11/04/2021
سجلت امتحانك و لا لسه؟؟
لو لسه ما سجلتش لسه قدامك فرصه تسجل
الامتحان الجاى هيكون يوم 24 يونيو2021
و اخر ميعاد للتسجيل هيكون يوم 4 يونيو 2021
لأى معلومات و استفسارات ممكن تكلمنا,او تبعتلنا على الواتساب على الرقم ده
01200820700
أو تبعتلنا ايميل بسؤالك و استفسارك على
[email protected]
لو محتاج تعرف كل التفاصيل أو تسجل، ادخل هنا
https://ar.thelegalist.net/toles
لو عايز تعرف معلومات عن TOLES
ادخل على اللينك ده
https://youtu.be/uc-3_MSPtTo
The Legalist - ليجلست
06/04/2021
سجلت إمتحانك؟
اتفرج على الفديو التعريفي لو محتاج الزتونة، من هنا: https://youtu.be/uc-3_MSPtTo
لو محتاج تعرف كل التفاصيل أو تسجل، ادخل هنا: https://ar.thelegalist.net/toles
تابعوا Notion Education، لأني لفيت علي أكاديميات مصر بمساعدة من Mirhan Elabd، مؤسسة Studying TOLES together بس ملقناش حد زيهم حب يساعد في تسيير إمتحان تولز للقانونيين المصريين (شكرًا للمحامي المصري-الأمريكي أحمد أشرف اللي وصلنا بيهم) .. حجتي مع نوشن كانت الموضوع مش مستحمل كل المصاريف ديه علي القانونيين، ولو ساعدنا في تأسيس جيل مبني علي أرض لغوية صلبة ساعتها نقدر أحنا وهم نفتح لينا كلنا فرص ومجالات. والعكس صحيح، إثقال الحمل عليهم هيقفل الفرص علينا وعليهم. إجابتهم كانت إحنا موافقين، إحنا حابين نساعد. والإتفاق ان الناس هتدفع المصاريف المطلوبة فقط من مؤسسة تولز، ونوشن وليجلست هيتولوا-هيتغاضوا عن مصاريف التنظيم والربح وإستغلال تولز في تقديم تدريبات، مع الإهتما بتوجيه المتقدمين.
على فكرة:
الموضوع مش ربحي، (ليجلست مكسبتش جنية من يوم ما فتحت، بالعكس حصدت جوائز وعوائد من الإعلانات واستثمرتها كلها في خدمة القانونيين) مش كل حاجة الفلوس، الموضوع مجتمعي .. طيب، تنافسي؟ جدًا، ليجلست بتنافس علي تقديم أقوي تأثير إيجابي مجتمعي في مجال القانون في مصر والوطن العربي. بس. ديه كل الفكرة، ببساطة. (الصورة ليست بهدف السخرية أو التقليل من شأن أحد، الكل يسعى بطريقته .. بس، وبصراحة، ليجلست طريقته أجمد، بيكم.)
Studying TOLES together
Notion Education
#ليجلست
05/04/2021
Are you excited for our new big adventure !!!!!!
Just get ready ......
25/11/2020
An internship and fresh graduates are now required for an international law firm.
Such opportunity is the perfect way to earn an insight into life of corporate lawyers.
You can expect to be involved in GAFI & court tours, hand on research, and training. You will be involved in workshops and presentations as well.
N.B: location of applicants shall be in Heliopolis, Nasr City & Sheraton areas.
English and French Sections only. Preferably academic excellency.
For interested applicants, you may send your resume to:
[email protected]
02/09/2020
Round 2 will start soon
إحجز الآن كورس الترجمة القانونية مع د/أحمد شعبان
لجميع الأسئلة يمكنك التواصل معنا عبر الفيسبوك أو عبر الواتساب
01200820700 أو الإتصال مباشرةً علي نفس الرقم.
يمكنك ايضاً مراسلاتنا عبر البريد الإلكتروني: [email protected]
18/08/2020
معدل المشاكل العقارية في مصر بيزيد كل يوم بسبب زيادة المنشاءات العقارية فبالتالي بتحتاج المشاكل دي تتحل من أول كتابة العقود لحد التسليم .ده مش هيحصل إلا لو المحامي اللي كاتب العقود من Notion Eduction .هنعلمك إزاي تعمل صيغة عقد عقاراي من أوله لأخره .
اعرف اكتر عن الكورس من هنا: bit.ly/2tBD42L
للحجز و للإستفسار كلمنا على: 01200820700
14/08/2020
إحجز الآن كورس الترجمة القانونية مع د/أحمد شعبان
لجميع الأسئلة يمكنك التواصل معنا عبر الفيسبوك أو عبر الواتساب
01200820700 أو الإتصال مباشرةً علي نفس الرقم.
يمكنك ايضاً مراسلاتنا عبر البريد الإلكتروني: [email protected]
19/03/2020
تذكر ان تحصين الأحباء يبدأ من تحصين نفسك. تعرف علي أعراض الكورونا و الإنفلونزا و البرد.
هذه المعلومات تم تجميعها من منظمة الصحة العالمية (WHO) و المركز الإمريكي للسيطرة على الأمراض والوقاية. (CDC)
#كورونا