L'Eina

L'Eina

Comentarios

Busco trabajo de lo que sea soy responsable amable trabajador y aprendo rápido gracias 698682002
Recomiendo todo. Mediante sus servicios tanto a nivel individual como de empresa te puedes desarrollar tu propio camino laboral. Es importante saber que puedes contar con todo un grupo de profesionales que te forman desde que entras , te ayudan a formar tu propio currículum y siempre te hacen un seguimiento laboral . Y sobre todo y muy importante que siempre puedes contar con ese grupo de profesionales.

L'Eina de l'Ajuntament del Vendrell treballa per contribuir a la millora de les condicions econòmiques i laborals de la vila. La Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell, a través de L'Eina, treballa decididament per contribuir a la millora de les condicions econòmiques i laborals de la vila fomentant la creació d'ocupació i estimulant l'emprenedoria empresarial.

Funcionando como de costumbre

22/04/2022

Des de l’EINA ens fem ressò de la idea suggerida per @emprencat i us proposem el llibre d'Alberto Delgado i Alfonso Ramos “Organizaciones azules: líderes de la era digital" ( @librosdecabecera ) on ens proposen noves formes de lideratge més concordes amb els temps que ens toca viure.
“Les noves empreses estaran caracteritzades per vuit competències clau, que són les que els permetran competir d'una forma diferent, més resolutiva i amb majors èxits. Aquestes vuit competències es desgranen en Organizaciones azules: líderes de la era digital, una obra que detalla com són aquestes empreses, com actuen i com convertir-se en una d'elles.

Photos from L'Eina's post 22/04/2022

L’Eina Espai Empresarial ha col·laborat amb PIMEC Baix Penedès en la sessió informativa sobre el programa d'ajuts a la digitalització “KIT DIGITAL”. El contingut de la sessió va anar a càrrec del Sr. Andreu Bru, director del Departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC, qui va explicar les novetats relatives a la publicació de l'Ordre ETD/1498/2021, de 29 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, en el marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya –finançat per la Unió Europea– Next Generation EU (Programa Kit Digital).
Ajuntament del Vendrell

22/04/2022

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil (SON – JENP).
La Laia Santacana i l’Albert San Emeterio, participants en el programa, ens expliquen la seva experiència en les seves respectives activitats laborals.
La producció del vídeo és obra dels joves participants a la Casa d'Oficis de l’EINA, Roll Back

21/04/2022

📚✏CURS - ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ
Segona edició
– Data inici: 25/04/2022
– Data finalització: 10/08/2022
– Horari: Tarda
– Durada: 310 hores
Requisits d’accés:
– No s’exigeixen requisits acadèmics ni professionals.
– Majors de 16 anys i estar inscrits al SOC com a demandant d’ocupació.
Més informació: https://acortar.link/r5qzW1
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 20/04/2022

Finalitzem els Tallers sobre Viabilitat de la idea de negoci amb els alumnes de 1er de Batxillerat i Cicles formatius de l'institut Andreu Nin.
Aquests tallers han estat l'inici de l'acompanyament en la 14º edició del concurs JOVES AMB IDEES 2022.
El Concurs Joves amb idees és un projecte de l'Ajuntament del Vendrell que té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor entre els joves.
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 11/04/2022

👷‍♀👷 El programa 30 Plus ha assolit els objectius d'inserció amb 40 persones formades i contractades a diverses empreses del Baix Penedès. El programa 30 Plus permet el foment de l'ocupació de persones amb especials dificultats d'inserció afavorint el col·lectiu d'aturats de llarga durada que suposen el 50% dels participants i els majors de 45 que conformen el 67% de les contractacions.
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 08/04/2022

👩‍🎓🧑‍🎓💡 Continuem amb el 2n Taller del Concurs Joves amb IDEES 2022, sobre viabilitat de la idea de negoci. Avui acompanyats dels alumnes de 1r de Batxillerat de l'institut Baix Penedès.
El Concurs Joves amb idees és un projecte de l'Ajuntament del Vendrell que té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor entre els joves. Molta sort a tots els participants.
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 07/04/2022

🙋‍♂️🙋✏📒Engeguem el 2n Taller del Concurs Joves amb IDEES 2022, sobre viabilitat de la idea de negoci. Ahir dimecres, amb els alumnes de 1r de Batxillerat de l'Institut Mediterrània, i avui amb els alumnes del Col·legi Sagrat Cor.
El Concurs Joves amb idees és un projecte de l'Ajuntament del Vendrell que té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor entre els joves.
Molta sort a tots els participants.
Ajuntament del Vendrell

07/04/2022

📚✏CURS - ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ
Segona edició
– Data inici: 25/04/2022
– Data finalització: 10/08/2022
– Horari: Tarda
– Durada: 310 hores
Requisits d’accés:
– No s’exigeixen requisits acadèmics ni professionals.
– Majors de 16 anys i estar inscrits al SOC com a demandant d’ocupació.

