Xhamia Edukimi - Liège

Xhamia Edukimi - Liège

*Edukimi në fen Islame dhe ruajtja e identitetit të komunitetit Shqiptarë Musliman dhe promovimi

Edukimi në fen Islame dhe ruajtja e identitetit të komunitetit Shqiptar Musliman promovimi i harmonisë, mirëkuptimit reciprok me komunitetet tjera në Liége-Belgjik

Werkend zoals gewoonlijk

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 05/07/2023

Punimet po vazhdojnë elhamdulilah

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 04/07/2023

Es-selamu alejkum vëllezër të dashur dhe të nderuar!

Kemi nderin dhe kënaqësinë që t'iu njoftojmë se falë donacioneve dhe kontributeve tuaja dhe ndihmës së pakufishme të disa vëllezërve me kohën dhe profesionin e tyre, kanë filluar punimet për rinovimin e kulmit dhe do vazhdojnë deri në rinovimin e gjithë ndërtesës deri të porta e jashtme.
Nëse dëshiron dikush që të kontribuojë nuk është ende vonë sepse punimet do vazhdojnë dhe nevoja është akoma.
Donacionet mund t'i bëni nëpërmjet numrit të kontos : BE56 0689 0024 3788

Allahu iu begatoftë me familjet tuaja!

Me respekte të sinqerta;
Kryesia e xhamisë "EDUKIMI".

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 03/07/2023

Es-selamu alejkum vëllezër!

Së pari dëshirojmë që t'iu falenderojmë të gjithëve pa përjashtim për pjesëmarrjen, kontributin dhe ndihmën tuaj në aktivitetin e sotëm që dolën të gjithë të kënaqur dhe shkoi çdo gjë shumë mirë.
Por në veçanti falenderojmë ata vëllezër që mbajtën peshën dhe barrën më të madhe të organizimit dhe menaxhimit të aktivitetit.

Na nderuat të gjithë, Allahu iu nderoftë në dunja dhe Ahiret!

30/06/2023

📣 Selam alejkum :

⌛️⚽️ Ja shorti për turnirin :

Grupi A :
7mar
FC Illyria
DGL Team
Nur Gent 1
Shigjetat
Manchester United

Grupi B :
Benero
Sabani Group
Al Jihad
Albanian Eagles
EuromobilSat
FC KSV

Grupi C :
JS Pierreuse
Akhi But
Al-Albani
Kings
Hasselt
Massiti 1

Grupi D :
U-smile
Team Huy
Massiti 2
Edukimi
Haxhi Zeka
Nur Gent 2

24/06/2023

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

📌 Ju njoftojmë që ditën e mërkurë 28-06-2023 është dita e parë e Kurban Bajramit.🌙

Namazi i Bajramit falet në orën 08:00 tek salla e Bajramit.

Namazi i sabahut falet në 04:20 tek xhamia.🕌

Të marrim pjesë të gjithë me familjet tona në këtë festë të begatë.👨‍👩‍👦

URIME DHE GËZUAR
KURBAN BAJRAMIN 🤝🏻💫

17/06/2023

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

📌 Xhamia "EDUKIMI"-Liège organizon një turnir futboll të vogël.

▪︎Qëllimet kryesore janë dy :

- Bashkimin e vëllezërve nga të gjitha anët e Belgjikës, nëpërmjet prezantimit në këtë aktivitet sportivo-argëtues.🤝🏻⚽️

- Mbledhjen e mjeteve financiare për rinovimin e xhamisë. 🕌

Pjesëmarrja juaj na nderon.

Zoti iu begatoftë!🤲🏻

26/05/2023

NJOFTIM! 📣

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

Falënderimi i takon Allahut ndërsa përshëndetjet qofshin mbi Muhammedin a.s , familjën, shokët dhe mbarë pasuësit e tij deri në ditën e gjykimit!

Pas renovimit të katit të parë, Xhamia Edukimi - Liège ndërmer hapa të reja për renovimin e faltorës së saj në terësi.

Duke pas parasysh sevapin e madhë që Allahu përgadit për besimtarët në ndërtimin e xhamis dhe në mir mbajtjën e tyre ju bëjë thirrje në 3 pika.

