25/01/2025
مكنتش متعودة أشرب مياه ولا اهتم بيها في يومي ولكن لما تابعنا مع بعض وحطيته تحدي ليا فرق معايا 180°💜✨
من كذا سنة أنا كنت زي البنوتة دي بالظبط، ومريت بتجربة عرفت ازاي نقدر بالتدريج نتعود على شرب المياه والأهم كمان نصبر على أول فترة لإن الجسم بيكون لسه بيستعد، فهتلاقي معدتك بتوجعك والموضوع في الاول محتاج صبر، ولكن بعدين بتجني ثمار طيبة جدًا سواء في صحتك، بشرتك أو حتى إنتاجيتك.
طيب ايه اللي فرق مع البنوتة دي لما التزمت بالتحدي؟ 👀
🔺بداية أكيد أنتِ عارفة إنه المياه سر الحياة بشكل عام، والاهم هو إنه تلت ارباع جسمك مياه.
🔺بما إنها بتذاكر لانها في فترة الامتحانات فاهتمامها بالمياه فرق جدًا في انتاجيتها، تركيزها.
🔺بتحكي انها ولأول مرة تحس بالنشاط ده في يومها.
🔺بشرتها بقت أفضل بكتير عن الاول مع استمراريتها على الكمية اللي قررنا نلتزم بيها، والحبوب اللي كانت ممكن تفضل بالايام في وشها، ظهرت واختفت في وقت أقل بكتير.
🔺والاهم الكليتان بتوعها اكيد بيدعولها لإنها اهتمت بشرب المياه بانتظام.
المياه ليها فوائد لاتُعد ولاتُحصي عليكي، وأنا مدركة وعارفة قد ايه التعود على شرب المياه مش سهل، ولكن حاولي تحطي زجاجة مياه في المكان اللي بتكوني فيه أغلب الوقت، أربطي عادات معينة بشرب المياه، وممكن تنزلي برنامج على الفون يذكرك في البداية، أو حد يتابع معاكِ ويكون هو وسيلة لتذكيرك.
في الاول ممكن تتعودي على لتر، بعدين هنزود بالتدريج لتر ونص لحد ماتوصلي لـ لترين أو تلاتة وأنتِ وشطارتك. ✨💜
الأهم بالنسبالنا هو عدم استسلامك وإنك تخدي الموضوع بجدية، وباستعانتك بالله هتكون المياه جزء اساسي من روتينك اليومي ياسنيوريتا. 😍✨
#الإنتاجية.