Més informació: https://acortar.link/r5qzW1

Ajuntament del Vendrell

05/04/2022

Ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19

Convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19.
Termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent: comença a les 9:00 hores del dia 6 d'abril de 2022 i fins a les 14:00 hores del dia 3 de maig de 2022 o fins l'exhauriment del pressupost.

Línia d’ajuts, dotada amb 40 milions d’euros per a activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19

Persones beneficiàries: Els professionals autònoms i empreses que prestin activitats de restauració, donades d'alta en el cens de l'impost d'activitats econòmiques.

Als efectes d'aquestes bases s'entenen com empreses que presten activitats de restauració, els bars,restaurants i cafeteries.

Per a més informació: https://acortar.link/CVtje9

Ajuntament del Vendrell

04/04/2022

Avui a la Casa d'Oficis Rollback del Vendrell, hem tingut la visita del penedesenc Àlex Barragan, un jove programador web de 20 anys, que va quedar tercer de Catalunya al concurs Catskills i al qual, li han premiat una de les apps que ha creat. Per al nostre alumnat del mòdul de desenvolupament web i creació d'Apps, ha estat molt enriquidor compartir una estona amb ell. Moltes gràcies, Àlex!.

Ajuntament del Vendrell

01/04/2022

[email protected]: innovació, talent i ruralitat. Taula rodona "La connexió entre emprenedoria i mon rural. Un binomi generador d'oportunitat. Amb les empreses The blue Box, COEbreLAB, Coworking La Placeta i L'Avellana Grrreen i l'Avellana Mas den Cabré.

Photos from L'Eina's post 01/04/2022

L'EINA participa un any més en la jornada [email protected] organitzada per la Diputació de Tarragona. Enguany es presenten recursos, propostes i experiències que tenen com a objectiu reconnectar amb el món rural a través d'iniciatives emprenedores basades en la innovació i el talent.

Photos from L'Eina's post 30/03/2022

🙋‍♂️🙋‍♀️ Continuem amb la 14a edició del Concurs Joves amb Idees 2022, amb el 1r Taller sobre Generació d'idees, avui , amb els alumnes de 1r de Batxillerat de l'Institut Baix Penedès.

El Concurs Joves amb idees és un projecte de l'Ajuntament del Vendrell que té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor entre els joves.
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 24/03/2022

👩‍🎓Continuem amb la 14a edició del Concurs Joves amb Idees 2022, amb el 1r Taller sobre Generació d'idees, amb els alumnes de 1r de Batxillerat del Col.legi Sagrat Cor.📓
El Concurs "Joves amb idees" 💡 és un projecte de l'Ajuntament del Vendrell que té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor entre els joves.
Molta sort a tots els participants!!💪

Ajuntament del Vendrell

23/03/2022

🎓Avui han vingut a l'Eina, els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Andreu Nin, per presentar-nos els projectes amb els quals participaran en el concurs "mSchools Student Awards (AppEducation)" de gencat.
Aquest concurs reconeix la tasca duta a terme per alumnes i docents durant el curs escolar, en matèria de disseny i creació 💻d'aplicacions per a dispositius mòbils, fomentant el pensament computacional, el treball en equip 👨‍👨‍👧‍👦 i l'esperit emprenedor.
Us desitgem molta sort!!!.
Ajuntament del Vendrell

22/03/2022

👉 OFERTES DE FEINA - 22 DE MARÇ

📌COMMUNITY MANAGER - REF.:4049
Zona EL VENDRELL
Més informació:
https://acortar.link/Fl9Xq0

📌CAMBRER/A DE PISOS - REF.:4047
Zona EL VENDRELL
Més informació:
https://acortar.link/yl9C1e

📌RECEPCIONISTA - REF.:4046
Zona CALAFELL
Més informació:
https://acortar.link/eoNnfj

📌TECNIC/A COMERCIAL - REF.:4043
Zona BELLVEI
Més informació: https://acortar.link/r4swdB

