The Athanassakis - Lavdarias Schools of English

The Athanassakis - Lavdarias Schools of English

Το Κεντρο Αγγλικης Γλωσσας ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ - ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ λειτουργει στην πολη της Αρτας απο το 1989 και στο Μενιδι Αιτ/νιας απο το 1995.

Καλό μήνα από το σχολείο μας όπου οι μεγαλύτεροι μαθητές συμμετέχουν στη δεύτερη προσομοίωση του NOCN test

youtube.com

Εξετάσεις αγγλικών

ο Σηφαλιος στις εξετασεις Β2

Το Σηφαλιό πηγαίνει να δώσει εξετάσεις στα αγγλικά αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο διαβασμένος

pen code...

Εκδρομή στα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας οργανώνει ο Σύλλογος μας για τα μέλη και τους φίλους μας, 10 - 12 Απριλίου 2020 . Το σχολείο μας συμμετέχει! πληροφορίες στο γραφείο.

Palso

Επενδύστε στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από μια σειρά ενδιαφέροντα επαγγέλματα που ανοίγονται μπροστά σας! Μπείτε στο www.palso.gr και βρείτε το δικό σας Κέντρο Ξένων Γλωσσών. #PamePalso
https://www.palso.gr/federation/language-schools/

World Thrift Day!
Ξεκινήσαμε την αποταμίευση στους κουμπαραδες που χάρισε η Ομοσπονδία στους μικρούς με τα νομίσματα της Βρετανίας...

Trick or treat? Happy Halloween 🦇!
an idea by Kiki Xynta..

και αυριο θα καμαρωσουμε ολοι μαζι τους μαθητες μας να παρελαυνουν τιμωντας εκεινους που εδωσαν τη ζωη τους για μια ελευθερη πατριδα, μια ελευθερη Ελλαδα. χρονια πολλα!

Halloween μεν, vocabulary test δε...

και μετράμε 20αρια...

Απονομή απόψε και αύριο!!! 😍
31 πιστοποιητικά NOCN! γιατί στηρίζουμε την επιλογή της Ομοσπονδίας μας...

Πανετοιμα τα ποδήλατα μας για την Κυριακή! 😍

Palso

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η #PALSO συνεχίζει τα ενδιαφέροντα webinars με ένα webinar αφιερωμένο στους κρυφούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εισηγητής του webinar θα είναι ο Χρήστος Σωτηρόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΙΚΞΓ. #PamePalso

Συμμετέχουμε με ενθουσιασμό στο διήμερο εκδηλώσεων της PALSO ARTAS!

μια εξαιρετική εκδήλωση για γονείς και μαθητές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
K. Αιτωλού 4, 47132 Άρτα τηλ 2681072484 email:[email protected]

