Verhalenmakers

#Storytelling. Wij maken verhalen en helpen verhalen maken. Zowel tekst, beeld als geluid. Zowel opleiding, begeleiding, als productie. Coördinatie: Rudy Pieters.

Werkend zoals gewoonlijk

28/06/2021

Wat een fantastische ambassadeur is Charlotte voor haar bedrijf Amby dienstencheques!
De hele week doen we opnames voor ambassadeursverhalen van huishoudhulpen, samen met het Vormingsfonds dienstencheques/ Fonds de formation Titres-services.

Wat een fantastische ambassadeur is Charlotte voor haar bedrijf Amby dienstencheques!
De hele week doen we opnames voor ambassadeursverhalen van huishoudhulpen, samen met het Vormingsfonds dienstencheques/ Fonds de formation Titres-services.

Zelf video's maken met een smartphone - Verhalenmakers 14/06/2021

Zelf video's maken met een smartphone - Verhalenmakers

Job is terug! Op 12 oktober geeft hij opnieuw zijn populaire opleiding Zelf video's maken met een smartphone.
https://verhalenmakers.be/opleidingen-storytelling/storytelling-zelf-videos-maken-met-een-smartphone/

Zelf video's maken met een smartphone - Verhalenmakers Zelf een video maken met een smartphone? In één dag leer je met je eigen toestel filmen en monteren. Zonder goede beelden werkt communicatie niet meer. Organisaties en bedrijven gebruiken steeds vaker video’s om meer publiek te bereiken. Met een smartphone kun je tegenwoordig snel en goedkoop kn...

Zelf een podcast maken - Verhalenmakers 08/06/2021

Zelf een podcast maken - Verhalenmakers

Ook de podcast-opleiding van september zit nu al bijna vol. Daarom komen er niet 1 maar 2 nieuwe opleidingen dit najaar: in oktober en november.

#storytelling
#podcast

Zelf een podcast maken - Verhalenmakers Hoe vertel je een inspirerend verhaal via een podcast? Hoe bereid je je voor en hoe maak je een podcast? Hoe verspreid je die? Je leert het allemaal in één dag, in de opleiding Storytelling: zelf een podcast maken. Podcasts zitten in de lift. Steeds meer organisaties en bedrijven geven podcasts e...

28/05/2021

Dit zijn zonder enige twijfel de beste huishoudhulpen van het land. Het was een echte eer om jullie drie dagen lang te mogen opleiden tot volwaardige ambassadeurs van jullie bedrijf. Dank jullie, Valentine, Caitlin, Charon, Lithal, Kelly, Charlotte, Yasmin, Sylwia en Gaëlle!
Avanti, Home For You, L&S Housekeeping, Het Toverstokje, Ferm, Angels at home, Dienstenaanhuis, Comforthome, Amby dienstencheques en Vormingsfonds dienstencheques/ Fonds de formation Titres-services mogen trots zijn op jullie!

Dit zijn zonder enige twijfel de beste huishoudhulpen van het land. Het was een echte eer om jullie drie dagen lang te mogen opleiden tot volwaardige ambassadeurs van jullie bedrijf. Dank jullie, Valentine, Caitlin, Charon, Lithal, Kelly, Charlotte, Yasmin, Sylwia en Gaëlle!
Avanti, Home For You, L&S Housekeeping, Het Toverstokje, Ferm, Angels at home, Dienstenaanhuis, Comforthome, Amby dienstencheques en Vormingsfonds dienstencheques/ Fonds de formation Titres-services mogen trots zijn op jullie!

Photos from Neos vzw's post 19/03/2021

Deze namiddag drie demosessies Facebook gegeven aan maar liefst 250 enthousiaste senioren van Neos vzw-clubs. Wat een enthousiasme! We kijken uit naar de opleidingen met deze groep!

10/12/2020

De allerlaatste opleiding van het jaar!
Bedankt voor de vele inspirerende vragen, B&B Beatrice & Marcus, Su'ro, Bed And Breakfast Door10, en Jan van Ghent en Bij Moemee.
Jullie waren de perfecte 🍒 op de taart.

