Simonelli School of Music

Muzieklessen voor alle leeftijden. Wij staan voor kwaliteit, lange lestijden en veel aandacht voor de persoonlijke muzikale ontwikkeling. Als kleine particuliere muziekschool bieden wij een heel scala aan muzieklessen voor een aangename prijs.

Wij bieden onder andere de volgende individuele insturmentale lessen aan:

- Zangles
- Pianoles
- Viool- en altvioolles
- Trompetles
- Saxofoonles
- Klarinet
- Dwarsfluitles
- Basgitaarles
- Pop- en Rockgitaarles
- Improvisatieles

Daarnaast verzorgen wij ook groepslessen:
- Muziek, Spel en Bewegingslessen (vanaf 4 jaar)
- Bandles
- Bandcoaching voor bands en singer/songwriters

Ook bieden wij

Funcionando como de costumbre

25/09/2018

Que guai!! Una escuelita de música en Antigua!! estamos abierto todo los dias abierto para información de la 9h30-13h00. Por la tardes tenemos classe de todo tipo!

Pasa y empeza a tocar!

16/09/2018

Simonelli School of Music's cover photo

16/09/2018

Simonelli School of Music's cover photo

[09/16/18]   !Hola!

Somos una escuela de música privada y ofrecemos lecciones para todos a un precio asequible, a distancia y presenciales.

Tenemos los siguientes cursos individuales :

Canto, piano, violín, viola, trompeta, saxofón, clarinete, flauta travesera, guitarra eléctrica, guitarra pop y rock, improvisación.

Organizamos también lecciones en grupo: música, juego y movimiento (a partir de 3 años), y aprendizaje y coaching para grupos musicales y cantantes/songwriters.

Además ofrecemos lecciones de solfeo (hasta el nivel del Conservatorio), de teoría de la música y arreglos y composiciones.

07/09/2018

Damens en heren, Señores y señoras! Wij openen weer! Abrimos de nuevo! In Fuerteventura, Canarias, Spain!! Maar geen gejank aub, we geven ook online lessen! Dus als jullie graag uit NL les willen kan dat makkelijk, stuur ons maar een berichtje!

Si eres Español y vives en Fuerteventura y non entiende nada de eso puede también ablar y preguntar cositas en esa pagina de facebook.
Lunes 10 settiembre empezamos de dar Classe en Antigua para todo.

Estamos su la Calle hermanos vera Sanchez un poquito antez del Centro de salud. Pasa y empeza de tocar!🎷🎸🎺🎻🎹🎸🎷🎸🎹🎺🎻🎺🎤🎙️🎶🎼🎵

[01/11/18]   VERHUISD NAAR HET BUITENLAND! We krijgen nog steeds aanvragen binnen, heel erg bedankt daarvoor. Voor tips of tricks kunt u zeker nog bij ons terecht maar niet meer op locatie!

We zijn een muziekproductie bedrijf gestart: componeren, alles zelf opnemen, af mixen en masteren. Helemaal hoe u het wilt. Dit komt in het voorjaar online en zal SIMONELLI MUSIC CREATIONS HETEN.
Hou je ons in de gaten? Ga je ons aanbevelen?
Interesse? PM Simonelli Luca voor meer informatie.

Groetjes,

Liseth en Luca Simonelli

12/06/2017

Opruiming Muziekinstrumenten en woning

Wij verhuizen naar het buitenland en ruimen op, graag Liken en delen aub!

Opruiming van onze woonwaren en wat muziekinstrumenten voor een super de top prijs, kom even langs of bel even voor meer info.

09/07/2016

www.simonellischoolofmusic.com

We hebben een gloednieuwe website! Gemaakt door Casper Diesch, zijn jongste zoontje van bijna 4 zit bij ons op trompet les. Dank u Casper!
Laten jullie weten wat jullie ervan vinden?

http://www.simonellischoolofmusic.com

#simonellischoolOfMusic #gaatLekker #keiveelLeerlingen

simonellischoolofmusic.com

[04/19/16]   Vrijdag is het weer zover, ons LENTECONCERT! Volop aan het voorbereiden. #simonelliSchoolofmusic #Lenteconcert

[01/08/16]   Wij hebben vandaag les gegeven op een basischool in Middelburg (Archipel scholen) aan groep 1,2,3,4,5,6,7 & 8 en vonden het echt te gek! Dank u zeer voor deze opportuniteit. Vanaf volgende week verzorgen wij wekelijks een muzikaal deel van de Crea-weken.
#simonellischoolofmusic #MeerMuziekopBasisScholen

18/12/2015

Vanavond op de langeweg 1, KERSTCONCERT! Alles staat helemaal klaar en het wordt heel gezellig. We hebben lekkere hapjes en wat drankjes voor iedereen. Begint om 19h met de allerkleinste, in de pauze worden dan de rapporten uitgedeeld en dan gaan we verder met de volwassenen. Kom gezellig langs. Ingang is gratis.

