CEIP Rei Jaume I

Col·legi d'educació infantil i primària Rei Jaume I

Ahir vam tenir la 2a xerrada de l'escola de famílies a càrrec de na Noemí García, on ens va guiar en com gestionar les emocions familiars amb l'ajuda de diferents estratègies, totes elles plasmades en el seu llibre.

Avui hem celebrat el dia de la pau fent tallers on els alumnes de diferents cursos han treballat plegats.
Per acabar hem sortit tots al pati a llegur els missatges de pau i cantar tots junts el Swing de la pau.

Els alumnes de 3r hem anat de visita a l'Ajuntament. Hem vist la famosa olivera, ens hem asegut al banc del "sinofós", hem vist els gegants Tòfol i Francinaina, el drac de na Coca... fins i tot hem conegut el batle!
Hem après molt i ens ho hem pasat molt bé!

Recordam que demà hi ha la segona sessió de l’Escola de Famílies. Serà a les 18.00h al menjador de l’escola.
Els menors no poden assistir a la conferéncia, però hi ha servei de guarderia (gratuït per a les famílies socis de l’APIMA / 2€ no socis)
Vos hi esperam!

Els menuts i menudes d'educació infantil poden disfrutar d'espais fora de l'aula per a fer activitats que requereixen un nombre menor d'infants. En fer desdoblament el grup es redueix a la meitat, així que l'atenció és més individualitzada i s'hi poden dur a terme altres tipus d'activitats com les que vos mostram a continuació. Esperam que vos agradin!

Moltes gràcies a l'APIMA i als pares que han col·laborat en l'elaboració d'aquest berenar!

Hoy,con los papis y mamis preparando el pa amb sobrassada i pa amb oli!!! MMMMMM Gracias totales!!!

Els alumnes de Primer i Segon hem continuat el dia celebrant Sant Antoni i Sant Sebastià.

Avui hem rebut a les famílies amb ximbombada de Sant Antoni. Alguns alumnes han cantat les tonades que havien preparat aquests dies.

Ja tenim data per la segona sessió de l’Escola de Famílies. Serà dijous dia 30 de gener a les 18.00h al menjador de l’escola.
Recordam que els menors no poden assistir a la conferéncia, però hi ha servei de guarderia (gratuït per a les famílies socis de l’APIMA / 2€ no socis)
Vos hi esperam!

Avui el camió de reciclatge d'Emaya ha visitat la nostra escola i hem pogut conèixer de primera mà com s'organitza la recollida de residus i així ho hem fet!

Els alumnes de sisè han visitat l’estadi de Son Moix. Han fet un recorregut per la sala de premsa, el museu, les grades, el camp i han fet activitats esportives a l'espai 3x3.

Avui hem anat a la biblioteca de Can Sales. Ho hem passat molt bé. Classes 1r A i B

Com hem estat "bons al.lots", els 3 Reis Mags d'Orient ens han duït regals per jugar i fer feinetes a les nostres aules. Gràcies Majestats! Fins el proper any!
Classes 1r A i B

Ja som de tornada a l'escola i ens trobam amb aquesta agradable sorpresa.
Ja som 500! Volem seguir arribant a vosaltres fent sentir-vos part de l'escola. Gràcies de tot cor!

Un any més hem acabat el trimestre de la millor manera possible, compartint una estoneta amb tots vosaltres!
Tot el claustre us desitja Bones Festes!!!

Ahir dijous els més petits de l'escola van tenir una visita molt especial... el patge reial! Li van fer entrega de les cartes, les seves cares d'il.lusió i emoció parlaven per si soles!

[12/20/19]   Aquí teniu una felicitació molt especial que han fet els alumnes de 6è A

Els nins i nines de Segon hem après a fer torró mallorquí, Coques de torró. I demà les compartirem amb els pares que venguin a la festa de Nadal. BONES FESTES!

Ja tenim els guanyadors dels carros de l'APIMA:
Charlotte Anna Chamberlain
Keiko Torres Hernández
Roberto Morante Pensato.
ENHORABONA!!!

"Donde las palabras fallan, la música habla" (Andersen) i és que el llenguatge musical ofereix als infants la possibilitat d'expressar-se. Gràcies Laura per posar ritme i moviment a les nostres aules ❤

Gaudir del plaer de la lectura.

Aquest trimestre hem treballat el projecte "ELS NOSTRES MESTRES". Classes 1r A i B

Com cada any l'APIMA, ja té preparats els 3 carros de Nadal que sortejaran el pròxim dimecres 18 de desembre!

Com l’any passat volem celebrar el Nadal d’una manera molt especial tots junts a l’escola fent una xocolatada. Així compartireu amb el vostres fills i filles un moment molt especial a l’escola. Vos hi esperam!

Ahir na Karolina i na Lola recolliren el seu guardó al Centre Balears Europa. Els seus dibuixos han estat publicats a un calendari. ENHORABONA!!