Άρτα 26 /09 /2019
Αριθ. Πρωτ. 1622

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών, που οργανώνεται σε συνεργασία του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάφερε να ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους από 45 χώρες. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες γιορτάζεται η γλωσσική πολυμορφία στην Ευρώπη και προάγεται η εκμάθηση γλωσσών.
Μετά την επιτυχία του Έτους Γλωσσών, το Συμβούλιο της Ευρώπης ανήγγειλε ότι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών θα γιορτάζεται στις 26 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο. Οι γενικοί στόχοι της Ευρωπαïκής Ημέρας Γλωσσών είναι:
1. η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της εκμάθησης γλωσσών και την πολυμορφία των διαφόρων γλωσσών που διδάσκονται, ώστε να αυξηθεί η πολυγλωσσία και η διαπολιτισμική κατανόηση,
2. η προαγωγή της πλούσιας γλωσσικής και πολιτιστικής πολυμορφίας στην Ευρώπη ώστε να διατηρηθεί και να καλλιεργηθεί,
3. η ενθάρρυνση της δια βίου εκμάθησης γλωσσών, εντός και εκτός σχολείου, με σκοπό τις σπουδές, τις επαγγελματικές ανάγκες, την κινητικότητα, τη διασκέδαση και τις ανταλλαγές μαθητών / φοιτητών.
Η παγκοσμιοποίηση και τα πρότυπα ιδιοκτησίας μιας επιχείρησης έχουν ως αποτέλεσμα οι πολίτες να είναι απαραίτητο να αποκτήσουν δεξιότητες ξένων γλωσσών ώστε να εργάζονται αποτελεσματικά στην ίδια τη χώρα τους. Τα Αγγλικά μόνο δεν είναι πλέον αρκετά.
Η Ευρώπη είναι πλούσια σε γλώσσες - υπάρχουν πάνω από 200 Ευρωπαϊκές γλώσσες και διάλεκτοι και πολλές περισσότερες που ομιλούνται από πολίτες των οποίων η καταγωγή είναι από άλλες ηπείρους. Αυτή είναι μια σημαντική πηγή πληροφοριών που πρέπει να αναγνωριστεί, να χρησιμοποιηθεί και να εκτιμηθεί.
Η εκμάθηση γλωσσών ωφελεί τους νέους και τους μεγαλύτερους - ποτέ δεν είναι κανείς πολύ μεγάλος για να μάθει μια γλώσσα και να απολαύσει τις ευκαιρίες που του προσφέρει. Ακόμα και αν γνωρίζει μόνο λίγες λέξεις της γλώσσας της χώρας που επισκέπτεται έχει την δυνατότητα να κάνει νέους φίλους.
Στην Ελλάδα μαθαίνουμε τις αποκαλούμενες σημαντικές ξένες γλώσσες, με τα Αγγλικά στην πρώτη θέση με ποσοστό 86%, ενώ στη δεύτερη θέση έρχονται τα Γερμανικά με 6%.
Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την Αγγλική γλώσσα, κατέχει μια παγκόσμια μοναδικότητα, αφού είναι η μόνη που δεν ανήκει στους φυσικούς ομιλητές της, υπό την έννοια ότι το σύνολό τους δεν ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια.
Η ΕΕ, στο πλαίσιο της προώθησης της γλωσσικής και πολιτισμικής πολυμορφίας των λαών της, έχει θέσει ως στόχο ήδη εδώ και αρκετά χρόνια τη δυνατότητα να μιλούν οι πολίτες της με ευχέρεια δύο γλώσσες πλην της μητρικής τους.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης και η ΕΕ προσφέρουν μια σειρά από μοναδικά εργαλεία για την προώθηση της γλωσσομάθειας, όπως ο ευρωπαϊκός φάκελος γλωσσών και το γλωσσικό διαβατήριο, ενώ οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τους περισσότερους χρήστες επαρκείς γνώστες της αγγλικής γλώσσας.
Εν κατακλείδι, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η γλωσσομάθεια και δη η πολυγλωσσία θα μπορούσαν να αποτελέσουν κομβικό στοιχείο στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα, που είναι ο ψηφιακός εγγραμματισμός, η αποτελεσματική επικοινωνία και η υψηλή παραγωγικότητα.
Εμείς, οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών – μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών ΚΞΓ PALSO έχουμε εξασφαλίσει κατ’ αποκλειστικότητα τον Ευρωπαϊκό Φάκελο Γλωσσών – Portfolio για τους μαθητές που παρακολουθούν τα τμήματα μας, επιτυγχάνουν αρχικά στις εξετάσεις LAAS PALSO και αργότερα στις εξετάσεις πιστοποίησης Β1, Β2, C1 & C2.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας λειτουργούν 34 επίσημα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, 29 από τα οποία είναι μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Γλωσσών Άρτας, και παρέχουν υψηλές υπηρεσίες στον τομέα της γλωσσομάθειας και πιστοποίησης. Εδώ ένας πολίτης της Περιφ. Ενότητας Άρτας μπορεί να διδαχθεί Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά σε όλα τα επίπεδα ανεξάρτητα από την ηλικία του. Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας συνήθως αρχίζει στην ηλικία των 7 ετών ενώ η φοίτηση ολοκληρώνεται μετά τις εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου C2. Στα ΚΞΓ διδάσκονται επίσης ενήλικες που ετοιμάζονται για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό, ενήλικες που επιθυμούν ένα επιπλέον προσόν στο βιογραφικό τους ή απλά επιθυμούν να απολαύσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Στο πλαίσιο λοιπόν της πίστης μας στην αναγκαιότητα της πολυγλωσσίας, εμείς, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών ΚΞΓ PALSO Άρτας, πλην των λοιπών εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών, οργανώσαμε το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι μας στο Λονδίνο αποκλειστικά για τους μαθητές μας τον Ιούνιο 2019.
Φέτος, με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της πολυγλωσσίας, ο Σύλλογος μας διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων στο Σαββατοκύριακο 12 & 13 Οκτωβρίου με θέμα:
‘ Οι ξένες γλώσσες στην εξέλιξη της καθημερινότητας του παγκόσμιου πολίτη ‘

Εν συντομία το πρόγραμμα της διημερίδας έχει ως εξής:
A. Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνουν ομιλίες για τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με ομιλητές τους συναδέλφους της PALSO Άρτας Γεωργία Παπακώστα, Κυριάκο Ξανθόπουλο & τον Πρόεδρο PALSO Κέρκυρας Δημήτρη Κουρούπη σε ανοιχτό ακροατήριο στο Επιμελητήριο Άρτας.
Β. Το πρωί της Κυριακής θα γίνει η κλασσική πλέον 7η ποδηλατοβόλτα μας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, θα προσφέρουμε brunch στα παιδιά, κάποια από τα οποία θα παρουσιάσουν projects που θα έχουν ετοιμάσει στο ΚΞΓ τους σχετικά με την εξέλιξη διαφόρων τομέων της καθημερινότητας μας που επιτεύχθηκε μέσα από την επικοινωνία εκπαιδευτικών, επιστημόνων, καλλιτεχνών κλπ.
Για το Δ.Σ.,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βέκη Αθανασάκη Δώρα Παχούλα

Οnce upon a time...