Per a més informació consulteu
www.leina.org/servei-ocupacio/borsa-de-treball

Ajuntament del Vendrell

22/03/2022

CERTIFICACIÓ ISO 9001:2015 DE QUALITAT

L’EINA reafirma el seu compromís amb la qualitat

Un any més l’Eina rep la visita de l’auditor de qualitat, concretament el dia 17 de març de 2022 es van auditar els serveis de l’Eina per part de l’empresa APPLUS Certificacions, durant el transcurs de l’auditoria, no es va detectar cap anomalia en el funcionament dels serveis desenvolupats per l’EINA, fet que evidencia que l’Eina ofereix els seus serveis de manera transparent, ordenada, en constant millora i d’acord amb les normes ISO.

En el procés d’auditoria es van revisar diversos conceptes que incorpora la norma ISO 9001:2015, com són: l’adaptació i la gestió del canvi, l’anàlisi del context de l’organització, els requisits de les parts interessades, el lideratge i la planificació estratègica, i l’avaluació de riscos i oportunitats com a part fonamental de l’enfocament orientat cap a processos.
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 22/03/2022

Visita dels alumnes de la Casa d'Oficis Rollback (L'EINA El Vendrell) al Saló de l'Ensenyament a Barcelona. Ha estat una experiència molt enriquidora pels joves, que els ha permès informar-se i orientar-se, ja que han pogut veure una gran representació de l'oferta acadèmica pel curs 2022-2023, que els ha de servir, junt amb la tasca d'orientació que es fa des de l'escola, per dibuixar el seu itinerari formatiu futur.
Ajuntament del Vendrell

Photos from L'Eina's post 17/03/2022

Engeguem la 14a edició del Concurs Joves amb Idees 2022, amb el 1r Taller sobre Generació d'idees, amb els alumnes de 1r de Batxillerat de l'Institut Mediterrània.
Molta sort a tots els participants!!"

Photos from L'Eina's post 17/03/2022

Ahir dimecres 16 de març es va presentar a l'Eina - Espai Empresarial de l'Ajuntament del Vendrell la 50a edició de l'Informe de conjuntura econòmica organitzat per la FEGP.
Conclusions:
-En els darrers mesos el mercat laboral ha recuperat els nivells d'ocupació i de desocupació prepandèmics.
-El Baix Penedès intensifica la recuperació els darrers mesos.
-La recuperació econòmica de la crisi provocada per la pandèmia s’esvaeix davant el nou escenari pessimista que comporta la invasió d’Ucraïna per part de Putin.
-Les conseqüències sobre l’economia internacional del conflicte són sens dubte molt importants i es dibuixa un escenari força pessimista que podria portar a l’economia mundial cap a una nova recessió.

Més informació
https://fegp.cat/la-recuperacio-economica-de-la-crisi-provocada-per-la-pandemia-sesvaeix-davant-el-nou-escenari-pessimista-que-comporta-la-invasio-ducraina-per-part-de-putin/
https://fegp.cat/informe-de-conjuntura-economica-publicacio-semestral/

16/03/2022

S'obre la convocatòria per a les empreses d'entre 10 i 49 treballadors del Kit Digital, el programa per a la transformació digital de pimes i autònoms.

Les empreses d'aquest primer segment poden obtenir fins a 12.000€ per a la implantació de solucions digitals. La convocatòria estarà oberta fins al 15/09 o fins a esgotar el pressupost establert.

Consulta'n tots els detalls 👇

https://www.accio.gencat.cat/.../21832_next_generation_eu...11/03/2022

L'Eina Servei d'Orientació torna a tenir presència al Casal Jove Vendrell del Vendrell els dilluns a la tarda, per tal de poder realitzar orientació laboral i formativa als diferents joves que ho necessitin.
Ajuntament del Vendrell

Contractació en pràctiques de persones joves en situació d'atur per a empreses i cooperatives de treball associat (SOC - Contractació pràctiques) 11/03/2022

Contractació en pràctiques de persones joves en situació d'atur per a empreses i cooperatives de treball associat (SOC - Contractació pràctiques)