Ahir varen venir de l'Associació Peluditos de Son Reus a fer una xerrada als alumnes de 2n per recordar que els animals no són juguetes i que cal tenir los cura. Ens van dur na Lola, una cussa que va ser adoptada de Son Reus i va encantar als nostres alumnes. GRÀCIES

Els infants de 4t d'infantil van rebre una visita molt especial, i és que mitjançant l'activitat de "El zoo visita l'escola" varen poder conèixer les característiques de diferents animals.

Cada setmana anam a la sala d'ordinadors per "jugar amb les matemàtiques, mitjançant la plataforma de l'innovamat. Classes de 1r A i B.

Avui els tallers han continuat, hem acabat la feina, engalanant l'escola per vestir-la de festa, festa Nadalenca, una experiència preciosa amb la que menuts i grans han gaudit. Així de guapa ens ha quedat!

Aquests dies estam fent tallers per decorar l'escola amb motius nadalencs. Els grans fan feina amb els petits i tots s'ajuden entre ells. Ens encanta aquesta manera de treballar!

Els alumnes de 5èB varen anar a visitar l’Ajuntament. Allà varen veure els gegants, les banderes de l’Unió Europea, d’Espanya i de les Illes Balears i els quadres dels fills il.lustres de la sala de plens. El que més els va sorprendre va ser descobrir que el drac de la corona del rei Jaume I és igual al símbol de la nostra escola.

Jugar, sí, però en què consisteix una sessió de psicomotricitat a la nostra escola? Es proposa una seqüència de cinc fases en les quals s’organitza cada sessió:
RITUAL D’ENTRADA. És un moment de cohesió de grup, de presentació de la sala, de seguretat i de conversa inicial.
FASE D’IMPULSIVITAT. Abans de l’activitat motriu espontània es proposa als infants alguna activitat d’escalfament.
Després s’arriba al moment de destruir una torre de coixins, a través de la qual els infants es descarreguen emocionalment.
FASE D’EXPRESSIVITAT MOTRIU. Els infants van passant pels espais muntats, adaptant el seu cos i els seus moviments a les diferents activitats proposades.
D’entre els seus jocs, es diferencien els de seguretat profunda (retrobament amb els girs, els rodolaments, les caigudes, etc.) els quals creen una imatge d’un mateix i de les pròpies possibilitats.
D'alta banda, s'afavoreix el joc simbolic: de destruir, amagar-se, d’omplir, buidar, separar, unir... així com el d’identificació en els quals els infants “fan com si...” i es donen uns rols i unes accions.
FASE DE REPRESENTACIÓ. Després de la fase de joc motriu espontani, els infants hauran de representar algun aspecte de la sessió viscuda.
RITUAL DE SORTIDA. Aquesta fase té per objectiu concloure tota la sessió, recollir-la i acomiadar-se.
1, 2, 3 Sus!

El alumnes i mestres representants del centre van anar a recollir el guardó del Programa de Centres Ecoambientals 2019, en reconeixement a la nostra tasca en l’educació ambiental.

Els alumnes de 1r,3r i 6è de primària de l'escola han anat a veure curtmetratges animats al museu del Baluard. Han estat mol xul·los!

Avui hem tengut la primera conferència a dins el nou programa d’escola de famílies. S’ha parlat dels límits per millorar la convivència a casa, amb la participació d’experts en el tema. Vos informarem de la propera!

"The Very Hungry Caterpillar" i molts altres contes i activitats per a treballar vocabulari i rutines en anglès!
·
We ❤ English Class with Cruz!

Els nins i nines de 2n A dijous passat varen visitar La Seu i varen descobrir moltes coses que s’hi amaguen

Aquest dijous hem fet un tast de pans elaborats amb farines diferents. Classes de 1r A i B

La setmana passada els infants de 4 anys varen poder gaudir de la visita al Caixa Fòrum, on varen realitzar diverses activitats relacionades amb el projecte que estan treballant a l'aula actualment: Planetes i Estrelles.
D'altra banda, els infants de 5 anys varen visitar la Fundació Joan March on varen poder interactuar amb dues escultures i una pintura, i treballar, d'aquesta forma, el volum, els colors, les formes i les textures.
Ens encanta conèixer el nostre entorn proper!

Els nins i nines d'infantil visiten la biblioteca una vegada a la setmana. Allà se'ls obri la porta al món de la imaginació fomentant-los el gust per la lectura i fent-los valorar els contes com el que són: tresors de paper.
"27 lletres per a somiar" és la frase que descriu a la perfecció aquest espai. Podem viatjar a altres indrets, conèixer personatges fantastics, reviure moments màgics o anticipsr aquells que encara no han arribat.
I és que la nostra biblioteca és màgica!
#fomentantlalecturadebenpetits
#uninfantquellegeixesunadultquepensa
#lecturescompartides

Aquest dijous començam amb l'escola de famílies.
"La importància de posar límits per a millorar la convivència a casa"
A les 18.00h al menjador de l'escola.
Els menors no poden assistir a la conferència pero hi haurà servei de guraderia gratuït per a les famílies asociades a l'APIMA i 2€ per als no socis.
Vos hi esperam!