1) Thirrja e të tjerevë në hajr me shpërndarjën e lajmit.
2) Kontributi sa do i vogël për të marrë pjesë në shpërblimin e Allahut insha Allah.
3) Dua (lutje për lehtësimin e kryërjës së projektit dhe vazhdimi i hapavë të reja ne hajr).

Donacionet mund ti bëni edhe në konton e xhamis:

Emri : Asbl Edukimi

Numri : BE56 0689 0024 3788

Komunikata: renovim

20/05/2023

NJOFTIM! 📣

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

📌 Përkujtojmë të gjithë vëllezërit se: Takimi javor në xhaminë "Edukimi" - Liége, mbahet sonte e shtunë 20/05/2023, pas namazit të akshamit.🕘

📖Tema:
"PROFETI NUH a.s.
JETA DHE THIRRJA E TIJ. (pjesa e dytë) " .

📍Shërbehet çaj dhe koktel modest.

Merrni me vete djalin, vëllain, shokun, mikun, komshiun etj. Allahu iu nderoftë!

🤝🏻 Mirë se vini.
🕌 Rue Haute-Wez 125. 3040 Grivegnee Liége

13/05/2023

NJOFTIM! 📣

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

📌 Përkujtojmë të gjithë vëllezërit se:
Takimi javor në xhaminë "Edukimi" - Liége, mbahet sonte e shtunë 13/05/2023, pas namazit të akshamit.🕘

📖Tema:
"Ndihma, përkrahja dhe mbështetja e fesë së Allahut" .

📍Shërbehet çaj dhe koktel modest.

Pjesëmarrja më e mirë bashkë me fëmijët, shokët dhe miqt, për të falur akshamin e pastaj direkt ligjërata. Allahu iu begatoftë!

🤝🏻 Mirë se vini.
🕌 Rue Haute-Wez 125. 3040 Grivegnee Liége

01/05/2023
29/04/2023

NJOFTIM! 📣

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

📌 Përkujtojmë të gjithë vëllezërit se rifillojmë me takimet javore si më parë.
Takimi javor në xhaminë "Edukimi" - Liège, mbahet sonte e shtunë 29/04/2023, pas namazit të akshamit.🕘 20:56

📖Tema: "Frymëzimi nga hadithi profetik;
"SHFRYTËZONI PESË GJËRA PARA PESË GJËRAVE".

📍Shërbehet çaj dhe koktel modest.

Pjesëmarrja më e mirë bashkë me fëmijët, shokët dhe miqt, për të falur akshamin e pastaj direkt ligjërata. Allahu iu begatoftë!

🤝🏻 Mirë se vini.
🕌 Rue Haute-Wez 125. 3040 Grivegnee Liége

27/04/2023

Es-selamu alejkum vëllezër.

Pasi kaluam muajin e Madhërishëm të Ramazanit dhe Fitër Bajramin, xhamia "Edukimi" organizoi dje një aktivitet sportiv (futboll i vogël në sallë) ndërmjet 8 skuadrave me vëllezër nga Liège, Eupen dhe Huy.

Aktivitet shumë vëllazror dhe të gjithë dolën të kënaqur.

Shpresojmë se së shpejti do organizojmë një tjetër aktivitet më të madh in sha Allahu.

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 23/04/2023

📸 Flashback : disa foto të rastit e fitër bajramit.

Ju falëminderitë për pjesmarrjën 🤝

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 22/04/2023

Në këto ditë të Fitër Bajramit ju uroj përzemërsisht Gëzuar e për shumë vite!

Allahu ju bekoftë juve dhe familjet tuaja!

Çdo ditë e mbetur e jetës sonë qoftë mundësi për avancim drejt suksesit e lumturisë.

Ndërsa, dita e takimit me Allahun qoftë dita më e lumtur për të gjithë ne!

Hoxhë Muhammed El-Ensari

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 21/04/2023

Të nderuar vëllezër!

Es-selamu alejkum.

Me rastin e Fitër Bajramit, iu urojmë të gjithëve pa përjashtim;

URIME DHE GËZUAR FITËR BAJRAMIN.

Qofshi gjithmonë në paqe, qetësi, mirësi, begati e lumturi bashkë me familjet tuaja!

Gëzofshi përgjithmonë!

20/04/2023

NJOFTIM! 📣

Es-selamu alejkum vëllezër të nderuar!

