre Praxis Formació, Baleares Formación y Nexus GSA Training Center. Nuestro objetivo es la formación de calidad. Nos avalan muchos años de experiencia.

CEI Popeye CEI Popeye
Calle Mestre Chapi 42
Palma De Mallorca, 07008

CEI Popeye, es un centro de educación infantil autorizado por la Conselleria de Educación de las "Illes Balears" y que lleva 35 años dedicándose al mundo de la educación infantil.

La Miraculosa La Miraculosa
Semolera, 16
Palma De Mallorca, 07008

Centre educatiu privat concertat que pertany a la Fundació Escola Catòlica de les Illes Balears.

Raoul Wallenberg International School Raoul Wallenberg International School
C/Oblates 23, La Vileta
Palma De Mallorca, 07011

Esc. Mús. Ireneu Segarra Esc. Mús. Ireneu Segarra
Palma De Mallorca, 07010

Des de fa 40 anys treballant amb la música i els nostres músics per donar una educació musical de