16/06/2026
📢 Εγγραφές Α’ Έτους 2026- 2027
Οι εγγραφές για τους μαθητές της Α’ Τάξης για τη σχολική χρονιά 2026–2027 θα πραγματοποιηθούν:
📅 Τρίτη 16/6, Τετάρτη 17/6 & Πέμπτη 18/6
🕢 08:00 – 13:00
Οι εγγραφές αφορούν όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες της σχολής μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Οικοσελίδα - Β΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Αγαπητοί μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του σχολείου μας, Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Β’ ΤΕΣΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος πο
25/04/2026
Οι μαθητές του κλάδου Ηλεκτρολογίας του σχολείου μας έλαβαν μέρος στον 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Τεχνικών Δεξιοτήτων της ΔΜΤΕΕΚ με Εκπαιδευτικά Drones, Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς και Ρομπότ Νάο. Η μία ομάδα κατέλαβε την δεύτερη θέση🥈. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και στους καθηγητές τους!!! Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
01/04/2026
Με σύνθημα "Απ'άκρη σ'άκρη ΜΑΖΙ 8 σχολεία 3 επαρχίες 1 κοινός σκοπός " Ομάδα μαθητών του κλάδου Κομμωτικής της σχολής μας συμμετείχε σε μία μεγάλη φιλανθρωπική δράση που έλαβε χώρα στο Λύκειο Ιδαλίου. Η δράση αυτή ένωσε μαθητές, εκπαιδευτικούς και κοινότητες για καλό σκοπό .Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα "Μικροί Ήρωες".
27/02/2026
Συμμετοχή μαθητριών της Β' ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας στη διημερίδα «Η Τέχνη της Μάθησης, η Μάθηση της Τέχνης»
Με μεγάλη χαρά οι μαθητές της Β΄ ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας έλαβαν μέρος στη διημερίδα που διοργανώθηκε από την Α΄ ΤΕΣΕΚ Λεμεσού, με αφορμή τα 70 χρόνια λειτουργίας της και την αδιάκοπη προσφορά της στην τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση της Κύπρου.
Η εκδήλωση, που είχε ως θέμα «Η Τέχνη της Μάθησης, η Μάθηση της Τέχνης - Α' Τεχνική Σχολή Λεμεσού: 70 χρόνια μνήμες υφαίνουν τον ιστό του μέλλοντος», αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τις μαθήτριες μας του κλάδου Κομμωτικής να επιδείξουν τις ικανότητές τους μέσα από βραδινά χτενίσματα, εντυπωσιάζοντας το κοινό και αναδεικνύοντας την τέχνη της κομμωτικής σε όλο της το μεγαλείο !
Οι μαθήτριες μας συνοδεύονταν από τον εκπαιδευτή κομμωτικής κ. Χαράλαμπο Χαραλάμπους και τον φιλόλογο κ. Σάββα Νεοκλέους, που καθοδήγησαν τις νεαρές δημιουργούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε την Α΄ ΤΕΣΕΚ Λεμεσού για την υπέροχη διοργάνωση και συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας για την εξαιρετική τους παρουσία !
12/02/2026
Τσικνοπέμπτη στη Β ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας
23/12/2025
Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους τους συναδέλφους, στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους !
22/12/2025
Σε ένα κομμωτήριο αγάπης, η Β Τεχνική Σχολή Λευκωσίας, ενώσαμε δυνάμεις με την ομάδα εθελοντισμού του Περιφερειακού Γυμνασίου Πέρα Χωρίου Νήσου !
Και η αγάπη ξεχείλισε...
Το ποσό που μαζεύτηκε δόθηκε στο ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου και οι καρδιές γέμισαν...