10/12/2020

Voor organisaties in social profit en overheid gaat ons ❤️ toch net iets sneller kloppen. Vandaag de laatste opleiding van het jaar gehad met hen.
Bedankt voor de vele inspirerende vragen en verhalen,
Dirk van Liga voor Mensenrechten vzw
Dorine en Kathleen van Gezin Centraal Noord-Limburg
Dany van Groen
Clara van Netwerk Aalst
Siel van Onderwijs Vlaanderen
Quentin van Jeugddienst Don Bosco
Jennifer van Universiteitsbibliotheek Antwerpen !!!

08/12/2020

Provinciaal Erfgoedcentrum

Knap wat Nele Bogaert en Krissie Impens van Provincie Oost-Vlaanderen hiervan gemaakt hebben. Twee weken geleden volgden ze de opleiding storytelling voor social profit en overheid. Hier tonen ze al meteen dat ze ons storycanvas in de vingers hebben. Van koude stenen maakten ze met heel weinig middelen een warm verhaal. 🙏🙏🙏
#storytelling

De restauratie van de kerk van Mespelare is begonnen... Kijk mee hoe Raf van de kerkfabriek hiervoor beroep deed op Monumentenwacht Provincie Oost-Vlaanderen #erggoedinerfgoed #kenniswerkt #restauratie #kerk

08/12/2020

De voorbije twee weken was het koud. Maar de dinsdagavonden en zaterdagvoormiddagen waren zeer warm 🔥 dankzij deze studenten van het postgraduaat cultuurmanagement aan de VIVES Brugge Business School. Veel inspirerende vragen gekregen. Mooie verhalen gehoord ook. 🙏
Helaas hebben we elkaar alleen online gezien 😢. Hopelijk zien we elkaar bij de verdediging van de adviesnota in levende lijve!! 🍾 Alvast heel veel succes!

03/12/2020

Het was een voorrecht om de voorbije weken deze Gentse B&B's te mogen begeleiden op hun reis door de wondere wereld van de sociale media. Het zijn harde tijden, ook voor hen. We bewonderen de moed waarmee ze ondanks alles toch blijven doorzetten.
🙏🙏🙏

Bedankt!
Entrenous B&B Ghent
Marcel de Gand
MidiSud
B & B Lieven Bauwens Gent
Borluut B&B
The Verhaegen
Artigand
Chambre Eau

06/10/2020

Het was bijzonder fijn samenwerken deze voormiddag met Isabel Lowyck van Guide ID en Marthy Locht van Museumteksten. De enthousiaste reacties na onze workshop over de kracht van audio aan 20 museummedewerkers logen er niet om.
#storytelling #audiotour #PodCast

06/10/2020

Bedankt, Cultuurtuin WAAS, Hooibeekhoeve, Provincie Antwerpen, Politiezone RIHO en Alexianen Zorggroep Tienen om deze namiddag samen aan verhalen te werken voor sociale media!
Veel succes met jullie #storytelling!

05/10/2020

Een thuiswedstrijd is altijd fijn. Vandaag een opleiding sociale media gegeven aan gedreven 👏👏👏 toeristische ondernemers uit het Scheldeland.
Bedankt B&B De Stuifduinen, Pikaflor - Artisanal Belgian Beer, Cultuurcafé Nova, B&B Beatrix en Marcus, Villa Emma, De Waterkant Overmere, B&B La clé du Sud en Bistro B voor jullie inspirerende verhalen en vragen.
Bedankt Routen / Toerisme Oost-Vlaanderen voor de prima organisatie 🤛!

03/10/2020

Ziekenhuis Geel

"Jullie hebben me erdoor gesleurd." Erik lag zes weken op intensieve met corona. Maar hij kwam erdoor. Het is een van de vele voorbeelden die we in onze opleiding storytelling op sociale media van dinsdag verwerken. De manier waarop Ziekenhuis Geel met verhalen werkt, blijft bijzonder inspirerend voor veel organisaties in social profit en overheid.

