Mëso Gjermanisht - Gratis

Mëso Gjermanisht - Gratis

Bemerkungen

Zum Üben von Sprachbausteinen. Prüfungsvorbereitung Deutsch B1 (telc, goethe, ösd):

Zum Üben von Sprachbausteinen. Prüfungsvorbereitung Deutsch B1 (telc, goethe, ösd):

🗣️📣📬
🔖 15 - VENDE PUNE NE KOMPANI PASTRIMI 🏦
:

🌺
🌺
🌼🔖
✍️ ✍️
🌼
🔖:
🔖 - Pashaporte te vlefshme.
🔖 - Foto e vogel per pashaporte .
🔖 - CV me eksperiencat e punes.
- Nuk kerkohet njohuri e gjuhes angleze ose vendase .
_________________________________________________
✍️ Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni menjehere.
Ju mirepresim!
🎯Kompania garanton :
| Banesen .
PAGUANI KUR TE JENI TE PUNESUAR
SELOS AGENCY ALBANIA🦌⛳
PARTNERI JUAJ I PUNESIMIT
Contact
☎️Tel: +355 684520600
📩Email CV to : [email protected]
🔮FB: SELOS Agency Recruitment Albania
🔮Skype: Selosagency2015
Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:
Rr e Kavajes, Condor Center, Kati IIl Tirane.
Ish Parku i Autobuzave
🗣️📣📬 🌐⭐️🔥⭐️🔥

🔖 VENDE PUNE NE FABRIKE🏦

:🌺 PAKETIM

🌺 SISTEMIM

🌺 ETIKETIM

🌼🔖 💥🌠‼️

✍️ ✍️

🌼

🔖:

✅ Nuk duhet te kesh ekspuls nga vendet europiane.

✅ Pashaporte te vlefshme .

_________________________________________________

✍️ Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni brenda 1 muaji.

Ju mirepresim!

🎯Kompania garanton asistence ne:

| Dokumentacion | Akomodim | ✈ ✈ ✈ ✈

PAGUANI KUR TE JENI TE PUNESUAR

SELOS AGENCY ALBANIA🦌⛳

YOUR EMPLOYMENT PARTNER

Contact

☎️Tel: +355 684520600
☎️Tel: +355 682361915

📩Email CV to : [email protected]

🔮FB: SELOS Agency Recruitment Albania

🔮Skype: Selosagency2015

Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:

Rr e Kavajes, Condor Center, Kati IIl Tirane.

Ish Parku i Autobuzave
Duda te bardh
Ky është mesimi i nëntë më radhë në vazhden e mësimit të gjuhës gjermane. Këtu do të mesoni shumë shprehje dhe fjalë themelore të gjuhës gjermane. Mos harroni të bëni SUBSCRIBE kanalin në Youtube. Faleminderit dhe mësim të këndshëm.

Meso gjermanisht Gratis është kurs në gjuhen gjermane falas me përkthim shqip, gjermanisht - shq

Wie gewohnt öffnen

25/10/2022

⭐️🇩🇪🇦🇱🇽🇰FJALE ME RENDITJE ALFABETI GJERMANISHT SHQIP A1 A2 B1

25/10/2022

⭐️Folje dhe Shembuj Gjermanisht Shqip A1 A2🇩🇪🇦🇱🇽🇰👍

Lage

Kategorie

Adresse


Berlin
Andere Sprachschulen in Berlin (alles anzeigen)
Iberika Group / iberika Sprachschule/ Berlin Language Center Iberika Group / iberika Sprachschule/ Berlin Language Center
TorStr. 61
Berlin, 10119

Berlin Language Center es la sección de iberika Group especializada en los cursos de alemán en Ber

Friedländer-Schule (German Language School in Berlin) Friedländer-Schule (German Language School in Berlin)
Boxhagener Straße 106
Berlin, 10245

The Friedländer-Schule is an established language school in Berlin in which people of various nati

StudyGlobal Language Courses StudyGlobal Language Courses
Uhlandstrasse 20-25
Berlin, 10623

StudyGlobal offers language courses in Spanish, French, Italian, German, Chinese, Russian and Englis

Sprachenatelier Berlin Sprachenatelier Berlin
Frankfurter Allee 40
Berlin, 10247

German Language School in Berlin http://www.sprachenatelier-berlin.de/en

GLS High School GLS High School
Kastanienallee 82
Berlin, 10435

GLS ist Austauschorganisation für den Schulbesuch im Ausland: Über 20 Gastländer weltweit, jede M

Volkshochschule Pankow in Berlin Volkshochschule Pankow in Berlin
Schulstraße 29
Berlin, 13187

Probiere mal etwas Neues aus! Wähle Deinen Kurs aus rund 3.000 VHS-Angeboten im Jahr - in Pankow.

DIE NEUE SCHULE DIE NEUE SCHULE
GieselerStr. 30A
Berlin, 10713

DIE NEUE SCHULE wurde 1 9 8 4 gegründet und gehört heute zu den renommiertesten Sprachenschulen Be

Anda Sprachschule Anda Sprachschule
RigaerStr. 104
Berlin, 10247

Your language school in Berlin-Friedrichshain offering: German courses • Deutschkurse • Cursos d

EURASIA Institute Germany EURASIA Institute Germany
Siemensdamm 62
Berlin, 13627

EURASIA Institute is a certified language Institute in Berlin offering intensive German language preparation for university entrance in Germany!

Berlitz Berlitz
Friedrichstraße 95
Berlin, 10117

Sprachtrainings und Business Seminare | www.berlitz.de

Geras Recruitment - PH Geras Recruitment - PH
Asternplatz 2a
Berlin, 12203

Geras Recruitment has clients all over Germany. Filipino Nurses if you are looking for a rewarding

Aprende Alemán Aprende Alemán
Berlin

Aprende Alemán es un grupo de autoayuda para aprender alemán. Un sitio de preguntas y respuestas d