Η δική μας επιλογή!

καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και όλους τους συναδέλφους με υγεία και δημιουργικότητα!

mykerkyra.com

Μαθαίνω μια ξένη γλώσσα μόνος ή σε τάξη; - MyKerkyra Articles - MyKerkyra

mykerkyra.com O ΣΙΚΞΓ Κέρκυρας απαντά στο ερώτημα πολλών γονέων: Για ποιους λόγους θα πρέπει ο γονιός να προτιμήσει ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών; Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι σ...

Palso

Το εκπαιδευτικό προσωπικό της #Palso βρίσκεται δίπλα στους μαθητές για κάθε ερώτηση, για κάθε δύσκολη στιγμή και για να κάνει το ταξίδι της γνώσεις ομορφότερο! #PamePalso

Babies, it's over!

The
Athanassakis – Lavdarias
Schools of English

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας που λειτουργεί στην οδό Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης της Άρτας από τον Σεπτέμβριο 1989.

Αισίως φέτος θα βαδίσουμε μαζί στην 4η δεκαετία μας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στην Άρτα. Τριάντα χρόνια γεμάτα εμπειρίες, γεμάτα συγκινήσεις, γεμάτα επιτυχίες αλλά και άγχη γιατί αποτελούμε μια μεγάλη κοινότητα μιας και από τα θρανία μας πέρασαν μερικές χιλιάδες μαθητές που στελεχώνουν μέρος του ακαδημαϊκού, επιστημονικού και επιχειρηματικού ιστού της πόλης μας, της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Σήμερα δε με υπερηφάνειαδιδάσκουμε τα παιδιά των παλαιών μαθητών μας.

Είμαστε μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Άρτας PALSO και συμμετέχουμε στις αξιόπιστες εξετάσεις LAAS PALSO στα μικρά επίπεδα και στις παγκόσμιας αναγνώρισης και κύρους Βρετανικές εξετάσεις NOCN καθώς και σε όλες τις κοινωνικές – ψυχαγωγικές – αθλητικές δραστηριότητες που οργανώνονται από το Σύλλογο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εστιάσει στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας εξελίσσοντας τη μεθοδολογία μας μέσα από την παρακολούθηση συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων με τη χρήση των τεχνολογικών εργαλείων που μας προσφέρονται από τους εκδοτικούς οίκους. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες σειρές βιβλίων καθώς η γλώσσα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται καθημερινά.

Στο σχολείο μας υπάρχει το ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον και προσφέρονται τα παρακάτω

• Ολιγομελή τμήματα ( έως 8 μαθητές ανά τμήμα )
• Ατομικά προγράμματα σπουδών για την κάλυψη των αναγκών του κάθε μαθητή
• Τμήματα ενηλίκων
• Τουριστικά Αγγλικά και πιστοποίηση
• Αγγλικά ορολογιών
• Προετοιμασία για σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού
• Ιδιαίτερα μαθήματα
• Διδασκαλία Αγγλικών με τη μέθοδο Braille
• Μεταφράσεις
• Εκπαιδευτικές – ψυχαγωγικές εκδρομές
• Τμήματα προετοιμασίας ενηλίκων – ταξιδιωτών
• Μαθήματα προετοιμασίας συνεντεύξεων για πρόσληψη σε εταιρείες του εξωτερικού
• Εντατικά θερινά μαθήματα
• Μαθήματα μέσω skype/ viber

Και ασφαλώς οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε προσιτό κόστος.
Για όποια διευκρίνιση ή πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

Με τις ευχές μας για μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά και καλή πρόοδο στους μικρούς μας

Η Διεύθυνση,

Βέκη Αθανασάκη Γιώργος Λαυδαριάς

Vous voulez que votre école soit école la plus cotée à `Arta?

Cliquez ici pour réclamer votre Listage Commercial.

Vidéos (voir toutes)

Emplacement

Type

Téléphone

Adresse


Αγιας Σοφιας 5
`Arta
47132

Heures d'ouverture

Lundi 15:00 - 22:00
Mardi 15:00 - 22:00
Mercredi 15:00 - 22:00
Jeudi 15:00 - 22:00
Vendredi 15:00 - 22:00
Samedi 08:00 - 14:00
Autres École à `Arta (voir toutes)
Φίλοι της Σελίδας 1ο ΕΠΑΛ Άρτας Φίλοι της Σελίδας 1ο ΕΠΑΛ Άρτας
Πατριάρχη Αθηναγόρα
`Arta, 47100