Erik Lathouwers verbleef 6 weken op intensieve zorg nadat hij het coronavirus opliep. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg hij ook een klaplong en werd hij twee keer in coma gebracht omdat zijn hart zwakker werd. Gelukkig herstelde hij en kan hij nu revalideren. Tijdens zijn revalidatieoefening wilde hij persoonlijk de mensen bedanken die zijn leven hebben gered.

Lees meer over Erik en zijn revalidatie op https://bit.ly/myosuit

01/10/2020

Verhalenmakers's cover photo

01/10/2020

Verhalenmakers's cover photo

01/10/2020

Verhalenmakers's cover photo

01/10/2020

Maandag geven we een opleiding sociale media voor toeristische ondernemers uit het Scheldeland, in opdracht van Toerisme Oost-Vlaanderen.
Een van de vele inspirerende voorbeelden die we in onze presentatie gaan verwerken is B&B De Stuifduinen. We hebben ons al moeten inhouden om niet meteen een weekendje te boeken 🥐☕️.

#socialemediamarketing

stry.link 31/08/2020

Zorgstrateeg Tom Braes: “Er zijn nog heel veel blinde vlekken in de zorg.”

Is de Vlaamse zorgsector klaar voor de toekomst? De vraag leidde zorgstrateeg Tom Braes langs een bijzonder parcours. Het deed hem steeds meer beseffen hoe belangrijk beleving en een straf verhaal zijn.
#storytelling

stry.link Is de zorgsector klaar voor de toekomst? De vraag houdt zorgstrateeg Tom Braes al zijn hele carrière bezig. "Er zijn nog heel veel blinde vlekken."

stry.link 31/08/2020

Storytelling op sociale media: 3 inspirerende voorbeelden

Sociale media hangen aan elkaar van de verhalen. Maar niet alle verhalen werken even goed op Facebook, Twitter of Instagram. 3 tips om je sociale media een boost te geven met #storytelling.

stry.link Niet alle verhalen werken even goed op Facebook, Twitter of Instagram. 3 tips om je sociale media een boost te geven met storytelling.

stry.link 27/08/2020

Hoe Lunch Garden zijn takeaway-app lanceert met storytelling

▶️ Lees het verhaal 📕.
▶️ Ontdek hoe Lunch Garden🥘 aan storytelling doet
▶️ Pas dit toe op je eigen product 💡.

stry.link Als je product uitblinkt in gebruiksgemak, promoot het dan met een handleiding. Lunch Garden deed dat bij de lancering van zijn takeaway-app.

stry.link 25/08/2020

Tips voor storytelling over producten: versterk de band met je klant

En daar is Kirby weer. En Richard. En die prachtige graanmolen. Allemaal voorbeelden van inspirerende #storytelling over producten.

stry.link Bedrijven kunnen heel wat verschillende verhalen vertellen. 5 tips om met storytelling over je producten de band met je klant te versterken.

stry.link 20/08/2020

Opleidingen storytelling in september en oktober 2020

Haal uw pennenzak maar boven. Back to school, ook bij ons.🎓

stry.link In september en oktober 2020 staan er 7 opleidingen storytelling gepland. Zowel voor social profit en overheid, als voor bedrijven en zelfstandigen.

stry.link 19/08/2020

Storytelling over producten: vertel hoe je iets gemaakt hebt

Kijk naar dit verhaal en probeer niet verliefd te worden op dit product ...😻😻😻😻

stry.link Kun je over producten aan storytelling doen? Zeer zeker. Dit Duitse bedrijf toont hoe dat moet. Je wordt meteen verliefd op hun product.

stry.link 04/08/2020

Innovatie en storytelling: hoe Richard de leeuwen verjoeg

Prachtig hoe de kleine Richard de leeuwen verjoeg met een knipperlicht. En nog mooier is de manier waarop hij over zijn uitvinding vertelt.

stry.link Storytelling is ideaal om je innovatie voor te stellen. Op voorwaarde dat je ook over je mislukkingen vertelt. Een Keniaanse jongeman toont hoe dat moet.

