Mërgata Shqiptare

Informationen und Bildung

Wie gewohnt öffnen

23/04/2024

Mu ne mes Zyrihit edhe puna shkon ma mbar nen shoqrimin te radios se par shqiptare me frekuenca te licencuara ne Zvicer Albradio on air!

eDiaspora 12/04/2024

Unë e kamë kryer obligimin, po ju a e keni kryer?

REGJISTRIMI I POPULLSISË

Kosova ka nisur procesin e regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Ky proces do të realizohet nga data 5 prill deri më 17 maj 2024, si dhe përfshinë regjistrimin e popullsisë rezidente dhe jo-rezidente, pra edhe regjistrimin e pjesëtarëve të Diasporës.

Regjistrimi i popullsisë na shërben që të kuptojmë më mirë gjendjen dhe nevojat e qytetarëve që jetojnë në Kosovë si dhe pjesëtarët e Diasporës, dhe përmes informatave statistikore të planifikojmë politika e shërbime më adekuate publike. Regjistrimi i popullsisë është një ndër proceset më të rëndësishme zhvillimore të vendit, ndërkaq Diaspora jonë është pjesë e pandashme e këtij procesi.

Prandaj, bëhu pjesë e regjistrimit të popullsisë - ReKos 2024!

eDiaspora Kosova ka nisur procesin e regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Ky proces do të realizohet nga data 5 prill deri më 17 maj 2024, si dhe përfshinë regjistrimin e popullsisë rezidente dhe jo-rezidente, pra edhe regjistrimin e pjesëtarëve të Diasporës.

27/03/2024

Republika e Kosovës✅

Kosovo*❌

19/03/2024

Ju e dini që ne kemi ndarë një buxhet për shqiptarët në Preshevë, Medvegjë e Bujanoc. Ne e dërgojmë atje ndihmën financiare në euro, ndërkaq në banka atje merret në dinarë.

Ngjashëm do të mund të ishte edhe këtu. Pra, ajo dërgesa që vjen në dinarë, do të mund të merrej në euro.

Po, kështu do të ndodhë dhe kështu tashmë po ndodh sepse kemi diku mbi 33.000 xhirollogari të serbëve të Kosovës ku ata i marrin eurot e buxhetit të Republikës si ndihmë sociale, si pension, shtesa për fëmijë në xhirollogaritë e nënës e kështu me radhë. Dhe, nuk kemi asnjë serb deri më sot që ka thënë ‘unë e refuzoj euron’. Nuk ka. Gjithashtu, dinari nuk ka asnjë martir. Pra, asnjë serb nuk thotë ‘o dinar, o asgjë’.

- Kryeministri Kurti. Jo presje!

18/12/2023

A dini qka boni vllau i Ramqes, Vuqko ne zgjedhje e jashtzakonshme? Per pilifuncin e Presheves Shqiprimin e morra vesh kish la lesh, ama per ket tjetrin se di!

TikTok · Syri Tv 24/11/2023

TikTok · Syri Tv 1695 Likes, 102 Kommentare. „Gjonaj: Jemi 2 shtete, por 1 komb. Edhe shqiponja ka 2 krena, por është një trup“

A ka argument që Bitcoin është haram (ndaluar)? (VIDEO) 04/09/2021

A ka argument që Bitcoin është haram (ndaluar)? (VIDEO) Ahmed Kalaja kun’dër hoxhallarëve të Shkupit: Ska argument që Bitcoin është haram (VIDEO)Ahmed Kalaja kun’dër hoxhallarëve të Shkupit: Ska argument që Bitcoin është haram (VIDEO) Imami nga Tirana, Ahmed Kalaja ka dhënë një fetva në lidhje me kriptomonedhat, në veçanti për Bi...

14/08/2021

Çfarë privilegji më dha e çfarë barre më ngarkoi sonte Këshilli i Qendrës së Lëvizjes në Prishtinë! Të jem ndër më të vlerësuarit nga bashkëaktivistët është privilegj, por të marr më së shumti vota, kjo më ngarkon me barrën e përgjegjësisë.

Unë i falënderoj të gjithë dhe secilin nga anëtarët e këshillit, nga Kryeministri e deri te delegati i fundit, për besimin që ma dhanë, dhe e falënderoj pikën Dardania për angazhimin dhe mbështetjen e pandërprerë.