📌 Sipas njoftimit që doli në Arabinë Saudite iu bëjmë me dije se është parë hëna e muajit Shewal dhe si rrjedhojë nesër ditë e Premte. 21-04-2023 është dita e parë e Fitër Bajramit.🌙

Namazi i Bajramit falet në orën 08:00 tek salla e Bajramit.

Namazi i sabahut falet në 05:20 tek xhamia.🕌

Të marrim pjesë të gjithë me familjet tona në këtë festë të begatë.👨‍👩‍👦

URIME DHE GËZUAR
FITËR BAJRAMIN 🤝🏻🏆💫

Photos from Xhamia Edukimi - Liège's post 17/04/2023

NJOFTIM! 📣

Es-selamu alejkum të nderuar vëllezër dhe motra.

💫 Fitër Bajrami po afrohet dhe dëshirojmë t'iu bëjmë me dije se, namazi i Bajramit do falet në sallën ku është marrë me qira, me qëllim që të festojnë të gjithë familjet muslimane, siç është edhe sunneti(tradita) profetik.
Vendi është i përshtatshëm për burra, gra dhe fëmijë.👨‍👩‍👦
Dhurata për të vegjlit dhe gosti modeste për të mëdhenjt.🏆🥃

Të festojmë këtë Bajram të gjithë.🤝🏻
Adresa e sallës është në fleturën e mëposhtme. 📜

Urime dhe gëzuar paraprakisht.

Kryesia e xhamisë "EDUKIMI" Liége

22/03/2023

📌 NJOFTIM!

Es-selamu alejkum vëllezër!

💫Gëzuar muajin e madhërishëm të Ramazanit!🌙

📍Njoftojmë të gjithë vëllezërit musliman dhe familjet muslimane, se nesër in sha Allahu është dita e parë e Ramazanit.

Sonte fillojmë me natën e parë të faljes së teravive.

Namazi i jacisë fillon në orën 20:45 dhe direkt pastaj fillojnë teravitë.🕕

Ndërmjet teravive kemi pauza të shkurtëra dhe një vazë (këshillë) të shkurtër çdo natë Ramazani.

🤲🏻 Nijeti për agjërimin e Ramazanit bëhet me zemër prej sonte pas akshamit.

Allahu ua bëftë mbarë e lehtë agjërimin dhe qofshi familjarisht në paqen e Allahut!🤲🏻

05/03/2023

Selam Alejkum vëllezër dhe motra.

Ju ftojm të merrni pjesë në tribunën fetare të organizuar nga Qendra Kulturore Shqiptare Muslimane "Haxhi Zeka" në Namur me rastin e fillimit të ndërtimit të objektit të ri të kësaj xhamie.

Për të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë këtë projekt, kryesia e Xhamisë "Edukimi" fton xhematin e saj, që mjetet t'i dhurojnë në këtë xhami në Liège dhe në mënyrë të organizuar ato do t'i dorëzohen organizatorëve në Namur.

Allahu i shpërbleftë të gjithë bamirësit.

⭐️⭐️⭐️ 𝙉𝙅𝙊𝙁𝙏𝙄𝙈 ⭐️⭐️⭐️

🇦🇱Qendra shqiptare muslimane "Haxhi Zeka" Namur, ka nderin t'iu ftoj të merrni pjesë në këtë tribunë

✅ Pjesëmarrja e juaj do të na nderonte ✅

Tribuna do të zhvillohet me datën 11 Mars 2023
Prej orës 18:30
Adresa: Avenue d'Ecolys 2, 5020 Namur
🆓Hyrja falas
👨‍👩‍👧Për të dy gjinitë

Për çdo pyetje rreth kësaj tribune na kontaktoni !

04/12/2022

NJOFTIM!

Selam alejkum vëllezër! 🤝🏻

● Kemi nderin dhe kënaqësinë që të ftojmë vëllezërit tanë për pjesëmarrje në darkën e shtruar nga xhamia "Edukimi", pas namazit të jacisë, ditën e Shtunë me datë 17-12-2022, për hir të përmbylljes së blerjes së xhamisë që në qershor 2022.

● Me këtë rast do paraqitet bilanci i aktivitetit të xhamisë për kohën e kaluar, gjithashtu edhe planprogrami i aktiviteteve që shpresohet të kryhen në të ardhmen.

📣 Jeni të lutur që të na nderoni me prezantimin tuaj në këtë event.
✅ Marrin pjesë, Hoxha Muhammed, Hoxha Hysni dhe hoxhallarë të tjerë.
✅ Gjithashtu, iu lutemi për konfirmimin e pjesëmarrjes tuaj.