30/07/2020

☑️ Een dagje thuiswerken.
☑️ Laptop open in de woonkamer/slaapkamer/werkkamer.
☑️ Verse koffie bij de hand (thee kan ook natuurlijk).
☑️ Rustig #storytelling leren met een van onze 8 online-opleidingen.
https://verhalenmakers.be/storytelling-opleidingen/online-opleidingen-storytelling-verhalenmakers-2/

stry.link 27/07/2020

Kevin en Noor van Kruit: "Storytelling is een geweldig format"

Het team van Kruit volgde een opleiding #storytelling bij ons. En ze zijn nu nog enthousiaster over #storytelling dan wijzelf! 😜

stry.link Noor en Kevin volgden samen met hun collega's van Kruit een opleiding storytelling bij Verhalenmakers. Ze passen het nu gretig toe op hun website.

stry.link 27/07/2020

Storytelling met infographics: te vaak vergeten

Infographics en storytelling vormen een zeer krachtige combinatie. Je kunt er op een efficiënte manier gedrag mee sturen.

stry.link Infographics en storytelling vormen een krachtige combinatie. Je kunt er op een efficiënte manier gedrag mee sturen.

stry.link 27/07/2020

In 4 stappen naar een mooie infographic met goede storytelling

Met een infographic kun je snel een mooi verhaal maken. Een handleiding bijvoorbeeld. Maar hoe begin je daaraan?

stry.link Een infographic biedt een mooie kans om aan storytelling te doen. Je kunt er snel een duidelijk verhaal mee vertellen. Maar hoe begin je daaraan?

verhalenmakers.be 24/07/2020

“Vrouwen moeten durven kiezen voor 100% geluk, in al hun rollen!”

Op haar 35 had ze er al een hele carrière op zitten. Maar er ontbrak iets. Het verhaal van Kirby Van den Brande en The Female Shift.

verhalenmakers.be Op haar 35 had ze er al een hele carrière op zitten. Maar er ontbrak iets. Het verhaal van Kirby Van den Brande en The Female Shift.

22/07/2020

Het najaar van Verhalenmakers krijgt stilaan vorm. Nu al zeker:

👉 meer opleidingen storytelling
👉 meer online-opleidingen
👉 meer opleidingen à la carte
👉 meer persoonlijke coaching

Volgende week alle details in de nieuwsbrief: https://verhalenmakers.be/nieuwsbrief/

verhalenmakers.be 13/07/2020

Storytelling: zelf een podcast maken - Verhalenmakers

Ook de opleiding podcast van 13/10 zit al vol. Zopas zijn de inschrijvingen voor de nieuwe opleiding (3/12) geopend. Trainer is Rik De Bruycker (o.a. StuBru).

verhalenmakers.be Hoe vertel je een inspirerend verhaal via een podcast? Hoe bereid je je voor en hoe maak je een podcast? Hoe verspreid je die? Je leert het allemaal in één dag, in de opleiding Storytelling: zelf een podcast maken. Podcasts zitten in de lift. Steeds meer organisaties en bedrijven geven podcasts e...

verhalenmakers.be 26/06/2020

Nieuwe opleiding: hoe doe je aan storytelling op sociale media?

We hebben een nieuwe opleiding klaar! In een halve dag leer je online hoe #storytelling je sociale media een boost kan geven.

verhalenmakers.be We hebben een nieuwe opleiding klaar: Storytelling op sociale media! Je leert er verhalen maken die goed werken op Facebook, Twitter en Instagram.

verhalenmakers.be 26/06/2020

Storytelling op sociale media: 3 inspirerende voorbeelden

Hoe geef je je sociale media een boost met #storytelling? We vonden 3 inspirerende voorbeelden en leggen precies uit wat je er kunt van leren.

verhalenmakers.be Niet alle verhalen werken even goed op Facebook, Twitter of Instagram. 3 tips om je sociale media een boost te geven met storytelling.

verhalenmakers.be 25/06/2020

10 opleidingen storytelling in de tweede helft van dit jaar

In de tweede helft van 2020 staan er al zeker 10 opleidingen #storytelling gepland. En er komen er nog bij. De eerste vindt volgende week al plaats.

verhalenmakers.be In de tweede helft van 2020 staan er al zeker 10 opleidingen storytelling gepland. En er komen er nog bij. De eerste vindt volgende week al plaats.