Të dashur miq, unë nga sot jam kandidat i Lëvizjes për mandatin e radhës në Kuvendin Komunal të kryeqytetit. Agazhimin e deritashëm dua ta ngris në një nivel tjetër, duke qenë i sigurt se qeverisja komunale do t'i kthehet vullnetit të qytetarëve dhe Prishtina do ta ketë qeverisjen më të mirë në historinë moderne.
Për këtë, me përultësi e kërkoj mbështetjen tuaj, që ta bëjmë një qytet më të organizuar, më të pastër, më të pasur e më të jetueshëm për ne dhe gjeneratat që do ta trashëgojnë.
I juaji
A.

17/03/2021

Thirrje mërgatës shqiptare të Maqedonis së Veriut për regjistrimin e popullsisë

16/01/2021

Të ndëruar bashkatdhetarë,

Votimi me postë për zgjedhjet e parakohëshme 2021. 13 - 24 Janar 2021 Periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës. KUJDES deri në orën 18:00! E-mailat zyrtar të KQZ-së ku pranohen aplikimet, publikohen porsa të përpilohet formulari. 2 Shkurt 2021 Çertifikimi i Listës së Votuesve 2-10 Shkurt 2021 Periudha e votimit përmes postës për votuesit e regjistruar suksesshëm – KUJDES rekomandohet që për shkak të vonesave postare të votohet menjëherë dhe më së voni deri më 5 SHKURT.

Visar Korenica nr 79 ✅

12/01/2021

Të ndëruar bashkatdhetarë, Votimi me postë për zgjedhjet e parakohëshme 2021. 13 - 24 Janar 2021 Periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës. KUJDES deri në orën 18:00! E-mailat zyrtar të KQZ-së ku pranohen aplikimet, publikohen porsa të përpilohet formulari. 2 Shkurt 2021 Çertifikimi i Listës së Votuesve 2-10 Shkurt 2021 Periudha e votimit përmes postës për votuesit e regjistruar suksesshëm – KUJDES rekomandohet që për shkak të vonesave postare të votohet menjëherë dhe më së voni deri më 5 SHKURT. Visar Korenica

Photos from Albin Kurti's post 12/01/2021
Wollen Sie Ihr Schule/Universität zum Top-Schule/Universität in Zürich machen?

Klicken Sie hier, um Ihren Gesponserten Eintrag zu erhalten.

Lage

Kategorie

Webseite

Adresse

Zürich

Öffnungszeiten

Montag 08:00 - 16:00
Dienstag 08:00 - 16:00
Mittwoch 08:00 - 16:00
Donnerstag 08:00 - 16:00
Freitag 08:00 - 16:00
Samstag 10:00 - 16:00
Andere Bildung in Zürich (alles anzeigen)
Kalaidos Banking+Finance School Kalaidos Banking+Finance School
Jungholzstrasse 43
Zürich, 8050

www.kalaidos-hfbf.ch | Die Kalaidos Banking+Finance School führt im Auftrag von SwissBanking die Höhe

Paris Buckingham Golf Academy Paris Buckingham Golf Academy
Zürich

To the Point - Authentic Golf Specific Education

Projekt Miteinander reden Projekt Miteinander reden
Binzmühlestrasse 14/11
Zürich, 8050

Unser Projekt setzt sich mit Konflikten und deren Lösung in Familien und Freundschaften auseinander

Cat'n'Clever Cat'n'Clever
Zürich

Evulpo.uk Evulpo.uk
Schifflände 26
Zürich, 8001

Education Voyager Education Voyager
Zürich

Digital educational platform

Online-Element Online-Element
Museumstrasse 2
Zürich, 8001

Chancen in der Online-Welt

Domowe Przedszkole - polska grupa przedszkolna w Zurychu Domowe Przedszkole - polska grupa przedszkolna w Zurychu
Zürich

Głównym celem naszej grupy jest nauka języka polskiego poprzez zabawę, śpiew, czytanie klasyczn

Cora Violin School Cora Violin School
8004
Zürich, 8004

Welcome to Cora Violin School. We shall work at basic, intermediate and advanced levels. Our aim i

Geparden Verlag Geparden Verlag
Uetlibergstrasse 129
Zürich, 8045

Verlag für Belletristik/Prosa, Essay, Kinder-/Jugendbuch, Bettina Spoerri und Anne Wieser