Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός: Πρόγραμμα ΘΑΛ - ΧΩΡ

Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός: Πρόγραμμα ΘΑΛ - ΧΩΡ

Share

Διασυνοριακή Συνεργασία για Εφαρμογή Θαλάσσιου Χωροτ?

Τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκίνησε η υλοποίηση του στρατηγικού έργου «Διασυνοριακή Συνεργασία για Ανάπτυξη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού» με ακρωνύμιο «ΘΑΛ-ΧΩΡ», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013 και από εθνικούς πόρους.

Photos from Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός: Πρόγραμμα ΘΑΛ - ΧΩΡ's post 02/03/2023

👉Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η (καταληκτική) συνάντηση διαχείρισης της πράξης ΘΑΛ-ΧΩΡ 2.

Στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2023 διοργανώθηκε με επιτυχία η τελική συνάντηση διαχείρισης της πράξης από τον Κύριο Δικαιούχο (Υφυπουργείο Ναυτιλίας) με συμμετοχή όλων των δικαιούχων από Ελλάδα και Κύπρο (Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας της Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ωκεανογραφικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου Κύπρου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, όλοι οι εταίροι παρουσίασαν τα αποτελέσματα της πράξης. Σημαντική ήταν η συνεισφορά όλων των δικαιούχων και η εξαιρετική συνεργασίας για την εκπόνηση των αποτελεσμάτων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεπτείτε την ιστοσελίδα της πράξης https://www.mspcygr2.info/

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στοιχεία ως προς τα αποτελέσματα της πράξης.
Interreg VA Greece Cyprus 2014 2020

12/05/2022

Webinar με θέμα θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός στη Μεσόγειο : προκλήσεις προοπτικές, προτεραιότητες,. Διαβάστε περισσότερα https://tinyurl.com/2p9a2mzb

28/01/2022

Το εταιρικό σχήμα της πράξης με τίτλο « Διασυνοριακή Συνεργασία για Εφαρμογή Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού» και ακρώνυμο «ΘΑΛ-ΧΩΡ 2» καλωσορίζει τον νέο δικαιούχου της πράξης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Δημόσια Διαβούλευση – mspcygr2.info 22/05/2021

Δημόσια διαβούλευση

Η Επιτροπή Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού υπό το συντονισμό του Υφυπουργείου Ναυτιλίας ανακοινώνει την έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τη διαμόρφωση της Δήλωσης Πολιτικής Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς για συμμετοχή σε ένα εποικοδομητικό διάλογο.

Περισσότερα...

Δημόσια Διαβούλευση – mspcygr2.info Δημόσια Διαβούλευση May 22, 2021 in Νέα Η Επιτροπή Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού υπό το συντονισμό του Υφυπουργείου Ναυτιλίας ανακοινώνει την έναρξη Δημόσιας Διαβού...

Want your school to be the top-listed School/college in Limassol?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Κυλλήνης, Μέσα Γειτονιά
Limassol
4007