Avui hem viscut el dia internacional per a l'eliminació de la violència contra la dones amb diferents activitats. Hem tingut xerrades, tallers, lectures de manifests i hem lluït les noved camisetes amb aquest motiu.

Govern de les Illes Balears

Volem compartir amb vosaltres aquest vídeo del Govern de les Illes Balears contra la violència de gènere... i és que hi surt una actriu molt especial: la nostra alumna Edurne!

I si aprenem a estimar bé? 😉
#EstimaBé
.
Conselleria de Presidència
IBdona

Els alumnes de 3r estam estudiant l'univers i els planetes a l'assignatura de projectes. Per comprendre millor com funciona el nostre Sistema Solar hem fet algunes manualitats molt divertides:
Hem fet un mòbil per comprendre els moviments de rotació i translació de la Terra. També hem fet una manualitat per aprendre les fases de la Lluna, i aquesta setmana hem construït un satèl·lit artifical en 3D.
Mirau què bé que ens ho hem passat!

ceipreijaumei.com

BEQUES DE MENJADOR CURS 2019-20

ceipreijaumei.com Ha sortit publicat al BOIB núm. 157 de dia 19 de novembre de 2019 el llistat de beques de menjador per al curs 2019-20. Els llistats estan ...

¿Quieres que tu escuela/facultad sea el Escuela/facultad mas cotizado en Palma de Mallorca?

Haga clic aquí para reclamar su Entrada Patrocinada.

Localización

Categoría

Teléfono

Dirección


Plaça De La Feixina, S/n
Palma De Mallorca
07011

Horario de Apertura

Lunes 09:00 - 14:00
Martes 09:00 - 14:00
Miércoles 09:00 - 14:00
Jueves 09:00 - 14:00
Viernes 09:00 - 14:00
Otros Escuela en Palma de Mallorca (mostrar todas)
Proyecto Proholos Proyecto Proholos
Avda . Joan Miró 20 Despacho 7
Palma De Mallorca, 07014

El proyecto Proholos plantea el conocicierto desde el aprendizaje , la distintas técnicas terapéuticas para desarrollar así su potencial en sus objetivos conscientes e inconscientes Sin animo de lucro

Autoescuela Mallorca Autoescuela Mallorca
07011
Palma De Mallorca, 07011

Somos una Escuela de Conductores con 19 años de experiencia. Estamos especializados en el Permiso B (Coche). Trato ameno y profesional.

Ramayana escola de ioga Ramayana escola de ioga
Carrer Costa Rica 1
Palma De Mallorca, 07014

ioga i meditació per a totes les edats. instal·lacions adaptades per a cadira de rodes.

Texitmusical Texitmusical
Germain Lumiere,5 (Parc Bit, Edificio Lleret).
Palma De Mallorca, 07120

Un gabinete de sociología de la música. Consultoría, investigación, divulgación, formación específica y acción social. Un espacio para el estudio y la formación entorno a la música. www.texitmusical.es

Escuela Proyecto Ser Escuela Proyecto Ser
Calle Velazquez, 6 Principal 5
Palma De Mallorca, 07001

Ofrecemos cursos de formación on-line personal y certificados de: - Coaching Educativo e inteligencia Emocional. - Coaching Transpersonal. - Coaching de Parejas y Relaciones Conscientes

Alemán Para Niños Mallorca Alemán Para Niños Mallorca
Palma De Mallorca, 07012

Ofrezco clases de alemán para niños. Los niños aprenden el alemán de una forma juguetón y auténtica.

Paideia Paideia
C/Dragonera 8, Bajos
Palma De Mallorca, 07014

Disponemos del aula de refuerzo en la que se trabajan todas las asignaturas de manera muy individualizada y de un aula de estudio que podrán usar a diario.

Karate CLUB Espadas Karate CLUB Espadas
Duc De Rubí, 3
Palma De Mallorca, 07198

Karate club Espadas es un Dojo donde todos disfrutamos de la práctica de este arte marcial en un ambiente muy agradable.

Deep Blue Sea Training Deep Blue Sea Training
Calle De Sant Magi 46
Palma De Mallorca, 07013

UK prices in the Med. At Deep Blue Sea Training we believe that you shouldn't pay extra for the privilege of doing your course in the Mediterranean

Nederlandstalige School op Mallorca Nederlandstalige School op Mallorca
Calle Ancora, 1
Palma De Mallorca, 07600

De plaats waar kinderen van 3 to 14 spelenderwijs Nederlands leren op Mallorca

Yachtmaster Offshore and Daykipper training Yachtmaster Offshore and Daykipper training
Paseo Maritimo 38
Palma De Mallorca, 07014

Take your Yachtmaster training with the most experienced instructors in Mallorca. Fantastic package prices on Yachtmaster courses and Dayskipper packages.

Escuela balear de boxeo Escuela balear de boxeo
Polideportivo Principes De España (gremi Forners 4, Poligono De Son Castello)
Palma De Mallorca, 07009

escuela de aprendizaje del boxeo olimpico,