🤲🏻 Allahu iu nderoftë dhe begatoftë në dunja dhe Ahiret!

🌙 Xhamia "EDUKIMI" - Liége- Belgjikë
- Rue Haute-Wez 125, 4030 Grivegnée -

01/05/2022

📌 LAJMËRIM

Es-selamu alejkum vëllezër!

🌙 Lajmërojmë se, Fitër Bajrami është ditën e Hënë (02-05-2022).

🔹️ Namazi i Sabahut falet në 05:30

🔸️ Namazi i Bajramit falet në 06:45

Allahu iu dhuroftë në familjet tuaja mirësi, begati, paqe, qetësi, harmoni, gëzim dhe lumturi!

Allahu e pranoftë agjërimin dhe të gjitha adhurimet!

Gëzuar për shumë vite! 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

29/04/2022

➡️ NJOFTIM!

Es-selamu alejkum vëllezër

🚩 Njoftojmë se nesër e shtunë (30-04-2022), In sha Allahu do shërbehet iftari i fundit për këtë Ramazan në Xhaminë "Edukimi".
Jeni të ftuar dhe të mirëseardhur.

🚩 Ju rikujtojmë vëllezëri se edhe pse objekti i xhamisë është bërë pronë e jona, ende ka mbetur një shumë e cila duhet paguar sa më shpejt, kështu që ju ftojmë të kontriboni me aq sa keni mundësi sidomos në këto ditë të fundit të Ramazanit.

Allahu iu begatoftë të gjithëve me Xhennet.

21/04/2022

NJOFTIM!

Es-selamu alejkum vëllezër!

✅ Njoftojmë se ditën e shtunë (23/04/2022) inshaAllah do shërbehet iftar në Xhaminë "Edukimi". Jeni të ftuar dhe të mirëseardhur.

✅ Njoftojmë se nga dita e sotme, përveç namazit të teravive (pas jacis) do ketë edhe çdo ditë, namaz nate me duanë e Kunutit. Ky namaz fillon nga ora; 04:00 deri afër syfyrit.

- Pejgamberi a.s ka thënë: "Kush e kalon natën e Kadrit me namaze dhe dua, duke pasur besim dhe shpresë për shpërblim, Allahu do ia falë gjynahet e kaluara".

13/04/2022

NJOFTIM!

Es-selamu alejkum vëllezër,

- Njoftojmë se ditën e premte (15-04-2022), InshaAllah do shërbehet iftar në Xhaminë "Edukimi".

Jeni të ftuar dhe të mirëseardhur.

07/04/2022

NJOFTIM!

Es-selamu alejkum vëllezër!

- Njoftojmë vëllezërit se ditën e shtunë (09-04-2022), in sha Allahu do shërbehet iftar në Xhaminë "Edukimi".
Jeni të ftuar dhe të mirëseardhur.

RIKUJTIM!

Rikujtojmë vëllezërit se teravitë falen çdo natë dhe mbahet edhe një ligjëratë e shkurtër + pyetje-përgjigje.

Mirë se të vini!

Mød Google Drev – ét sted til alle dine filer 01/04/2022

Selam Alejkum vëllezër dhe motra!

Xhamia Edukimi, si viteve të kaluara edhe këtë vit, ka përgatitur vaktinë për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Versionin e vaktisë (pdf) të cilin mund ta shtypni në letër format A4, mund ta shkarkoni në lidhësen e mëposhtme.

Ju dëshirojm agjërim të lehtë dhe të pranuar te Allahu i Madhërishëm, InshAllah !

https://drive.google.com/file/d/1W0Riqzt0XUgwMRgrTKWXD5gaIlsW_bGu/view?usp=sharing

Mød Google Drev – ét sted til alle dine filer Med Google Drev kan du gratis få opbevaret dine filer ét sted, hvor de sikkerhedskopieres og nemt kan nås fra en hvilken som helst telefon, tablet eller computer. Start med 15 GB Google-lagerplads – gratis.