08/12/2015

Beste vrienden en volgers,

Even een kleine mededeling, mijn telefoon is STUK!

Dus we zijn even niet bereikbaar op het gebruikelijke telefoonnummer. Gelukkig zijn we nog wel telefonisch bereikbaar op het nummer 06-57889014 en je kan ons natuurlijk ook altijd mailen!

#blubblub

07/12/2015

Simonelli School of Music's cover photo

07/12/2015

De kerst komt eraan en dus ook een KERTSTCONCERT! Iedereen speelt 1 á 2 liedjes om te laten zien wat ze de voorbije tijd hebben geleerd.
Vrijdag 18 december om 19h00 aan de Langeweg 1, Nieuw- en Sint Joosland.Oma, Opa en de hond is welkom, laat wel even weten of je komt ;). Hapjes en drankjes zullen voor iedereen voorzien worden. #simonellischoolofmusic #KERSTCONCERT

simonellischoolofmusic.com 19/11/2015

www.simonellischoolofmusic.com

Onze tijdelijke website is tijdelijk vernieuwd :p. Wat vinden jullie ervan?
Volgende week op de Winterfair Arnemuiden een concert van de Simonelli School of Music kom langs en geniet van onze muziek! #simonellischoolofmusic #winterfair #CHECKonzeACTIE

www.simonellischoolofmusic.com

simonellischoolofmusic.com

16/11/2015

Heel erg bedankt voor het vele delen van onze vorige post! Wel 2000 man heeft het gezien! Wij zijn heel dankbaar voor jullie steun!
!!**NIEUW**!!
Drumles op maat voor de kleintjes vanaf 4 jaar! Het drumkit is net wat uitgebreider dan op de foto hoor ;)

#Simonellischoolofmusic #Drumlesopmaat #Dankvoordesteun

11/11/2015

GEZOCHT! Enthousiaste kleuters vanaf 3 jaar voor onze Muziek, Spel en Bewegingslessen.
Wilt u uw kind van jongs af aan muzikaal stimuleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door middel van spelletjes, liedjes en bewegingen leren wij onze jongste leerlingen de basisaspecten van muziek aan, voor maar € 10,- per les!!
Interesse? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

01/11/2015

Nog maar 2 maanden bezig en we zitten al bijna aan 20 leerlingen, allemaal op verschillende instrumenten en van de leeftijd van 3 jaar tot en met 80! Trompet, viool, dwarsfluit, piano, theorie, saxofoon, gitaar,basgitaar, muziek spel en beweging en drums.

Wees er snel bij of u komt op de wachtlijst te staan! We gaan voor persoonlijk en gericht muziekonderwijs en staan voor kwaliteit en geen kwantiteit.

Fijne zondag toegewenst!

#simonellischoolofmusic #VOLisVOL #nooitTEvroegOFteLAAT

22/10/2015

Wat een geweldige dag met het Jeugdorkest G-Force helemaal uit Bussum!! We hebben lekker muziek gemaakt en gezellig op het veld met de bal getrapt. #coachingJeugdorkesten #simonellischoolofmusic

12/10/2015

Heb je de hele familie die op les wilt? Dan krijgt het tweede gezinslid 50% korting!! Meld je nu aan of PM ons voor informatie! #simonellischoolofmusic

29/09/2015

Simonelli School of Music's cover photo

28/09/2015

Wat was dat een super leuk en succesvol weekend! We hebben wel 6 nieuwe aanmeldingen!!!Dank aan iedereen die gekomen is! #Simonellischoolofmusic #openweekend

25/09/2015

Onze eigen gemaakte shirts voor de CREW! Nog 1 dag! Spannend!!! #openweekend #simonellischoolofmusic

24/09/2015

Druk bezig met alle laatste voorbereidingen! Hier een klein kiekje :).

17/09/2015

Simonelli School of Music

17/09/2015

Simonelli School of Music's cover photo

17/09/2015

Nogmaals het programma! Nu met adres ;)! Kom allemaal kijken, luisteren en genieten aan de Langeweg 1 op het OPEN WEEKEND van Simonelli School of Music.