📣Si ets autònom, empresa, cooperativa de treball associat o entitat sense ànim de lucre ✨AIXÒ T'INTERESSA✨
💸125M€ en subvencions per a la contractació de joves menors de 30 anys!
👩🏻‍🔧👨🏻‍💻17.684€ per cada jove contractat durant un any a jornada completa.
Els contractes s'han de formalitzar abans de l'1 d'abril. I es pot sol·licitar l'ajut fins al 30 d'abril.
Ajuts per a contractes laborals a joves menors de 30 anys⏩http://ow.ly/OGlS50HswBK
Ajuts per a contractes en pràctiques a joves menors de 30 anys⏩http://ow.ly/n2fc50HswBL
🇪🇺

https://fb.watch/bGQK5i3lXZ/

Contractació en pràctiques de persones joves en situació d'atur per a empreses i cooperatives de treball associat (SOC - Contractació pràctiques) Tornar al nivell anterior Accedeix a “ Ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica enfront la COVID-19 (2021) ”

Localización

Teléfono

Página web

Dirección


Camí Reial, 13 - 17
El Vendrell
43700

Horario de Apertura

Lunes 08:00 - 19:00
Martes 08:00 - 19:00
Miércoles 08:00 - 19:00
Jueves 08:00 - 19:00
Viernes 08:00 - 15:00
Otros escuela/facultades en El Vendrell (mostrar todas)
Club Nàutic de Coma-ruga Club Nàutic de Coma-ruga
Passeig Marítim De Coma-Ruga, S/n
El Vendrell, 43880

Vols aprendre a navegar? Vine a l'Escola de Vela del Club Nàutic de Coma-ruga i gaudeix del nostres: - CURSETS d'ESTIU - CLUB DE VELA (lloguer) - CURSETS d'HIVERN - LA VELA ESCOLAR per a centres docents. - Equip de Regates Optimist i ILCA T'hi esperem!

Academia Cep Academia Cep
C/ Nou, 60-62 Baixos
El Vendrell, 43700

Els cursos estan adreçats a particulars, associacions, empreses, formació privada i per aturats i treballadors com a formació subvencionada, ja que el centre és col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Col.legi Sagrat Cor El Vendrell Col.legi Sagrat Cor El Vendrell
Carretera De Valls, 26
El Vendrell, 43700

Col·legi Sagrat Cor El Vendrell Centre Concertat de la Generalitat de Catalunya Nivells: Llar d'infants, Educació Infantil, ESO i Batxillerat

Autoescuela Santa Eulalia Autoescuela Santa Eulalia
C/ Berguedà Nº20-22
El Vendrell, 43700

Santa Eulalia es una autoescuela que abrió sus puertas en 1970. Con más de 40 años formando conductores seguros y una amplia experiencia en el sector, nuestros casi 20.000 alumnos avalan nuestros resultados.

Creixem Jugant, Centre de Suport Familiar Creixem Jugant, Centre de Suport Familiar
Av. Sant Vicenç, 8
El Vendrell, 43700

El joc és l’eina principal dels infants per adquirir coneixements, habilitats, actituds i valors.

Escola de Dracs Escola de Dracs
Camí De Tomoví Nº1 Local 2
El Vendrell, 43700

Centre d'estudis situat a El Vendrell.

EDO psicomotricitat EDO psicomotricitat
C/Alt 22
El Vendrell, 43700

La Psicomotricidad es la base de la evolución personal. Cuando jugamos, saltamos, corremos... desarrollamos nuestra personalidad y conocemos a nuestro entorno.

CdA Pau Casals CdA Pau Casals
Avenida Palfuriana 104 Coma-ruga
El Vendrell, 43880

Servei Educatiu del departamant d'Educació

CASAL del Vendrell CASAL del Vendrell
Riera De La Bisbal, 22
El Vendrell, 43700

L'Associació Penedès serveis socioculturals i de lleure som un EQUIP de professionals que treballem en pro de l'educació i en benefici dels infants.

TOP ONE Language School TOP ONE Language School
C/ Cerdanya 1, 2n 1a
El Vendrell, 43700

TOP ONE Language School, la teva escola d'idiomes al centre del Vendrell. Oferim cursos per a totes les edats i tots els nivells. www.idiomestopone.com

Oxford House Idiomas Oxford House Idiomas
Carretera De Valls, 24
El Vendrell, 43700

Academia de Idiomas en El Vendrell. Todos los niveles, todas las edades. Centro oficial autorizado para preparación de exámenes Cambridge. AENOR certified. Desde 1974.

Constelaciones Familiares y Gestalt Constelaciones Familiares y Gestalt
El Vendrell

Quiero explicar y dar a conocer qué son las Constelaciones Familiares, qué es la Psicología Gestalt y para qué sirven las meditaciones.