20/03/2022

Es-selam Alejkum vëllezër

- Njoftojmë të gjithë besimtarët se te xhamia "Edukimi" në Liège është prezent hoxha dhe është i disponueshëm në të gjitha kohët e namazit,

- Xhamia është në çdo kohë e hapur,

- Hytbeja e Xhumasë mbahet në gjuhën shqipe,

- Do mbahet edhe një takim javor për të gjithë vëllezërit çdo ditë të diel pas namazit të akshamit.

# TAKIMI I PARË

Të dielën (20/03/2022)
Ora : 18:30

Jeni të gjithë të mirëpritur!

24/11/2021

Njoftim

Xhamia Edukimi në Liège organizon tribunë fetare me temën: "Roli i xhamisë në shërbim të fesë dhe kombit".

Ligjërues do të jetë hoxha i nderuar Fatmir Zaimi.

Tribuna mbahet të dielën (28/11/2021) pas namazit të jacisë (nga ora 18h35).

Mirësevini!

25/10/2021

Selam Alejkum vëllezër dhe motra,

Udhëheqësia e Xhamisë Edukimi ju njofton se ka arritur marrëveshjen për blerjen e objektit në të cilin funksionon për disa vite.

Me këtë rast është nënshkruar marrëveshja me pronarët e deri tanishëm dhe që nga sot është në pronësinë e vetë Xhamisë Edukimi.
Nga shuma e përgjithëshme është arritur që të kryhet pagesa e 70 % të vlerës, ndërsa edhe 30 % e shumës duhet të paguhet brenda një viti.

Andaj , me këtë rast dëshirojmë që të falënderojm secilin kontribues në sigurimin e këtij objekti për komunitetin shqiptar këtu në Belgjikë.

Allahu i Madhërishëm ju shpërbleftë me të mirat e Tij në këtë jetë dhe jetën e amshueshme, inshAllah.

Për ata që kanë pasur dëshirë, por gjendja e mahershme nuk ia ka lejuar që të kontribojnë në këtë aksion, do të kenë mundësinë që të kontribojnë në pjesën e mbetur të pagesës prej 30 % që duhet të realizohet deri në fund të vitit të ardhshëm.

Çdo person që ka dhënë nga pasuria e tij për sigurimin e këtij objekti, nga i cili përfitojnë të gjithë frekuentuesit e saj, për transparencë mund të vijnë në objektin e Xhamisë Edukimi dhe të shohin nga afër se si janë shpenzuar mjetet e dhuruara.

Edhe njëherë Allahu ju shpërbleftë për kontributin që keni dhënë dhe po jepni.

AMIN

302 Found 08/05/2021

Selam Alejkum vëllezër dhe motra,

Në këto ditë të fundit të bekuara të Ramazanit, ju ftojmë të kontribuoni në blerjen e objektit të xhamisë tonë, Xhamia Edukimi në Liège (Belgjikë).

Çdo donacion është i rëndësishëm për projektin tonë të qendrës kulturore dhe le të kujtojmë se këto kontribute do t'i gjejmë në bilancin e veprave tona të mira në Ditën e Gjykimit.

Ju mund të kontribuoni përmes lidhjes së bashkangjitur PayPal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=94HYQ8GT6QSXG

Ju gjithashtu mund të bëni një transfer bankar me detajet e mëposhtme të kontaktit:

Përfituesi: Xhamia Edukimi asbl
Numri i llogarisë bankare: BE56 0689 0024 3788
Komunikimi: Blerja e xhamisë

Shumë faleminderit për zemërgjerësinë tuaj.

Allahu na pranoftë agjërimin dhe përpjekjet tona ...

------------------------------------------------------------

Assalamou ‘aleykom chers frères et sœurs,

En ces derniers jours bénis de Ramadan, nous vous invitons à contribuer à l’achat du bâtiment de notre mosquée Xhamia Edukimi à Liège.

Chaque don a son importance pour notre projet de centre culturel et rappelons-nous que nous retrouverons ces œuvres dans la balance de nos bonnes actions le Jour Dernier incha’Allah.

Vous pouvez contribuer via le lien PayPal ci-joint : https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=94HYQ8GT6QSXG

Vous pouvez également effectuer un virement bancaire avec les coordonnées suivantes :

Bénéficiaire : Xhamia Edukimi asbl
N° compte bancaire : BE56 0689 0024 3788
Communication : Achat mosquée

Un grand merci pour votre générosité.

Qu’Allah accepte notre jeûne et nos efforts…

302 Found

23/11/2019

NJOFTIM

Te Dielën, më 24 Nëntor 2019, Xhamia Edukimi organizon ligjëratën e radhës për këtë muaj.