Video's (alles zien)

Plaats

Type

Producten

Opleidingen en producties storytelling.

Website

verhalenmakers.be

Adres


Ghent
9040

Openingstijden

09:00 - 17:00
Andere Onderwijs in Ghent (alles zien)
Nonduaal Biodynamisch Instituut Nonduaal Biodynamisch Instituut
Schaverdijnstraat 69
Ghent, 9000

Nonduaal Biodynamisch Instituut (Gent): "Lichaamswerk voor de Ziel." / "Satsang op Tafel.". Ervaringsdagen, Meditaties, Workshops, Sessies, Seminars en Opleiding tot Nonduaal Biodynamisch beoefenaar (internationaal). Gent, Vlaanderen.

Comm'Academy Comm'Academy
Maaltebruggestraat 169
Ghent, 9000

Wanneer communicatie en marketing samenkomen.

Leerstudio kwadralfa Leerstudio kwadralfa
Vlaanderenstraat 78
Ghent, 9000

Yes you can!

Alexander Techniek Afficionados Alexander Techniek Afficionados
Hagelandkaai 40
Ghent, 9000

Alexander Techniek maakt een optimaal functioneren van het menselijk lichaam toegankelijk en heeft een positieve impact op het psychisch welbevinden door het toepassen van een herwonnen keuzevrijheid.

Beeldende en Architecturale Kunsten - Kunsthumaniora Sint-Lucas Beeldende en Architecturale Kunsten - Kunsthumaniora Sint-Lucas
Oude Houtlei 44
Ghent, 9000

Je herkent bij jezelf een uitgesproken aanleg en|of interesse voor het kunstzinnige en je slaagt er ook in om theoretische inhouden vlot te verwerken.

European Access Network European Access Network
Ghent, 9000

The European Access Network is the only Europe-based, international non-government organisation whose sole focus is broadening access, participation and success in higher education.

Animatiefilm Academie Gent Animatiefilm Academie Gent
Offerlaan 3
Ghent, 9000

Animatiefilm is een afdeling van de Academie voor Beeldende Kunst Gent voor iedereen vanaf 18 jaar jongeren en kinderen vanaf 6 jaar kunnen creatief aan de slag in het audiovisueel atelier

Aikido For A World Of Peace Belgium VZW Aikido For A World Of Peace Belgium VZW
Voormalige Oud-Strijderslaan Zonder Nummer
Ghent, 9000

All about aikido as martial, sport and philosophy even in the quantum field.

Landschaps- en tuinarchitectuur + Banaba Landschapsontwikkeling HOGENT Landschaps- en tuinarchitectuur + Banaba Landschapsontwikkeling HOGENT
Louis Pasteurlaan 2
Ghent, 9000

Ontwerp - Planten - Tuin - Landschap - Stedelijke omgeving - Beheer - Natuur - Materialen - Architectuur - Tuinkunstgeschiedenis - Atelier - Stage

Polska Szkoła EduGandawa Polska Szkoła EduGandawa
Freinetmiddenschool
Ghent, 9000

Polska Szkoła EduGandawa - program uzupełniający w języku polskim. Zajęcia w wybrane soboty od 9:00 do 12:30. Oddział przedszkolny, zerówka, klasy 1-3 oraz IV - V. Praca z dziećmi wielojęzycznymi i wielokulturowymi to nasza specjalność.

Informant-vormingsdienst Informant-vormingsdienst
Stapelplein 32
Ghent, 9000

Informant speurt naar vormingsnoden in de non-profit sectoren en zoekt de gepaste informanten die kunnen inspelen op de aanwezige vragen. Onze dienst kan beroep doen op verschillende supervisoren in Vlaanderen.

Across Health Across Health
Ottergemsesteenweg-Zuid 808 Bus B 332
Ghent, 9000

http://across.health