17/09/2015

En het programma is klaar! Verspreid het op het net en vertel het door!! Leuke concerten van onder andere Simon & Elli, workshops, hapjes en drankjes en de mogelijkheid om allemaal verschillende instrumenten uit te proberen met Muziekcentrum Middelburg!! #SimonelliSchoolOfMusic9dagentotOpenWeekend

healthland.time.com 11/09/2015

Want a Less Fussy, Easier-to-Soothe, Kinder Child? Make Music! | TIME.com

Muziek is zo belangrijk! En blijkbaar kun je niet vroeg genoeg beginnen. Prachtig artikel over kunsteducatie voor baby's en kinderen:

http://healthland.time.com/2012/05/16/want-a-less-fussy-easier-to-soothe-kinder-child-make-music/

healthland.time.com Learning to make music helps babies communicate better and amps up empathy in older kids.

08/09/2015

En het spandoek staat! #simonellischoolofmusic #openweekend26en27

04/09/2015

Wij zijn heel blij met de reacties en de enthousiaste leerlingen die zich hebben aangemeld!
We zijn druk bezig met het open weekend en de tijden zijn bekend! Vanaf 10h-17h zaterdag en zondag en... het wordt afgesloten met een JAMSESSIE! Dus als je gewoon lekker samen muziek wilt maken, kom dan gerust even langs! #Simonellischoolofmusic

02/09/2015

Wat een geweldig weekend was dat! Een kleine voorproef voor het open weekend 26 & 27 september!

Het was echt gezellig zaterdag met ons kraampje! Heel veel positieve reacties gekregen en al wat aanmeldingen! #simonellischoolOfMusicIsvanstart

31/08/2015

Het was echt gezellig zaterdag met ons kraampje! Heel veel positieve reacties gekregen en al wat aanmeldingen! #simonellischoolOfMusicIsvanstart

zomerfeestnieuwland.nl 27/08/2015

zomerfeestnieuwland.nl

Zaterdag staan we met een kraampje op de Zomerfeest Nieuwland, en jaja de hele dag! Kom zeker even langs om op een trompet te toeteren of op een trommel te slaan, u mag ook gewoon een flyertje meenemen, hoor! #simonellischoolofmusic #FLYERS #INFODAG
http://zomerfeestnieuwland.nl/

zomerfeestnieuwland.nl 28 & 29 aug. 2015 Na de succesvolle Zomerfeesten van voorgaande jaren hopen we op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 voor de 14e keer het Zomerfeest Nieuwland te organiseren. Ons programma staat dit jaar weer boordevol met activiteiten. Lees snel verder bij de tab ‘Programma’ . Op deze website…

23/08/2015

Simon & Elli

Volgende week 2x Simon & Elli op het Zomerfeest Nieuwland! Vrijdag om 19h30 en zaterdag om 15h30. Kom lekker even luisteren!
#SimonAndElli #Simonellischoolofmusic

Our Story

!Hola!

Somos una escuela de música privada y ofrecemos lecciones para todos a un precio asequible, a distancia y presenciales.

Tenemos los siguientes cursos individuales :

Canto, piano, violín, viola, trompeta, saxofón, clarinete, flauta travesera, guitarra eléctrica, guitarra pop y rock, improvisación.

Localización

Teléfono

Dirección


Calle Hermanos Sanchez
Antigua

Horario de Apertura

Lunes 09:30 - 13:00
16:00 - 22:00
Martes 09:30 - 13:00
16:00 - 22:00
Miércoles 09:30 - 13:00
16:00 - 22:00
Jueves 09:30 - 13:00
Viernes 09:30 - 13:00
16:00 - 22:00
Otros escuela/facultades en Antigua (mostrar todas)
Centro de Educación Logopédica "CEL" Centro de Educación Logopédica "CEL"
Agua De Bueyes Núm. 109
Antigua, 35630

En nuestro gabinete logopédico tratamos cualquier dificultad en el lenguaje, el habla, la voz o la comunicación, de usuarios de todas las edades.

Helpyourpc Helpyourpc
Caleta De Fuste
Antigua, 85661

A professional service for home users and small businesses experiencing problems with their computers. English speaking in Caleta De Fuste, Fuerteventura

Petite Retreat Petite Retreat
Calle Alcalde Juan Evora Suarez
Antigua, 35610

Petite Retreat biedt jou een heerlijke relax-ervaring in zonnig Fuerteventura! 100% verzorgd, met heerlijk eten, yoga, massage en desgewenst coaching. Ons motto: niks moet, alles mag.