Ligjërata fillon pas Namazit të Drekës (ora 13h00) në objektin e Xhamisë, adresa: Rue Haute-Wez 125, 4030 Grivegnée.

Pas ligjëratës për të pranishmit do të shtrohet edhe një drekë.

Mirësevini!

01/11/2019

NJOFTIM

I nderuari xhemat, pas ndryshimit të orës fundjavën e kaluar, ju njoftojm për kohën e re të faljes së Namazit të Xhumasë.

Nga sot (01/11/2019) Hytbja e Xhumasë fillon në orën 13h30 pasuar më pas me faljen e Namazit te Xhumasë.

Xhamia Edukimi, Liège.

15/09/2019

Xhamia Mbret

🤲 Elhamdulilah

Mrekullia e Allahut ne krijimin e tokes

Wilt u dat uw scholen hét hoogst genoteerde School in Liège wordt?

Klik hier om uitgelicht te worden.

Video's (alles zien)

Ligjërues: Hoxhë Faik AsaniTema: Dobitë nga Nata e Kadrit (28/05/2019)
Falja e namazit të Fitër Bajramit; Xhamia EDUKIMI, Liège (15/06/2018)
Ligjërues: Hoxhë Faik Asani; Tema: 10 shenjat e përfundimit të mirë të njeriut
Ligjërues: Hoxhë Faik Asani; Tema: Llojet e zemrave në Kuran (II)
Ligjërues : Hoxhë Faik Asani Tema : Shenjat dhe dobitë e Natës së Kadrit
Ligjërues : Hoxhë Faik Asani Tema : Llojet e zemrave në Kuran
Adem Ramadani & Xhemail Nuhiju
Hoxhë Faik Asani; Tema: Fjalët, veprat dhe vendet më të dashura tek Allahu xh.sh.
Hoxhë Ferid Selimi
Hoxhë Faik Hasani

Plaats

Type

Telefoon

Adres


Rue Haute-wez N°125
Liège
4030
Andere Onderwijs in Liège (alles zien)
Ecomut Ecomut
2 Av. De Lille 273
Liège, 4020

distribution contenu

Les Orateurs de Liège - Toastmasters Club Les Orateurs de Liège - Toastmasters Club
Liège, 4000LIÈGE

Vous souhaitez savoir parler en public et développer votre leadership ? Ici, vous pourrez exprimer

TalkyTalky TalkyTalky
Liège, <>

TalkyTalky, ce sont des cours d’anglais qui utilisent des outils, exercices et jeux venant de l’

Hypnotac Hypnotac
Liège, 4000

Formation aux Techniques d'Activation de la Conscience (TAC), hypnose ericksonienne active, enrichie

Centre EDIT Liège Centre EDIT Liège
Liège, 4020

Centre EDIT Liège est un centre de formation pour demandeurs d'emploi

Techlab Kids Belgique Techlab Kids Belgique
Liège
Liège

Découvrez le monde fascinant de la robotique éducative, des STEAM (Science, Technologie, Ingénier

Centre de formation à la thérapie de famille ASBL Centre de formation à la thérapie de famille ASBL
Rue Dartois, 29
Liège, 4000

Le Centre de formation à la Thérapie Familiale propose des formations à l’approche systémique

CEFA Don Bosco Liège CEFA Don Bosco Liège
Rue Des Wallons 59
Liège, 4000

Enseignement en alternance à destination des jeunes à partir de 15 ans dans les domaines de la con

International Women's Business School International Women's Business School
Rue Des Guillemins 139
Liège

Accompagnement à 360° des futures entrepreneuses à la recherche de leur mission de vie, afin de d

MOOC Les mots du pouvoir MOOC Les mots du pouvoir
Liège

L'objectif principal du cours est de familiariser les étudiant.e.s à la nature particulière des o

Ecole de Pédicure Médicale Mathieu Ecole de Pédicure Médicale Mathieu
Rue Des Fortifications 25
Liège, 4030

Formation pédicure médicale Orthoplastie & Orthonyxie Formation continue Réflexologie plantaire

Wetic - Work Smarter Wetic - Work Smarter
Quai Sur Meuse 19
Liège, 4000

Nous pratiquons quotidiennement ce que nous proposons comme formations.